آخرین ویرایش:
دوستان راهی برای این نیست که اول بازی گل نخورد ؟ به عنوان مثال وقتی که بازی میخواد شروع شه یا گلی زده میشه ، بازی که از وسط زمین دوباره آغاز میشه خودش یه گل 100 درصده کافیه یه بازیکن سرعتی مثل ویکتور ایبارو داشته باشه تا همه رو رد کنه و تک به تک بشه خیلی باگ بدیه من تو هر بازی یکی دو تا گل اینجوری میخورم اعصابم خورد شد دیگه
اقا یکی جواب مارو هم بده
خواهش،خوشحالم ک تونست کمک کنهمرسی دوست من,
من امسال از pes اومدم رو فیفا, و راضی هم هستم چون چلسی برمیدارم همش و فیفا توی لیگ جزیره بی نظیر کار می کنه همیشه! و این حالی که می کنم رو با هیچی عوض نمی کنم, اما جدا از اینا یه نقص بزرگ بزرگش اینه که چیزی به اسم Uefa chapions league وجود نداره و یه کاپ اروپایی دیگه به جاش گذاشتن! نه آهنگش نه لوگوی روی پیراهن هیچیشو نداره! این بده واقعاً!
خواهش،خوشحالم ک تونست کمک کنه
خوش اومدین ب جمع فیفا باز ها،امیدوارم بازی راضی کننده باشه واستون
اون قضیه چمپیونز لیگ هم ک گفتین دلیل داره،چون مثل فیفا ک لیسانس لیگ جزیره رو کامل گرفته،pesهم licence چمپیونز لیگ رو دستش داره واس همین فیفا نتونست تو بازیش از لوگو ها و اهنگ و... استفاده کنه
احتمالا در سالای اینده اینا هم ب فیفا اضافه بشن
اول فکرکنم بد ترین نسخه رو واسه کوچ انتخاب کردی اگه سر fifa 09 این کارو میکردی میفهمیدی که خیلیییی بازی مشتییی کاری که من خودم کردممن برای بار اول هست که از pes به fifa نقل مکان میکنم. واقعا بازی مضخرفیه. حیف ۱۸۰ تومن پول بی زبون که خرج این بازی کردم. انقدر این بازی صحنه آهستس که نگو. افتضاحه. اصن نمیشه بازی کرد. وقتی هم سرعت رو زیاد میکنی بازهم بازی مضخرقه. توی kik off که بازی میکنیم خیلی game play مضخرفه. هر تنظیماتی هم که بگین تست کردم بازم ضعیفه بازی. با یه شوت میره تو گل. دروازبان هم که اصلا فقط نگاه میکنه. من نمیدونم شما دوستان چجوری بازی میکنین ولی واقعا واسه من که از PES بعد از این همه مدت دارم کوچ میکنم خیلی سخت و خسته کنندس. دوربینشم که کلا مشکل داره و وقتی بازی میره سمت راست به سختی میشه دید. دوستان خواهشا اگر تنظیماتی انجام دادین که مثل pes بشه بازی کرد به منم بگین. پاس دادنش هم خیلی ارور داره. یکی از دوستان یه تنظیماتی را ۲-۳ صفجه قبل داد ولی خیلی کند بود بازی انگار که حال ندارن بازی کنن. آپدیت ۲ را هم نصب کردم ولی بازم مشکل دارم. اگه ممکنه یکم راهنمایی کنین
سلام بچه ها راهی هست که گزارشگر بازی عربی بشه؟؟؟؟
کسی این نوید برهانی که قهرمان دنیا شده رو میشناسه؟