FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
در حد فاجعه بد بود گیم پلی دویدن بازیکنا افتضاح نور ورنگ ورزشگاه تیره فیفا 16بهتره والا
اره متاسفانه.. امسال با فيفايي طرفيم كه تغييري نداره.. يه چنتا چیز ساده معرفی کردن و اسمشو یه چی دادن تا بگن که ما امسال تغییرات داشتیم. متاسفانه امساال با سال پیش هیچ تغییری نداشته و بازیکنان و دویدناشون همون حالت رباتی رو داره.. تازه ea نيازي نميبينه كه پیشرفت بده موقعیی که میبینه خوب فروش میکنه و خودشو با لایسنسا ساپورت کرده تا چن سالی.. خیالش راحته و نمیخاد یه دفعه تغییر بده.. موقعی که احساس کرد نیاز داره شروع میکنه به قول معروف whats best for bussiness به تغییر دادن و بهبود بخشیدن.. همین فیفای الان کلی مشکلات داره ولی چه کنیم دیگه باید کنار بیایم و منتظر باشیم هروقت حس کرد تغییرات ایجاد کنه

خدايي آيكون ها عاليه مخصوصا اينكه سه نسخه داره رونالدينيو هم كه حرف نداره
ولي بايد بدونيد EA يه شركت تجاريه و روي چيزي سرمايه گذاري ميكنه سود بيشتري داشته باشه بعيد ميدونم به عشق مشتري كار زيادي كنه
امسالم با آوردن آيكون ها آلتيميت رو پولسازتر كرده
راستش وضعيت گيم پلي بازي الانشم بد نيست ولي چون رقيب خيلي عقب مونده يه چند سالي تغييرات خيلي جزئي خواهد بود.....
انصافا ديگه بايد فيس Carrasco - Mertens- Casemiro - Oblak رو بسازن خيلي واجبه

• Like
Reactions: ehsas1
تو اینستا مارادونا و هانری رو ea گذاشته خداییش مقایسه کنین با این فیسا تو بازی اصلان اون چیزی نیست که تو اینستا میزاره اولش که دیدم امیدوار شدم ولی الان گیم پلی دیدم اصلان راضی نشدم

راستش وضعيت گيم پلي بازي الانشم بد نيست ولي چون رقيب خيلي عقب مونده يه چند سالي تغييرات خيلي جزئي خواهد بود.....
الان رقیب در زمینه گیم پلی خیلی خیلی وضعش بهتره
در کل عذر بدتر از گناه بود این جمله شما
3 سال درجا بزنن و فقط به حواشی و لایسنس انحصاری اکتفا کنن و انیمیشن های افتضاح حرکتی رو درست نکنن
تا وقتی تفکرات مشتریان مثل شما باشه باید هم فیفا هرسال پرفروش باشه و همون نسخه هرساله رو با دوتا بزک دوزک بیشتر بفرسته توی بازار

3 سال درجا بزنن و فقط به حواشی و لایسنس انحصاری اکتفا کنن و انیمیشن های افتضاح حرکتی رو درست نکنن
تا وقتی تفکرات مشتریان مثل شما باشه باید هم فیفا هرسال پرفروش باشه و همون نسخه هرساله رو با دوتا بزک دوزک بیشتر بفرسته توی بازار
من عقب موندگي حريف رو در مجموع گفتم نه فقط گيم پلي درسته گيم پلي PES بهتره ولي
فوتبال زماني ارزش هزينه هر ساله رو داره كه مود هاي سرگرم كننده اي داشته باشه تا يه سال جواب بده فقط گيم پلي ملاك نيست
هر وقت PES تونست يه مودي عين آلتيميت تيم بسازه اونوقت شايد بتونه با فيفا رقابت كنه
مگه تا چند ماه ميشه كرير حوصله سر بر و تكراري رو بازي كرد

كي گفته بهتره اخه؟:|
نظر خودتونه خب...

Sent from my iPhone using Tapatalk

این fut live که دیروز استریم شد خیلی خوب و جالب بود و بالاخره رونالدینیو معرفی شد :) ویژگی ها و چیز های جالبی هم معرفی شد. از جمله گفته شد سرور برای فات چمپیونز اضافه شده و باتن دیلی هم بسیار بهبود یافته. خلاصه که بدجور هایپم :)

كي گفته بهتره اخه؟:|
نظر خودتونه خب...

