FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
- - -ویرایش - - -

بله ميتوني ولي براي استفاده شون بايد حتما انلاين باشي افلاين باشي نميتوني ازشون استفاده كني

پس فایده نداره برا من با این اوضاع خیلی دوست دارم ی اکانت ی ماهه بخرم uk و بپیوندم به آنلاین یازی فوتبال به خصوص friendly که با دوستان بازی کنم یکی مشکل دارم ساعت 5 به بعد عصر نمیدونم چرا اینترنت میپوکه اینور سرعتمم بالاست و دوم اینکه جای مناسب برا خرید اکانت uk نمیشناسم....و اینم که میگین آنلاین فیفا باگ زیاد داره هم یکم شک دارم بخرم اکانت بازی کنم....

- - -ویرایش - - -

از كنار زميني توپ رو بفرست بعدش l2 رو بگير و شوت بزن با پشت پا توپ رو ميندازه تو گل و تروفي رو بهت ميده خيلي راحته

آره زدم من فک میکردم رو هوا باید میزدم انقدر کشیدم و زدم رو هوا گل نشد آخرش رو زمین راحت زدم...این تروفی ها برا من از وقتی پلی 4 گرفتم عضو psn شدم مهم شده تروفیای آفلاین به خصوص قبلنا رو 360 ی اچیومنت میداد برام مهم نبود ...

تو بخش كرير مود مسابقه سر جام بود كه بازي مساوي شد بعد بدون سوال از من كه بره وقت اضافه يا نه رفت واسه پنالتي !!! تنظيم خاصي داره اينجوري نشه ؟

سوال دوم هم اينه كه تو بخش كرير يه جايي ديدم كه ميشد در آمد كم و زياد كرد كسي ميدونه اون واسه چيه ؟ مثلاً ميشد ببري رو 100 درصد يا كمش كني اون مال چيه ؟

سوال آخر هم من يه دروازه بان رو ديدم كه تو فيفا پا راسته ولي تو بازي پا چپ ساختنش رفتم از بخش بازيكنها edite كردم ولي تو كرير مد تغيير نكرده ولي واسه بازي دوستانه ميرم درسته تغييرات انجام شده ؟ بايد از اول كرير برم تا اين بازيكني كه تغيير دادم تغييرش اعمال شه ؟ راهي هم واسه ريسيت كردن كرير هست ؟

ببخشيد اگه سوال زياد شد :d

تو بخش كرير مود مسابقه سر جام بود كه بازي مساوي شد بعد بدون سوال از من كه بره وقت اضافه يا نه رفت واسه پنالتي !!! تنظيم خاصي داره اينجوري نشه ؟

سوال دوم هم اينه كه تو بخش كرير يه جايي ديدم كه ميشد در آمد كم و زياد كرد كسي ميدونه اون واسه چيه ؟ مثلاً ميشد ببري رو 100 درصد يا كمش كني اون مال چيه ؟

سوال آخر هم من يه دروازه بان رو ديدم كه تو فيفا پا راسته ولي تو بازي پا چپ ساختنش رفتم از بخش بازيكنها edite كردم ولي تو كرير مد تغيير نكرده ولي واسه بازي دوستانه ميرم درسته تغييرات انجام شده ؟ بايد از اول كرير برم تا اين بازيكني كه تغيير دادم تغييرش اعمال شه ؟ راهي هم واسه ريسيت كردن كرير هست ؟

ببخشيد اگه سوال زياد شد :d

سلام...
سوال اول بعضی بازی ها تو واقعیت هم وقت اضافه نداره مثله بازی اول فصل در انگلیس به نام کاپ خیریه که میره پنالتی بعد از 90 دقیقه....فک کنم بازی فینال اتحادیه هم اینجور بشه...تو جام حذفی هم بازی مساوی بشه تو خانه تیم دیگه که مهمان بود تکرار میشه تا قبل مرحله نیم نهایی...

اون حقوق هفتگی و پولو زیاد و کم میکنه اگه شما بازیکنی بخوای بخری حقوق دریافتیش 200 هزار دلار باشه و شما 200 ملیون پول داشته باشین با کم کردن اون 200 ملیون حقوق شما اگه 100 هزار دلار باشه تو دستتون زیاد میشه و میره بالا و میشه بر عکس کرد برا یکم دقت تو خرید بازیکنه.....
میشه با در نظر گرفتن بازیکن کم و زیادش کرد اگه رونالدو 2 ملیون دلار باشه و حقوقش 200 تا شما 5ملیون تا تو حساب داشته باشی و 100 تا حقوق اینجوری نمیتونی بخریش باید 5ملیون پولتو کم کنی و حقوقتو به 200 نزدیک کنی البته از ارزش بازیکن هم نیاید کمتر بشه تا نتونی پیشنهاد بدی اولش مثل واقعیت دیگه یکم فک کن:dیکم خریدو فروش حساب زده تر میکنه این کار...اینم بگم شما تو باشگاه هیچ کاره ای بازیکنی 20 ملیون بفروشی مقداریشو باشگاه بر میداره و به شما نمیده شما نقش مربی داری و با بودجه اونا باید بسازی ...با قهرمانی ها پولای زیادی میاد دستتون تو اتمام فصل بستگی به تیمت و مقامتم داره همه اینها...

