Attachments
آخرین ویرایش:
ما یه جا رفتیم جام منچستر برداشته بود طرف من رئال مدافعان منچستر از دفاعهای رئال قویتر بودن بعد جالب اینجاست که هندیکاپی که توی افلاین هم بود باعث شده بود کلا هافبکها درست بالا نیان توی التیمیت هم همه بایی شوو والنسیا مارتیال اللخصوص اسمولینگ دارن یعنی محاله کسی تیمی از انگلیس داشته باشه اینارو نداشته باشه منچستر توی فیفا یعنی منتخب جهانیعنی میخوای خودتو گول بزنی؟
بازی خیلی مشکل داره
از هوش مصنوعی بگیر تا گره خوردن بازیکنا تو همو هندی کپ و بعضی از حرکات بازی برای عنوانی که میگه شبیه فوتبال واقعیه واقعا ضعیفه
و بیشتر تو بازاریابی دنبال قوی کردن تیم های پر طرفدار هستن نمونه ش منچستر که باگه خالص بود
تو آپدیتا هم تیمی که 6 جدول PL شد از تمامه تیمای بالای سرش اورالش بالاتره
یا ناواس تو رئال خوب بود ولی الان رئال وردار دروازه رئال اتوبانه
کلا معلوم نیست با خودشون چند چندن
کلا مشکل زیاده
یعنی میخوای خودتو گول بزنی؟
بازی خیلی مشکل داره
از هوش مصنوعی بگیر تا گره خوردن بازیکنا تو همو هندی کپ و بعضی از حرکات بازی برای عنوانی که میگه شبیه فوتبال واقعیه واقعا ضعیفه
و بیشتر تو بازاریابی دنبال قوی کردن تیم های پر طرفدار هستن نمونه ش منچستر که باگه خالص بود
تو آپدیتا هم تیمی که 6 جدول PL شد از تمامه تیمای بالای سرش اورالش بالاتره
یا ناواس تو رئال خوب بود ولی الان رئال وردار دروازه رئال اتوبانه
کلا معلوم نیست با خودشون چند چندن
کلا مشکل زیاده
اينايي كه گفتي چه ربطي به گيم پلي داره؟ هنديكپ بحثش جداست كلا!
سيستم پاسكاري و شوتزني مشكل داره؟ دروازه بانها مشكلي دارن؟ داوري مشكل داره؟ فيزيك بازيكنها و توپ مشكل داره؟ و... اينها نمونه ان و ذكرشون دليل بر اين نيست كه ايراد ندارن اما اينكه هنديكب رو ربط بدي به سيستم گيم پلي درست نيست. اتفاقا از محاسن فيفا بنظر من و كسايي كه ميشناسم همين گيم پليه كه برخلاف رقيبش تكراريم نميشه.
در مورد هنديكپ هم بحث زياد شده اما يكي از كاربرها اينجا خيلي خوب گفت اگه هست برا همه هست اوني كه تو فات چمپز رنك يكم ميشه هنديكب داره همه چيزو گردن هنديكپ نندازيم.
دروازبانی که فاجعه ست دروازبان سر جای خودش شیرجه میزنهاينايي كه گفتي چه ربطي به گيم پلي داره؟ هنديكپ بحثش جداست كلا!
سيستم پاسكاري و شوتزني مشكل داره؟ دروازه بانها مشكلي دارن؟ داوري مشكل داره؟ فيزيك بازيكنها و توپ مشكل داره؟ و... اينها نمونه ان و ذكرشون دليل بر اين نيست كه ايراد ندارن اما اينكه هنديكب رو ربط بدي به سيستم گيم پلي درست نيست. اتفاقا از محاسن فيفا بنظر من و كسايي كه ميشناسم همين گيم پليه كه برخلاف رقيبش تكراريم نميشه.
در مورد هنديكپ هم بحث زياد شده اما يكي از كاربرها اينجا خيلي خوب گفت اگه هست برا همه هست اوني كه تو فات چمپز رنك يكم ميشه هنديكب داره همه چيزو گردن هنديكپ نندازيم.
دقیقا همینه من همیشه تو سیزن معمولی بازی میکردم دو هفته پیش اومدم گفتم یه التیمیت هم بزنم ببینم چطوره خیلی راحت تا دیویژن 3 اومدم اما چون یا لگ مینداختن یا همون اول بازی به خودشون گل میزدن میومدن بیرون! که اینا تو مراحل جلوتر بیشتر شده بود دیگه بی خیال شدم اما چیزی که مشخصه گیم پلیش فرق داره با سیزن و سرعت توش خیلی بیشتر تاثیر داره و سرعت کلی هم بالاتره و طبیعی نیست از نظر من

يونايتد بردار همش ميبري فرق نداره رئال يا بارسا بهت بخوره همش ميبرهدوستان فیفا باز ، چرا همش رئال مادرید رو تو سیزن انتخاب میکنید ؟ طرفدار رئال هستید یا فقط برای برد بازی میکنید؟ ینی حالم بهم خورد اینقدر که مقابل این تیم بازی کردم ، امیدوارم بیل هم امسال جدا بشه که یکم این تیم خَز بالانس بشه ...
واقعا منم حالم بهم خورددوستان فیفا باز ، چرا همش رئال مادرید رو تو سیزن انتخاب میکنید ؟ طرفدار رئال هستید یا فقط برای برد بازی میکنید؟ ینی حالم بهم خورد اینقدر که مقابل این تیم بازی کردم ، امیدوارم بیل هم امسال جدا بشه که یکم این تیم خَز بالانس بشه ...

کلا ۹۹٪ پلیر های ایرانی یا بارسلونا یا رئال مادرید! تمومدوستان فیفا باز ، چرا همش رئال مادرید رو تو سیزن انتخاب میکنید ؟ طرفدار رئال هستید یا فقط برای برد بازی میکنید؟ ینی حالم بهم خورد اینقدر که مقابل این تیم بازی کردم ، امیدوارم بیل هم امسال جدا بشه که یکم این تیم خَز بالانس بشه ...
کلا 99.99٪ پلیرها این چن تا تیمنکلا ۹۹٪ پلیر های ایرانی یا بارسلونا یا رئال مادرید! تموم
دوست عزیز خب تیم های 3 یا 4 ستاره بردار اونوقت حریفات تیم های دیگه میشن. من که خودم انقدر رئال attack 433 دیدم حالم داشت از بازی به هم میخورد دیگه با استوک یا اورتون بازی میکنمکلا 99.99٪ پلیرها این چن تا تیمن
من سیتی / یونایتد / چلسی / آرسنال (خیلی خیلی کم) / چلسی / بلژیک / یونتوس / بایرن / دورتموند / بارسلونا / رئال / اتلتیکو /
بقیه باشگاه ها ول معطلا بودن یا نبودنشون فرقی نداره
حداقل التیمیت و مثه سزن میکردن این مشکلات نبود