FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من با دویدن بازیکنا مشکل دارم! خیلی سریع می دون کاملاً غیرطبیعی , پیستون ها هم انگار نفری یه اسب دارن, الان sprint speed و لون دوتایی که خودتون گفتید رو حتی روی 20 کشیدم اما بازم این مشکل هست!​

ديروز خوندم يه پسر ١٥ ساله قهرمان جام فيفا شده :|
يعني بازي كه يه ١٥ ساله بتونه قهرمانش بشه باس چكارش كرد:|

نوید برهانی رو میگی ؟ اگه اینو میگی که 15 سالش نیست 21 سالشه
بعدشم ربطی به سن نداره مثلا الان شما بر فرض 25 سالته یه ادم 35 ساله باهاش بازی کنی ممکنه 10 تا بهش بزنی

ولی جالبه این نوید برهانی 3 دفاعه بازی میکنه اونم تو این فیفا 15 داغون که نمیشه دفاع کرد فیلم یکی از بازیاش :
http://fs2.filegir.com/masoud908/FIFA_ESWC_INTER:_Shuaib07_vs_AdamanT_[720p].mp4

نحوه دفاعش رو ببینید اینقدر سوییچ میکنه بین دفاع طرف گیج میشه توپ لو میده
البته اینم بگم این در حالت افلاین هست بازی و تاخیر نداره ولی تو انلاین ما که بازی میکنیم ( حداقل خود من ) تا بیایم سوییچ کنیم با این لگ و پینگ داغون تا سوییچ شه دفاع طرف با سرعت جات گذاشته رفته :دی

من با دویدن بازیکنا مشکل دارم! خیلی سریع می دون کاملاً غیرطبیعی , پیستون ها هم انگار نفری یه اسب دارن, الان sprint speed و لون دوتایی که خودتون گفتید رو حتی روی 20 کشیدم اما بازم این مشکل هست!

آقایون فیفا باز که این همه گفتین از PES بهتره خب من الان هنوز پی اس نیومده اومدم فیفا بازی کنم تا بلکه خوشم بیاد و بمونم رو فیفا! اما این مشکلی که دارم خیلی زجر آوره! و اگه راهی هم براش نیست ضعف بزرگیه و نشونه ی بی تدبیری سازندگان این بازی برای سلیقه های متفاوته

باگ رو نگاه جون من 8-|
فکر کن وسط بازی باشی فیلم برداره بیاد تو زمین =))
d9c6d3ab175d4d8028c1cb67ef73b336.jpg
این برای نسخه ی دمو بود .

مطمینی ؟ من تو یوتیوب دیدم اینو ، همین دیروز اپلود کرده بود ویدیو رو .
اره :d بازی هم بین سیتی و لیورپوله دموئه ! :d

واقعن گلرها دیوونم کردن )x
چیه بابا اه رسمن رو اعصاب رفتن با وضع گلرها شورشو دراوردن.
خسته شدم اینقدر گل چرت خوردم اونم تو زاویه های تخیلی!
هر چی میریم رو یار و پاس یهو طرف از هر جا بشوته با کریس و پپه و کاروخال و پیکه و ... گلر رو شهید میکنه.
اسکول ترین گلرهای تاریخ بازیهای کامپیوتری رو تو همین نسخه فیفا چپوندن.
تو این همه بدبختی داورهای رو مخی هم سرویس میکنن بازیو بس که پنالتی میگیرن اونم بدون مربع زدن.
ای مارکوپولو تو روح کسی که این گلرهارو این وضعی درست کرده....

دوستان کسی نمیخواد مسابقه برگزار کنه برای فیفا ۱۵ تو PS4 ؟؟
لطفا خواستید جام بزارید قانون تنظیمات بزارید مثلا همه دوستان تنظیمات دسته یکی باشه .کسایی که اسیست بازی میکنن یه جام جدا داشته باشن کسایی که مانوءل یا سمی میزنن یه جام.اینجوری عدالتم اجرا میشه و جام خیلی بیشتر میچسبه.

دیگه حالم از این تکروی های مسخره و گل اول بازی خسته شدم! یا رو R1 میگیره دوتا اینور اونور میکنه گل میکنه!(البته منم میزنم:d ولی دیگه خیلی غیر عادیه!!)قدرت بدنیشم اگه بالا باشه که دیگه هیچ مثل بنز میره!
شده PES .. الان دایویژن 4 ام همه از این باگ اسنفاده میکنن:cursing:

دیگه حالم از این تکروی های مسخره و گل اول بازی خسته شدم! یا رو R1 میگیره دوتا اینور اونور میکنه گل میکنه!(البته منم میزنم:d ولی دیگه خیلی غیر عادیه!!)قدرت بدنیشم اگه بالا باشه که دیگه هیچ مثل بنز میره!
شده PES .. الان دایویژن 4 ام همه از این باگ اسنفاده میکنن:cursing:
زمان 14 از اون روش پاس به عقب + سانتر بلند + ضربه سر يا شوت (گل) استفاده مى كردن الانم شده اين روش .
ولى باور كن راحت (راحت كه نه ولى شدنيه ١٠٠٪) ميشه توپو گرفت نرو تو پاهاش همزمان باهاش حركت كن رو به عقب خودش مياد تو پاهات توپو مى گيرى .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or