FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من از وقتی فیفا 15 گرفتم نمی تونم وارد مشخصات پروفایلم بالای صفحه سمت راست بشم بهم این پیغام رو میده
your profile does not have the correct permission to access this feature

لطفا هرکی میدونه چرا و راه حلش رو میدونه کمک کنه
هرچه سریعتر بهتر ممنون

آقا من رو نزنین :(

گفته بودم آخرین آپدیت من قبل از اومدن پچ رسمی از طرف تیم سازنده فیفا آپدیت 8 هستش ولی دیگه خیلی خیلی بازی کردم تو کریر مد و این تغییر کوچیک رو هم انجام بدین حالش رو ببرین
:bighug: ( اینو بذارین به حساب بر طرف کننده باگ :d )

میتونستم نذارم ولی دلم نیومد خداییش همین تغییر کوچیک نسبت به قبلی بازم بازی رو بهتر کرده
:p

توجه :عدد هایی که به رنگ قرمزهستن نسبت به کد قبلی فقط تغییر کردن و اعداد سیاه رنگ همون تنظیمات کد قبلی هستن !

نکته : چون اسلایدر ها تغییر بسیار کمی کرده اسم آپدیت رو همون 8 میذارم ولی
Build 1 بهش اضافه میشه:d

UPDATE
8 Build 1:arrowd:​

Final Code

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time :
10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint :
20/20
Acceleration :
50/52
Shot Error :
52/52
Pass Error :
60/53
Shot Speed :
50/50
Pass Speed : 40/
40
Injury Frequency :
65/65
Injury Severity :
25/25
GK Ability :
50/50
Marking : 55/55
Run Frequency :
100/100
Line Height :
43/43
Line Length :
52/52
Line Width :
50/50
Fullbacks :
0/0
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/50

پاینده باشید ...............
:x

چرا ضربه ايستگاهي انقدر تخيليه هر چي بزني يا گله يا تير دروازه

دیگه کاملا مشخص شده شما هدفتون چیه ی بار اومدم گفتم pes دموش چیز جدیدی نداشت شروع کردی به ترور و منم هم صادقانه گفتم فیفا مشکلاتی داره و گفتم مثل اکثر آدم ها از طرفداران فیفا هستم گذشت رفت اما عجیب هروز با هدفی خواص اینجا دامن به فتنه میزنی:d یا شماpes دوستی که با ی نگاه به بخش pes کاملا مشخصه و ثابت شدنی هست یا من واقعا فیفا دوست نیستم...من فقط امیدوارم همینطور که میای اینجا و فقط مونده به پلک بازیکنا تیکه بندازی آمدیم مشکلات pes گفتیم نیای بگی شما نوبی یا بلد نیستی یا هزار چیز دیگه.... من نظر دادم تو pes که بازی مشکلاتی داره 1 ماه دیگه ترور نکنی ...

بعضی ها از هر چیز بازی ی مشکلی پیدا میکنن اگر واقعا هدف مشکل یابی باشه کاری نداره از ی بازی که محدوده و برنامه های نوشته شده رو فقط انجام میده ...ما 10 بار گفتیم مشکلاتشو هزاران نفر هم گفتن آنلاینش باگ فراوان داره آفلاینشم پر از مشکله اما اینکه هروز به یجاش گیر بدیم ظلمه 1 ماه دیگه کرنر ها هم میگی مشکل داره...اصلا هر بازی ی حدی داره بعد ی ماه راهش که کشف بشه راحته...من عشق سر زدن دارم بعد ی ماه راه کاره سر زدن با اینکه از 14 زدنش سختره پیدا کردم و از هر 10 تا سانتر 9تاشو میزنم نمیشه بگم بازی مشکل داره هر چیزی حدی داره و انسانم همش انجام بده راه کارش دستش میاد...

کاشته زدن آسانتر از 14 شده قبول دارم اما نکه دیگه مدعی شد همش گله...14 هم مشکلش رد شدن توپ از رو دفاع بود تو کاشته اونم بخوای مشکل بگیری پس مشکله ...اشکال یابی راحتر از لذت بردنه تو همه موارد زندگی..

غفاري جان حال بحث ندارم باشه تو راست ميگي من پي اس بازم دليل نداره بخام فيفا بازي نكنم دوست دارم جفتش بازي كنم اينم گفتم چون واقعيته هرچي كاشته ميزنم گل ميشه برات فيلم اپلود كنم

غفاري جان حال بحث ندارم باشه تو راست ميگي من پي اس بازم دليل نداره بخام فيفا بازي نكنم دوست دارم جفتش بازي كنم اينم گفتم چون واقعيته هرچي كاشته ميزنم گل ميشه برات فيلم اپلود كنم

