FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
خوب شد معنی عقده ای هم فهمیدیم...
ی بار دیگه پست خودتو بخون پسرم...:-*

دخترم من پست خودمو یه بار بعد تایپ همیشه میخونم ::-*

rmhsv678i8a0u764zm6t.jpg

الان شما باید به جای نقل قول کردن پستای من به دوستات خبر بدی بیان تشکر کنن ازت وقتو هدر نده که طلاست :دی
سه چهار نفر...؟
لابد اونایی که لایک میکنن همه خسو خاشاکن...!

خسو خاشاک که به ملکوت پیوست ولی کلا ما که هر پستی دیدیم دو سه نفر تشکر کننده ثابت داری که تو پروفایلتم دیدم با هم زیادی میچرخید:دی هر چند این عیب نیست و تحسین هم داره احسنتم بر پشتکار شما جوونای اریایی

دخترم من پست خودمو یه بار بعد تایپ همیشه میخونم ::-*

rmhsv678i8a0u764zm6t.jpg

الان شما باید به جای نقل قول کردن پستای من به دوستات خبر بدی بیان تشکر کنن ازت وقتو هدر نده که طلاست :دی
آخه بد بختی یکی دو تا نیست...مصطفی رو هم نمیشناسی....متاسفانه لیاقت آشنایی با خیلیا رو نداشتی...

آخه بد بختی یکی دو تا نیست...مصطفی رو هم نمیشناسی....متاسفانه لیاقت آشنایی با خیلیا رو نداشتی...

وامصیبتا ... وا حیرتا ... وا اسفا ... امان ... فغان ...
چه شخصیت های برجسته ای رو نمیشناسم من ... خدا از گناه من نگذرد . اجنبی هایی مثه مسی و ... رو اشنایی کامل داریم باهاشون ولی شخصیت های برجسته ایران عزیزمون رو هنوز نشناختیم وای بر ما

چه جالب شده هر کی تعریف نکنه از بازی رو میگید طرفدار pes؟
والا با این سن و سال زشته این تیپ بحث ها.
اینکه تو فیفا 15 به نسبت 14 بازی انفرادی به نسبت بازی تیمی بیشتر جواب میده رو شماها قبول دارید یا نه؟
معضل همینه فیفایی که مبتنی بر کار تیمی بود یهو شده کار فردی و بازیکن سرعتی.
حالا یه عده میپسندن و حال میکنن که بازی ارکید شده یه عده مثل ما هم نمیپسندیم.
دیگه داد و بیداد و انگ زدن نداره.
من بشخصه میگم بدترین گلرهای یه بازی فوتبال رو از 95 به اینور تو همین فیفا 15 دیدم و این مورد دیگه فکر نکنم به حرفه ای بودن و کنترل و مهارت و این چیزا ربط داشته باشه.
اینکه با 3 تا پاس و زیره 2 ثانیه توپ پشت 18 حریف میرسه و ...
شایداینکه با r3 میشه یهو 3 تا مدافع رو کرد تو گونی و ... اینا باعث میشه بازی به نسبت 14 از جذابیت کمتری برخوردار باشه.
البته اگه انگ هم به ما نزنید و نگید طرفدار pes!

وامصیبتا ... وا حیرتا ... وا اسفا ... امان ... فغان ...
چه شخصیت های برجسته ای رو نمیشناسم من ... خدا از گناه من نگذرد . اجنبی هایی مثه مسی و ... رو اشنایی کامل داریم باهاشون ولی شخصیت های برجسته ایران عزیزمون رو هنوز نشناختیم وای بر ما
دیگه در حدی نیستی که بخوام برات وقت بزارم...رنک 28 NFSت هم مبارک باشه...:p

چه جالب شده هر کی تعریف نکنه از بازی رو میگید طرفدار pes؟
pes!

اگر منظورت من بودم که بگم که تو پست قبلیم هم گفتم :

البته دو سه نفری هم جز معدود طرفدارای بازی کارتونی PES هم تو تاپیک هستن که حالا فیفا بازا تو تاپیک هی انتقاد میکنن اینا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن نمونش این ......

