Attachments
آخرین ویرایش:
بعد از لیگ برتر و بوندس لیگا لالیگا سومین لیگیه که لایسنس میشه و امیدوارم بوندس لیگا و لالیگا استادیوم هاشون هم به صورت کامل لایسنس بشنلایسنس شدن بوندس لیگا و لالیگا صرفاً منوهاش هست؟ چون فعلاً فقط لیگ برتر "کاملاً" لایسنس شده.استادیوم دورتموند تو بازی هست و خبر نبودش تو فیفا کذبه ...... برید پچ حمید استیلی و کریم باقری دانلود کنیدامسال لالیگا لایسنس شده
بعد از لیگ برتر و بوندس لیگا لالیگا سومین لیگیه که لایسنس میشه و امیدوارم بوندس لیگا و لالیگا استادیوم هاشون هم به صورت کامل لایسنس بشن
فعلا خبری از لایسنس کامل ورزشگاه ها مثل لیگ برتر نیست متاسفانه ولی خب لوگو و معرفی اولیه بازی و منوها و .... همه لایسنس شدن که حس طبیعی تری رو القاء میکنه ولی فاز بعدی که انصافا حرکت بزرگی هم خواهد بود تلاش EA برای لایسنس کردن ورزشگاه های لیگ های معتبره دست کم امیدوارم سالی یه لیگ رو کامل لایسنس کننلایسنس شدن بوندس لیگا و لالیگا صرفاً منوهاش هست؟ چون فعلاً فقط لیگ برتر "کاملاً" لایسنس شده.
ایول بابا
امسال فیفا به شکل عجیبی کامل شده و همه چیز تغییرات انقلابی کرده!
امیدوارم این انقلاب تو بخش کریر مود هم اتفاق افتاده باشه محمدرضا .... چون من مشتری این بخش بازی هستم و با آنلاین و التیمت میونه چندانی ندارم و متاسفانه تو سال های اخیر هم تمرکز EA بیشتر رو التیمت تیم بودهامسال فیفا به شکل عجیبی کامل شده و همه چیز تغییرات انقلابی کرده!
الکی نیست تو E3 بهترین بازی ورزشی شده!
اتفاقا تغییرات کریر خیلی زیاده!امیدوارم این انقلاب تو بخش کریر مود هم اتفاق افتاده باشه محمدرضا .... چون من مشتری این بخش بازی هستم و با آنلاین و التیمت میونه چندانی ندارم و متاسفانه تو سال های اخیر هم تمرکز EA بیشتر رو التیمت تیم بوده
عزیز جان این حرفت رو اصلا قبول ندارم اینم باهات شرط میبندم شما ربع من هم فوتبال ندیدی ولی از 2008 فن فیفا بودم از پروفایلم هم پیداست و از 2015 اومدم طرف pesبه نظرم یکی از دلایلی که بعضیا به فیفا علاقه ندارن اینه که این روزا ملت کم فوتبال میبینن همش شده خلاصه بازی .چون خیلیا از بیستو چهار ساعت زندگی مثلا بیست ساعتشو توی گیمو فضای مجازیو موبایلو این چیزا هستن میرن خلاصه بازی ها رو دانلود میکنن وحتی وقتی میشینن یه بازیو کامل ببینن سرشون بازم تو گوشیه وهنچنان دارن خلاصه بازی میبینن. من به اونا میگم بشینید فوتبالو کامل ببینید با جزییات. اگه فوتبال ببینیم متوجه میشیم که ستاره های دنیا هم بعضی وقتا یه استپ ساده نمیتونن بکنن و...
فیفا داره سعی میکنه فوتبال واقعی رو شبیه سازی بکنه شاید همین باعث میشه تو ذوق بعضیا بخوره وبا فیفا نتونن ارتباط برقرار بکنن.
اگه به دید گیم به بازی نگاه بکنیم کسی که بازیش بهتره و کسی که تیم بهتری داره باید برنده بشه ولی تو فوتبال واقعی چنین قانونی وجود نداره و همین باعث جذابیت فوتبال شده کسی که برای فوتبال وبه عشق فوتبال میاد فیفا بازی میکنه حتی اگه ببازه هم لذت میبره. ولی کسی که ادعاش میشه واومده همه رو ببره ولتو پار کنه وقتی نتونه برنده بشه تو ذوقش میخوره وشروع میکنه به نق زدن که این چیه که دادن بیرون اشغاله واز این حرفا..
اینو هم بهت بگم همین جا شرط میبندم باهات شما هر تیمی دلت خواست تو pes بیار من هم تیم چهار ستاره میارم ببینم کی میبره همچنین برعکسش شما تو فیفا تیم چهار ستاره بیار من تیم رئال ببینم بازم کی میبره شرط سر هر چی تو بگی از بازیا هم فیلم میگیریم با پلی4 پخش میکنیم تو همین تایپیک،خواهشن اطلاعاتی از بازی نداری نیا الکی جو بدهبه نظرم یکی از دلایلی که بعضیا به فیفا علاقه ندارن اینه که این روزا ملت کم فوتبال میبینن همش شده خلاصه بازی .چون خیلیا از بیستو چهار ساعت زندگی مثلا بیست ساعتشو توی گیمو فضای مجازیو موبایلو این چیزا هستن میرن خلاصه بازی ها رو دانلود میکنن وحتی وقتی میشینن یه بازیو کامل ببینن سرشون بازم تو گوشیه وهنچنان دارن خلاصه بازی میبینن. من به اونا میگم بشینید فوتبالو کامل ببینید با جزییات. اگه فوتبال ببینیم متوجه میشیم که ستاره های دنیا هم بعضی وقتا یه استپ ساده نمیتونن بکنن و...
فیفا داره سعی میکنه فوتبال واقعی رو شبیه سازی بکنه شاید همین باعث میشه تو ذوق بعضیا بخوره وبا فیفا نتونن ارتباط برقرار بکنن.
اگه به دید گیم به بازی نگاه بکنیم کسی که بازیش بهتره و کسی که تیم بهتری داره باید برنده بشه ولی تو فوتبال واقعی چنین قانونی وجود نداره و همین باعث جذابیت فوتبال شده کسی که برای فوتبال وبه عشق فوتبال میاد فیفا بازی میکنه حتی اگه ببازه هم لذت میبره. ولی کسی که ادعاش میشه واومده همه رو ببره ولتو پار کنه وقتی نتونه برنده بشه تو ذوقش میخوره وشروع میکنه به نق زدن که این چیه که دادن بیرون اشغاله واز این حرفا..