FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آنلاین اصلاً و ابداً
آفلاین بگی نگی
بابا چه خبره
ایقد فاز منفی ندین
درسته مشکلات داره
منم صدتا پست از مشکلاتش تو همین تاپیک دادم
ولی دیگه اینجوری که شما میگید نیست که
یحوری میگید انگارpes14که هیچجوری نمیشد باش کنار اومد
بازی کلی جنبه مثبت داره
همون انلاینشم بعد از دوتا اپدیت خیلی متعادل تر شده
در حال حاضر بهترین بازی فوتبال همینه
چون سوکر خیلی از قافله عقبه
2.3 سالی جا داره تا به امروز فیفا برسه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

درود.... دوستان من میخوام فیفا 15 رو بگیرم ولی فازم معلوم نیست!! یکی منو راهنمایی کنه لطفا !! یکی بد میگه یکی خوب میگه !! من فیفا 14 رو ps4 بازی کردم خوب بود ... ولی اون چیزی که از فیفا 15 شنیدم میگن خیلی جزئیات و گرافیک بازی بالاتره از 14 هست و نسل بعدی هست کلا... ولی تو تریلر هایی که دیدم ازش تفاوتی ندیدم اصلا انگار همون 14 بود :| !! شاید از تو تریلر نمیشه تشخیص داد؟! در ضمن من افلاین بازی میکنم .... بین فیفا 15 و درایو کلاب موندم کدومو بگیرم ؟!! اگه واقعا فرقی نداره که البته برام عجیب هم هست چون امکان نداره ea چیز تکراری بده بیرون همون 14 بهتره برام برم drive club بگیرم !! :d help me plz

درود.... دوستان من میخوام فیفا 15 رو بگیرم ولی فازم معلوم نیست!! یکی منو راهنمایی کنه لطفا !! یکی بد میگه یکی خوب میگه !! من فیفا 14 رو ps4 بازی کردم خوب بود ... ولی اون چیزی که از فیفا 15 شنیدم میگن خیلی جزئیات و گرافیک بازی بالاتره از 14 هست و نسل بعدی هست کلا... ولی تو تریلر هایی که دیدم ازش تفاوتی ندیدم اصلا انگار همون 14 بود :| !! شاید از تو تریلر نمیشه تشخیص داد؟! در ضمن من افلاین بازی میکنم .... بین فیفا 15 و درایو کلاب موندم کدومو بگیرم ؟!! اگه واقعا فرقی نداره که البته برام عجیب هم هست چون امکان نداره ea چیز تکراری بده بیرون همون 14 بهتره برام برم drive club بگیرم !! :d help me plz

اگر آفلاین بازی یخر بازی کن من خودمم آفلاین بازم گرافیک و انیمیشنا بهترن اما خوب ی مقدار گیم پلی سرعتی تر شده و حرکت پا به توپ با سرعت بالا بهتر و ی مقدار گل نخوردن سخت...اما اگر آفلاین بازی صد در صد مثل من کریر باز هستی و لذت بخشه بازی تو لیگ انگلیس....من از بازی راضیم اما خوب مشکلاتی هم داره که باید زیاد فک نکنی راجبش بازی هم خریدی آخرین آپدیتو حتما بکن

کلا به نظر من با اینکه طرفدار بازی هستم هنوز نه تنها فیفا اکثر بازی های فعلی گیم پلی نسل پیش رو دارن و فقط گرافیک و ظاهر بهتری پیدا کردن....2 تا گزینه هم داری فیفا و pes یکیشو باید انتخاب کنی اما کلا اگر تب فوتبال نداری و تکی گاهی بازی میکنی پولتو هزینه اسسین جی تی ای فارکرای بکنی بهتره اما اگه کسیو داری باهاش بازی کنی و یا زیاد بازی میکنی کریر بد نیست آفلاینش بعد 1 2 هفته دستت میاد...تو آفلاین باگ کمتر داره و بعد ی مدت هم با بازی آشنا میشی...
نسل 8 کنسول ها بیشتر کلاه برداری گرافیکیه تا اینجا به نظرم و تحویل دادن بازیای خوب نسل پیش با گرافیک بهتر...باید نشست دید تو این چند ماه با بازی های خوب پیش رو چی میشه اما خوب برا بعضی ها این نسل عالیه اما من که فقط گرافیکشو بهتر دیدم...
drive club هم نگیر اگه طرفدارش نیستی نمره بازی تو سایتهای معتبر خوب نبوده... اصلا کار عجیبیه برین الان بین 6 تا بازی عالی اسسین فار کرای جی تی ای pes و لیتل بیگ پلنت که قراره بیان و کالاف که آمده بازی drive club بخرین نگم عاشق بازیش باشین

