FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
استادیوم دورتموند تو بازی هست و خبر نبودش تو فیفا کذبه ...... برید پچ حمید استیلی و کریم باقری دانلود کنید:D امسال لالیگا لایسنس شده >:D< بعد از لیگ برتر و بوندس لیگا لالیگا سومین لیگیه که لایسنس میشه و امیدوارم بوندس لیگا و لالیگا استادیوم هاشون هم به صورت کامل لایسنس بشن

استادیوم دورتموند تو بازی هست و خبر نبودش تو فیفا کذبه ...... برید پچ حمید استیلی و کریم باقری دانلود کنید:D امسال لالیگا لایسنس شده >:D< بعد از لیگ برتر و بوندس لیگا لالیگا سومین لیگیه که لایسنس میشه و امیدوارم بوندس لیگا و لالیگا استادیوم هاشون هم به صورت کامل لایسنس بشن
لایسنس شدن بوندس لیگا و لالیگا صرفاً منوهاش هست؟ چون فعلاً فقط لیگ برتر "کاملاً" لایسنس شده.

لایسنس شدن بوندس لیگا و لالیگا صرفاً منوهاش هست؟ چون فعلاً فقط لیگ برتر "کاملاً" لایسنس شده.
فعلا خبری از لایسنس کامل ورزشگاه ها مثل لیگ برتر نیست متاسفانه ولی خب لوگو و معرفی اولیه بازی و منوها و .... همه لایسنس شدن که حس طبیعی تری رو القاء میکنه ولی فاز بعدی که انصافا حرکت بزرگی هم خواهد بود تلاش EA برای لایسنس کردن ورزشگاه های لیگ های معتبره دست کم امیدوارم سالی یه لیگ رو کامل لایسنس کنن

امسال فیفا به شکل عجیبی کامل شده و همه چیز تغییرات انقلابی کرده!
الکی نیست تو E3 بهترین بازی ورزشی شده!
امیدوارم این انقلاب تو بخش کریر مود هم اتفاق افتاده باشه محمدرضا .... چون من مشتری این بخش بازی هستم و با آنلاین و التیمت میونه چندانی ندارم و متاسفانه تو سال های اخیر هم تمرکز EA بیشتر رو التیمت تیم بوده

امیدوارم این انقلاب تو بخش کریر مود هم اتفاق افتاده باشه محمدرضا .... چون من مشتری این بخش بازی هستم و با آنلاین و التیمت میونه چندانی ندارم و متاسفانه تو سال های اخیر هم تمرکز EA بیشتر رو التیمت تیم بوده
اتفاقا تغییرات کریر خیلی زیاده!
مثلا برای خرید بازیکن دیگه یه مذاکره ساده نداری و میری پیش مربیش و سر خرید بازیکن باهاش صحبت میکنی! و خب چون اکثر مربیا تو بازی هستن خیلی جذابه که من مخ ونگر رو میزنم بلاخره الکسیس رو میارم چلسی:دی
به بازیکن ماه و مربی ماه جایزه میدن و انیمیشنا طوریه که واقعا احساس میکنی همون PFA رو گرفتی:دی
برای خرید یا فروختن میتونی بند های مختلف بزاری حتی بند آزاد سازی یا بند پیشرفت! کلا جزییات خیلی زیاد شده!

به نظرم یکی از دلایلی که بعضیا به فیفا علاقه ندارن اینه که این روزا ملت کم فوتبال میبینن همش شده خلاصه بازی .چون خیلیا از بیستو چهار ساعت زندگی مثلا بیست ساعتشو توی گیمو فضای مجازیو موبایلو این چیزا هستن میرن خلاصه بازی ها رو دانلود میکنن وحتی وقتی میشینن یه بازیو کامل ببینن سرشون بازم تو گوشیه وهنچنان دارن خلاصه بازی میبینن. من به اونا میگم بشینید فوتبالو کامل ببینید با جزییات. اگه فوتبال ببینیم متوجه میشیم که ستاره های دنیا هم بعضی وقتا یه استپ ساده نمیتونن بکنن و...
فیفا داره سعی میکنه فوتبال واقعی رو شبیه سازی بکنه شاید همین باعث میشه تو ذوق بعضیا بخوره وبا فیفا نتونن ارتباط برقرار بکنن.
اگه به دید گیم به بازی نگاه بکنیم کسی که بازیش بهتره و کسی که تیم بهتری داره باید برنده بشه ولی تو فوتبال واقعی چنین قانونی وجود نداره و همین باعث جذابیت فوتبال شده کسی که برای فوتبال وبه عشق فوتبال میاد فیفا بازی میکنه حتی اگه ببازه هم لذت میبره. ولی کسی که ادعاش میشه واومده همه رو ببره ولتو پار کنه وقتی نتونه برنده بشه تو ذوقش میخوره وشروع میکنه به نق زدن که این چیه که دادن بیرون اشغاله واز این حرفا..

