FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
رئالیم ولی ببین بچه های تیمتون چه حالی با بازی میکنن :d
00994921.jpg

:d
اره بعد از ظهر دیدم
در این عکس مسی تو فیفا 15 توپ گرفته از دم دروازه خودی تا دم دروازه حریف با گرفتن LT همه بازیکنای تیم مقابل جا گذاشته رسیده به دروازبان ، دروازبان میاد جلو مسی یه زاویه 30 درجه میده به حرکتش ، دروازبان هم مستقیم عین گاو میاد جلو دروازبان هم جا میمونه و با توپ میره تو گل و چهره بشاش مسی پس از به ثمر رسیدن این گل از روی کار تیمی فوق العاده در فیفا15:> نیمارم به مسی میگه همه گلات از رو باگه :دی

دوستان...

1 - من توی فیفا میخوام ترکیبم رو سیو کنم که دیگه هر دفعه نخوام ترکیب بچینم....میشه یا نه ؟؟

2 - توی فیفا وقتی مثلا فصل نقل و انتقالات میشه و تیما بازیکن میگیرن و یا بعض بازیکنا از تیمشون میرن برای این جابجایی ها آپدیت میاد ؟؟ اگه آپدیت میاد برای گرفتن این آپدیت حتما باید PSN و پلاس داشته باشم یا فقط دستگاه به اینترنت متصل باشه خود بازی این تغیراتو انجام میده ؟
1- بله
2- برای اپدیت بازی و همین طور اپدیت نقل و انتقال و اورالها احتیاجی به پلاس نیست.

توی فیفا چطور باید ترکیبم رو سیو کنم که هر دفعه نخواد ترکیب بچینم....؟؟با ذکر مثال توضیح دهید.(3 نمره) :d
شما برو تو کاستوم بعد روی ادیت تیم کلیک کن یه گزینه + میاد کنار ترکیب دیفولت.
اونجا ترکیب دلخاتو بچین و سیو کن بعد روش مثلث بزن بازیو با همون ترکیب و نفرات دلخاه میتونی شروع کنی.
اگرم روش مثل نزدی تو منوی قبل از بازی شوکو بزن راست اون ترکیبت میاد.

تنظیمات اسلایدر نهایی ( Final Code ) بعد از آپدیت رسمی سازنده بازی ( 1.03 )

نکته : همون طور که گفته بودم آپدیت قبلی آخرین آپدیت نزدیک به کد نهایی بود و این آپدیت جدید تر آخرین آپدیت نهایی هستش یعنی دیگه تا پچ رسمی جدیدی از سوی تیم سازنده فیفا عرضه نشه این آپدیت آخرین آپدیت نهایی تنظیمات اسلایدر هستش و همچنین در پست قبلیم تاکید کرده بودم که اگه آپدیت دیگری بذارم شاهد تغییرات بسیار کمی خواهیم بود .

توجه : عدد هایی که به رنگ قرمز هستن نسبت به کد قبلی فقط تغییر کردن و اعداد سیاه رنگ همون تنظیمات کد قبلی هستن !

UPDATE 8 :arrowd:

Final Code

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time :
10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint :
20/20
Acceleration :
49/51
Shot Error : 53/50
Pass Error :
60/53
Shot Speed :49/49
Pass Speed : 40/
40
Injury Frequency :
65/65
Injury Severity :
25/25
GK Ability :
50/50
Marking : 55/55
Run Frequency :
100/100
Line Height :
43/43
Line Length :
52/52
Line Width :
50/50
Fullbacks :
0/0
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/50

پاینده باشید ...............
:x

آخرین ویرایش:
بچه ها من تروفی flair shot رو نتونستم بدست بیارم تو بخش آفلاین همین ی دونه مونده چیکار کنم؟؟؟؟؟ بایدl2 بگیرم بشوتم چرخشی رو هوا؟؟ بارها زدم اما گل نشده باید گل بشه؟؟؟ پیرم در آمد....
ی چیز خنده دار من هنوز فناوری خط گل ندیدم و در کفشم ی بار گویا شده بود سریع دستم رو ضربدر بود رد شده بود و فقط تو یوتیوب دیدم و بعد از ی ماهو 10 روز بازی تو کفم هنوز:((:))

بچه ها من تروفی flair shot رو نتونستم بدست بیارم تو بخش آفلاین همین ی دونه مونده چیکار کنم؟؟؟؟؟ بایدl2 بگیرم بشوتم چرخشی رو هوا؟؟ بارها زدم اما گل نشده باید گل بشه؟؟؟ پیرم در آمد....
ی چیز خنده دار من هنوز فناوری خط گل ندیدم و در کفشم ی بار گویا شده بود سریع دستم رو ضربدر بود رد شده بود و فقط تو یوتیوب دیدم و بعد از ی ماهو 10 روز بازی تو کفم هنوز:((:))

من اینجور باز کردم این تروفی رو:
زمانی که با دروازبان تک به تک میشی دستتو از رو سرعت بردار
بعد l2رو بگیر و اروم بشوت
خلاصه بازیکنت با قرطی بازی گل میزنهبعدم تروفی رو بت میده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

دوستان میشه تو فیفا من که اکانتم اعتبار نداشته تو بخش کاتالوگ دوستی امتیازی به کسی غرض بده از دوستاش تا پیراهنی توپی کفشی چیزی بخره؟؟؟؟؟اصلا همچین چیزی هست پوینت بدید به کسی؟؟؟؟و اگه هست حتما باید مثل بازی اکانت معتبر داشته باشی؟؟ و اینکه باید جزو دوستات باشه تو psn تا پوینت بده؟؟؟ بدبختانه من دوروبریامم آفلاین بازن ....من فقط یدونه توپه uhlsport قرمزرو خریدم ...

هوس کردم یکی دوتا توپ بخرم و پیراهن اگه راه داره کمک کنین کاسه گدایی رو از همین جا پهن کردم چیزی از بزرگیتون کم نمیشه اگر همچین چیزی امکان داره به اندازه 2تا توپ و پیراهن کمک کنید کفشم بدین پا برهنه نمیمونم..:">

دوستان میشه تو فیفا من که اکانتم اعتبار نداشته تو بخش کاتالوگ دوستی امتیازی به کسی غرض بده از دوستاش تا پیراهنی توپی کفشی چیزی بخره؟؟؟؟؟اصلا همچین چیزی هست پوینت بدید به کسی؟؟؟؟و اگه هست حتما باید مثل بازی اکانت معتبر داشته باشی؟؟ و اینکه باید جزو دوستات باشه تو psn تا پوینت بده؟؟؟ بدبختانه من دوروبریامم آفلاین بازن ....من فقط یدونه توپه uhlsport قرمزرو خریدم ...

هوس کردم یکی دوتا توپ بخرم و پیراهن اگه راه داره کمک کنین کاسه گدایی رو از همین جا پهن کردم چیزی از بزرگیتون کم نمیشه اگر همچین چیزی امکان داره به اندازه 2تا توپ و پیراهن کمک کنید کفشم بدین پا برهنه نمیمونم..:">
بله ميتوني ولي براي استفاده شون بايد حتما انلاين باشي افلاين باشي نميتوني ازشون استفاده كني

از كنار زميني توپ رو بفرست بعدش l2 رو بگير و شوت بزن با پشت پا توپ رو ميندازه تو گل و تروفي رو بهت ميده خيلي راحته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or