سوال آخرت سیوا تو کریر قاط داره من توپم رو default تو لیگ انگلیس قاطی کرده توپ زرد رنگ ea میاره و باید توپه خودشو انتخاب کنم تا قاط نزنه یکم ناپایداره این بخش تو بعضی چیزای ریز

آخرین ویرایش:
سلام...
سوال اول بعضی بازی ها تو واقعیت هم وقت اضافه نداره مثله بازی اول فصل در انگلیس به نام کاپ خیریه که میره پنالتی بعد از 90 دقیقه....فک کنم بازی فینال اتحادیه هم اینجور بشه...تو جام حذفی هم بازی مساوی بشه تو خانه تیم دیگه که مهمان بود تکرار میشه تا قبل مرحله نیم نهایی...

اون حقوق هفتگی و پولو زیاد و کم میکنه اگه شما بازیکنی بخوای بخری حقوق دریافتیش 200 هزار دلار باشه و شما 200 ملیون پول داشته باشین با کم کردن اون 200 ملیون حقوق شما اگه 100 هزار دلار باشه تو دستتون زیاد میشه و میره بالا و میشه بر عکس کرد برا یکم دقت تو خرید بازیکنه.....
میشه با در نظر گرفتن بازیکن کم و زیادش کرد اگه رونالدو 2 ملیون دلار باشه و حقوقش 200 تا شما 5ملیون تا تو حساب داشته باشی و 100 تا حقوق اینجوری نمیتونی بخریش باید 5ملیون پولتو کم کنی و حقوقتو به 200 نزدیک کنی البته از ارزش بازیکن هم نیاید کمتر بشه تا نتونی پیشنهاد بدی اولش مثل واقعیت دیگه یکم فک کن:dیکم خریدو فروش حساب زده تر میکنه این کار...اینم بگم شما تو باشگاه هیچ کاره ای بازیکنی 20 ملیون بفروشی مقداریشو باشگاه بر میداره و به شما نمیده شما نقش مربی داری و با بودجه اونا باید بسازی ...با قهرمانی ها پولای زیادی میاد دستتون تو اتمام فصل بستگی به تیمت و مقامتم داره همه اینها...

سوال آخرت سیوا تو کریر قاط داره من توپم رو default تو لیگ انگلیس قاطی کرده توپ زرد رنگ ea میاره و باید توپه خودشو انتخاب کنم تا قاط نزنه یکم ناپایداره این بخش تو بعضی چیزای ریز

مرسي از كمكت فقط من بازم گيچ شدم حالا بخواهم پول بيشتري تو دستم باشه واسه خريد بازيكن بهتره اينو كم كنم يا زياد ؟ يعني ببرم رو 100 درصد يا نه كمترش كنم مثلاً 50 يا 80 درصد ؟

مرسي از كمكت فقط من بازم گيچ شدم حالا بخواهم پول بيشتري تو دستم باشه واسه خريد بازيكن بهتره اينو كم كنم يا زياد ؟ يعني ببرم رو 100 درصد يا نه كمترش كنم مثلاً 50 يا 80 درصد ؟
ببین فرض کن ی بازیکن ارزشش 20 ملیون دلاره و حقوق هفتگیش 150 هزار دلار و شما بودجه پولیت 28 ملیون دلار و حقوقت 180 هزارتاس....

اول باید باشگاهشو راضی کنی که با 25 ملیون اینا بیاد بعد که راضی شد حالا باید باهاش چونه بزنی سر حقوق هفتگیش و چون کم داری باید بری از اون بخش از پولت کم کنی ببری رو حقوق هفتگیت و باید مقداری کم کنی که کمتر از پیشنهادی که اول به باشگاهش دادی نشه تا معامله بهم بخوره مثلا 28 رو میکنی 26 و حقوقت میشه 210 اینا حالا باید بازیکنو مجاب بکنی و سر حقوقی که گفته میخواد و جایگاهش تو تیم پیشنهاد بدی...باید مدیریت کنی در واقع 2 3 بار بخری بفروشی دستت راه میوفته:d
دیگه راحتر نمیدونم چطور بگم

اقا منم ی توضیحی راجب اون قضیه edit بازیکن و سیوش تو کرییر بدم:
وقتی ی بازیکن رو تغییر میدین تغییرتون تو قیمت کاستومایز سیو میشه،وقتی کرییر رو میخواین شرو کنین ب جای default squad گزینه current customize یا یه چیز تو همین مایه ها رو انتخواب کنین تا تغییرایی ک انجام دادین اعمال بشه واسه بخش کرییر
راجب قضیه توپ هم اقای غفاری درست میگه،رو default ک میزاریم ی توپ نارنجی رو انتخواب میکنه،ک منم مجبور شدم بزارمش رو توپ لیگ برتر ک درست بشه

چقدر جالب الان داشتم بازی میکردم گذارشگر همین اول بازی گفت امروز هالووین هستش:dامروز واقعا هالووینه خارجیهاست چطوری اینو گفت گزارشگر:-/

دوستان بهترین راه دفاع کردن چطوریه؟

3-5-2 یا 2-3-5 بعد موقعی که توپ دست حریفه هی نرو توپاش بازیکنات رو بکش عقب و مواقع مناسب برو تو پاشون و مربع یا دایره بزن در کل سعی کن مالکیت توپت رو زیاد کنی و خونسرد و با حوصله بازی کنی فقط برد برات مهم نباشه درست بازی کردن و خوب دفاع کردن از بردهای الکی خیلی بهتره به این حرف ها هم که رونالدو و مسی باگند و نمیدونم با بازیکنای سرعتی میشه اله و بله کرد هم گوش نکن تو سعی کن بازی و از همه مهم تر سطح دفاع کردنت رو بالا ببری مطمئن باش بی شک موفق میشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or