FIFA 16 معرفی شد

RedShift

کاربر سایت
EA ساعاتی قبل از اولین ویژگی های جدید FIFA 16 پرده برداشت.
طبق اطلاعات منتشر شده در این نسخه از فرنچایز، 12 تیم ملی بانوان قرار خواهد داشت. این تیم ها عبارتند از: آلمان، آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک.
مسابقات دوستانه به صورت آنلاین و تورنمت های آفلاین برای این بخش در نظر گرفته شده است.
FIFA 16 در سپتامبر 2015 منتشر خواهد شد.
دانلود تریلر
تصاویر:

kbTL3.jpg

qDLFE.jpg

kx5g8.jpg

OEZMF.jpg

ZTAlL.jpg

Jy9c7.jpg

dFyiK.jpg

P2aNx.jpg

LCcRC.jpg

HiLfh.jpg

Last edited by a moderator:
واقعا" خوشحالم كه سهم من از هر سال فيفا يك دمو مجاني هست اون هم براي اين كه هر از چند گاهي يه پايي به توپي بزنيم دوتا گل بزنيم يكي بخوريم و شاد شيم و غصه بخوريم :d:|

ديگه نميام 60 دلار بدم پاش كه اعصاب خودمو خورد كنم و غصه پول عزيز رو بخورم :|

وقتی بازی بدون رقیب تو بازار جولان میده همینه دیگه!

NBA 2K هم چن سال بی رقیب بود. آیا افت کرد؟ به هیچ وجه، بستگی به سازنده داره که برا مخاطبش ذره ای ارزش قائل میشه یا نه! بستگی داره که پول چشماشو کور میکنه یا نه! EA Sports هم که تو این چیزا، کلا تو خواب زمستونی به سر میبره...

اینها به خودشون زحمت ندادن روی فیزیک بانوان کار کنند شما میگید بیان گرافیک و گیم پلی رو بهتر کنند

یعنی گشادتر اینها ندیدم فقط بازی شبیه 15 نباشه باگ نداشته باشه همین رو بس

یعنی خاک دو عالم به سر اون PES رویایی ( زمان پلی استیشن 2 ) که نمیدونم چه خاک دو عالم دیگه ای به سر اون کونامی خاک بر سر اومد (میبخشید یکم عصبانیم :( ) که اون بلا سر سری PES اومد و انقدر اون بازی افول کرد که باید مجبور باشیم که بریم این فیفای درب داغون رو بازی کنیم !!!

یعنی من موندم چی بگم منتظر چی بودیم و چی نمایش دادن :|

این فیفا در نسل قبل مثل این که قاطی کرده بودن انقدر عالی کار کردن ولی مثل این که از دوباره در این نسل جدید برگشتن به دوران درب داغون گذشته خودشون !

من فقط امیدوارم که حداقل امسال کریر مد و گیم پلی و این جور چیزا تغییرات و تحولاتی توش رخ داده باشه که اونم باید صبر کنیم چی میشه ........... بد جوری حالم گرفته شد ، شدیدا )x:((

NBA 2K هم چن سال بی رقیب بود. آیا افت کرد؟ به هیچ وجه، بستگی به سازنده داره که برا مخاطبش ذره ای ارزش قائل میشه یا نه! بستگی داره که پول چشماشو کور میکنه یا نه! EA Sports هم که تو این چیزا، کلا تو خواب زمستونی به سر میبره...

منم با توجه به سازنده گفتم از fifa09 تنها چیزی که باعث پیشرفتش شد رقابت با pes و قاپیدن بازار بود.
متاسفانه eas از اون دسته استودیو ها نیس

یعنی اینقدر به نظرتون گرافیک بده ؟ :| :دی
فکر نمیکنم تا آخر نسل تغییر چندانی تو این گرافیک بدن! به نظرم واسه یه بازی فوتبال گرافیکش خیلیم خوبه :دی
مشکل اصلیش باگای به شدت چرت و پرت و زیاد و سرورای بازی هستن !
EA تو اینستاش یه قسمتی از تریلر رو گذاشته بود، همه زیرش کامنت دادن fix your servers :)) ..

یعنی اینقدر به نظرتون گرافیک بده ؟ :| :دی
فکر نمیکنم تا آخر نسل تغییر چندانی تو این گرافیک بدن! به نظرم واسه یه بازی فوتبال گرافیکش خیلیم خوبه :دی
مشکل اصلیش باگای به شدت چرت و پرت و زیاد و سرورای بازی هستن !
EA تو اینستاش یه قسمتی از تریلر رو گذاشته بود، همه زیرش کامنت دادن fix your servers :)) ..

