FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بعد آپديتها به نظر ميرسه كه از نظر دفاعي يك مقدار وضع بهتر شده.اتفاقي كه افتاده اينه باگ زدن سخت شده و ديگه مثل قبل نيست كه هر كسي بياد و به راحتي از باگها استفاده كنه. يعني يه تعداد هستن تو ديويژن ١ كه از باگها خوب استفاده مي كنن و خوب طبيعتا رنكشون هم بالاست. با اونا اگر بازي كنيد مي بينيد كه هنوز مشكلات وجود داره.ولي خوبيش اينه كه خيلي كم اتفاق ميفته به اونها بخوريد. يعني سيستم سرچش جوري هست كه مني كه مثلا ديويژن ١ هستم از هر ٢٠ تا بازي شايد ٥ بارش با يه حريف از ديويژن ١ باشه. بيشتر مواقع ديويژن ٢ يا ٣ هست.البته اين واسه كسايي كه تو ديويژن ١ هستن خيلي بده چون اگه ببازن يه دفعه مثلا ٢٠ پله سقوط مي كنن. فيفا ١٤ اينطوري نبود.
حسين حرف قشنگي زد در رابطه با اينكه باگ زن خوبي شده. كسايي كه كلا بيشتر سيزن ميزنن و از فيفاهاي قبلي هدفشون اين بوده كه رنكشون را ببرن بالا اين اتفاق براشون ميفته. چون تو سيزن هر باختي كه بدي خيلي تاثير داره، به مرور زمان رو مياري به استفاده از تيمهاي قوي و باگها. لازمه موفق شدن تو سيزن در اين فيفا فقط همينه. من حداقل كسي را نديدم كه جور ديگه اي بتونه بياد جزو صدتاي اول . اگه كسي اينجا هست خودشو معرفي كنه .:d
چيزي كه هست اينه كه فيفا ١٤ هر چقدر هم كه باگ داشت ولي بر فرض بهترين فيفا باز(كسي كه از باگ استفاده نميكنه و واقعا فوتبال بازي مي كنه) مي تونست بهترين باگ باز را ببره. در فيفا ١٥ نگيم ١٠٠درصد ولي تقريبا همچين چيزي غيرممكنه.

تو سیزن از هر 10 تا رئالی که باهاشون بازی میکنم به جرعت میگم که 9 تاشون رونالدو رو میزارن نوک...برا چی...؟
برا اینکه بدن بهش فقط بدوئن...تو فیفا 14 دقیقا بر عکس بود...ینی از هر 10 تا شاید یکی پیدا میشد که رونالدو رو بزاره نوک...بازی طوری شده که قدرت فکر کردن رو از گیمر گرفته...تو بازی باید ی سری قرمول های از پیش تعیین شده رو تکرار کنی تا به گل برسی ولی تو فیفا14 واقعا اینطوری نبود...برا لحظه لحظه ی بازی باید فکرتو به کار مینداختی...

حسين دقيقا همينه كه ميگي. اگه به فرمولش برسي ديگه راحت همه را مي بري بدون دوشواري :d.
من الان واسه سيزن كه فقط برد مهمه رئال بر مي دارم. تركيبا جوري گذاشتم كه طرف وسط زمين اگه توپ لو بده ٢ثانيه بعدش رونالده با دروازبان تك به تكه. همينطوري ٢٤ تا بازي را پشت سر هم بردم. يه مساوي هم ندادم وسطش:d. حالا قبلش كه مي خواستم فوتبال بازي كنم، دهن خودمو سرويس مي كردم با كلي پاس گل ميزدم بعد يارو توپا مي ذاشت وسط زمين ميومد گل ميزد. چه كاريه آدم اينهمه حرص بخوره يه سال بخواي اينجوري بازي كني پير ميشي ميره. ولي خب تو بازيهاي فرندلي اگه بچه ها پايه باشن تيماي ٤.٥ يا ٤ ستاره اگه ور داريم خيلي بهتر ميشه. كه جديدا هيچكي هم پايه نيست. يجورايي همه يا اين راحتي را دوست دارن يا عادت كردن ديگه حوصله حفظ توپو پاسكاري ندارن.

