آخرین ویرایش:
بابا چه خبرهآنلاین اصلاً و ابداً
آفلاین بگی نگی
درود.... دوستان من میخوام فیفا 15 رو بگیرم ولی فازم معلوم نیست!! یکی منو راهنمایی کنه لطفا !! یکی بد میگه یکی خوب میگه !! من فیفا 14 رو ps4 بازی کردم خوب بود ... ولی اون چیزی که از فیفا 15 شنیدم میگن خیلی جزئیات و گرافیک بازی بالاتره از 14 هست و نسل بعدی هست کلا... ولی تو تریلر هایی که دیدم ازش تفاوتی ندیدم اصلا انگار همون 14 بود!! شاید از تو تریلر نمیشه تشخیص داد؟! در ضمن من افلاین بازی میکنم .... بین فیفا 15 و درایو کلاب موندم کدومو بگیرم ؟!! اگه واقعا فرقی نداره که البته برام عجیب هم هست چون امکان نداره ea چیز تکراری بده بیرون همون 14 بهتره برام برم drive club بگیرم !! :d help me plz
بابا چه خبره
ایقد فاز منفی ندین
درسته مشکلات داره
منم صدتا پست از مشکلاتش تو همین تاپیک دادم
ولی دیگه اینجوری که شما میگید نیست که
یحوری میگید انگارpes14که هیچجوری نمیشد باش کنار اومد
بازی کلی جنبه مثبت داره
همون انلاینشم بعد از دوتا اپدیت خیلی متعادل تر شده
در حال حاضر بهترین بازی فوتبال همینه
چون سوکر خیلی از قافله عقبه
2.3 سالی جا داره تا به امروز فیفا برسه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
الان تو همین فیفا15 که از نظر شما خوبه میخاد با رونالدو - نیمار - مسی - روبن و.... کل بازیکن های حریف رو دریبل کنم بعد دوباره برگردم یه دور دیگه همرو جا بذارم {مثه ابراهیم تهامی که تو نود میگفت 17 نفرو تو یه بازی دریبل زده}
كلا هر بازي يه تعداد طرفدار داره و يه تعداد هيتردرود.... دوستان من میخوام فیفا 15 رو بگیرم ولی فازم معلوم نیست!! یکی منو راهنمایی کنه لطفا !! یکی بد میگه یکی خوب میگه !! من فیفا 14 رو ps4 بازی کردم خوب بود ... ولی اون چیزی که از فیفا 15 شنیدم میگن خیلی جزئیات و گرافیک بازی بالاتره از 14 هست و نسل بعدی هست کلا... ولی تو تریلر هایی که دیدم ازش تفاوتی ندیدم اصلا انگار همون 14 بود!! شاید از تو تریلر نمیشه تشخیص داد؟! در ضمن من افلاین بازی میکنم .... بین فیفا 15 و درایو کلاب موندم کدومو بگیرم ؟!! اگه واقعا فرقی نداره که البته برام عجیب هم هست چون امکان نداره ea چیز تکراری بده بیرون همون 14 بهتره برام برم drive club بگیرم !! :d help me plz
كلا هر بازي يه تعداد طرفدار داره و يه تعداد هيتر
فيفا 14 رو هم يادمه وقتي اومده بود خيلي ها باهاش حال نكردند و بيخيال بازي كردنش مي شدند
فيفا 15 هم به نظرم بازي خيلي بهتري نسبت به 14 شده درسته باگ هاي اعصاب خوردكن داره ولي خيلي از باگ هاي قبلي برطرف شده ديگه هر سانتر روي سر مانزوكيج صد در صد گل نيست پاس هاي بلند خيلي كمتر از 14 به هدف مي رسه و انيميشن ها خيلي خيلي نرم تر شده گرافيك بازي هم خيلي بالاتر از نسخه قبلي هستش ولي هنوز نسلي 8 نشده
در كل بازي خوبيه مشكلات داره ولي به نظر من بهتر از 14 هستش
بازیش ارزش خرید داره هم برای افلاین هم انلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا خيرت بدهسلام به همه دوستان. الان حدود يك ماه هست كه اين فيفا اومده. حالا خوب يا بد بحثش جداست. ولي چند سوال از منتقدين دارم. آيا هنوز همونطوري كه يك ماه پيش گل مي خورديد الانم گل مي خوريد؟ واقعا هرچي بازي مي كنيد احساس نمي كنيد كه ميشه با كمي تمركز و دقت بيشتر از بازي لذت برد؟ درسته باگ وجود داره ولي آيا فكر نمي كنيد كه خود EAطبق سنت هاي چند سال اخير دفاع كردن رو مشكلتر كرده؟ من احساس مي كنم كه اگر كسي با كريس توپ رو بگيره و با سرعت بياد دوتا از مدافع هاي منو رد كنه و بزنه تو گل، من بايد سعي كنم با محكم دفاع كردن و دقيقتر دفاع كردن نذارم بارها و بارها اين اتفاق بيافته. اين باگ نيست اين عدم تمركزمن تو دفاع است
درورد بر آقا حسام...اول بگم که اصلا انتظار همچین پستی رو از شما نداشتم بعد هم به سوالاتتون پاسخ میدمسلام به همه دوستان. الان حدود يك ماه هست كه اين فيفا اومده. حالا خوب يا بد بحثش جداست. ولي چند سوال از منتقدين دارم. آيا هنوز همونطوري كه يك ماه پيش گل مي خورديد الانم گل مي خوريد؟ واقعا هرچي بازي مي كنيد احساس نمي كنيد كه ميشه با كمي تمركز و دقت بيشتر از بازي لذت برد؟ درسته باگ وجود داره ولي آيا فكر نمي كنيد كه خود EAطبق سنت هاي چند سال اخير دفاع كردن رو مشكلتر كرده؟ من احساس مي كنم كه اگر كسي با كريس توپ رو بگيره و با سرعت بياد دوتا از مدافع هاي منو رد كنه و بزنه تو گل، من بايد سعي كنم با محكم دفاع كردن و دقيقتر دفاع كردن نذارم بارها و بارها اين اتفاق بيافته. اين باگ نيست اين عدم تمركزمن تو دفاع است
آخ پوریا گفتی...به نظرم بعد از آپدیت 1.3 تو بخش season آنلاین بازی خیلی بهتر شده و باگ اول بازی هم کامل برطرف نشده ولی استفاده ازش خیلی سخت تر شده!
الان خودم تو بخش سیزن بالاخره دارم با فیفا حال میکنم! :d ولی این باگا هنوز تو بخش آلتیمیت هستش! حالا چه دلیلی داره که بخش آلتیمیت هنوز بهبود پیدا نکرده دیگه نمیدونم.
اقا راستی این فیفا هر هفته که ترکیبارو آپدیت میکنه تیم دورتمند رو ضعیف تر میکنه!الان قدرت aubameyang شده 76 خیلی ظلمه!