FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان من دیروز بازی رو برای Ps4 گرفتم, سرعت بازی خیلی بالا و غیر طبیعی هست! روی Slow هم گذاشتم گیم اسپید رو ولی بازم آدم تو ذوقش می خوره! خیلی سریعه بازی! راهی نداری کندترش کرد؟

دوستان راهی برای این نیست که اول بازی گل نخورد ؟ به عنوان مثال وقتی که بازی میخواد شروع شه یا گلی زده میشه ، بازی که از وسط زمین دوباره آغاز میشه خودش یه گل 100 درصده کافیه یه بازیکن سرعتی مثل ویکتور ایبارو داشته باشه تا همه رو رد کنه و تک به تک بشه خیلی باگ بدیه من تو هر بازی یکی دو تا گل اینجوری میخورم اعصابم خورد شد دیگه

دوستان راهی برای این نیست که اول بازی گل نخورد ؟ به عنوان مثال وقتی که بازی میخواد شروع شه یا گلی زده میشه ، بازی که از وسط زمین دوباره آغاز میشه خودش یه گل 100 درصده کافیه یه بازیکن سرعتی مثل ویکتور ایبارو داشته باشه تا همه رو رد کنه و تک به تک بشه خیلی باگ بدیه من تو هر بازی یکی دو تا گل اینجوری میخورم اعصابم خورد شد دیگه​

همرو بکشون عقب با R2 یواش یواش بیا عقب وقتی موقعیتو مناسب دیدی یه تکل خرکی بزن , دیگه سرعتی تر از مسی و رونالدو نیست که ! اونم در سطح لجنداری:D

- - -ویرایش - - -

اقا یکی جواب مارو هم بده

- - -ویرایش - - -

اقا یکی جواب مارو هم بده

مرسی دوست من,

من امسال از pes اومدم رو فیفا, و راضی هم هستم چون چلسی برمیدارم همش و فیفا توی لیگ جزیره بی نظیر کار می کنه همیشه! و این حالی که می کنم رو با هیچی عوض نمی کنم, اما جدا از اینا یه نقص بزرگ بزرگش اینه که چیزی به اسم Uefa chapions league وجود نداره و یه کاپ اروپایی دیگه به جاش گذاشتن! نه آهنگش نه لوگوی روی پیراهن هیچیشو نداره! این بده واقعاً!

مرسی دوست من,

من امسال از pes اومدم رو فیفا, و راضی هم هستم چون چلسی برمیدارم همش و فیفا توی لیگ جزیره بی نظیر کار می کنه همیشه! و این حالی که می کنم رو با هیچی عوض نمی کنم, اما جدا از اینا یه نقص بزرگ بزرگش اینه که چیزی به اسم Uefa chapions league وجود نداره و یه کاپ اروپایی دیگه به جاش گذاشتن! نه آهنگش نه لوگوی روی پیراهن هیچیشو نداره! این بده واقعاً!
خواهش،خوشحالم ک تونست کمک کنه
خوش اومدین ب جمع فیفا باز ها،امیدوارم بازی راضی کننده باشه واستون
اون قضیه چمپیونز لیگ هم ک گفتین دلیل داره،چون مثل فیفا ک لیسانس لیگ جزیره رو کامل گرفته،pesهم licence چمپیونز لیگ رو دستش داره واس همین فیفا نتونست تو بازیش از لوگو ها و اهنگ و... استفاده کنه
احتمالا در سالای اینده اینا هم ب فیفا اضافه بشن

خواهش،خوشحالم ک تونست کمک کنه
خوش اومدین ب جمع فیفا باز ها،امیدوارم بازی راضی کننده باشه واستون
اون قضیه چمپیونز لیگ هم ک گفتین دلیل داره،چون مثل فیفا ک لیسانس لیگ جزیره رو کامل گرفته،pesهم licence چمپیونز لیگ رو دستش داره واس همین فیفا نتونست تو بازیش از لوگو ها و اهنگ و... استفاده کنه
احتمالا در سالای اینده اینا هم ب فیفا اضافه بشن

داداش من اینایی که گفتی رو کم کردم ولی سرعت بازی انصافاً تغییری نکرده! من با دویدن بازیکنا مشکل دارم! خیلی سریع می دون کاملاً غیرطبیعی , پیستون ها هم انگار نفری یه اسب دارن, الان sprint speed و لون دوتایی که خودتون گفتید رو حتی روی 20 کشیدم اما بازم این مشکل هست!