هر کسی انتقاد می کنه فنِ PES نیست؛ اتفاقاً برعکس
به نظرم هر کسی فنِ FIFA باشه بیشتر از این نسخه انتقاد می کنه
واقعاً حیف نیست همچین فرنچایزی با این هزینه و زحمت اینجوری خراب بشه؟ که صد البته اونم به خاطر تضمین بودن بازارشه

ما اینجا تو سر و کله هم دیگه بزنیم نه فیفا بالا می ره نه پایین
فقط یک سال باید با این فیفای عزیز سر کرد و دعا کرد آپدیت های بیشتری در راه باشه

حسين دقيقا همينه كه ميگي. اگه به فرمولش برسي ديگه راحت همه را مي بري بدون دوشواري :d.
من الان واسه سيزن كه فقط برد مهمه رئال بر مي دارم. تركيبا جوري گذاشتم كه طرف وسط زمين اگه توپ لو بده ٢ثانيه بعدش رونالده با دروازبان تك به تكه. همينطوري ٢٤ تا بازي را پشت سر هم بردم. يه مساوي هم ندادم وسطش:d. حالا قبلش كه مي خواستم فوتبال بازي كنم، دهن خودمو سرويس مي كردم با كلي پاس گل ميزدم بعد يارو توپا مي ذاشت وسط زمين ميومد گل ميزد. چه كاريه آدم اينهمه حرص بخوره يه سال بخواي اينجوري بازي كني پير ميشي ميره. ولي خب تو بازيهاي فرندلي اگه بچه ها پايه باشن تيماي ٤.٥ يا ٤ ستاره اگه ور داريم خيلي بهتر ميشه. كه جديدا هيچكي هم پايه نيست. يجورايي همه يا اين راحتي را دوست دارن يا عادت كردن ديگه حوصله حفظ توپو پاسكاري ندارن.
راست می گی والا ،من همیشه میلان رو بر می دارم،از اونجایی که می دونید میلان کلا دفاع نداره،ولی خب خیلی روی formation ها کار می کنم تا بهترین ترکیب رو انتخاب کنم،بنظرم اینجوری بیشتر می شه از فیفا لدت برد،ولی خب بازی بدجور روی آنلاین باگ داره،اگه من این باگ ها رو از روش فیلم می ساختم فکر کنم یه فیلم 2 ساعته دراد.خوشحال می شم باهم بازی کنیم،فقط من آی دی شما رو نمی دونم تا add کنم.پس شما من رو اگه می شه اد کن.

والا این باگها فقط تو انلاین نیست تو افلاین هم این مصیبتها هست.
زاویه بسته کم بود جدیدن مشگل لایی هم به گلرها اضافه شده.
الان که به بازی بچه ها نیگاه میکنم میبینم سبک بازی اکثر بچه ها شده pes 2008 :|
امیدوارم هر چه زودتر فیفا 16 بیاد ...

هر کسی انتقاد می کنه فنِ PES نیست؛ اتفاقاً برعکس
به نظرم هر کسی فنِ FIFA باشه بیشتر از این نسخه انتقاد می کنه

البته دو سه نفری هم جز معدود طرفدارای بازی کارتونی PES هم تو تاپیک هستن که حالا فیفا بازا تو تاپیک هی انتقاد میکنن اینا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن نمونش این کاربر HoSIs یا اروند 2520
پستای اخیرش رو ببینید متوجه میشد :

