پست های این تاپیک الان خوندم و واقعا برام بعضی از پست ها عجیب بود ! فیزیک و گرافیک مطمئنا در هر بازی مهمه اما برام اینجا سوال بود چطوری اساتید بنده بر اساس این نمایش ، بازی ناُامیدکننده و داغون تشخیص میدن .
اول از همه برای هر کسی که 1% تجربه در بازی ورزشی داره باید تاکید اصلی گیم پلی باشه . توی این نمایش دقیقا چه چیزی شما متوجه شدید که از الان نسخه بازی پیچیدید ؟ برام جالبه طرف اومده به حضور زن ها ایراد گرفته و اینو در جهت سودجویی EA دونسته . خب برادر من این طبیعت اقتصاد در گیمه و مطمئنا با ورود به نسل هشتم یکی از انتظارات گیمرهای زن اینه که بخش فوتبال بانوان هم داخلش بیاد . این الان شد نقطه ضعف بازی و یا میشه ازش نتیجه گرفت تاکید EA فقط روی این ابعاد تبلیغاتیه و روی گیم پلی کار نکرده ؟
FIFA 15 در زمینه گرافیک برای من کاملا راضی کننده بود اما به شخصه برای من در یک شبیه ساز فقط و فقط گیم پلی و مدهای بازی مهمه . یعنی حاضرم گرافیک بیارن پایین در حد نسخه 14 اما یک گیم پلی عمیق و متعادل مثل نسخه 12 ارائه بدن و توقع هم ندارم همه مثل من باشن اما فیفاباز حرفه ای توی ایران زیاد دیدم و اینو میدونم خیلی ها در مورد یک شبیه ساز ورزشی با من هم نظرن . برای اینکه در مورد فیفا 16 نظر بدم مطمئنا تا تجربه نسخه دمو صبر می کنم و برای من به شخصه خنده داره روی یک نمایش در مورد شبیه ساز ورزشی قضاوت کنیم .
با این تریلر فاجعه یا ps4 رو میفروشم یا میرم سمت pes
با تغییر ندادن مدلسازی و گرافیک برای نسل جدید ، توهین بزرگی به فیفا پلیر ها بود . میخوان بازی رو گسترش بدن جون عمشون .
حداقل انتظار داشتم بازی به تریلری که دو سال پیش از ignite engine منتشر کردن که البته اینگیم نبود نزدیک بشه که نشد. این کارتون بازیا دیگه به سن ما نمیخوره
برادر من خواهشا از طرف همه صحبت نکن . برای من و مطمئن باش خیلی از فیفابازهای حرفه ای همین بازیسنتر که میتونم به تفکیک IDشون برات بزارم اول و آخر گیم پلی مهمه . اینکه بیایم با صرف ارتقا پیدا نکردن گرافیک نسخه یک شبیه ساز ورزشی بپیچیم غیر منطقی ، غیر حرفه ای و غیر اصولیه . من نمیدونم چی توی این تریلر دیدی که به نظرت فاجعه بود .
واقعا اضافه کردن بانوان به بازی چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟؟
جای این مسخره بازیا میومدن یکم رو بخش visual کار میکردن . این سومین فیفایی میشه که داره رو نسل جدید عرضه میشه ولی تفاوت چشمگیری نداشته از نظر بصری .
الان واقعا نمیدونید به چه دلیل میتونه باشه ؟ آیا در این جهان فوتبال بانوان وجود نداره ؟ آیا گیمر زن ما نداریم ؟ آیا همه ساله بیننده های زیادی همین فوتبال بانوان دنبال نمی کنن ؟ آیا FIFA یک شبیه ساز بازی فوتبال نیست ؟
مصطفی یعنی فاجعه وقتی تکمیل میشه که چین و مکزیک لایسنس شدن ژاپن که همرو تو جام جهانی لوله کرده بود نیست
جلو خودم و میگیرم چیزی در مورد مدلینگ و گیم پلی و فیزیک نگم ... چی شد اون همه میگفتن تیم اصلی سازنده از خیلی وقت پیش داره رو 16 به صورت موازی کار میکنه؟
نمیدونم ... حس خوبی ندارم واقعا
برادر من ، مسعود جان آخه EA از من و شما بیشتر میفهمه که فرصت های اقتصادی توی فوتبال ژاپن بیشتر از چینه اما 100% محدودیت های وجود داشته که نتونستن ژاپن لایسنس کنن ، اون ژاپنی که ماشالا کشور مادری رقیب فیفاس .
این فیفا در نسل قبل مثل این که قاطی کرده بودن انقدر عالی کار کردن ولی مثل این که از دوباره در این نسل جدید برگشتن به دوران درب داغون گذشته خودشون !
