آخرین ویرایش:
بعد از یکی دو هفته بازی اونم فقط آفلاین با رفقا هرکاری میکنم یا میکنیم {با رفقا} بازی به دل نمیشینه
یا حالا مشکل از دل ماست یا از بازی:d
کلا به نظرم اومدن ابروشو درست کنن زدن چششم خراب کردن
دیگه مثه 14 از باگ های ضربه سر و L+مثلث خبری نیست به اون صورت
اما دروازبان ها هویج
مدافعان چغندر
بازیکنان سرعتی حریف لامبورگینی
یه چی دیگه هم که خیلی خیلی روی اعصاب منه این اعلام آفساید هست یه نیم ساعت طول میکشه تا داوره سوت بزنه اعصاب آدمو خورد میکنه
منم از موقعی که آنلاین بازی کردم، خیلی زده شدم نسبت به بازی.. اصلا جالب نیست... باز آفلاین رو میشه با اسلایدر یه کاری کرد.. ولی مثلا میری آنلاین.. طرف یا سرعتی میذاره جلو، یا L1 + مثلث میذاره .. دو تا غول میذاره جلو.. بازی اصلا به لجن کشیده میشه..
یه سوال هم داشتم، در مورد سیزن هست، لطفا دوستان جواب بدن :
1- من نمیدونم چرا علیرغم این که تو سیزن الان رسیدم به دیویژن 5 ، کاپ هامو حساب نمیکنه !! یعنی تو اون cabinet trophy هست ! ولی وقتی تو قسمت لیدربرد میرم و مثلا compare میکنم با یکی ، ماله منو همه چیمو صفر زده !! انگار هیچی نبردم !!
2 مورد دوم این که ( البته این مشکلو فقط تو 15 نداشتم) ، من الان نزدیک 35 تا بازی کردم رسیدم به دسته پنج !هنوز باورتون نمیشه شاید یه بازی فقط تو خونه خودم انجام دادم ! :d یعنی قشنگ 99% بازی ها میهمان هستم تو سیزن !! فرقیم نمیکنه چه رنگی بپوشم !! کلا هر چی برمیدارم میهمانم !
دیروز هالووین بود داشتم انلاین بازی میکردم یهو گزارشگر شروع کرد صحبت کردن راجع به اینکه امروز هالووین هست چطوری اینو گفت ؟چون انلاین بود گفت؟یا با ابدیت اینا به گزارشگری اضافه شده؟سال پیش اینطوری نبود
دیروز هالووین بود داشتم انلاین بازی میکردم یهو گزارشگر شروع کرد صحبت کردن راجع به اینکه امروز هالووین هست چطوری اینو گفت ؟چون انلاین بود گفت؟یا با ابدیت اینا به گزارشگری اضافه شده؟سال پیش اینطوری نبود
روي xbone بهترهببخشید من هیچ کدوم از کنسول رو ندارم ولی نظرم بیشتر روی ps4 هستش
یک سوالی دارم توی fifa 14 رنگ بازی توی xbox one بهتر بودش آیا توی fifa 15 رنگ شفافیت توی هر دو تا کنسول یکی شده ؟
با تشکر
بنياديهآقا من تازه بازی رو گرفتم و حوصله نداشتم صفحات قبلو بخونم.
این مشکل گل خوردن دروازه بانا از وسط زمین مشکل بنیادینه یا با آپدیت حل میشه؟
پ.ن : من PS4 ندارم و با PS4 یکی از دوستان بازی می کنم با آی دی خودش و خیلی وقتی به PSN ID خودم وصل نشدم. یعنی فعلاً افتخار بازی با بنده رو ندارید![]()