http://forum.bazicenter.com/search.php?searchid=1919103

کلا تو این تاپیک که میاد اغلب اسمی از بازی درپیت Pes نمیاره که نظراتش از سر دلسوزی و ... جلوه کنه بین بقیه و بیشتر اثر گذار باشه تو تاپیک میره تو اون تاپیک P.e.s شروع میکنه به بدگویی علیه fifa و طرفدارای از اون بازی مسخره
حساب این افراد با کسایی که فن فیفا هستن و از اینکه یه سری باگ داره بازی و میان انتقاد میکنن جداست
من خودم تا حالا 3-4 پست تو این تاپیک دادم ولی انتقادای من به این خاطر هست که مثلا من همش season بازی میکنم و تو div1 هستم اونجا هم اکثرا بازیشون خوبه و طبیعتا وقتی باختی میدی حریفت باید بازیش هم خوب باشه ولی میبینی تو اونجا هم یه سری از این باگ ها سواستفاده میکنن میان میبرنت به ریشت هم قاه قاه میخندن ( مثلا طرف ده بار با بازیکن سرعتی هر توپی میگیره سرشو عین گاو میندازه میاد سمت دروازه ده بارشم جلوشو میگیره دیگه دفعه یازدهم از دستت در میره گل میزنه بعد یه شادی اعصاب خرد کن هم میزنه :دی 3 بار هم میشینه گل فوق العادش! تصویر اهستشو میبینه و رو مخت میره طرف ) درحالی که دوزار بازی بارشون نیست با این حال بازم رنکینگ 28 تو pc رو دارم :
از این جهت اینو گفتم که با وجود باگ ها هم میشه با دفاع خوب اکثر بازیات ببری ولی باختی که میدی اگر رو باگ باشه و طرفتم خیلی رو گل زدن از باگ پافشاری کنه و بعد ببازی گند زدهمیشه به اعصابت
برای همین باخت میدی سر باگ اعصابت خرد میشه و میای از بازی انتقاد میکنه در حالی که تو فیفا14 میشه گفت فقط باگ سر بود که اونم طرف حالا باید خودشو میرسوند گوشه زمین قلق سانتر و اینا رو بلد بود بازیکن سر زنم داشت تا گل بزنه و 80 درصد هم میشد جلوشو گرفت و اگر میباختی تو فیفا14 اغلب ناراحت نمیشدی چون از بازی خوب طرف تو اون دست بود
با وجود این انتقادا هنوزم میگم خود ایکن فیفا15 رو دسکتاپ به کل سرتاپای بازی مسخره ای مثه pes و کونامی می ارزه ...
هنوزم امیدوارم اپدیت بعدی این مشکل دروازبانی و سرعت یا یکیشون ترجیحا دروازبانی رفع شه چون مشکل اصلی بازی دروازبان هاست که زاویه بسته راحت گل میخوره و به راحتی هم میشه دریبلش زد

در ضمن دوستانی که میگن فیفا15 رو بخریم یا اون یکی بازی رو این تاپیک ببینن به نتیجه میرسن :

http://forum.bazicenter.com/thread92551/

نتیجه نظرسنجی هم مشخصه چی به چیه
این تاپیک هم مقایسه نیست و نمیخوام پست بی ربط به تاپیک بدم ولی همین یه جمله رو بگم که فروش و محبوبیت بازی تو دنیا مشخصه که فیفا با اختلافی فاحش برتره
اون یکی بازی هم تا یکی دوسال پیش اگر یه کشور بود که توش محبوب تر باشه از فیفا، ایران بود که اونم دیگه با نسخه شاهکار! 2014 ش به خاطرات پیوست

آخرین ویرایش:
دوستان این بازی اشغال ترین بازی دنیا باشه باز سگش شرف داره به pes
من ازش لذت میبرم با وجود اینکه مشکلاتی داره
چندتا کاربر هستن شناخته شدن دارن بد بازی میگن.برید تو تاپیک pes15 اونجا دارن تعریف بازی pes میکنن یا لایک میزن
همش ایراد ایراد
Only fifa

البته دو سه نفری هم جز معدود طرفدارای بازی کارتونی PES هم تو تاپیک هستن که حالا فیفا بازا تو تاپیک هی انتقاد میکنن اینا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن نمونش این کاربر HoSIs یا اروند 2520
نمیدونم زمان فیفا14 شما رنکینگ 28یی ها کجا بودید...؟
داداش من کاربرای این سایت خودشون عقل دارن...میدونن چی درسته چی غلط شما نمیخواد کسی رو معرفی کنی...هر وقتم حس کنم کسی داره تو تاپیک PES ترول میکنه منم ترول میکنمو جوابشو میدم...از کسی هم نمیترسم که بیام اینجا ی چیز بنویسم اونجا ی چیز دیگه...بالاخره این دو تا تاپیکو همه دنبال میکنن و پست های منو تو اونم میخونن...
نمیدونم چرا ی عده همش دوست دارن دیده بشن...الان خیالت راحت شد رنکتو به رخ همه کشیدی...؟
الانم من میرم PESه کارتونیمو بازی میکنم شما هم برو دو میدانیتو بازی کن...

