Attachments
آخرین ویرایش:
اوضاع فیفا حقیقتا از COD خیلی خیلی بدتره و به جرات میتونم بگم توی 5 سال اخیر هیچ پیشرفتی نداشته ولی چون رقیب نداره و البته تبلیغات زیادی میکنه هیچکس نمیگه چقد فاجعس. الان این فیفایی که من میبینم با نسل قبل کوچکترین فرقی نداره. فقط هی لیگا و تیما بیشتر میشه و اینجوری گول میزنن ملتو. اصلا ارزش خرید نداره این چیزی که من دیدم.
يادته يه زمان ارزو ميكردي سوني و كونامي ورشكست بشن؟ فورزا راستي خوبه؟
هر بار اینجا پست میزاره گذشتشو میکوبی تو سرشيادته يه زمان ارزو ميكردي سوني و كونامي ورشكست بشن؟ فورزا راستي خوبه؟
ولی میدونه قبلا واقعا همینارو میگفته جوابتو نمیده ايدي اولش usa بود اون زمان فن ٣٦٠ بودو هرجا ميرفت به كونامي و سوني فحش ميداد اوايل امسالم فيفا ١٧ براش خدا بودو بهترين فيفاي ساخته شده ميدونست يهو كونامي شد خدا ea شد شيطونهر بار اینجا پست میزاره گذشتشو میکوبی تو سرش ولی میدونه قبلا واقعا همینارو میگفته جوابتو نمیده دو سه سال پیش یادمه همینجا دعوا میکرد با همه که فیفا خوبه الان نظرش عوض شده
منظور ما ها که میکوبیمش مربوط به 4 چوب بازیه نه رفع چندتا باگ تو بازینظر شما محترم اما به نظر من فیفا تو 5 سال اخیر که هیچ بلکه تو هر آپدیتی که میده پیشرفت میکنه ، گیم پلی بازی بی نظیره و هر سال هم شاهد چیزهای جدیدی هستیم هر چند من فکر میکنم تیم اصلی بیشترین تمرکزشون روی گیم پلی بازی هست ... در کل یه تیم فوق حرفه ای هستن که هم به فکر خودشون هستن و هم علاقه مندان ... تبلیغاتشون هم جذابه ، همین الان یه تریلر جدید اومده که واقعا انتظار رو سخت میکنه برای فیفا 18 ...
والا بیشترین چیزی که یادمه اینه که خودتو مثل الان میکشتی که جوابتو بدم و برگشتی گفتی "حسین آقا بی زحمت جواب بده. باور کن من بچه سال نیستم". که اون موقع هم بهت گفتم بچه ایی. هنوزم میگم بچه ایی. مثل همون موقع رفتی بلک لیستيادته يه زمان ارزو ميكردي سوني و كونامي ورشكست بشن؟ فورزا راستي خوبه؟
همون اول فيفا ١٧ فرمودي بهترين فيفاي ساخته شده هستوالا بیشترین چیزی که یادمه اینه که خودتو مثل الان میکشتی که جوابتو بدم و برگشتی گفتی "حسین آقا بی زحمت جواب بده. باور کن من بچه سال نیستم". که اون موقع هم بهت گفتم بچه ایی. هنوزم میگم بچه ایی. مثل همون موقع رفتی بلک لیست
ضمنا. اگه یه پست از من در تعریف از فیفا 17 گیر آوردی که من گفته باشم فیفا 17 خداست, 1 میلیون نقد بهت همینجا میدم.
من نمیگم اتفاقات عجیب غریب تو فیفا نمیوفته...خب اینو همه میدونن ea هم با اپدیت هر سال بهترش میکنه ولی واقعا فیزیک برای همچین سبک بازیی خیلی سخته...اونور پس (مقایسه نمیکنم) فیزیکی وجود نداره و وقتی بازیکنی میخواد توپو از کنارت بزنه بدون تنه از تو بدنت عبور میکنه توپو بر میداره!منظور ما ها که میکوبیمش مربوط به 4 چوب بازیه نه رفع چندتا باگ تو بازی
مثلا دقت کنی بعضی وقتا رو بازیکن تیم حریف تکل میری بازیکن تیم حریف مصدوم میشه توپ هم زیر پاش گیر میکنه بعد هیچ بازیکنی نمیتونه توپو بگیره میری نزدیک بازیکنه میشی میپره از رو بازیکن انگار 4 شنبهه سوریه
یا بازیکنا تو هم گره میخورن
یا اصلا هوش مصنوعی ندارند
مسئله اینه بیس ساخت FIFA خوبه ولی یه جاهای EA کم کاری کرده الان هم میبینه فروشش خوبه دلیل بر بهبودش نمیبینه
مثلا برای FIFA کاری نداشت امسال رو فیزیک بازیکنا کار کنه ولی بیشتر رفته رو پویای ورزشگاه ها کار کرده تا رفع باگ های تو زمین
نمیدونم pes 2017 رو چه قدر بازی کردی ولی فیزیک تو بازی وحشتناک خوبهمن نمیگم اتفاقات عجیب غریب تو فیفا نمیوفته...خب اینو همه میدونن ea هم با اپدیت هر سال بهترش میکنه ولی واقعا فیزیک برای همچین سبک بازیی خیلی سخته...اونور پس (مقایسه نمیکنم) فیزیکی وجود نداره و وقتی بازیکنی میخواد توپو از کنارت بزنه بدون تنه از تو بدنت عبور میکنه توپو بر میداره!
بارها تو پس برام اتفاق افتاده وقتی بازیکنا به هم برخورد میکنن سرعتشون کم نمیشه و شده کمر بازیکن خم میشه اما رد میشه...
برخلاف دوستانی که فقط دموی فیفا رو بازی کردن من ۱ ماه کامل پس زدم
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
من با PES قیاسش نمیکنم چون دیگه اصلا نمیتونم PES بازی کنممن نمیگم اتفاقات عجیب غریب تو فیفا نمیوفته...خب اینو همه میدونن ea هم با اپدیت هر سال بهترش میکنه ولی واقعا فیزیک برای همچین سبک بازیی خیلی سخته...اونور پس (مقایسه نمیکنم) فیزیکی وجود نداره و وقتی بازیکنی میخواد توپو از کنارت بزنه بدون تنه از تو بدنت عبور میکنه توپو بر میداره!
بارها تو پس برام اتفاق افتاده وقتی بازیکنا به هم برخورد میکنن سرعتشون کم نمیشه و شده کمر بازیکن خم میشه اما رد میشه...
برخلاف دوستانی که فقط دموی فیفا رو بازی کردن من ۱ ماه کامل پس زدم
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
تو بدن هم رد نمیشن گره میخورن میخورن زمینالان میخوای صد تا کلیپ از فیفا بهت نشون بدم که بازیکنها از تو بدن هم رد میشن؟
میخوای؟
صرفا جهت اطلاع شما بگم که حتی زیدان هم فیسش اسکن شده، کاسمیرو پیشکش. شما نمیخواد نگران فیس بازیکن های رئال باشی