خوشم آمد خوب گفتی دوست داره pes هستی اگه اون روز که متهم به طرفداری فیفا شدم چون صادقانه گفتم خودم و گفتی قصدت تخریبه پس خوبه من بگم همین حرفو؟؟؟؟ من دارم اعتراف میکنم فیفای امسال مشکلات کم نداره... فقط امید دارم اومدمو گفتمpes مشکل داره نگی عشقه فیفایی...اصلا مگه بده هرکی ی چیزیو دوست داره من قصدم این بود بگم هر رفتی برگشتی داره ...تو دوسته منی شک نکن و در اینکه ندیده عاشقتم....:x
شک هم نکن منم pes بازی خواهم کرد

خوشم آمد خوب گفتی دوست داره pes هستی اگه اون روز که متهم به طرفداری فیفا شدم چون صادقانه گفتم خودم و گفتی قصدت تخریبه پس خوبه من بگم همین حرفو؟؟؟؟ من دارم اعتراف میکنم فیفای امسال مشکلات کم نداره فقط امید دارم اومدو گفتمpes مشکل داره نگی عشقه فیفایی...اصلا مگه بده هرکی ی چیزیو دوست داره من قصدم این بود بگم هر رفتی برگشتی داره ...تو دوسته منی شک نکن و در اینکه ندیده عاشقتم....:x
شک هم نکن منم pes بازی خواهم کرد

اول اينكه من تو تاپيك پي اس چيزي نگفتم
دوم اينكه اصلان حرفات متوجه نشدم كه بخام كل كل كنم
الان حس ميكنم دارم با يه بچه ١٥ ساله كه عروسكش خراب كردم دعوا ميكنم :/

اول اينكه من تو تاپيك پي اس چيزي نگفتم
دوم اينكه اصلان حرفات متوجه نشدم كه بخام كل كل كنم
الان حس ميكنم دارم با يه بچه ١٥ ساله كه عروسكش خراب كردم دعوا ميكنم :/
قربونه چشات بشم سن خودتونو به ما نسبت ندین ....شما محترمی فقط گفتم یادت باشه هر رفتاری باز برخوردی داره....شما فک کن من 12 ساله ایرادی نداره اصلا خداوند صاحب سن و عقله و همه ی روز بچه ی روز دیگه پیریم...بیخیال بشیم داداش گلم بی احترامی فایده نداره من میگم شما عشقمی شما از ی چیز دیگه میگی...:dمن مخلصتم ...هرچی که هست شما ببخش اگر بر خورده...شرمنده

آقا من رو نزنین :(

گفته بودم آخرین آپدیت من قبل از اومدن پچ رسمی از طرف تیم سازنده فیفا آپدیت 8 هستش ولی دیگه خیلی خیلی بازی کردم تو کریر مد و این تغییر کوچیک رو هم انجام بدین حالش رو ببرین
:bighug: ( اینو بذارین به حساب بر طرف کننده باگ :d )

میتونستم نذارم ولی دلم نیومد خداییش همین تغییر کوچیک نسبت به قبلی بازم بازی رو بهتر کرده
:p

توجه :عدد هایی که به رنگ قرمزهستن نسبت به کد قبلی فقط تغییر کردن و اعداد سیاه رنگ همون تنظیمات کد قبلی هستن !

نکته : چون اسلایدر ها تغییر بسیار کمی کرده اسم آپدیت رو همون 8 میذارم ولی
Build 1 بهش اضافه میشه:d

UPDATE
8 Build 1:arrowd:​

Final Code

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time :
10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint :
20/20
Acceleration :
50/52
Shot Error :
52/52
Pass Error :
60/53
Shot Speed :
50/50
Pass Speed : 40/
40
Injury Frequency :
65/65
Injury Severity :
25/25
GK Ability :
50/50
Marking : 55/55
Run Frequency :
100/100
Line Height :
43/43
Line Length :
52/52
Line Width :
50/50
Fullbacks :
0/0
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/50

پاینده باشید ...............
:x

امین جان ممنون از راهنمایات .شما ایدی psn دارید؟بهم بدش ادت کنم بعد یسری تغییرات کوچک تو ستینگ کنترل میدیم هردومون بعد ببین اصلا لازم نیست این اسلایدرا تغییر بدی!میبینی فیفا15 چقدر بازیش بالانستر میشه!

آقا خواهشا برید تو سایت FIFPlay سمت راست Iranian League رو انتخاب کنید و Vote رو بزنید که لیگ ایران تو Fifa 16 اضافه بشه . برا Fifa 15 ترکیه اول شد تو بازی هم گزاشتنش خواهشا همه جا پخش کنید تا بیشترین رای رو بیاریم .

