آخرین ویرایش:
خوب شد معنی عقده ای هم فهمیدیم...
ی بار دیگه پست خودتو بخون پسرم...:-*
سه چهار نفر...؟
لابد اونایی که لایک میکنن همه خسو خاشاکن...!
آخه بد بختی یکی دو تا نیست...مصطفی رو هم نمیشناسی....متاسفانه لیاقت آشنایی با خیلیا رو نداشتی...دخترم من پست خودمو یه بار بعد تایپ همیشه میخونم ::-*
![]()
الان شما باید به جای نقل قول کردن پستای من به دوستات خبر بدی بیان تشکر کنن ازت وقتو هدر نده که طلاست![]()
آخه بد بختی یکی دو تا نیست...مصطفی رو هم نمیشناسی....متاسفانه لیاقت آشنایی با خیلیا رو نداشتی...
دیگه در حدی نیستی که بخوام برات وقت بزارم...رنک 28 NFSت هم مبارک باشه...وامصیبتا ... وا حیرتا ... وا اسفا ... امان ... فغان ...
چه شخصیت های برجسته ای رو نمیشناسم من ... خدا از گناه من نگذرد . اجنبی هایی مثه مسی و ... رو اشنایی کامل داریم باهاشون ولی شخصیت های برجسته ایران عزیزمون رو هنوز نشناختیم وای بر ما
چه جالب شده هر کی تعریف نکنه از بازی رو میگید طرفدار pes؟
pes!
البته دو سه نفری هم جز معدود طرفدارای بازی کارتونی PES هم تو تاپیک هستن که حالا فیفا بازا تو تاپیک هی انتقاد میکنن اینا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن نمونش این ......
دیگه در حدی نیستی که بخوام برات وقت بزارم...رنک 28 NFSت هم مبارک باشه...![]()
البته دو سه نفری هم جز معدود طرفدارای بازی کارتونی PES هم تو تاپیک هستن که حالا فیفا بازا تو تاپیک هی انتقاد میکنن اینا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن نمونش این کاربر HoSIs یا اروند 2520
پستای اخیرش رو ببینید متوجه میشد :
http://forum.bazicenter.com/search.php?searchid=1919103
کلا تو این تاپیک که میاد اغلب اسمی از بازی درپیت Pes نمیاره که نظراتش از سر دلسوزی و ... جلوه کنه بین بقیه و بیشتر اثر گذار باشه تو تاپیک میره تو اون تاپیک P.e.s شروع میکنه به بدگویی علیه fifa و طرفدارای از اون بازی مسخره
حساب این افراد با کسایی که فن فیفا هستن و از اینکه یه سری باگ داره بازی و میان انتقاد میکنن جداست
من خودم تا حالا 3-4 پست تو این تاپیک دادم ولی انتقادای من به این خاطر هست که مثلا من همش season بازی میکنم و تو div1 هستم اونجا هم اکثرا بازیشون خوبه و طبیعتا وقتی باختی میدی حریفت باید بازیش هم خوب باشه ولی میبینی تو اونجا هم یه سری از این باگ ها سواستفاده میکنن میان میبرنت به ریشت هم قاه قاه میخندن ( مثلا طرف ده بار با بازیکن سرعتی هر توپی میگیره سرشو عین گاو میندازه میاد سمت دروازه ده بارشم جلوشو میگیره دیگه دفعه یازدهم از دستت در میره گل میزنه بعد یه شادی اعصاب خرد کن هم میزنه3 بار هم میشینه گل فوق العادش! تصویر اهستشو میبینه و رو مخت میره طرف ) درحالی که دوزار بازی بارشون نیست با این حال بازم رنکینگ 28 تو pc رو دارم :
از این جهت اینو گفتم که با وجود باگ ها هم میشه با دفاع خوب اکثر بازیات ببری ولی باختی که میدی اگر رو باگ باشه و طرفتم خیلی رو گل زدن از باگ پافشاری کنه و بعد ببازی گند زدهمیشه به اعصابت
برای همین باخت میدی سر باگ اعصابت خرد میشه و میای از بازی انتقاد میکنه در حالی که تو فیفا14 میشه گفت فقط باگ سر بود که اونم طرف حالا باید خودشو میرسوند گوشه زمین قلق سانتر و اینا رو بلد بود بازیکن سر زنم داشت تا گل بزنه و 80 درصد هم میشد جلوشو گرفت و اگر میباختی تو فیفا14 اغلب ناراحت نمیشدی چون از بازی خوب طرف تو اون دست بود
با وجود این انتقادا هنوزم میگم خود ایکن فیفا15 رو دسکتاپ به کل سرتاپای بازی مسخره ای مثه pes و کونامی می ارزه ...
