من اولا از اون پست اولی که گذاشتم و در کل پست بی محتوایی بود از همگی معذرت میخوام و شرمنده همه شما ........
ولی این رو بگم من یک کلمه درباره حضور خانم ها در بازی فوتبال حرفی نزدم چون کلا سر این جور چیزا حساس هستم و به برابری مرد و زن این جور حرف ها اعتقاد دارم و دیگه این که خیلی هم عالی و دست EA درد نکنه که فوتبال زنان رو به بازی اضافه کرد و حق خانم ها هستش و خلاصه کلام خیلی هم محترم هستن و رو سر ما جا دارن و دیگه این که دوستان گرامی این شوخی های جنسیتی هم درست نیست و ..............
درباره صحبت دوستمون هم آقای Playchar که هممون میشناسیمش و میدونیم تعصب شدیدی نسبت به بازی فیفا داره و خب هیچ مشکلی نیست و به خودشون مربوطه و نظرشون محترم و خلاصه کنم چون میخوام برم سر صحبت اصلی من همین که اومدم درباره PES 2014 حرف هام رو زده بودم و اون سال نسبت به اون بازی زیادی مهربون بودم و ازش تعریف کردم همین که بعدا اومدم خودم اعتراف کردم سر اون بازی اشتباه میکردم خودش داره نشون میده که هیچ دشمنی و با هیچ بازی ندارم و حداقلش به اشتباه خودم در اون سال اعتراف کردم ( آدمم دیگه ، آدم هم اشتباه میکنه ) ولی اصلا و ابدا صحبت هایی رو که درباره PES 2015 رو زدم حرفم رو بر نمیگردونم و بازی پیشرفت عالی داشت و چه یوزر ها چه منتقدین از بازی تعریف کردن و خب PES انقدر افول کرده بود و داغون شده بود که چند سالی زمان میببره تا بتونه جون بگیره و دوباره کمر راست کنه !! صد البته اگه بخوان هر سال رو بازی کار کنن و بازی رو به سوی پیشرفت سوق بدن که باید ببینیم چی میشه چون اون بازی هنوز جای کار زیادی داره دوباره بخواد به یه بازی در خور نامش مبدل بشه و این موضوع زمان بره و باز هم صد البته اگه این سیاست های عجیب و غریب کونامی در این چند سال اخیر اجازه این کار رو به سازندگان بازی بده !!! .......... اینم از این و دیگه نمیخوم زیادی درباره PES صحبت کنم چون بحث اصلی ما فیفا بود و اونم فعلا درباره گرافیک بازی !! و نه گیم پلی بازی چون فعلا هیچی مشخص نیست که گیم پلی بازی چه تغییراتی کرده و خیلی زوده دربارش حرف بزنیم و در پست قبلی هم به این موضوع اشاره کردم ............
چه بخوایم قبول کنیم و چه بخوایم قبول نکنیم خیلی از ماها انتظارمون از این فیفا که میخواست در این نسل منتشر بشه خیلی خیلی بالاتر از این حرف ها بود دقیقا همون انتظاری که عاشقان ورزش بسکتبال از بازی بسکتبال 2K داشتن و واقعا هم 2K سنگ تموم گذاشته و بازی در بخش گرافیک و گیم پلی و هوش مصنوعی و فیزیک و انیمیشن ها و خیلی چیزای دیگه واقعا ترکونده یعنی برین بازی رو بخرین و یه جایی بازی کنینش کاملا متوجه میشین رو بازی به طرز عجیبی روش کار شده اونم بازی که دیگه رقیب درست حسابی نداره !!! همین موضوع داره نشون میده که اگه فقط یه شرکت درست حسابی باشه به راحتی میتونه بازی ها ورزشی ea رو زمین برنه !! ea داره زور میزنه که بازی بسکتبالش از دوباره به اوج برگرده ولی خب در کنارش یه رقیب گردن کلفتی مقل 2k Sport پیش روش هست !! همین داره نشون میده که اگه سری pes اون بلا سرش نمیومد و افولی وحشتناک نمیکرد و هیچ کسی هم واقعا انتظار نداشت که pes انقدر افول کنه .