این افراد هدفشون از پست دادن از تاپیک و کلا انتقاد و ... چیز دیگه هست طرفدار یه بازی دیگه هستن میان این تاپیک اشعار :دی میگن
مگر نه من خودم بیشتر از همه دارم انتقاد میکنم از فیفا15 ولی انتقادام به خاطر بهتر شدن بازی هست نه کوبیدن بازی
مثلا شما طرفدار فلان خواننده هستی و یه البوم جدید میده بعد انتقاد یکی که طرفدار خواننده دیگه هست و کلا واسه عقده گشایی نظر میده رو با انتقاد یکی از طرفدارای اون خواننده که انتظار شنیدن کار بهتری داشت و از سر دلسوزی انتقاد میکنه مساوی میدونی ؟
شما هم همینطور انتقاداتت به خاطر اینه که توقع بازی بهتری داری و حرفات هم با اکثرش موافقم و به خاطر عقده ای بازی و طرفداری از بازی دیگه انتقاد نمیکنی

- - -ویرایش - - -

دیگه در حدی نیستی که بخوام برات وقت بزارم...رنک 28 NFSت هم مبارک باشه...:p

ولی تو عزیزم ارزش وقت گذاشتن رو داری :-* حدتم limit گرفتم به صفر میل کرد :دی
ایشالله با بازی کارتون سرندیپیتی و بوشوگ محشور بشی :))

البته دو سه نفری هم جز معدود طرفدارای بازی کارتونی PES هم تو تاپیک هستن که حالا فیفا بازا تو تاپیک هی انتقاد میکنن اینا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن نمونش این کاربر HoSIs یا اروند 2520
پستای اخیرش رو ببینید متوجه میشد :

http://forum.bazicenter.com/search.php?searchid=1919103

کلا تو این تاپیک که میاد اغلب اسمی از بازی درپیت Pes نمیاره که نظراتش از سر دلسوزی و ... جلوه کنه بین بقیه و بیشتر اثر گذار باشه تو تاپیک میره تو اون تاپیک P.e.s شروع میکنه به بدگویی علیه fifa و طرفدارای از اون بازی مسخره
حساب این افراد با کسایی که فن فیفا هستن و از اینکه یه سری باگ داره بازی و میان انتقاد میکنن جداست
من خودم تا حالا 3-4 پست تو این تاپیک دادم ولی انتقادای من به این خاطر هست که مثلا من همش season بازی میکنم و تو div1 هستم اونجا هم اکثرا بازیشون خوبه و طبیعتا وقتی باختی میدی حریفت باید بازیش هم خوب باشه ولی میبینی تو اونجا هم یه سری از این باگ ها سواستفاده میکنن میان میبرنت به ریشت هم قاه قاه میخندن ( مثلا طرف ده بار با بازیکن سرعتی هر توپی میگیره سرشو عین گاو میندازه میاد سمت دروازه ده بارشم جلوشو میگیره دیگه دفعه یازدهم از دستت در میره گل میزنه بعد یه شادی اعصاب خرد کن هم میزنه :دی 3 بار هم میشینه گل فوق العادش! تصویر اهستشو میبینه و رو مخت میره طرف ) درحالی که دوزار بازی بارشون نیست با این حال بازم رنکینگ 28 تو pc رو دارم :
از این جهت اینو گفتم که با وجود باگ ها هم میشه با دفاع خوب اکثر بازیات ببری ولی باختی که میدی اگر رو باگ باشه و طرفتم خیلی رو گل زدن از باگ پافشاری کنه و بعد ببازی گند زدهمیشه به اعصابت
برای همین باخت میدی سر باگ اعصابت خرد میشه و میای از بازی انتقاد میکنه در حالی که تو فیفا14 میشه گفت فقط باگ سر بود که اونم طرف حالا باید خودشو میرسوند گوشه زمین قلق سانتر و اینا رو بلد بود بازیکن سر زنم داشت تا گل بزنه و 80 درصد هم میشد جلوشو گرفت و اگر میباختی تو فیفا14 اغلب ناراحت نمیشدی چون از بازی خوب طرف تو اون دست بود
با وجود این انتقادا هنوزم میگم خود ایکن فیفا15 رو دسکتاپ به کل سرتاپای بازی مسخره ای مثه pes و کونامی می ارزه ...
هنوزم امیدوارم اپدیت بعدی این مشکل دروازبانی و سرعت یا یکیشون ترجیحا دروازبانی رفع شه چون مشکل اصلی بازی دروازبان هاست که زاویه بسته راحت گل میخوره و به راحتی هم میشه دریبلش زد

