FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Shoboolian;3518492 [COLOR=silver:
- - -ویرایش - - -[/COLOR]

توی بحث اینکه این تیم ها قوی هستن شک نداریم اما بازی با تیم های غیر از اینا بیشتر میچسبه . والا این دوست ایرانی که قهرمان بازی های جام جهانی Fifa 15 شده با تیم منچستر سیتی همه رو برد و قهرمان شد من فیلم بازی هاشونو هم دیدم اصلا از تکنیک و به رخ کشیدن بازیکن استفاده نمیکردن و فقط با پاسکاری های هدف دار قهرمان شدن و پوز همرو زدن .
البته یه نکته ریزی این وسط هست که باید دقت کنید!این رفیق ایرونیمون داره افلاین میزنه!من بازیاش دیدم حدس میزنم تنظیمات بازیشون اسیست نیست!از نحوه پاسکاریا و بازیش میشه حدس زد!
دوستان برید تو تنظیمات ستینگ کنترول.اگر دونفره بازی میکنن حتمی تنظیمات هر دو دسته اینجوری تنظیم کنید.
Auto switching:air balls
Auto switching move assistance: none
Passing power assistance off
Pass assistance:semi
Through ball:assisted
Shot:semi
Cross:semi
Lob pas:assisted
Save:semi
Analog sprint off
Defending:tactical
حتمی با این تنظیمات دو نفره بازی کنید نتیجش بگین!مطمءنم از فیفا لذت خواهید برد

پیرلو-پوگبا-ابومیانگ و کریسیچ باگ گرافیکی دارند از یه فاصله ای به بعد چهرشون تغییر میکنه :| گفتم بگم ea نگه نفهمید:dولی برعکس خیلی از دوستان من روز به روز داره بیشتر از بازی خوشم میاد الانم رسیدم دیویژن 3 ;;)و از دیویژن 10 تا4 هم همه رو با کاپ تموم کردم دلتون بسوزه:p

[h=2]قهرمانی نماینده‌ی ایران در ESWC، جام‌ جهانی بازی‌های رایانه‌ای رشته‌ی فیفا 15[/h]دستاورد نوید برهانی در جام جهانی بازی‌های رایانه‌ای، اولین قهرمانی است که یک نماینده‌ از ایران در این مسابقات به دست می‌آورد.برهانی در این مسابقات پس از صعود از گروه خود، در مقابل نماینده‌ای از کشور نروژ با نتیجه‌ی پر گل ۶ بر ۲ پیروز شد و به سراغ نماینده‌ی کشور فرانسه رفت. در این مسابقه، برهانی بازیکن فرانسوی را ۶ بر ۳ در هم کوبید و در مرحله‌ی نیمه‌ نهایی، نماینده‌ی کشور سوئد را ۵ بر ۲ شکست داد. برهانی در بازی فینال مقابل نماینده‌ای قدرتمند از کشور انگلستان قرار گرفت و توانست با پیروزی یک بر صفر، به مقام قهرمانی مسابقات جام جهانی بازی‌های رایانه‌ای در رشته‌ی فیفا ۱۵ دست پیدا کند.

دوستان برای آپدیت بازی (نقل و انتقالات و تغییرات دیگه) حتما باید PSN و پلاس داشته باشم ؟؟

چطور میتونم آخرین آپدیت رو نصب کنم...؟؟ آخه من تازه FIFA 15 رو خریدم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوستان برای آپدیت بازی (نقل و انتقالات و تغییرات دیگه) حتما باید PSN و پلاس داشته باشم ؟؟

چطور میتونم آخرین آپدیت رو نصب کنم...؟؟ آخه من تازه FIFA 15 رو خریدم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

بله داداش بايد پلاس داشته باشي

یعنی واقعاً منو نمی بینید؟ یکی جواب بده دیگه خسته شدم اه

تنضيمات دوستمون remall بكن بهتر ميشه يكم اما سرعتشون بازم به چشم مياد

Last edited by a moderator:

برای آپدیت بازی چیزی لازم نیست
برای آپدیت نقل و انتقالات باید PSN داشته باشید نه پلاس
و مسیر آپدیت دستی نقل و انتقالات به صورت زیرِ:
تب Customize -- گزینه Edit Teams -- گزینه Download Updates

- - -ویرایش - - -

یعنی واقعاً منو نمی بینید؟ یکی جواب بده دیگه خسته شدم اه

دوست عزیز یکی از ویژگی های FIFA 15 همین سرعت بالای بازی هستش
اگر بازی رو گذاشتید روی Slow و با تنظیم اسلایدر ها هم به نتیجه مطلوبتون نرسیدید راه دیگه ای نیست (به جز فروش بازی البته)

برای آپدیت بازی چیزی لازم نیست
برای آپدیت نقل و انتقالات باید PSN داشته باشید نه پلاس
و مسیر آپدیت دستی نقل و انتقالات به صورت زیرِ:
تب Customize -- گزینه Edit Teams -- گزینه Download Updates

باقی آپدیتا یا همون پچ ها هم همین مسر رو باید برم ؟؟ منظورم پچ هایی هست که برای بهتر شدن بازی ارائه شده...