به نظرم یکی از دلایلی که بعضیا به فیفا علاقه ندارن اینه که این روزا ملت کم فوتبال میبینن همش شده خلاصه بازی .چون خیلیا از بیستو چهار ساعت زندگی مثلا بیست ساعتشو توی گیمو فضای مجازیو موبایلو این چیزا هستن میرن خلاصه بازی ها رو دانلود میکنن وحتی وقتی میشینن یه بازیو کامل ببینن سرشون بازم تو گوشیه وهنچنان دارن خلاصه بازی میبینن. من به اونا میگم بشینید فوتبالو کامل ببینید با جزییات. اگه فوتبال ببینیم متوجه میشیم که ستاره های دنیا هم بعضی وقتا یه استپ ساده نمیتونن بکنن و...
فیفا داره سعی میکنه فوتبال واقعی رو شبیه سازی بکنه شاید همین باعث میشه تو ذوق بعضیا بخوره وبا فیفا نتونن ارتباط برقرار بکنن.
اگه به دید گیم به بازی نگاه بکنیم کسی که بازیش بهتره و کسی که تیم بهتری داره باید برنده بشه ولی تو فوتبال واقعی چنین قانونی وجود نداره و همین باعث جذابیت فوتبال شده کسی که برای فوتبال وبه عشق فوتبال میاد فیفا بازی میکنه حتی اگه ببازه هم لذت میبره. ولی کسی که ادعاش میشه واومده همه رو ببره ولتو پار کنه وقتی نتونه برنده بشه تو ذوقش میخوره وشروع میکنه به نق زدن که این چیه که دادن بیرون اشغاله واز این حرفا..
عزیز جان این حرفت رو اصلا قبول ندارم اینم باهات شرط میبندم شما ربع من هم فوتبال ندیدی ولی از 2008 فن فیفا بودم از پروفایلم هم پیداست و از 2015 اومدم طرف pes

• Like
Reactions: اروند 2520
اینو هم بهت بگم همین جا شرط میبندم باهات شما هر تیمی دلت خواست تو pes بیار من هم تیم چهار ستاره میارم ببینم کی میبره همچنین برعکسش شما تو فیفا تیم چهار ستاره بیار من تیم رئال ببینم بازم کی میبره شرط سر هر چی تو بگی از بازیا هم فیلم میگیریم با پلی4 پخش میکنیم تو همین تایپیک،خواهشن اطلاعاتی از بازی نداری نیا الکی جو بده

نمیدونم اینقدر بحث نداره ‌از تظر من و خیلی ها FIFAبهتره من خودم تا قبل Fifa world cup 2010 بیشتر با pesبازی میکردم چون ‌اون موقع فکر میکردم‌ Pesبهتره ولی دقیقا بعد نظرم به کل عوض شد FIFA 11 رو یادم هست برا بار اول بازی کردم دهنم باز موند بعد سال بعدش FIFA 12اومد که انقلاب سری Fifaبود با هر تیمی میشد سبک بازی جدیدی رو انجام داد بعد از اون هرسال با Fifa بازی میکردم ولی امسال دوتا بازی رو گرفتم با چشمام دیدم مقایسته FIFA و PESخیلی عجیبه من شاید چند باری بازی کردم روش گل زدن تو pesبیشتر یه جور ارسال به کناره ها و سانتر و گل شوت از راه دور ولی تو FIFA من خودم با تیم شییه تاتتهام و لستر سیتی و ‌‌‌.... بارسا و رئال شکست بدم ولی من‌ تو pes با چلسی هر بار تو‌انلاین یا رفقا بازی کردم خوردم به بارسا یا رئال باختم چون سبک بازی من به pesنمیخوره همه میرن با همون روش گل میزنن

من تو FIFAاونجوری که با دورتموند بازی میکنم بازیم با چلسی یه روش دیگه توFutروشم فرق میکنه ولی تو pesمجبوری یه روش به کار بگیری

مورد بعدی لایسنس تیم هاس من لیگ انگلیس بیشتر از لیگ های دیگه دوست دارم و بخاطر‌لایسنس این لیگ FIFA جذاب تر

به همه توصیه میکنم ‌به عنوان یه دوست یه برادر که میگن FIFA مضخرف بشینن یه مدت پای Fifaباشن تا حرف من رو‌ درک کنن

همونجور که Fifa 15 افتضاح بود گفتیم افتضاخ مطمن باشید اگه Fifaخراب کنه راحت میگیم چون نه سهامدار EAنه فن Fifa

اگر یه عده با نظرات احمقانشون نیان اینجا هیچ مشکلی پیش نمیاد. اینجا مال فیفا 18 س ولا غیر
من در مورد فیفا حرف زدم یه کج فهم اومده با جفنگیات جواب منو میده.
اگر کنترل بشه این تاپیک ها مشکلی پیش نمیاد و بحثا مفید خواهد شد وسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or