آخرین ویرایش:
بابا چه خبره
ایقد فاز منفی ندین
درسته مشکلات داره
منم صدتا پست از مشکلاتش تو همین تاپیک دادم
ولی دیگه اینجوری که شما میگید نیست که
یحوری میگید انگارpes14که هیچجوری نمیشد باش کنار اومد
بازی کلی جنبه مثبت داره
همون انلاینشم بعد از دوتا اپدیت خیلی متعادل تر شده
در حال حاضر بهترین بازی فوتبال همینه
چون سوکر خیلی از قافله عقبه
2.3 سالی جا داره تا به امروز فیفا برسه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

البته که تنها گزینه همینه و EA هم داره از این موضوع سو استفاده می کنه کاملاً
ولی خوب به نظر من GAMEPLAY بازی نسبت به 14 پس رفت داشته
البته این نظر منه و دوستانِ دیگه ممکنه نظر دیگه ای داشته باشن

برای من همین راحت گل خوردن و سختی در دفاع کردن یه نوع چالش حساب میشه و دارم انواع روشها رو به کار میبرم که بتونم جوری دفاع کنم که راحت گل نخورم و این چالش برام لذت بخشه و به نظرم فیفا 15 بازیه خوبیه در کل ولی دو مورد منفی داره که ربطی به نوع بازی گیمر نداره و از نظر من فقط این دو مورد باگ هستند 1-بعضی مواقع گلر ها گل های مفتی میخورن2-بعضی مواقع داور ها پنالتی های مفتی میگیرن

الان تو همین فیفا15 که از نظر شما خوبه میخاد با رونالدو - نیمار - مسی - روبن و.... کل بازیکن های حریف رو دریبل کنم بعد دوباره برگردم یه دور دیگه همرو جا بذارم {مثه ابراهیم تهامی که تو نود میگفت 17 نفرو تو یه بازی دریبل زده}

نه نمیخام:d

كلا هر بازي يه تعداد طرفدار داره و يه تعداد هيتر
فيفا 14 رو هم يادمه وقتي اومده بود خيلي ها باهاش حال نكردند و بيخيال بازي كردنش مي شدند
فيفا 15 هم به نظرم بازي خيلي بهتري نسبت به 14 شده درسته باگ هاي اعصاب خوردكن داره ولي خيلي از باگ هاي قبلي برطرف شده ديگه هر سانتر روي سر مانزوكيج صد در صد گل نيست پاس هاي بلند خيلي كمتر از 14 به هدف مي رسه و انيميشن ها خيلي خيلي نرم تر شده گرافيك بازي هم خيلي بالاتر از نسخه قبلي هستش ولي هنوز نسلي 8 نشده
در كل بازي خوبيه مشكلات داره ولي به نظر من بهتر از 14 هستش

كلا هر بازي يه تعداد طرفدار داره و يه تعداد هيتر
فيفا 14 رو هم يادمه وقتي اومده بود خيلي ها باهاش حال نكردند و بيخيال بازي كردنش مي شدند
فيفا 15 هم به نظرم بازي خيلي بهتري نسبت به 14 شده درسته باگ هاي اعصاب خوردكن داره ولي خيلي از باگ هاي قبلي برطرف شده ديگه هر سانتر روي سر مانزوكيج صد در صد گل نيست پاس هاي بلند خيلي كمتر از 14 به هدف مي رسه و انيميشن ها خيلي خيلي نرم تر شده گرافيك بازي هم خيلي بالاتر از نسخه قبلي هستش ولي هنوز نسلي 8 نشده
در كل بازي خوبيه مشكلات داره ولي به نظر من بهتر از 14 هستش