- - -ویرایش - - -

من که یه هفته ست دارم فیفا 14 میزنم چون نفروخته بودمش .. بدون درد و خونریزی !
عبداله به خدا نمیدونی چ دردی داره که برای فیفا15 PS4 بخری بعد ببینی اینطوریه...بهترین کارو تو داری میکنی...هر چقدر فیفا14 شاهکار بود 15 آشغاله...

پستای اخیرش رو ببینید متوجه میشد :

http://forum.bazicenter.com/search.php?searchid=1919103

کلا تو این تاپیک که میاد اغلب اسمی از بازی درپیت Pes نمیاره که نظراتش از سر دلسوزی و ... جلوه کنه بین بقیه و بیشتر اثر گذار باشه تو تاپیک میره تو اون تاپیک P.e.s شروع میکنه به بدگویی علیه fifa و طرفدارای از اون بازی مسخره
حساب این افراد با کسایی که فن فیفا هستن و از اینکه یه سری باگ داره بازی و میان انتقاد میکنن جداست
من خودم تا حالا 3-4 پست تو این تاپیک دادم ولی انتقادای من به این خاطر هست که مثلا من همش season بازی میکنم و تو div1 هستم اونجا هم اکثرا بازیشون خوبه و طبیعتا وقتی باختی میدی حریفت باید بازیش هم خوب باشه ولی میبینی تو اونجا هم یه سری از این باگ ها سواستفاده میکنن میان میبرنت به ریشت هم قاه قاه میخندن ( مثلا طرف ده بار با بازیکن سرعتی هر توپی میگیره سرشو عین گاو میندازه میاد سمت دروازه ده بارشم جلوشو میگیره دیگه دفعه یازدهم از دستت در میره گل میزنه بعد یه شادی اعصاب خرد کن هم میزنه :دی 3 بار هم میشینه گل فوق العادش! تصویر اهستشو میبینه و رو مخت میره طرف ) درحالی که دوزار بازی بارشون نیست با این حال بازم رنکینگ 28 تو pc رو دارم :
از این جهت اینو گفتم که با وجود باگ ها هم میشه با دفاع خوب اکثر بازیات ببری ولی باختی که میدی اگر رو باگ باشه و طرفتم خیلی رو گل زدن از باگ پافشاری کنه و بعد ببازی گند زدهمیشه به اعصابت
برای همین باخت میدی سر باگ اعصابت خرد میشه و میای از بازی انتقاد میکنه در حالی که تو فیفا14 میشه گفت فقط باگ سر بود که اونم طرف حالا باید خودشو میرسوند گوشه زمین قلق سانتر و اینا رو بلد بود بازیکن سر زنم داشت تا گل بزنه و 80 درصد هم میشد جلوشو گرفت و اگر میباختی تو فیفا14 اغلب ناراحت نمیشدی چون از بازی خوب طرف تو اون دست بود
با وجود این انتقادا هنوزم میگم خود ایکن فیفا15 رو دسکتاپ به کل سرتاپای بازی مسخره ای مثه pes و کونامی می ارزه ...
هنوزم امیدوارم اپدیت بعدی این مشکل دروازبانی و سرعت یا یکیشون ترجیحا دروازبانی رفع شه چون مشکل اصلی بازی دروازبان هاست که زاویه بسته راحت گل میخوره و به راحتی هم میشه دریبلش زد