آقا خواهشا برید تو سایت FIFPlay سمت راست Iranian League رو انتخاب کنید و Vote رو بزنید که لیگ ایران تو Fifa 16 اضافه بشه . برا Fifa 15 ترکیه اول شد تو بازی هم گزاشتنش خواهشا همه جا پخش کنید تا بیشترین رای رو بیاریم .

بیخودی وقت خودتون رو تلف نکنید . این سایت اولا هیچ ارتباطی با ea نداره و فقط اخبار و ... رو پوشش میده
ثانیا تا وقتی تو ایران قانون کپی رایت نیست و هیچ وقت هم نخواهد بود ea مغز خر نخورده بیاد لیگ درپیت ایران لایسنس کنه . وقتی لیگی رو لایسنس میکنه فیفا تو اون کشور مردمش میرن بازی رو میخرن و ea سود میکنه حالا بیاد لیگ ایران بیخودی لایسنس کنه که چی بشه همه دانلود میکنن با کرک استفاده میکنن
بعدشم اگر یک روز لیگ ایران تو فیفا لایسنس شد من فیفا رو میبوسم میذارم کنار حیف فیفا نیست لیگ درپیتی مثه ایران که همه بازی ها دوزار نمی ارزه توش باشه
توی بحث اینکه این تیم ها قوی هستن شک نداریم اما بازی با تیم های غیر از اینا بیشتر میچسبه . والا این دوست ایرانی که قهرمان بازی های جام جهانی Fifa 15 شده با تیم منچستر سیتی همه رو برد و قهرمان شد من فیلم بازی هاشونو هم دیدم اصلا از تکنیک و به رخ کشیدن بازیکن استفاده نمیکردن و فقط با پاسکاری های هدف دار قهرمان شدن و پوز همرو زدن .

تو فینال فقط منچستر سیتی برداشت تو نیمه نهایی و یک هشتم و ... بیشتر چلسی و بایرن و رئال برمیداشت
حالا جالب بود خود این نوید برهانی طرفدار بارسلونا هست ولی اصلا بارسا برنمیداره واقعا نمیدونم ea چرا بارسا رو همیشه افتضاح میسازه تو فیفا14 که واقعا افتضاح بود از هر نظر راحت هر تیمی جلوش برمیداشتی سر میخورد تو 15 هم به جز مسی که این باگ سرعت داره دیگه هیچ نکته قابل توجهی نداره دفاع ضعیف و هافبک هم ضعیف قدرت بدنی ها رو افتضاح میسازن واسه بارسا مثلا تونی کروس قدرت بدنیش از راکیتیچ بیشتره ! یا سرعت بنزما از سوارز بیشتره همینه که گند زده میشه به بازی تو 14 که همه رئال پی اس جی بودن تو 15 هم که رئال چلسی بایرن
تیما تعادل ندارن اصلا
پیرلو-پوگبا-ابومیانگ و کریسیچ باگ گرافیکی دارند از یه فاصله ای به بعد چهرشون تغییر میکنه :| گفتم بگم ea نگه نفهمید:dولی برعکس خیلی از دوستان من روز به روز داره بیشتر از بازی خوشم میاد الانم رسیدم دیویژن 3 ;;)و از دیویژن 10 تا4 هم همه رو با کاپ تموم کردم دلتون بسوزه:p

راکیتیچ چی میگی پس ؟ از دور کچله ولی از جلو موهاش بلنده :لول:
از چی بازی خوشت اومده ؟! من که تو pc دیویژن یکم الانم رنک 22 هستم و 6 تا هم لیگ تایتل گرفتیم هر روز بیشتر بدم میاد از بازی یعنی یک درصد هم از بردایی که کسب میکنی حال نمیکنی
همین الان با یکی از بچه ها بازی میکردم 7-2 بردم ولی دو زار هم حال نکردم با بازی 5 تا گلم که تک به تک شدم از بغل دروازبان به راحتی رد شدم زدم تو گل . تو 14 یعنی هر 20 تک به تک 3 تاش میشد از دروازبان رد شد دروازبان چنان میپرید رو توپ که بیخیال دریبلش میشدی
همچنان منتظر اپدیت و برطرف شدن این باگ های مسخره هستیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or