در ضمن دوستانی که میگن فیفا15 رو بخریم یا اون یکی بازی رو این تاپیک ببینن به نتیجه میرسن :

http://forum.bazicenter.com/thread92551/

نتیجه نظرسنجی هم مشخصه چی به چیه
این تاپیک هم مقایسه نیست و نمیخوام پست بی ربط به تاپیک بدم ولی همین یه جمله رو بگم که فروش و محبوبیت بازی تو دنیا مشخصه که فیفا با اختلافی فاحش برتره
اون یکی بازی هم تا یکی دوسال پیش اگر یه کشور بود که توش محبوب تر باشه از فیفا، ایران بود که اونم دیگه با نسخه شاهکار! 2014 ش به خاطرات پیوست

بنده اگه از pes 15 تعریف کردم اشکالاتشم گفتم ... و گفتم به چه دلیل شخصا به فیفا 15 ترجیحش میدم
من فن هیچ موجودی نیستم! یه بازی ویدئویی که دیگه جای خود داره !!
همونطور که سه سال گذشته فیفا رو ترجیح دادم، امسال pes رو ترجیح میدم، هرکدوم به نظرم بهتر باشه و بیشتر ازش خوشم بیاد طبیعیه که اونو ترجیح میدم
همین که تو این تاپیک میام نشون میده فیفا هم برام مهمه و اگه مهم نبود که انتقاد نمیکردم ... اصلا وقت نمیذاشتم براش که بیام تاپیک شو بخونم و پست بذارم و ...
شما که ماشالا زرنگی برو همون تاپیک pes رو ببین که تو مقایسه ای که قبل از دیدن فیفا 15 نوشتم گفتم: فیفا 14 از pes15 بهتره و بچه های اونجا هم متهم ام کردن به اینکه مقایسه م جانبدارانه و به نفع فیفا بوده ...
بعد که فیفا 15 رو دیدم و بازی کردم رفتم همون پست رو ادیت کردم و اینو اضافه کردم که فیفا 15 از هردوی اون بازیا ضعیفتره
حالا اینا نظر شخصیم بوده و شما قبول نداری، نداشته باش ... ولی همین که اونجا گفتم فیفا 14 از pes15 بهتره (به خاطر گیم پلی بهترش) نشون میده که تعصبی رو بازی خاصی ندارم

با چند تا از بچه های اینجا هم فیفا 15 رو بازی کردم و میتونن تایید کنن بازیم حداقل در حدی بوده که متوجه بشین این چند سال رو فیفا بازی کردم، نه pes

دوستان درست نیست بخاطر یک بازی احترامی که بین بچه ها در تاپیک بوده رو از بین ببرید . الان کاربرهای اینجا به سه دسته تقسیم میشن . دسته اول کسایی هستن که بازی براشون آشغاله و پر از مشکلات و ازش لذت نمیبرن . دسته دوم کسایی هستن که کاملا قبول دارن بازی مشکلاتی داره اما سعی می کنن باهاش بسازن و ازش لذت ببرن . دسته سوم هم کسایی که با این نسخه حال کردن و از دیدشون بازی خوبیه .
فکر نمی کنم ما بربر باشیم و داریم در سال 2014 زندگی می کنیم و واقعا احترام به سلیقه همدیگه و عدم ارسال پست تحریک آمیز فکر نمی کنم سخت باشه . دیگه الان همه همدیگرو میشناسیم و میدونیم کیا با بازی حال کردن کیا نه و دیگه دلیلی نداره مدام این بحث های کلیشه ای که فقط فضای دوستانه اینجارو از بین میبره ادامه پیدا کنه . به عنوان یک برادر کوچیک ازتون خواهش میکنم دیگه بیخیال این پست ها بشید چون الان متاسفانه اکثر پست ها شده تیکه پرانی و ترول زیر پوستی . بزارید جو تاپیک اروم بمونه ، اگر اطلاعات مفید دارید بیاید اشتراک بزارید یا به سوالات بچه ها جواب بدید و این تاپیک هم برای همین چیزا ایجاد شده و باور کنید کار سختی هم نیست با پستامون همدیگرو دلخور نکنیم .

