Attachments
آخرین ویرایش:
داداش اینا تیمای قدرتمند و معروف اروپایی هستن چرا برندارن؟کلا 99.99٪ پلیرها این چن تا تیمن
من سیتی / یونایتد / چلسی / آرسنال (خیلی خیلی کم) / چلسی / بلژیک / یونتوس / بایرن / دورتموند / بارسلونا / رئال / اتلتیکو /
بقیه باشگاه ها ول معطلا بودن یا نبودنشون فرقی نداره
حداقل التیمیت و مثه سزن میکردن این مشکلات نبود
نه کل تیمای که میارن و گفتم و گرنه 3 تا تیم بیشتر از همه برخورد میکنی بایرن / رئال / بارساداداش اینا تیمای قدرتمند و معروف اروپایی هستن چرا برندارن؟مشکل من و خیلیای دیگه بارسا و مادرید
من باشگاهایی که شما نام بردی خیلی کم پیش اومده برخورد کنم باهاشون. مثلا هر ۱۰ تا بازی میخورم به یونایتد
هر ۳۰ تا بازی شاید یه دورتموند بخورهولی یکی درمیون بارسا و رئال
شما خودت به عنوان مثال لاتزیو رو برمیداری؟ اصلا بازیکنای تیمای دیگه فلجن تو بازی
بماند که تو دیویژن ۱ من خوردم به اینتر طرف ۳ تا عقب بود با ۹ تا یار جبران کردبرعکسشم پیش اومده
ایده های خیلی زیادی میشه به این بخش قدیمی وریشه دار بازی داد یادمه از فیفا 2005 همیشه این قسمت رو بازی میکردم اون موقع اسمش یه چیز دیگه بود خیلی بی تفاوتی میشه به این بخش متاسفانه و 4-5 ساله که شاید تغییرش بسیار بسیار ناچیز بودهتغییرات گیمپلی خیلی خوبه امیدوارم به بالانس شدن بازی کمک کنه.....باید دید برای بخش کریر چه برنامه ای دارن؟
اون موقع اسم مود کریر بود یادش بخیرmanger modeایده های خیلی زیادی میشه به این بخش قدیمی وریشه دار بازی داد یادمه از فیفا 2005 همیشه این قسمت رو بازی میکردم اون موقع اسمش یه چیز دیگه بود خیلی بی تفاوتی میشه به این بخش متاسفانه و 4-5 ساله که شاید تغییرش بسیار بسیار ناچیز بوده
برای بازی هم نقطه ضعف خیلی خیلی محسوسش دروازه بان ها هست که هر کار میخوام کنم بازی مث پارسال بهم نمیچسبه تو انلاین نمیدونم چرا ....
شوت ها هم خیلی گل شدنشون زیاده باید خظاشون بیشتر شه فیزیک توپ هم که امیدوارم بهبود پیدا کنه
بازی خوبه نمیگم بده ولی هنوز یه چیزی انگار کم داره که مث دوران اوج فیفا بدرخشه و وقتی بازی میکنی نهایت لذت رو ببری
امیدوارم امسال انتظارات رو برآورده کنه
کجا گذاشتن این تریلرو ؟ چون صفحه هاشونو از یوتیوب تا اینستا رو چک کردم چیز جدیدی نبودتریلر جدید در مورد این قابلیت تعویض سریع اومده. یه تیکش آنجلوتی کنار زمین دیده میشه
کجا گذاشتن این تریلرو ؟ چون صفحه هاشونو از یوتیوب تا اینستا رو چک کردم چیز جدیدی نبود
اون اورال بازیکنای رئالو میگی؟اون که رسمی نیست.برا سایت فوت هد هستشیه عکس دیگه هم هست به نظر اورال هاست. فکر کنم فیک باشه.
نه همین عکس پایینی که گذاشتم رو میگماون اورال بازیکنای رئالو میگی؟اون که رسمی نیست.برا سایت فوت هد هستش
اورالاش خنده داره.ماریانو رو زدن 2 تا پیشرفت اورال و موراتا یکی.کیه که ندونه موراتا حقش بیشتر از یه دونست
اونم بنظر میاد 99درصد فیک باشه چون هنوز هیچ بخشی قابل بازی نشده جایی بغیر از همون دموی e3نه همین عکس پایینی که گذاشتم رو میگم![]()