در ضمن دوستانی که میگن فیفا15 رو بخریم یا اون یکی بازی رو این تاپیک ببینن به نتیجه میرسن :

http://forum.bazicenter.com/thread92551/

نتیجه نظرسنجی هم مشخصه چی به چیه
این تاپیک هم مقایسه نیست و نمیخوام پست بی ربط به تاپیک بدم ولی همین یه جمله رو بگم که فروش و محبوبیت بازی تو دنیا مشخصه که فیفا با اختلافی فاحش برتره
اون یکی بازی هم تا یکی دوسال پیش اگر یه کشور بود که توش محبوب تر باشه از فیفا، ایران بود که اونم دیگه با نسخه شاهکار! 2014 ش به خاطرات پیوست

حالا خدایییش داداشم با اینکه رنکت 28 از فیفا 15 لذت میبری خداییش یا نه ؟؟؟

مشکل فیفا 15 اینه که هیچ کس فکر نمیکنم مخصوصا در حالت آنلاین از این بازی لذت ببره

اصلا ما برای چی بازی میکنیم هان ؟؟؟

بازی میکنیم ک وقتمون هدر بره و تموم بشه یا یه لذتی ببریمو آرامش بگیریم ؟؟؟

با این همه باگ فیفا 15 اونم مخصوصا تو حالت آنلاین چه آرامش و لذتی عایدتون شده خداییش ؟؟

اینکه یه نفر با رونالدو یا مسی 10 بار مثل چی بدوه بیاد توسینه دفاعات بعد شما بگیریش و شاید دفعه یازدهم گل بزنه این نوع بازی کردن

اصلا درسته این فوتباله جدا ؟؟؟

نمیدونم زمان فیفا14 شما رنکینگ 28یی ها کجا بودید...؟
داداش من کاربرای این سایت خودشون عقل دارن...میدونن چی درسته چی غلط شما نمیخواد کسی رو معرفی کنی...هر وقتم حس کنم کسی داره تو تاپیک PES ترول میکنه منم ترول میکنمو جوابشو میدم...از کسی هم نمیترسم که بیام اینجا ی چیز بنویسم اونجا ی چیز دیگه...بالاخره این دو تا تاپیکو همه دنبال میکنن و پست های منو تو اونم میخونن...
نمیدونم چرا ی عده همش دوست دارن دیده بشن...الان خیالت راحت شد رنکتو به رخ همه کشیدی...؟
الانم من میرم PESه کارتونیمو بازی میکنم شما هم برو دو میدانیتو بازی کن...

پشت میدون بودیم داشتیم واسه شما دعا میکردیم
من 4 سال قبل اینکه تو بازی سنتر عضو شی من بودم ولی خوب این چهارمین ایدیمون هستم
این v3 هم واسه همینه که 3 مین ورژن این ایدیمه قبلش هم یکی داشتم
بعد بن شدن ایدی اولم دیگه عضو نشدم تا همین چند وقت پیش و خلاصه بقیه ماجرا
من اگه میخواستم رنکمو به رخ بکشم تو پست های دو سه ایدی قبلم یا پستای قبلیم که میخواستم انتقاد کنم عکسشو میذاشتم ولی این بار گذاشتم که امثال طرفدارای بازی کارتونی p.es که یکی دو نفرم بیشتر نیستن و کلا دو سه دست فیفا بازی میکنن که فقط ببینن مشکل بازی چیه بیان اینجا واسه گرفتن تشکر و افزایش پستاشون نظر بدن بفهمن قضیه از چه قراره
افرین p.e.s کارتونی رو بازی کن تو تاپیکش هم برو نظر بده دور همی سه چهار نفری باهم حال کنید و تشکر بزنید . لازم نیست بیای تو تاپیک فیفا یه پست رو با تغییر 3-4 کلمه توش ده بار تکرار کنی و هی تشکر بگیری . والا ما طرفدار خواننده، بازی ، فیلم یا ... نباشیم یا ازش بدمون بیاد کلا ازش دوری میکنیم و سمتش نمیریم نه اینکه بریم مثه عقده ای 24 ساعت تو تاپیکش بچرخیم پست بدیم

