آخرین ویرایش:
بیچاره ال حدادی :dرئالیم ولی ببین بچه های تیمتون چه حالی با بازی میکنن :d
![]()
رئالیم ولی ببین بچه های تیمتون چه حالی با بازی میکنن :d
![]()
1- بلهدوستان...
1 - من توی فیفا میخوام ترکیبم رو سیو کنم که دیگه هر دفعه نخوام ترکیب بچینم....میشه یا نه ؟؟
2 - توی فیفا وقتی مثلا فصل نقل و انتقالات میشه و تیما بازیکن میگیرن و یا بعض بازیکنا از تیمشون میرن برای این جابجایی ها آپدیت میاد ؟؟ اگه آپدیت میاد برای گرفتن این آپدیت حتما باید PSN و پلاس داشته باشم یا فقط دستگاه به اینترنت متصل باشه خود بازی این تغیراتو انجام میده ؟
شما برو تو کاستوم بعد روی ادیت تیم کلیک کن یه گزینه + میاد کنار ترکیب دیفولت.توی فیفا چطور باید ترکیبم رو سیو کنم که هر دفعه نخواد ترکیب بچینم....؟؟با ذکر مثال توضیح دهید.(3 نمره) :d
بچه ها من تروفی flair shot رو نتونستم بدست بیارم تو بخش آفلاین همین ی دونه مونده چیکار کنم؟؟؟؟؟ بایدl2 بگیرم بشوتم چرخشی رو هوا؟؟ بارها زدم اما گل نشده باید گل بشه؟؟؟ پیرم در آمد....
ی چیز خنده دار من هنوز فناوری خط گل ندیدم و در کفشم ی بار گویا شده بود سریع دستم رو ضربدر بود رد شده بود و فقط تو یوتیوب دیدم و بعد از ی ماهو 10 روز بازی تو کفم هنوز![]()
بله ميتوني ولي براي استفاده شون بايد حتما انلاين باشي افلاين باشي نميتوني ازشون استفاده كنيدوستان میشه تو فیفا من که اکانتم اعتبار نداشته تو بخش کاتالوگ دوستی امتیازی به کسی غرض بده از دوستاش تا پیراهنی توپی کفشی چیزی بخره؟؟؟؟؟اصلا همچین چیزی هست پوینت بدید به کسی؟؟؟؟و اگه هست حتما باید مثل بازی اکانت معتبر داشته باشی؟؟ و اینکه باید جزو دوستات باشه تو psn تا پوینت بده؟؟؟ بدبختانه من دوروبریامم آفلاین بازن ....من فقط یدونه توپه uhlsport قرمزرو خریدم ...
هوس کردم یکی دوتا توپ بخرم و پیراهن اگه راه داره کمک کنین کاسه گدایی رو از همین جا پهن کردم چیزی از بزرگیتون کم نمیشه اگر همچین چیزی امکان داره به اندازه 2تا توپ و پیراهن کمک کنید کفشم بدین پا برهنه نمیمونم..![]()
بچه ها من تروفی flair shot رو نتونستم بدست بیارم تو بخش آفلاین همین ی دونه مونده چیکار کنم؟؟؟؟؟ بایدl2 بگیرم بشوتم چرخشی رو هوا؟؟ بارها زدم اما گل نشده باید گل بشه؟؟؟ پیرم در آمد....
ی چیز خنده دار من هنوز فناوری خط گل ندیدم و در کفشم ی بار گویا شده بود سریع دستم رو ضربدر بود رد شده بود و فقط تو یوتیوب دیدم و بعد از ی ماهو 10 روز بازی تو کفم هنوز![]()