آخرین ویرایش:
چرا ضربه ايستگاهي انقدر تخيليه هر چي بزني يا گله يا تير دروازه
غفاري جان حال بحث ندارم باشه تو راست ميگي من پي اس بازم دليل نداره بخام فيفا بازي نكنم دوست دارم جفتش بازي كنم اينم گفتم چون واقعيته هرچي كاشته ميزنم گل ميشه برات فيلم اپلود كنم
خوشم آمد خوب گفتی دوست داره pes هستی اگه اون روز که متهم به طرفداری فیفا شدم چون صادقانه گفتم خودم و گفتی قصدت تخریبه پس خوبه من بگم همین حرفو؟؟؟؟ من دارم اعتراف میکنم فیفای امسال مشکلات کم نداره فقط امید دارم اومدو گفتمpes مشکل داره نگی عشقه فیفایی...اصلا مگه بده هرکی ی چیزیو دوست داره من قصدم این بود بگم هر رفتی برگشتی داره ...تو دوسته منی شک نکن و در اینکه ندیده عاشقتم....
شک هم نکن منم pes بازی خواهم کرد
قربونه چشات بشم سن خودتونو به ما نسبت ندین ....شما محترمی فقط گفتم یادت باشه هر رفتاری باز برخوردی داره....شما فک کن من 12 ساله ایرادی نداره اصلا خداوند صاحب سن و عقله و همه ی روز بچه ی روز دیگه پیریم...بیخیال بشیم داداش گلم بی احترامی فایده نداره من میگم شما عشقمی شما از ی چیز دیگه میگی...:dمن مخلصتم ...هرچی که هست شما ببخش اگر بر خورده...شرمندهاول اينكه من تو تاپيك پي اس چيزي نگفتم
دوم اينكه اصلان حرفات متوجه نشدم كه بخام كل كل كنم
الان حس ميكنم دارم با يه بچه ١٥ ساله كه عروسكش خراب كردم دعوا ميكنم :/
امین جان ممنون از راهنمایات .شما ایدی psn دارید؟بهم بدش ادت کنم بعد یسری تغییرات کوچک تو ستینگ کنترل میدیم هردومون بعد ببین اصلا لازم نیست این اسلایدرا تغییر بدی!میبینی فیفا15 چقدر بازیش بالانستر میشه!آقا من رو نزنین![]()
گفته بودم آخرین آپدیت من قبل از اومدن پچ رسمی از طرف تیم سازنده فیفا آپدیت 8 هستش ولی دیگه خیلی خیلی بازی کردم تو کریر مد و این تغییر کوچیک رو هم انجام بدین حالش رو ببرین :bighug: ( اینو بذارین به حساب بر طرف کننده باگ :d )
میتونستم نذارم ولی دلم نیومد خداییش همین تغییر کوچیک نسبت به قبلی بازم بازی رو بهتر کرده
توجه :عدد هایی که به رنگ قرمزهستن نسبت به کد قبلی فقط تغییر کردن و اعداد سیاه رنگ همون تنظیمات کد قبلی هستن !
نکته : چون اسلایدر ها تغییر بسیار کمی کرده اسم آپدیت رو همون 8 میذارم ولی Build 1 بهش اضافه میشه:d
UPDATE 8 Build 1:arrowd:
Final Code
Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders
Difficulty : Legendary World Class
Time : 10 Minutes
Speed : Slow
Game Sliders
Human/CPU
Sprint : 20/20
Acceleration : 50/52
Shot Error : 52/52
Pass Error :60/53
Shot Speed :50/50
Pass Speed : 40/40
Injury Frequency :65/65
Injury Severity :25/25
GK Ability :50/50
Marking : 55/55
Run Frequency : 100/100
Line Height :43/43
Line Length :52/52
Line Width :50/50
Fullbacks :0/0
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/50
پاینده باشید ...............
من که امید ندارم پارسال اول بودیم آخراش نمیدونم چی شد ترکیه شد اول اصلا اینا دسته ما نیست همش بازیه.. رای که میدیم شکی نیست توش آخرش لیگ برزیل را برمیگردانن فک کنم یا ی لیگ دیگه رو میارن وسط...
توی بحث اینکه این تیم ها قوی هستن شک نداریم اما بازی با تیم های غیر از اینا بیشتر میچسبه . والا این دوست ایرانی که قهرمان بازی های جام جهانی Fifa 15 شده با تیم منچستر سیتی همه رو برد و قهرمان شد من فیلم بازی هاشونو هم دیدم اصلا از تکنیک و به رخ کشیدن بازیکن استفاده نمیکردن و فقط با پاسکاری های هدف دار قهرمان شدن و پوز همرو زدن .آقا من تو دیویژن 3 ی ماهه گیر کردم 16/17 امتیاز میگیرم پشت سرهم اما دیگه استرس منو میگیره و همه بازیامو میبازم :d
دیشب آخرین بازیم بود 3-1 جلو بودم گفتم خدا رو شکر دیگه بردم اما دقیقه 80 شد 4-3 باختمیعنی دودستی زدم تو سرم:d
آقا قصد توهین ندارم ولی این رئالی ها خیلی با نامردی بازی میکنن طرف یه زره بازی نداره همش بازیکنش رو به رخ میکشه با رونالدو همش عفه تکنیک میان حال آدمو بد میکننبارسایی ها هم که از رئالی ها بدتر
آقا من تو دیویژن 3 ی ماهه گیر کردم 16/17 امتیاز میگیرم پشت سرهم اما دیگه استرس منو میگیره و همه بازیامو میبازم :d
دیشب آخرین بازیم بود 3-1 جلو بودم گفتم خدا رو شکر دیگه بردم اما دقیقه 80 شد 4-3 باختمیعنی دودستی زدم تو سرم:d
آقا قصد توهین ندارم ولی این رئالی ها خیلی با نامردی بازی میکنن طرف یه زره بازی نداره همش بازیکنش رو به رخ میکشه با رونالدو همش عفه تکنیک میان حال آدمو بد میکننبارسایی ها هم که از رئالی ها بدتر