در ضمن قضیه رنک پیش کشیدی بگم که اگر تو اریجین بودییا کلا اشنایی قبلی داشتی و یا از کسایی که تو ادد لیستم هستن میپرسیدی میدیدی یه بارم بعد بردن پر گل و ... هیچ صحبتی هم نمیکنم و حتی طرف هم تعریف کنه از بازیم میگم بازیم همچین هم خوب نیست و ...
کلا هم عقده این چیزا رو مثه تو ندارم که در طرفداری از یه بازی برم تو تاپیک بازی دیگه بد بگم ازش. بعدشم این رنک و فلان و ... دو زار هم ارزش نداره مثلا کاپ میدن یا پول میدن بهم ؟
حالا که اینطور شد و بحث فیفا14 کجا بودی و به رخ کشیدن رنکینگ هم کشیدی وسط اینم میذارم اختصاصی واست تا رنکینگمو تو 14 هم به رخت بکشم :

از این به بعد مایل بودی هر هفته رنکینگمو اطلاع رسانی میکنم از طریق پروفایلت>:)
حالا خدایییش داداشم با اینکه رنکت 28 از فیفا 15 لذت میبری خداییش یا نه ؟؟؟

مشکل فیفا 15 اینه که هیچ کس فکر نمیکنم مخصوصا در حالت آنلاین از این بازی لذت ببره

اصلا ما برای چی بازی میکنیم هان ؟؟؟

بازی میکنیم ک وقتمون هدر بره و تموم بشه یا یه لذتی ببریمو آرامش بگیریم ؟؟؟

با این همه باگ فیفا 15 اونم مخصوصا تو حالت آنلاین چه آرامش و لذتی عایدتون شده خداییش ؟؟

اینکه یه نفر با رونالدو یا مسی 10 بار مثل چی بدوه بیاد توسینه دفاعات بعد شما بگیریش و شاید دفعه یازدهم گل بزنه این نوع بازی کردن

اصلا درسته این فوتباله جدا ؟؟؟

واقعا نه اصلا حال نمیکنم با این رنک یا بازی انلاین من قبلا هم گفتم تو یه پستم :
ولی رنک 800 هزار فیفا14 هم به رنک 1 فیفا 15 می ارزید

کلی هم تو بازی انلاین با رفیقا که میکنیم اگر حرفه ای میخوایم بازی کنیم میگیم تیمای 4 ستاره برداریم
من خودم شدید شاکیم از این باگ سرعت و اگر این قضیه درست نشه واقعا اعصاب خرد کنیه که پول دادی از بازی لذت ببری ولی از بازی حرصت میگیره
من خودم هیچ کدوم از بردایی که تو 15 کسب میکنم خوشحالم نمیکنه ولی باختاش حرصم در میاره بر عکس فیفا14 که هم بردش حال میداد بهت و هم باختش اعصاب خرد کن نبود
ولی بازم فیفا با اختلاف فاحش بهترین بازی فوتبالی هست که میشه کرد حتی اگر هزار باگ داشته باشه

======

پ.ن : همون سه چهار نفر طرفدار بازی کارتونی 24 ساعت در این تاپیک میچرخن به محض اینکه یکیشون پست داد یا کسی از فیفا انتقاد کرد سریع تشکر روانه میدان میکنن :)) یادش بخیر یه زمان سن ما کمتر بود تو سایت بال.. تر.. ( خودم سانسور میکنم :دی) گروه تشکیل میدادیم تا یکیمون مطلب میذاشت سریع لینکشو میدادیم بهم مثبت بدن این قضیه ما را به دوران کودکی برد یادش بخیر :دی
تو پروفایل های هم کولاک میکنن با اطلاع رسانی به هم :دی
پروفایل HoSIs :

آخرین ویرایش:
ا
خوب شد معنی عقده ای هم فهمیدیم...
ی بار دیگه پست خودتو بخون پسرم...:-*

- - -ویرایش - - -

پ.ن : همون سه چهار نفر طرفدار بازی کارتونی 24 ساعت در این تاپیک میچرخن به محض اینکه یکیشون پست داد یا کسی از فیفا انتقاد کرد سریع تشکر روانه میدان میکنن :))
سه چهار نفر...؟
لابد اونایی که لایک میکنن همه خسو خاشاکن...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or