آقا چجوری حساب میکنی میگی گرافیک بازی خیلی! بالاتر از فیفا 14 رفته؟!!!
موتور گرافیکی که همونه و گرافیک خیلی شبیه هم هست، تازه همین موتور هم کاملا نسل هشتمی نیست و نسخۀ ارتقاء یافتۀ موتور قبلی هست
خداییش حیف که فیفا 14 رو پاک کردم وگرنه اسکرین شات میگرفتم میذاشتم
فیفا 14 و فیفا 15 از نظر گرافیک در جریان بازی خیلی خیلی تفاوت ناچیز و نامحسوسی دارن
فقط تو صحنه آهسته ها و مسائل حاشیه ای دیگه یه مقدار پیشرفت داشته

در مورد گرافیک نمیشه در یک جمله گفت که خوبه یا بد ، در یک سری از بخش ها خوب کار شده در یک سری از بخش ها حتی میشه گفت پسرفت داشته . از دید مثبت فیزیک جدید چمن بازی خیلی خوب کار شده ، یکم شاید سرعت تاثیر بازیکن ها در چمن زیاد باشه اما در کل اون حالت یکنواخت قبل دیگه نداره . انیمیشن بازیکن ها بسیار واقع گرایانه تر از قبل شده و طراحی و شبیه سازی تماشاگر ها هم در قیاس با نسخه گذشته پیشرفت خوبی داشته . اما یک مشکل خیلی بزرگ بحث Anti-Aliasing هستش که عملا باعث میشه خیلی از پیشرفت های گرافیک به چشم نیاد و گاها این موضوع خیلی تو ذوق میزنه . در زمینه شبیه سازی چهره بازیکن ها هم متاسفانه کم کاری شده و اگر تیمهای بزرگ کنار بزاریم در تیم های متوسط و لیگ های جانبی اکثرا چهره ها شبیه سازی نشدن . این مشکل متاسفانه در مورد استادیوم ها هم وجود داره و برخلاف استادیوم های لیگ انگلیس که اکثرا دوباره طراحی شدن ، طراحی و جزئیات خیلی از استادیوم ها در حد نسخه گذشته مونده . در مجموع بازی در زمینه گرافیک خوبه اما نمیشه در تمام زمینه های گرافیکی بهش نمره قبولی بدیم

بازیش ارزش خرید داره هم برای افلاین هم انلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هم برای آنلاین و هم برای آنلاین مطمئنا ارزش خرید داره . حالت افلاینش که مثل نسخه های قبل بخش های خوب و سرگرم کننده ای داره و خود من در دو روز اخیر در بخش Manager دو فصل از لیگ ایتالیارو جلو رفتم . حالت آنلاین هم مجموعه ای از بخش های سرگرم کننده و جذابه . مشکل اصلی بازی متاسفانه بحث گیم پلی هستش که خیلی از دوستان باهاش مشکلات زیادی دارن و در قیاس با نسخه های گذاشت حالت آرکیدی پیدا کرده ، این مشکل در کنار برخی ناهماهنگی ها و باگ ها باعث شده این نسخه در قیاس با نسخه های قبل چندان حالت بالانسی نداشته باشه اما با این وجود خیلی ساده میگم ، اگر فیفا باز هستید و عاشق فوتبال در خرید بازی شک نکنید اما اگر در طول سال های اخیر PES هم بازی کردید و با سبک گیم پلیش مشکلی ندارید از نظر من صبر کنید عملکرد و نقد های اونو هم ببینید بعد تصمیم بگیرید .