Sent from my iPhone using Tapatalk
چه قدر تو متعصبی و تعصب بیجا داری رو فیفا :)) یه نصیحت برادرانه بهت میکنم بیخیال بحث با این دوستانمون شو کلا ؛) چون هر چی بگی آخرش هم بهت میگن داری فن بازی درمیاری و اونا خیلی منطقی ان

آخرین ویرایش:
دزدتر و حریص تر از این ea خودشه،به درک که رونالدو از تو پک درمیاد خوشحالی خودشو میکنه،جمع کنید باوو هــَم بکشید این انیمیشنارو درست کنید خیرسرتون،برید انیمیشنای nba 2k 13 رو ببینید که که تازه واسه نسله پیشه،به اینا نیست،هرسال دل خودمون صابون میزدیم آره امسال دیگه تغییر میکنه و فلان...تازه امسال همون صابونم نمیزنیم،واقعا باید از بعضی‌ شرکتا یاد بگیره،انقد بچاپ بچاپ راه انداختن دیگه همه چیو یادشون رفته وگرنه nba 2k هم رغیب نداره اما هرسال بهتر از پارسال...

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

دزدتر و حریص تر از این ea خودشه،به درک که رونالدو از تو پک درمیاد خوشحالی خودشو میکنه،جمع کنید باوو هــَم بکشید این انیمیشنارو درست کنید خیرسرتون،برید انیمیشنای nba 2k 13 رو ببینید که که تازه واسه نسله پیشه،به اینا نیست،هرسال دل خودمون صابون میزدیم آره امسال دیگه تغییر میکنه و فلان...تازه امسال همون صابونم نمیزنیم،واقعا باید از بعضی‌ شرکتا یاد بگیره،انقد بچاپ بچاپ راه انداختن دیگه همه چیو یادشون رفته وگرنه nba 2k هم رغیب نداره اما هرسال بهتر از پارسال...

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
ظاهرا اینجا فقط بهبه چهچه باید کرد
مود التیمت شده قبله ی آمال بعضیا و بقیه فجایع رو نمیخان ببینن
به والله که من دوست دارم فیفا بهتر باشه چون حوصله پچ ندارم ولی انگار این نسل باید خواب فوتبال کامل رو ببینم

ظاهرا اینجا فقط بهبه چهچه باید کرد
مود التیمت شده قبله ی آمال بعضیا و بقیه فجایع رو نمیخان ببینن
به والله که من دوست دارم فیفا بهتر باشه چون حوصله پچ ندارم ولی انگار این نسل باید خواب فوتبال کامل رو ببینم
فرمی جای نیست که تو چشمه EA باشه؟
کسی بره معایب FIFA رو بگه بلکه چند نفر هیپ علیه FIFA راه بندازن فرجی بشه
ما بشینیم صبح تا شب تو بازیسنتر غر بزنیم چیزی درست نمیشه
من تاپیک PES و میخوندم انگار میشد با سازنده در ارتباط بود
واقعا کلافم از یه ور دیگه سمته PES نمیرم از یه ور هم FIFA اینطوری شده

توی توییتر باید باشه
اگر پیدا کردید همینجا اعلام کنید

• Like
Reactions: VICE
اتفاقا اینجوری نیست که کلا گوش نکنه ولی هزار بار گفتم فعلا خواهان این درخواست هایی که شما میدید کمه من هم دلیلشو نمی‌دونم. مثلا از مهم ترین درخواست ها که همه داشتن تقویت سرور ها و کاهش باتن دیلی هست که گفته شد سرمایه عظیمی خرج کردن که بهبود ببخشن این موضوع رو یا همین اضافه شدن بخش آفلاین رقابتی که اونم اضافه شد. اضافه شدن رونالدینیو، اینکه otw ها برای همه کارت ها اسپشیال زیاد شن و چیزای دیگه. شما برید کامنت های زیر توییت ها در طول سال هم بخونید اکثرا خواسته ها همینا بود. در مورد گیم پلی هم درخواست کم نبود ولی چون میخوان تازه کارا از بازی فرار نکنن خیلی دست نمی‌زنن بهش البته خیلی هم بد نیست و جالبه گیم پلی «به نظر من»
اما انیمیشن ها که دوستان اینقدر شاکین. تو همون گیم پلی هم معلوم بود هنوز کامل نیستن چون سریع اسکیپ میکردن کات سین هارو. فیس ها هم همینطور. گفته شده امسال ۱۵۰۰ تا فیس اسکن خواهد شد و یه ماه اخر این اتفاق خواهد افتاد و تریلر هم میدن برا تیم های اسکن شده مثل پارسال.
اما یه نکته عالی تو همون گیم پلی تماشاگرا هستن واقعا سطح بالا کار شده بودن.

باز هم و باز هم تاکید میکنم برای من علاوه بر بهبود انیمیشن ها بهبود دروازه بانی بازی هست که بسیار تا بسیار رو جذابیت بازی و پر گل بودن بازی ها تاثیر گذاره امسال که حداقل منو خیلی اذیت کردن دروازه بان ها

• Like
Reactions: ehsas1 and VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or