واقعا سرور های بازی مشکل داره ؟
من با 128 نامحدود خیلی راحت بازی میکنم ، بدون کوچکترین لگ و قطعی !

فیفا 15 که زیاد جالب نبود و اشکالات زیادی داشت
حالا تا زمان عرضه زمانه زیادی مونده , منم رو این نسخه حساب ویژه ای باز کردم ببینیم چی از اب درمیاد

شما انقدر به گرافیک اهمیت میدین همین میشه دیگه بعدم از بازی که سالیانه میاد انتظار تغییر بنیادین دارین من هنوزم با انیمیشن های فیفا کلا مشکل دارم ، منتظر ترمیمش تو نسل جدید بودم . این اضافه شدن بخش بانوان فقط تجاری بازی و پول بیشتر دراوردن حکمش واسه EA . اومدن همون چهره ها رو با استایل دویدن مردا گذاشتن هیچی کلا ...بخش پول دراوردی واسه اینده بازی هست

درسته این خبر یجورایی ضد حال بود ولی طبیعتا فقط به این ختم نمیشه که فیفا 16! :دی حتما یه سری چیزهای بزرگتر هم خواهیم داشت که نگه داشتن واسه E3.
اینو تو تاپیکش گذاشته بودم یبار دیگه هم میذارم برای کسانی که ممکنه ندیده باشن:
با توجه به عکسایی که اینور و اونور منتشر شدن و بعضی از بازیکنا تو صفحه اینستاگرامشون گذاشتن و یا تو سایت تیمها دیده شده تا این لحظه اسکن شدن این تیمها تایید شده:

Everton
http://instagram.com/p/yc5YyGnttQ/?modal=true

Leicester City
https://instagram.com/p/zkW7f-nL2n/?modal=true
https://instagram.com/p/zkOTddnH-C/?modal=true
https://instagram.com/p/zkbESZsN13/?modal=true

Arsenal
Fifa 16: I Nuovi Scan Faces dell'Arsenal - FifaUltimateTeam.it

PSG
Video - PSGTV - PSG.fr
(1:37)

همچنین شایعه شده موناکو هم ممکنه اسکن شده باشه:
Partnership renewed with EA Sports | News | AS Monaco FC
+ اینکه کل لیگ انگلیس ری-اسکن شده.

در مورد استادیوم ها هم یه خبری دیدم که امسال تمامی استادیوم های تیم های حاضر در لیگ اسپانیا، آلمان و انگلیس تو بازی حضور خواهند داشت: (البته فعلا اینو نمیشه معتبر دونست در حد شایعه فرضش میکنیم. :biggrin1: )
About arenas of Spain for the first time EA has confirmed at an event held in Barcelona (Nou Camp), that all stages of Liga BBVA are now officially exclusive FIFA 2016 (FIFA 17). The game of Electronic Arts will feature all stages of the first divisions of England, Spain and Germany from FIFA 16

اما اگه برسیم به تایید شده ها امسال گفته میشه حضور استادیوم King Abdullah تو بازی حتمیه. (استادیوم اختصاصی ال اهلی؛ همون استادیومی که دیشب نفت توش بازی میکرد)
پارسال یک ماه مونده به عرضه بازی خبر لایسنس کامل لیگ انگلیس اومد که انصافا هم بهترین بخش فیفا 15 بود بی شک. امسال هنوز بازی به اون صورت معرفی نشده اخبار خوبی در مورد لایسنس ها میاد. از این نظر فکر کنم سال خوبی پیش رو داشته باشیم. میمونه گیم پلی و گرافیک. گرافیک رو که بنظرم باید بیخیال بشیم یعنی حداقل من امیدی به پیشرفتش ندارم. در مورد گیم پلی هم باید منتظر بمونیم ببینیم E3 چه خبری میشه.
---------
یه چیزی هم در مورد لایسنس های یوفا هست که اینور و اونور خوندم. یکی اینکه شایعه شده لایسنس یورو دست EA نیست و ممکنه کونامی گرفته باشه. از طرفی هم با توجه به مشکلاتی که واسه کونامی پیش اومده شایعه شده لایسنس لیگ قهرمانان هم وضعیتش مشخص نیست. من خودم فکر میکنم امسال خبری میشه در این مورد حالا شاید E3 شاید هم یک ماه مونده به عرضه بازی.
---------------
به چیز بی ربط به تاپیک هم اینکه اگه ea لایسنس یورو رو از دست بده واسه ریلیز بازی تقویم خالی میشه و برای همین یسری شایعات شده فیفا استریت هم ممکنه ادامش در دست ساخت باشه و در آینده معرفی بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or