سلام به همه دوستان. الان حدود يك ماه هست كه اين فيفا اومده. حالا خوب يا بد بحثش جداست. ولي چند سوال از منتقدين دارم. آيا هنوز همونطوري كه يك ماه پيش گل مي خورديد الانم گل مي خوريد؟ واقعا هرچي بازي مي كنيد احساس نمي كنيد كه ميشه با كمي تمركز و دقت بيشتر از بازي لذت برد؟ درسته باگ وجود داره ولي آيا فكر نمي كنيد كه خود EAطبق سنت هاي چند سال اخير دفاع كردن رو مشكلتر كرده؟ من احساس مي كنم كه اگر كسي با كريس توپ رو بگيره و با سرعت بياد دوتا از مدافع هاي منو رد كنه و بزنه تو گل، من بايد سعي كنم با محكم دفاع كردن و دقيقتر دفاع كردن نذارم بارها و بارها اين اتفاق بيافته. اين باگ نيست اين عدم تمركزمن تو دفاع است

سلام به همه دوستان. الان حدود يك ماه هست كه اين فيفا اومده. حالا خوب يا بد بحثش جداست. ولي چند سوال از منتقدين دارم. آيا هنوز همونطوري كه يك ماه پيش گل مي خورديد الانم گل مي خوريد؟ واقعا هرچي بازي مي كنيد احساس نمي كنيد كه ميشه با كمي تمركز و دقت بيشتر از بازي لذت برد؟ درسته باگ وجود داره ولي آيا فكر نمي كنيد كه خود EAطبق سنت هاي چند سال اخير دفاع كردن رو مشكلتر كرده؟ من احساس مي كنم كه اگر كسي با كريس توپ رو بگيره و با سرعت بياد دوتا از مدافع هاي منو رد كنه و بزنه تو گل، من بايد سعي كنم با محكم دفاع كردن و دقيقتر دفاع كردن نذارم بارها و بارها اين اتفاق بيافته. اين باگ نيست اين عدم تمركزمن تو دفاع است
خدا خيرت بده
والا منم مثل بقيه اينجا آنلاين بازي مي كنم و ديويژن 2 هستم بيشتر حريف هاي روبروم هم يا بارسا رو بر مي دارند يا رئال رو و اينكه با كريس يا مسي كل تيم منو دريبل كنند تقريبا يكبار هم برام اتفاق نيوفتاده قبول دارم كريس و مسي به راحتي بازيكن ها رو دريبل مي كنند ولي به راحتي ميشه با با تعداد افراد بيشتر پوشش داد تازه من با منچستري بازي مي كنم كه دفاعش از فاجعه ااونطرف تره ولي مي تونم پوشش بدم

درورد بر آقا حسام...اول بگم که اصلا انتظار همچین پستی رو از شما نداشتم بعد هم به سوالاتتون پاسخ میدم
1-بله...هنوز همونطور گل میخورم شاید کمتر شده باشه ولی هنوز هم هست...
2-خیر...بازی همه چیز داره به غیر از لذت...
3-خیر...دفاع ها باگ دارن EA دفاعو سخت تر نکرده...

به نظرم بعد از آپدیت 1.3 تو بخش season آنلاین بازی خیلی بهتر شده و باگ اول بازی هم کامل برطرف نشده ولی استفاده ازش خیلی سخت تر شده!

الان خودم تو بخش سیزن بالاخره دارم با فیفا حال میکنم! :d ولی این باگا هنوز تو بخش آلتیمیت هستش! حالا چه دلیلی داره که بخش آلتیمیت هنوز بهبود پیدا نکرده دیگه نمیدونم.

اقا راستی این فیفا هر هفته که ترکیبارو آپدیت میکنه تیم دورتمند رو ضعیف تر میکنه! :-s الان قدرت aubameyang شده 76 خیلی ظلمه!

به نظرم بعد از آپدیت 1.3 تو بخش season آنلاین بازی خیلی بهتر شده و باگ اول بازی هم کامل برطرف نشده ولی استفاده ازش خیلی سخت تر شده!

الان خودم تو بخش سیزن بالاخره دارم با فیفا حال میکنم! :d ولی این باگا هنوز تو بخش آلتیمیت هستش! حالا چه دلیلی داره که بخش آلتیمیت هنوز بهبود پیدا نکرده دیگه نمیدونم.

اقا راستی این فیفا هر هفته که ترکیبارو آپدیت میکنه تیم دورتمند رو ضعیف تر میکنه! :-s الان قدرت aubameyang شده 76 خیلی ظلمه!
آخ پوریا گفتی...
من که دیگه از دورتمند کشیدم بیرون...هفته به هفته بد تر میشه...ولی خوشم میاد هم چنان پرجم دورتمندو بالا نگه داشتی...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or