من فقط امیدوارم که حداقل امسال کریر مد و گیم پلی و این جور چیزا تغییرات و تحولاتی توش رخ داده باشه که اونم باید صبر کنیم چی میشه ........... بد جوری حالم گرفته شد ، شدیدا )x
امین جان برادر من ، دقیقا چطوری به داغون بودن FIFA 16 پی بردی ؟ صرفا شما از یک شبیه ساز فیزیک و گرافیک می خوای ؟ نمیگم این مسائل مهم نیست و شاید برای بعضی ها همین گرافیک مهمتر از اصل کار باشه اما اینکه یک گیمر حرفه ای فوتبال پاشه بیاد با یک نمایش کوتاه از اضافه شدن بخش بانوان و گرافیک بازی نسخه یک شبیه ساز بپیچه برام قابل هضم نیست .
یه مورد دیگه که باقی بچه ها هم گفتن مدل بازیکناست. فیفا یه نسخه نداشته که باعث بشه از نمای بالا تشخیص بدم کدوم بازیکن صاحب توپه. همواره از روی رنگ کفش یا موقعیتشون توی زمین یا مدل مو میشه تشخیصشون داد. این همه سنسور منسور وصل میکنن چطور نمیتونن این مورد رو حداقل برای بازیکنای مطرح انجام بدن؟!
NBA 2K نزدیک به 100 تا تیم داره، 99% هیکلا کُپی مدل واقعیشونه. یعنی مو نمیزنه. از انیمیشنای حرکتشون گرفته تا هیکل و ... . یعنی واقعاً فیفا نمیتونه برای 10-20% تیمای مطرح این کارو انجام بده؟! انیمیشنا هم اصلاً در حد یه نسل بهتر نشدن. روونتر شدن، یه سری انیمیشن اضافه شده ولی اون حالت انقلابی بین نسلی رو اصلاً نداشتیم.
افشین جان خواهشا کم لطفی نکن ، ما هم فیفا بازی می کنیم و اما این چیزایی که میگید ندیدیم . فیفا از نسخه 12 واقعا در زمینه شبیه سازی بازیکن ها پیشرفت خوبی داشت و از اون زمان حداقل برای تیم های بزرگ براحتی میشه از روی بدن بازیکن تشخیص داد کیه حداقل من که اصلا در این مورد مشکلی ندارم مگر برای بازیکن هایی که شبیه سازی نشدن و متاسفانه تعدادشون کم هم نیست البته در تیم های متوسط و کوچیک
بعد برادر من آخه دقیقا یک شبیه ساز فوتبال با اون حجم تماشاگر ها و 22 بازیکن روی زمین چطوری با شبیه ساز بسکتبال مقایسه می کنی ؟ توی بسکتبال مشخصا باید روی شبیه سازی بهتر برخی از ابعاد تاکید بیشتری داشته باشن و توی فوتبال این استانداردها مطمئنا فرق داره .
کسی که بعد از نمایش فیفا گیر میده به گرافیک و دو قلوی پای بازیکنای تیم بانوان، حقیقتا فیفا بازی نکنه فیفا بازا رو خوشحال کرده.
همین الان برین فیفا 14 نسل هشتم رو بازی کنید، بعد بلافاصله فیفا 15 رو بزارین تو دستگاه. به اندازه ای گیمپلی تغییرات ریز داشته که حیرت میکنید به شرطی که مهارت تشخیصش وجود داشته باشه. فیفا مشکل داشته و همیشه داره ولی گرافیکی که من تو فیفا 15 دیدم اگه عینا هم منتقل بشه به 16 صرفا گرافیک بازی میشه "معمولی" و نه این صفتای منفی و تخیلی که دادن بهش.
من هر سال تا دمو رو بازی نکنم نظری نمیدم راجع به بازی چون تمام لایسنسها و گرافیک خوب و فیزیک مناسب اینا در مجموع نمیتونن یه باگ ناجور گیمپلی رو جبران کنن. از EA انتظار دارم هوش مصنوعی مدافع هارو بهتر کرده باسه و جاگیری هاشون رو اعصاب نباشه تا بازیکنای سرعتی و دریبل زن به راحتی نیان تو محوطه جریمه. باگای برخورد بازیکنای خودی به هم دیگه رو اصلاح کرده باشه و تغییراتی از این دست. درست مثل فیفا 15 که اومد بزرگترین مشکل فیفا 14( ارسال از جناحین) رو برطرف کرد و کاری کرد که گیمپلی از کناره ها بیاد مرکز زمین. خلاصه بعضی وقتا تو فیفا 15 احساس میشد روی گلی که دریافت کردیم هیچ نقشی نداشتیم که امیدوارم بازی طبق همون خط ذهنی گیمر پیش بره نه اتفاق و باگ.
