FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آها ! فكر كردم ميخواستى بگى سريع گل زدى :d
اين باگ چند بار واسه منم پيش اومده دوتا تيم رو يكى مينويسه تا يه سمت گل بزنه بعدش درست ميشه !
اون که بعله...تقریبا هر دو تا بازی یکبار لوگوی تیم هارو اشتباه میزنه...ولی تو این عکس رئال مادرید تو لباس بارسلونا داره بازی میکنه...
عکس پایینیش هم آرژانتین تو لباس فرانسه داره بازی میکنه...
آخر هم مجبور شدم نکته رو بگم...:|

یک باگ فوق خنده دار دیگه در فیفا15

این دیگه روی هر چی باگ کم میکنه از بس کرکره خندس =)) من حدود 500 دست انلاین بازی کردم تو این یه ماه و نیم از اومدن فیفا15 اینقدر باگ دیدیم که دیگه هر باگی ما رو به تعجب و خنده وا نمیداره
ولی این صحنه همین یه ساعت پیش اتفاق افتاد با یکی از بچه ها داشتیم فریندلی میزدیم پنالتی به نفع من گرفت داور بعد چیپ زدم و این صحنه اتفاق افتاد :))

باگ خنده دار فیفا15

لینک یوتیوب :

https://www.youtube.com/watch?v=KUGj8uetSj4&feature=youtu.be

یک جوک بگم : بهترین دروازبان فیفا15 : نویر : اورال 92 :دی
حالا جالب اینجاست این رونالدو قبل این که توپ بره تو گل خوشحالیشو میکنه :))

سلام دوستان من از وقتی فیفا 15 گرفتم نمی تونم وارد مشخصات پروفایلم بالای صفحه سمت راست بشم بهم این پیغام رو میده
your profile does not have the correct permission to access this feature

لطفا هرکی میدونه چرا و راه حلش رو میدونه کمک کنه
هرچه سریعتر بهتر ممنون
اكانت گلدد تموم شده شارژ مجدد كن حله

آقا این تروفی Extra Effort منو کچل کرد ! چی کار کنم ؟ راه های مختلفو امتحان کردم, یا پنالتی میشه یا توپ میره 5 متر اون ورتر یا اگه توپ کنارش میفته بازیکن بلند میشه بعد شوت میکنه ...
چی کار کنم درجا تا افتاد زمین بکوبه تو گل ؟ بلند میشه نکبت :|:d

انقدر از مشکلات بازی گفتیم حالا یکم از خوبیش بگم
من چون 14 رو روی PC و PS3 بازی می کردم با ورود به نسل جدید از موتور Egnite واقعاً خوشم اومد؛ ضربه ها و برخورد ها خیلی طبیعی تر از قبل شده

بازیش ارزش خرید داره هم برای افلاین هم انلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من ارزش خرید نداره
پیشنهاد من اینه که اگه خیلی رو فیفا تعصب نداری PES 15 رو بگیر (من که ازش خوشم اومد، هرچند اونم مشکلات خودشو داره ولی در کل از فیفا 15 بهتره)
ولی اگه جز فیفا تو کت ان نمیره، رو همون فیفا 14 بمون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or