دوستان درست نیست بخاطر یک بازی احترامی که بین بچه ها در تاپیک بوده رو از بین ببرید . الان کاربرهای اینجا به سه دسته تقسیم میشن . دسته اول کسایی هستن که بازی براشون آشغاله و پر از مشکلات و ازش لذت نمیبرن . دسته دوم کسایی هستن که کاملا قبول دارن بازی مشکلاتی داره اما سعی می کنن باهاش بسازن و ازش لذت ببرن . دسته سوم هم کسایی که با این نسخه حال کردن و از دیدشون بازی خوبیه .
فکر نمی کنم ما بربر باشیم و داریم در سال 2014 زندگی می کنیم و واقعا احترام به سلیقه همدیگه و عدم ارسال پست تحریک آمیز فکر نمی کنم سخت باشه . دیگه الان همه همدیگرو میشناسیم و میدونیم کیا با بازی حال کردن کیا نه و دیگه دلیلی نداره مدام این بحث های کلیشه ای که فقط فضای دوستانه اینجارو از بین میبره ادامه پیدا کنه . به عنوان یک برادر کوچیک ازتون خواهش میکنم دیگه بیخیال این پست ها بشید چون الان متاسفانه اکثر پست ها شده تیکه پرانی و ترول زیر پوستی . بزارید جو تاپیک اروم بمونه ، اگر اطلاعات مفید دارید بیاید اشتراک بزارید یا به سوالات بچه ها جواب بدید و این تاپیک هم برای همین چیزا ایجاد شده و باور کنید کار سختی هم نیست با پستامون همدیگرو دلخور نکنیم .
سینا خوب شد این پستو زدی اتفاقا میخواستم یه همچین پستی بزنم من این بحث سرعت و غیره نخ نما شده هست دیگه کشش ندیم بهتره
درضمن کسی اگه یه سال از عضویتش توی بازیسنتر بگذره میفهمه فلانی فن فیفا هست یا pes و یا اصلا نیست بعضیا که امضای تگ کاربر جدیدشون خشک نشده رو بهتره جوابشو ندیم درست مثه بعضی از کسانی که انشا مینویسن بنظرم اینجور افراد رو باید گذاشت توی بلاک لیست تا اخر اعصابمون راحت باشه

سلام به همه. بچه ها اگر دوست داشتيد صحنه هاي جالب بازي رو كه سيو مي كنيد اينجا لينجا بزاريد كه همه ببينيم. مثل گل جالب، ضربه ايستگاهي و اسكيل و اينچيزا. حيفه از اين خاصيت استفاده نكنيمفقط خواهشا باگ و اين چيزا رو نزاريد مرسي

دوستان من جام انگلستان رو برداشتم و باهاش سه تا بازي انجام دادم و سيو كردم و اومدم بيرون
حالا امشب ميخوام بقيه ليگ رو ببرم نميدونم از كجا بايد ادامه بازي رو انجام بدم
راهنمايي كنيد
:-)

دوستان من جام انگلستان رو برداشتم و باهاش سه تا بازي انجام دادم و سيو كردم و اومدم بيرون
حالا امشب ميخوام بقيه ليگ رو ببرم نميدونم از كجا بايد ادامه بازي رو انجام بدم
راهنمايي كنيد
:-)
روی آیکون تورنمنت میتونی با R3 گزینه ی load رو پیدا کنی...

- - -ویرایش - - -

سلام به همه. بچه ها اگر دوست داشتيد صحنه هاي جالب بازي رو كه سيو مي كنيد اينجا لينجا بزاريد كه همه ببينيم. مثل گل جالب، ضربه ايستگاهي و اسكيل و اينچيزا. حيفه از اين خاصيت استفاده نكنيمفقط خواهشا باگ و اين چيزا رو نزاريد مرسي
دیشب با یکی از بچه ها بازی میکردیم گل های خوبی زدیم که یادم رفت سیو کنم...ولی در کل گل های درست حسابی کم زده میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or