FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا من تازه بازی رو گرفتم و حوصله نداشتم صفحات قبلو بخونم.
این مشکل گل خوردن دروازه بانا از وسط زمین مشکل بنیادینه یا با آپدیت حل میشه؟

بعد از یکی دو هفته بازی اونم فقط آفلاین با رفقا هرکاری میکنم یا میکنیم {با رفقا} بازی به دل نمیشینه
یا حالا مشکل از دل ماست یا از بازی:d
کلا به نظرم اومدن ابروشو درست کنن زدن چششم خراب کردن
دیگه مثه 14 از باگ های ضربه سر و L+مثلث خبری نیست به اون صورت
اما دروازبان ها هویج
مدافعان چغندر
بازیکنان سرعتی حریف لامبورگینی
یه چی دیگه هم که خیلی خیلی روی اعصاب منه این اعلام آفساید هست یه نیم ساعت طول میکشه تا داوره سوت بزنه اعصاب آدمو خورد میکنه

بعد از یکی دو هفته بازی اونم فقط آفلاین با رفقا هرکاری میکنم یا میکنیم {با رفقا} بازی به دل نمیشینه
یا حالا مشکل از دل ماست یا از بازی:d
کلا به نظرم اومدن ابروشو درست کنن زدن چششم خراب کردن
دیگه مثه 14 از باگ های ضربه سر و L+مثلث خبری نیست به اون صورت
اما دروازبان ها هویج
مدافعان چغندر
بازیکنان سرعتی حریف لامبورگینی
یه چی دیگه هم که خیلی خیلی روی اعصاب منه این اعلام آفساید هست یه نیم ساعت طول میکشه تا داوره سوت بزنه اعصاب آدمو خورد میکنه

باگ ضربه سر درست شده ولی L1 مثلث سرجاشه هنوز ... کلا هر چی فیفا 15 رو بیشتر بازی میکنم، بیشتر زده میشم ازش
من شخصا احتمالا امسال دوباره بعد سه سال کوچ میکنم به pes ...
البته اونم خیلی ایراد داره ولی هر چی بیشتر بازی میکنم به نظرم بهتر میاد
چاره ای نیست ... همین دو تا انتخابو بیشتر نداریم
اگه بیشتر آفلاین بازی میکنید یکی از دوستان گویا تونسته با تغییر دادن اسلایدر ها بازی رو بهتر کنه، البته من خودم امتحان نکردم (چون تغییر پیش فرض ها کلا بهم نمیچسبه) ولی بچه ها میگن بهتر شده، شما هم میتونی امتحان کنی
بعد از آپدیت دوم به نظرم هوش مصنوعی لجندری هم بهتر شده و بازی سختتر شده (البته شایدم من ضعیف تر شدم :d چون حدود دو هفته بود بازی نکرده بودم)

آخرین ویرایش:
منم از موقعی که آنلاین بازی کردم، خیلی زده شدم نسبت به بازی.. اصلا جالب نیست... باز آفلاین رو میشه با اسلایدر یه کاری کرد.. ولی مثلا میری آنلاین.. طرف یا سرعتی میذاره جلو، یا L1 + مثلث میذاره .. دو تا غول میذاره جلو.. بازی اصلا به لجن کشیده میشه..

یه سوال هم داشتم، در مورد سیزن هست، لطفا دوستان جواب بدن :

1- من نمیدونم چرا علیرغم این که تو سیزن الان رسیدم به دیویژن 5 ، کاپ هامو حساب نمیکنه !! یعنی تو اون cabinet trophy هست ! ولی وقتی تو قسمت لیدربرد میرم و مثلا compare میکنم با یکی ، ماله منو همه چیمو صفر زده !! انگار هیچی نبردم !!

2 مورد دوم این که ( البته این مشکلو فقط تو 15 نداشتم) ، من الان نزدیک 35 تا بازی کردم رسیدم به دسته پنج !هنوز باورتون نمیشه شاید یه بازی فقط تو خونه خودم انجام دادم ! :d یعنی قشنگ 99% بازی ها میهمان هستم تو سیزن !! فرقیم نمیکنه چه رنگی بپوشم !! کلا هر چی برمیدارم میهمانم !