من برای بار اول هست که از pes به fifa نقل مکان میکنم. واقعا بازی مضخرفیه. حیف ۱۸۰ تومن پول بی زبون که خرج این بازی کردم. انقدر این بازی صحنه آهستس که نگو. افتضاحه. اصن نمیشه بازی کرد. وقتی هم سرعت رو زیاد میکنی بازهم بازی مضخرقه. توی kik off که بازی میکنیم خیلی game play مضخرفه. هر تنظیماتی هم که بگین تست کردم بازم ضعیفه بازی. با یه شوت میره تو گل. دروازبان هم که اصلا فقط نگاه میکنه. من نمیدونم شما دوستان چجوری بازی میکنین ولی واقعا واسه من که از PES بعد از این همه مدت دارم کوچ میکنم خیلی سخت و خسته کنندس. دوربینشم که کلا مشکل داره و وقتی بازی میره سمت راست به سختی میشه دید. دوستان خواهشا اگر تنظیماتی انجام دادین که مثل pes بشه بازی کرد به منم بگین. پاس دادنش هم خیلی ارور داره. یکی از دوستان یه تنظیماتی را ۲-۳ صفجه قبل داد ولی خیلی کند بود بازی انگار که حال ندارن بازی کنن. آپدیت ۲ را هم نصب کردم ولی بازم مشکل دارم. اگه ممکنه یکم راهنمایی کنین

من برای بار اول هست که از pes به fifa نقل مکان میکنم. واقعا بازی مضخرفیه. حیف ۱۸۰ تومن پول بی زبون که خرج این بازی کردم. انقدر این بازی صحنه آهستس که نگو. افتضاحه. اصن نمیشه بازی کرد. وقتی هم سرعت رو زیاد میکنی بازهم بازی مضخرقه. توی kik off که بازی میکنیم خیلی game play مضخرفه. هر تنظیماتی هم که بگین تست کردم بازم ضعیفه بازی. با یه شوت میره تو گل. دروازبان هم که اصلا فقط نگاه میکنه. من نمیدونم شما دوستان چجوری بازی میکنین ولی واقعا واسه من که از PES بعد از این همه مدت دارم کوچ میکنم خیلی سخت و خسته کنندس. دوربینشم که کلا مشکل داره و وقتی بازی میره سمت راست به سختی میشه دید. دوستان خواهشا اگر تنظیماتی انجام دادین که مثل pes بشه بازی کرد به منم بگین. پاس دادنش هم خیلی ارور داره. یکی از دوستان یه تنظیماتی را ۲-۳ صفجه قبل داد ولی خیلی کند بود بازی انگار که حال ندارن بازی کنن. آپدیت ۲ را هم نصب کردم ولی بازم مشکل دارم. اگه ممکنه یکم راهنمایی کنین
اول فکرکنم بد ترین نسخه رو واسه کوچ انتخاب کردی اگه سر fifa 09 این کارو میکردی میفهمیدی که خیلیییی بازی مشتییی کاری که من خودم کردم
بعدش این که سیستم دفاع کردن تو فیفا با پس فرق داره باید یاد بگیری تا دستت بیاد
این مشکل گلر ها تو این نسخه پیش اومده که شاید بعد این همه اپدیت یکم بهتر شده باشه
ولی در کنار این بدی ها یه بازی تو لیگ جزیره بکن واقعا از بازی لذت میبری خیلیی خوبهه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or