با با این joe Booth اصلا یه دیوانه ای بود دومی نداشت تو یه مصاحبه ای تو سال 2007 باهاش مصاحبه کرده بودن بعد اومده بود درباره هوش مصنوعی و مراحل ساخت بازی یه فوتبال شبیه ساز داشت توضیحاتی میداد بعد اون یارو مصاحبه کنندهه هاج و واج مونده بود این داره چی میگه !!!!! :d من هر چی میگردم اون مصاحبش رو پیدا کنم ، پیدا نمیشه که نمیشه
اون وقت ها من بیشتر تو فرم های گیم اسپات ول بودم :d اگه یادت باشه دریبل دادن تو نسخه 08 دقیقا مثل یه رویا بود یعنی وقتی دریبل میدادی جیگرت حال میومد و با بازیکنای غول میتونستی دریبل های آنچنانی کنی !!! البته با همون بازیکن ها هم محدود !!!
بعد این joe Booth امده بود گفته بود ما سرعت کلی بازی و نحوه زمان بندی سرعت پاس ها و شوت ها و خلاصه این جور چیزا رو با واقیعت اومدیم یکی کردیم
( البته گفت نزدیک به واقعی چون به هر حال این یه بازی هستش و زمان بازی 90 دقیقه واقعی در بازی خب در خود بازی زود تر تموم میشه و این جور صحبت ها میکرد ) و فقط به خاطر زمان کم تر در گیم پلی بازی نسبت به فوتبال واقعی دچار مشکلاتی هستیم ( مثلا کمی نسخه 08 بازی کسل کننده میشد و باید اصلاحاتی صورت میگرفت ولی نه این که سرعت بازی رو بیشتر کنن این میخواست هوش مصنوعی بازی رو روش یه کارایی بکنه !!! بعد مثل این که قصد داشت یه گزینه ای به بازی اضافه کنه که سرعت بازی مثل فوتبال واقعی در زمان هایی کم و در زمان های بیشتر بشه !!!
( PES اومد این کار رو در یه نسخه ای یادم نیست گذاشته بود ولی کلا نصفه نیمه بود ولی بعدا برداشتنش !!! ) که در سال های بعد رفعش میکنیم
( این یارو که رفت نسخه 2009 سرعت بازی شد میگ میگ که بعد تو نسخه فیفا 10 سرعت بازی رو کمی کم تر کردن یعنی یه چیزی مابین نسخه 08 و نسخه 09 ) یعنی joe Booth اصلا نمیخواست سرعت بازی رو دیگه در نسخه های بعد دست بزنه و در عوضش میخواست کارای پایه ای دیگه ای بکنه !! هر سال ما شاهد این هستیم که سازندگان بازی هی سرعت بازی رو در یه نسخه ای کم میکنن و بعد در نسخه بعدی زیاد میکنن !!! البته چند سالی هستش که سرعت کلی بازی به سوی میگ میگ تساعدی در حرکت هستش :d
این joe Booth اصلا میخواست بازی رو یکسره شبیه ساز واقعی کنه !!! یعنی چیزی بود برای خودش :d
نمیدونم الان داره چی کار میکنه خوب شد گفتی برم ببینم میتونم آمارش رو در بیارم