منم از موقعی که آنلاین بازی کردم، خیلی زده شدم نسبت به بازی.. اصلا جالب نیست... باز آفلاین رو میشه با اسلایدر یه کاری کرد.. ولی مثلا میری آنلاین.. طرف یا سرعتی میذاره جلو، یا L1 + مثلث میذاره .. دو تا غول میذاره جلو.. بازی اصلا به لجن کشیده میشه..

یه سوال هم داشتم، در مورد سیزن هست، لطفا دوستان جواب بدن :

1- من نمیدونم چرا علیرغم این که تو سیزن الان رسیدم به دیویژن 5 ، کاپ هامو حساب نمیکنه !! یعنی تو اون cabinet trophy هست ! ولی وقتی تو قسمت لیدربرد میرم و مثلا compare میکنم با یکی ، ماله منو همه چیمو صفر زده !! انگار هیچی نبردم !!

2 مورد دوم این که ( البته این مشکلو فقط تو 15 نداشتم) ، من الان نزدیک 35 تا بازی کردم رسیدم به دسته پنج !هنوز باورتون نمیشه شاید یه بازی فقط تو خونه خودم انجام دادم ! :d یعنی قشنگ 99% بازی ها میهمان هستم تو سیزن !! فرقیم نمیکنه چه رنگی بپوشم !! کلا هر چی برمیدارم میهمانم !

مورد اول رو نمیدونم ولی مورد دوم مال اینترنتمونه
(دوستانی که نظر منفی در مورد بازی دادن نگران نباشن الان کاربر HoSIs میاد لایک میکنه:d)

دیروز هالووین بود داشتم انلاین بازی میکردم یهو گزارشگر شروع کرد صحبت کردن راجع به اینکه امروز هالووین هست چطوری اینو گفت ؟چون انلاین بود گفت؟یا با ابدیت اینا به گزارشگری اضافه شده؟سال پیش اینطوری نبود

دیروز هالووین بود داشتم انلاین بازی میکردم یهو گزارشگر شروع کرد صحبت کردن راجع به اینکه امروز هالووین هست چطوری اینو گفت ؟چون انلاین بود گفت؟یا با ابدیت اینا به گزارشگری اضافه شده؟سال پیش اینطوری نبود

سال پیش هم اینجوری بود . تو آنلاین گزارشگر میگه ( آفلاین خیلی کم بازی میکنم ، اطلاعی ندارم ) . موقع کریسمس هم تبریک میگه به همه .

آخرین ویرایش:

تو آفلاین هم شاید اگه تقویم کنسول درست باشه بگه :-/

ببخشید من هیچ کدوم از کنسول رو ندارم ولی نظرم بیشتر روی ps4 هستش

یک سوالی دارم توی fifa 14 رنگ بازی توی xbox one بهتر بودش آیا توی fifa 15 رنگ شفافیت توی هر دو تا کنسول یکی شده ؟

با تشکر

ببخشید من هیچ کدوم از کنسول رو ندارم ولی نظرم بیشتر روی ps4 هستش

یک سوالی دارم توی fifa 14 رنگ بازی توی xbox one بهتر بودش آیا توی fifa 15 رنگ شفافیت توی هر دو تا کنسول یکی شده ؟

با تشکر
روي xbone بهتره

- - -ویرایش - - -

آقا من تازه بازی رو گرفتم و حوصله نداشتم صفحات قبلو بخونم.
این مشکل گل خوردن دروازه بانا از وسط زمین مشکل بنیادینه یا با آپدیت حل میشه؟
بنياديه

تو فیفا14 وقتی میخواستی گلرو دریبل کنی 80% توپتو میگرفت...تو فیفا15 دقیقا برعکس شده...من خودم تو فیفا14 وقتی میخواستم گلرو دریبل کنم از سر توپ استفاده میکردم ولی تو 15 اگه سر توپ بزنی ازت میگیره ولی اگه مث بچه آدم سرتو بندازی پایین از کنارش رد بشی کاری به کارت نداره...