آقا خواهشا برید تو سایت FIFPlay سمت راست Iranian League رو انتخاب کنید و Vote رو بزنید که لیگ ایران تو Fifa 16 اضافه بشه . برا Fifa 15 ترکیه اول شد تو بازی هم گزاشتنش خواهشا همه جا پخش کنید تا بیشترین رای رو بیاریم .
من که امید ندارم پارسال اول بودیم آخراش نمیدونم چی شد ترکیه شد اول اصلا اینا دسته ما نیست همش بازیه.. رای که میدیم شکی نیست توش آخرش لیگ برزیل را برمیگردانن فک کنم یا ی لیگ دیگه رو میارن وسط...
عربستان کمتر از نصف ایران جمعیت داره لیگش هست آیا رای دادن ؟؟ من که میگم پول دادن ... فدراسیون فوتبال پول بده حله که اونم تو کاره پخش مانده چه رسد این کارها...البته ما این بار هم امیدواریم انشاله درست کنن تا اعراب هم دور برندارن لیگ امارات اضافه کنن

آقا من تو دیویژن 3 ی ماهه گیر کردم 16/17 امتیاز میگیرم پشت سرهم اما دیگه استرس منو میگیره و همه بازیامو میبازم :d
دیشب آخرین بازیم بود 3-1 جلو بودم گفتم خدا رو شکر دیگه بردم اما دقیقه 80 شد 4-3 باختم :| یعنی دودستی زدم تو سرم:d
آقا قصد توهین ندارم ولی این رئالی ها خیلی با نامردی بازی میکنن طرف یه زره بازی نداره همش بازیکنش رو به رخ میکشه با رونالدو همش عفه تکنیک میان حال آدمو بد میکنن :-& بارسایی ها هم که از رئالی ها بدتر

توی بحث پول دادن و ... اینا که عرب ها انجام میدن که بحثی وجود نداره با اسم های مختلف از قبیل Sponsoring و مالکیت باشگاه های محبوب و ... بالاخره لیگ های خودشون رو به بازی اضافه میکنن . برای Fifa 16 هم که 100% لیگ برزیل دوباره برمیگرده فقط بخاطر یکسری مشکلات توی 15 نبود که اون هم حل میشه و تو 16 دوباره اضافه میشه دقیقا مثل لیگ ترکیه که قبلا وجود داشت تو بازی ولی بخاطر یکسری مشکلات و بحث تبانی که تو لیگشون پیش اومد لیگشونو حذف کردن در کنار ما باید امسال با اختلاف رای خودمونو بالا ببریم تا یه توجهی بکنن چون ما تو کشور های پرجمعیت این نظر سنجی هستیم. لیگ برزیل که رای هم نیاره اضافه میشه . چین هم با وحود داشتن جمعیت بسیار زیاد عجله ای برای اضافه شدن لیگشون ندارن و میمونه چند تا لیگ که کیفیتشون بالاتر هست مثل اوکراین و یونان که اگه اونارو با اختلاف پشت سر بگذاریم حد اقل توجهشون جلب میشه به لیگمون . حالا خواهشا دوستان لینک و آموزش رای دادن رو پخش کنن همه جا تا رای هامون بره بالا و امیدوار بشیم لا اقل .

- - -ویرایش - - -

آقا من تو دیویژن 3 ی ماهه گیر کردم 16/17 امتیاز میگیرم پشت سرهم اما دیگه استرس منو میگیره و همه بازیامو میبازم :d
دیشب آخرین بازیم بود 3-1 جلو بودم گفتم خدا رو شکر دیگه بردم اما دقیقه 80 شد 4-3 باختم :| یعنی دودستی زدم تو سرم:d
آقا قصد توهین ندارم ولی این رئالی ها خیلی با نامردی بازی میکنن طرف یه زره بازی نداره همش بازیکنش رو به رخ میکشه با رونالدو همش عفه تکنیک میان حال آدمو بد میکنن :-& بارسایی ها هم که از رئالی ها بدتر
توی بحث اینکه این تیم ها قوی هستن شک نداریم اما بازی با تیم های غیر از اینا بیشتر میچسبه . والا این دوست ایرانی که قهرمان بازی های جام جهانی Fifa 15 شده با تیم منچستر سیتی همه رو برد و قهرمان شد من فیلم بازی هاشونو هم دیدم اصلا از تکنیک و به رخ کشیدن بازیکن استفاده نمیکردن و فقط با پاسکاری های هدف دار قهرمان شدن و پوز همرو زدن .

اوتوبوس بچین:d

دوستان عزیز خواهشا دعا بفرمایید میزبانی جام ملت های آسیا 2019 دست ما بیفته بلکه یه دست و صورتی به این ورزشگاه ها بکشن الان عربستان از برنامه های AFC رفته بیرون و الان پرونده های ایران و تایلند و کره جنوبی و امارات در حال بررسی هست و خوب درسته کره جنوبی از همه بهتره ولی چون بازی های آسیایی اینچئون رو افتضاح برگزار کردن مسئولان AFC کمی موضع گیری کردن نسبت به کره جنوبی دعا کنید ایران میزبان بشه خیلی میتونه کمک بکنه همچنین در رای گیری fifplay.com هم به Iranian League رای بدید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or