هنوزم امیدوارم اپدیت بعدی این مشکل دروازبانی و سرعت یا یکیشون ترجیحا دروازبانی رفع شه چون مشکل اصلی بازی دروازبان هاست که زاویه بسته راحت گل میخوره و به راحتی هم میشه دریبلش زد
در ضمن دوستانی که میگن فیفا15 رو بخریم یا اون یکی بازی رو این تاپیک ببینن به نتیجه میرسن :
http://forum.bazicenter.com/thread92551/
نتیجه نظرسنجی هم مشخصه چی به چیه
این تاپیک هم مقایسه نیست و نمیخوام پست بی ربط به تاپیک بدم ولی همین یه جمله رو بگم که فروش و محبوبیت بازی تو دنیا مشخصه که فیفا با اختلافی فاحش برتره
اون یکی بازی هم تا یکی دوسال پیش اگر یه کشور بود که توش محبوب تر باشه از فیفا، ایران بود که اونم دیگه با نسخه شاهکار! 2014 ش به خاطرات پیوست
سینا خوب شد این پستو زدی اتفاقا میخواستم یه همچین پستی بزنم من این بحث سرعت و غیره نخ نما شده هست دیگه کشش ندیم بهترهدوستان درست نیست بخاطر یک بازی احترامی که بین بچه ها در تاپیک بوده رو از بین ببرید . الان کاربرهای اینجا به سه دسته تقسیم میشن . دسته اول کسایی هستن که بازی براشون آشغاله و پر از مشکلات و ازش لذت نمیبرن . دسته دوم کسایی هستن که کاملا قبول دارن بازی مشکلاتی داره اما سعی می کنن باهاش بسازن و ازش لذت ببرن . دسته سوم هم کسایی که با این نسخه حال کردن و از دیدشون بازی خوبیه .
فکر نمی کنم ما بربر باشیم و داریم در سال 2014 زندگی می کنیم و واقعا احترام به سلیقه همدیگه و عدم ارسال پست تحریک آمیز فکر نمی کنم سخت باشه . دیگه الان همه همدیگرو میشناسیم و میدونیم کیا با بازی حال کردن کیا نه و دیگه دلیلی نداره مدام این بحث های کلیشه ای که فقط فضای دوستانه اینجارو از بین میبره ادامه پیدا کنه . به عنوان یک برادر کوچیک ازتون خواهش میکنم دیگه بیخیال این پست ها بشید چون الان متاسفانه اکثر پست ها شده تیکه پرانی و ترول زیر پوستی . بزارید جو تاپیک اروم بمونه ، اگر اطلاعات مفید دارید بیاید اشتراک بزارید یا به سوالات بچه ها جواب بدید و این تاپیک هم برای همین چیزا ایجاد شده و باور کنید کار سختی هم نیست با پستامون همدیگرو دلخور نکنیم .
روی آیکون تورنمنت میتونی با R3 گزینه ی load رو پیدا کنی...دوستان من جام انگلستان رو برداشتم و باهاش سه تا بازي انجام دادم و سيو كردم و اومدم بيرون
حالا امشب ميخوام بقيه ليگ رو ببرم نميدونم از كجا بايد ادامه بازي رو انجام بدم
راهنمايي كنيد
:-)
دیشب با یکی از بچه ها بازی میکردیم گل های خوبی زدیم که یادم رفت سیو کنم...ولی در کل گل های درست حسابی کم زده میشه...سلام به همه. بچه ها اگر دوست داشتيد صحنه هاي جالب بازي رو كه سيو مي كنيد اينجا لينجا بزاريد كه همه ببينيم. مثل گل جالب، ضربه ايستگاهي و اسكيل و اينچيزا. حيفه از اين خاصيت استفاده نكنيمفقط خواهشا باگ و اين چيزا رو نزاريد مرسي