من که قسم خوردم دیگه سمت Season و FUT نرم؛ آنلاین فقط Friendly والااااا

این تنظیمات اسلایدر ها خوبن ولی اگه یکی از دوستان دقیق بگه که کدوم گزینه چه کاری میکنه خیلی خوب میشه
من تقریباً می دونم اما نه همه رو

من از همان روزی که PES آمده بود بازی کردم هیچ دووشواری هم نداشتم :دی اما خب فیفا 15 رو هم گفتم امتحان کنم باری خوبی شده البته یکم زیادی آرکید شده و مخصوصاً دفاعش دستی شده و بالانسا بازی هم یکمکی بهم خورده به نظر میاد، اگه مثلاً نیمه اول بازی 0-0 بشه نیمه دوم گل زدن سخت میشه، الان یه یک ماهی میشه بازی می کنم و الان در Division 3 به سر می برم که فکر می کنم برای کسی که 1 ماه فیفا رو شروع کرده خوبه ! :دی

مشکلات بازی به نظر من یکی اینه که تیمی که یه گل می زنه بدجوری دیگه روحیه میگیره و میشه ارتش سرخ چین ! و یه جورایی بالانس بازی میزون نیست به نظر من، جدا از دفاعش که کمی باید خودتون 5 دانگ جواستون جمع باشه که دریبل نخورید و به موقع پا بندازید یا تنه یا تکل بزنید می خواستم موتور فیزیک بازی رو که یادمه می گفتن چند سالی روش کار کردن رو تحسین کنم که واقعاً برخوردهای جالبی داره، در مورد کرنرها و سانتر ها هم یکم سختگیری کردن و گل زدن در این مورد خیلی سخته ! اما بدترین قسمت داستان همینه که تیمی که گل می زنه بدجوری روحیه میگیره.

اول بازی هم که ماشالا با رونالدو یا یه مهاجم خوب میشه راه رو گرفت و زد تو گل مگه اینکه طرف آنلاین باز باشه و بدونه که باید همون اول خوب دفاع کنه تا گل نخوره در مورد دروازه بان هم همه چیش خوبه فقط تک به تک و راحت دریبل می خوره و این داستان برخورد اتفاقی توپ با دروازه بان هم که بخاطر طبیعی بودن اضافه شده باعث شده بعضی موقع ها از زاویه بسته خود دروازه بان توپ رو بندازه تو گل خودمون ! :دی

آنلاینش هم خیلی بهتر از PES همین که اگه بازی لگ داشته باشه اجازه می ده به صورت توافقی خارج بشیم، یا وقتی با یک گل جلویی و اینترنتون قطع میشه و فیفا براتون باخت نمیزنه چون می دونه اونقدر نادون نیستید که وقتی جلویید اینترنتون رو قطع کنید خودش نشون از احترام به تمام کسایی میده که با هر سرعتی از قسمت آنلاین دارن استفاده می کنن

پ.ن : من PS4 ندارم و با PS4 یکی از دوستان بازی می کنم با آی دی خودش و خیلی وقتی به PSN ID خودم وصل نشدم. یعنی فعلاً افتخار بازی با بنده رو ندارید :دی

پ.ن : من PS4 ندارم و با PS4 یکی از دوستان بازی می کنم با آی دی خودش و خیلی وقتی به PSN ID خودم وصل نشدم. یعنی فعلاً افتخار بازی با بنده رو ندارید :دی

یعنی من عاشقتم،بابا شکسته نفسیم حدی داره:d
ولی کاملا راجب اینکه میگی بعد گل زدن تیم روحیه میگیره حق داری،چون اگه حریف یکم بازیش خوب باشه پشت بندش دوباره میتونه گل بزنه
.
.
دوستان همه میدونیم ک این ورژن از فیفا اونجوری نبود ک حداقل فیفا بازا باش کنار بیان چون ی حالت ارکید ب خودش گرفته،از طرفی چون بازی باب میل pes بازا هم نیس واس همین همه علیهش جبهه گرفتن
ولی خب بهتر نیس جا اینکه اینقد بیشتر عیباشو واس خودمون بزرگ کنیم سعی کنیم از کنارشون بگذریم؟!
فوتبال دیگه ایی نیس ک بخوایم بازی کنیم،تا سال دیگه باید چیکار کنیم؟فوتبالو ببوسیم بزاریم کنار آیا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or