به هر حال فیفا در نسل قبل ترکوند و واقعا هم حقش بود و از توانایی ها کنسول های نسل قبل استفاده بسیار درستی کرد ولی دیگه امروز به خاطر نبود یه رقیب گردن کلفت در بازی های فوتبال EA داره میبینه که بازیش داره فروشش رو که میکنه و رقیبی هم نیست بخواد آن چنان براش مشکل درست کنه به همین خاطر کاملا مشخصه نه بودجه زیادی به بخش ساخت بازی فوتبال میده و نه دست سازندگان رو برای تغییر و تحول باز میذاره همه که 2k نیستن اگه بازی بسکتبالشون رقیب هم نداشته باشه با تمامی این اوصاف بدون توجه به چیزی باز هم همین طور دارن به صورت جهش واری بازی بسکتبالشون رو هر سال بهتر و بهتر و بهتر میکنن اونم به معنای واقعی کلمه !!!
من بدبختانه یه صحتی تو پستام گذاشتم دوستان گرامی روش حساس شدن من کلمه درب داغون رو به کار بردم درباره فیفا ! ( یکم اون پستم احساسی بود و عصبانی بودم بازم شرمنده
) آقا والا بلا منم امسال بیشتر فیفا بازی کردم ولی خب باز فوتبال درست حسابی دیگه هم نیست که ( درباره PES صحبت هام رو کردم و دیگه زیاده گویی نمیکنم ) این بازی فیفا در این نسل اون جوری که باید پیشرفت نکرده این رو متای بازی هم داره نشون میده باز هم میگم گیم پلی بازی به کنار و فعلا دربارش صحبت نمیکنیم ولی واقعا انیمیشن های این بازی چه تغییر بزرگی نسبت به نسل قبل کرده ؟؟؟! واقعا میشه بهشون گفت انیمیشن های نسل بعدی ؟؟!!! مدلینگ بازی که یکی از مهم ترین قسمت های یه بازی هستش چی ؟؟!!! حالا نمیگم مدلینگ کل تیم ها عین واقعیت بشه حداقل مدلینگ بازیکنان تیم های بزرگ و بازیکن های بزرگ رو درست میکردن !!!! من واقعا موندم چی بگم !
من دارم کلی صحبت میکنم و نمیخوام از بازی همش به به چه چه کنم اگه این طور باشه که خیله خب کاری نداره از صبح تا شب میام این جا میگم به به چه اتمسفری چه حاشیه های عالی و موتور فیزیک ایمپکت متنوعی و خیلی چیزای دیگه !!! ................. این الان به چه درد تاپیک میخوره ! اگه بخوایم از یه بازی فقط به به چه چه کنیم که دیگه بازی پیشرفت نمیکنه !
یه سری از دوستان این طوری برداشت میکنن هر کسی اومد از بازی انتقاد کرد یعنی از بازی بدشون میاد و حالشون به هم میخوره و دشمن بازی هستن نه این طور نیست امسال من خیلی فیفا بازی کردم چون همین بخش حاشیه ها و اتمسفر زنده و صحنه های آهسته واقعی رو سال ها آرزوم بود که در یه بازی فوتبال ساخته بشه که واقعا بی نظیر بود و خیلی نکات مثبت دیگه که بازی فیفا 15 داشت .
من حرفم کلی هستش و سمت و سوی ساخت بازی های ورزش صحبت میکنم وگرنه همین فیفا با تمامی نقاط قوت و نقاط ضعف خودش بهترین بازی فوتبالی هستش که وجود داره و جای بحثی نیست !! کلا هر حرفی زده بشه باز هم پشتش حرفی هست و مشکل هم نیست نظرات مختلف و کاریش هم نمیشه کرد ولی یه سری از صحبت هام رو دوستان گرامی اشتباه برداشت میکنن که این اذیتم میکنه
من در این چند سال کلی پست درباره بازی های فوتبال گذاشتم چون علاقه عجیب غریبی به فوتبال و بازی های کامیپوتری فوتبال دارم مثل خیلی از شما و من تافته جدا بافته نیستم ...........
به هر حال اگه پستی ، چیزی که دوستان رو ناراحت کرده عذر خواهی میکنم ، خوبیش همینه دیگه نظرات باید مختلف باشه و مشکلی هم نیست ........... بی احترامی در کار نباشه تا صبح از هم دیگه انتقاد کنیم باز مشکلی نداره و فرم برای همینه دیگه ......
پاینده باشید ........