کاملا حرف شما درسته . یعنی برای من که کوچیک خیلی از گیمرهای حرفه ای فیفا در ایران هستم جالبه توی این تاپیک میان با نمایش معرفی بانوان و گرافیک بازی نسخه بازی میپیچن .
من تعجب می کنم چرا 1 سری از دوستان فیفا باز که می دونم اطلاعات و سوادشون از فیفا و سبک بازی اش زیاد هست گذاشتن این تاپیک به این وضعیت در بیاد. 1 نگاه به تاپیک های اخبار بازی های کپکام بندازید.به زور 1 سری از بچه ها از جمله علی dante تونستند این مسخره بازی ها و ترول های بی مزه جمع کنند.7 صفحه از این تاپیک گذشته همه اش شده سایز و فیزیک ... و حاملگی و غیره. 1 سری از پست ها هم که اخطار گرفتن و پاک شدن.نزارید گند تاپیک های فیفا در بیاد.برای مثال امین romell تو که اطلاعات فیفا ات زیاد هست چرا اون پست اول ات تو عصبانیت می فرستی که 1 عده اون ببینیند میگن این که این حرف ها بزنه بزارید ما 10 برابرش بدیم.خوب همین پست دوم ات که بدون عصبانیت فرستادی خیلی خوب بود و از اول می فرستادی
ما مشکل اصلی مون با فیفا 15 چی بود؟تو 1 سری از موارد گیم پلی مثل دروازه بان ها و نوع دفاع کردن و سرعتی شدن بازی و چند مورد دیگه.آره ما مشکل با مدل هیکل بازیکن ها هم داشتیم اما موردی نبود که بخواد اذیت کنه. وگرنه از نظر بقیه موارد پیشرفت خوبی داشت.به قول یکی از بچه ها هنوز چیزی از بازی مشخص نشده نسخه بازی پیچیدید رفت.پارسال 2 ماه مونده بود به عرضه خبر لیسانس کل لیگ برتر آمد.چقدر این مورد خوب بود.هواستون هست این همون تیمی هست که فیفا 12 و 14 ساخته.پارسال قیل عرضه 15 خود ea اعلام کرد 16 در حال ساخت هست.پس بزارید e3 و نمایشگاه های بعدی بیاد گیم پلی و ساختار بازی مشخص بشه ببینیم امسال مشکلات 15 رفع کردن یا نه.اگه گیم پلی مشخص شد و رفع نکرده بودن اونجا میشه کاملا از بازی انتقاد کرد و حق هم داریم اعتراض کنیم
2 مورد بگم
1.یکی آمده بود می گفت سرور ها درست کنید و خیلی اشکال داره.حالا بیان رفقا فیفا باز اونها هم نظرشون بگن اما من یکی از نظر سرور مشکلی با فیفا تو این چند ساله نداشتم.با این اینترنت داغون کشورمون من خیلی ها دیدم که راحت دارن فیفا آنلاین بازی می کنند و از سرورها شکایت خاصی نداشتن
2.ما خودمون مشکلات 15 می دونیم و واقعا دردسر ساز بود. یکی از اون مشکلات نوع دفاع کردن بود که بازیکن های سرعتی راحت رد می شدند.خود من تا الان با این مشکل روبرو هستم و هم چنان دارم و 5 3 2 بازی می کنم.اما با 1 سری از بچه ها بازی می کنم اونها جوری ساختار دفاعی شون عالی باورتون نمیشه این همون 15 هست که این همه اشکال داره.نمونه اش همین سینا Sina R .من چندین دست باهاش بازی کردم.هم بردم هم باخت ام اما واقعا تو دفاع و پرسینگ عالی هست پس میشه تو همین 15 هم ساختار دفاعی خوبی داشت اما خوب سخته و مشکلات اش زیاد هست
توی پست تقریبا احسان همه گفتنی هارو گفت و اون قسمت بولد شده دقیقا حق مطلبه .
در نهایت عزیزان خواهشا صبر کنید حداقل نسخه دمو بازی بیاد . فیفا یه بازی نقش آفرینی یا اکشن نیست که از روی نمایش بشه به جزئیات پی ببریم ، بگذارید بازی بیاد و وقتی دسته رو دستتون گرفتید همون 5 دقیقه اول می فهمید قضیه چیه . از روی این نمایش کوتاه از الان بازی داغون تشخیص ندید .