FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بازی با باشگاهی مثل مادرید با وجود خط آتشین حملش که ناگهان به خاک میکشه بایدم سرعتی باشه و بعد از 3 آپدیت ی مقدار رونالدو مهارش آسان شده اما کسی تیم مادرید برداره و تو هر بازی 2 3 تا گل کمتر بزنه باید شک کرد وقتی تو واقعیت خوده رونالدوش هر نیمه 1 گل زده تو فصل و کل تیم 33 گل تو 9 بازی زده تا آخر فصل 100 هم میزنن کمه کم باید هرکی بازی بلد باشه تو حالت افسانه ای هم بازی بلد باشه این رکوردو بزنه و نزنه باید شک کنه نکه ناراحت باشه چرا cpu انقدر گل میخوره...بازی با بارسا ریسکش بیشتره چون هافبکاش ضعیفتر شدن و سنشون بالا هست و استامینا کم دارن....
بازی فیفا 15 به نظر من تو بخش آفلاین الان اولین مشکلش پنالتی های نا به جا هست و بعد گلرهاش که یهو در حالی که واقعن عالین منگ میشن البته یهو و عجیب....
هرکی الکلاسیکو بازی کنه با دوستش تو آفلاین و 5 6 تا گل نزنن باید شک کرد وقتی سالها این بازی به طور متوسط 3 گل داره در زمان بدترین حالت حالا که شما ی بازی میکنی و هیچوقت به مرز واقعیت نمیشه رسید باید 5 6 تا تو بازی گل بزنید....راجبه اسلایدر ها و بقیه بنده نشستم بارها جابه جا کردم دیدم بله من نمیخوام 14 بازی کنم که پول دادم 15 بازی کنم و امسال 15 بر پایه ضد حمله خوب بنا شده و باید توش تداخل ایجاد نکنم...cpu این سری تو فاز دفاع مشکل داره قبول دارم و شکی نیست اما تو فاز حمله هنوز خوبه بازی کلا بر پایه گل زنی بنا شده امسال و همین الان وضعش به قدری اسفناک نیست که بازیرو بد جلوه بدن تو بخش آفلاین...
و بازی کاملا به نظر من همه چیز داره جز گل خوری کم کلا بازی ی جوره که از اول میگه گل بزن دفاع بیخیال ..من میگم 14خوبه درسته دفاعcpu اما یادتون رفته چقدر بد بودن رو دفاع هوایی تو عمق و الان نیستن...تو 14 cpu عشق دور زدن داشت که من گاهی میگفتم خوب برم تو پاش الانه که بچرخه الان یکم بهتره چرخشاشون و همیشه مثل 14 راحت نمیچرخن...
امسال تو بخش آفلاین باید ساخت با مشکلات گلر ها اما یادمون باشه این فیفا تو انیمیشن به نظر من خوب ظاهر شده تو جو استادیوم و حواشیش ...
مشکل کمک داور هم موجوده اشتباه در تشخیص داور مشهوده و بعضی اوقات توپ به بازیکن بعدی یهو میرسه آفساید بازیکنی که توپ از کنارش رد شده اعلام میشه اما وقتی تو بازی فرو میرم به خودم میگم نقص داره و باید بهش اشاره بشه اما میبینم ذات بازی که میگه امسال گل گل گل به هر طریقی منو با ذات 12 13 14 دور میکنه که بیشتر دفاع بود اول پایش.....
بازی آفلاین 4 تا 5 مشکل داره که اصلیترینش داورها و پنالتی هاشه و بقیه ذات این سری و یک سال هم باید ساخت و فقط حمله کرد حمله پشت حمله...
راجب بخش آنلاین به خودم اجازه صحبت کردن همیشه گفتم نمیدم چون بازی نکردم آنلاینشو ....

آخرین ویرایش:
با سلام میدنین دوستان پی اس خوب هستش نسبت به 2014 افتضاح ولی شما وقتی داری شوت میرنی دفاع هیچ واکنشی نشون نمیده فقط رد میشه میره یا فقط نگاه میکنه همین گل زدن رو خیلی اسون کرده حداقل تو فیفا یه تکل میزنن و در مورد دروازه بان خیلی از شوت هایی که گوشه زده میشه فقظ نگاه میکنه خواهشا نگو تو فیفا هم همینطوری هستش و یه چیز دیگه وقتی بازیکنان رو از جلو نشون میده رنگ لباس ها خیلی غیر طبیعی هستش باز هم میگم نسبت به پی اس 2014 خیلی بهتر شده ولی هنوز خیلی جاداره که بیادش بالا تو قسمت ترکیب هم چیز خاصی من ندیدم در بخش انلاین هم که افتضاح سال پیش امیدوارم نکرار نشه که طرف میامد چیت میزد از بازی دیس میشد و خیلی طرفند های دیگه که کونامی زحمتش رو به خودش نداد حداقل رفع کنه این ایرادات رو سال پیش من سی دی کی پی اس 2014 رو خردیم 160تومان و هیچ لذتی که نبردم بماند فقط شدش اعصاب خوردی و ریختن پول بی زبان در جوب اب. بیش از این سرتون رو درد نمیارم خواستی در مورد تک تک ویژگی هایی که تو ترکیب بکار رفته باهم صحبت میکنیم و با دلیل بهت میگم ایتم ها همون ایتم های 2013 هستش و در اخر سلیقه ای هستش خیلی ها از فیفا خوششون نمیادش خیلی ها هم از پی اس ولی باور کن من فن هیچ کدومشون نیستم هر سال هم هر کدومشون بهتر کار کنه من بازی مکنم فقط طرفدار بازی هستم که توش نو اوری باشه و لذت بازی رو ببریم
موفق باشید رفقا

چند وقت پیشا روی لجنداری برای حریف رئال برداشتم خودمم یه تیم 2 ستاره جالب اینجا بود روی لجنداری هم وقتی سرعتو میگرفتم هیچکس به گرد پام نمیرسید :d

تنظیمات اسلایدر جدید با تغییرات زیاد بعد از آپدیت رسمی سازنده بازی ( 1.03 )

نکته : همون طور که گفته بودم این فیفا 15 بد جوری ناهمگون و نامتوازن هستش و بعد کلی حرص خوردن و ساعت ها بازی کردن چرخ در فروم های خارجی و صحبت کردن با این و اون سر آخر فعلا بهترین اسلایدری که تونستم تنظیم کنم :-/

یعنی اگه به تنظیمات این اسلایدر نگاه کنین خندتون میگیره که واقعا اصلا هیچ جوره با هم جور در نمیاد ولی وقتی برین تو بازی و در کریر مد بعد از بازی کردن چند دستی کاملا متوجه میشین که واقعا بهترین اسلایدر ممکن برای این بازی هستش من به دوستان فیفا باز دارم البته میگم این اسلایدر جدیدی که گذاشتم کاملا برای کسایی هستش که دوست دارن فوتبال نزدیک به واقعیت بازی کنن و سرعت بازی و موقعیت های گل در بازی و شوت های درون چهار چوب شبیه به واقعیت باشه ( این گفته من این که بازی شبیه به واقعیت باشه به هر حال باید جنبه فان بودن و لذت بردن از بازی رو هم بهش اضافه کرد )

کلا وقتی برین دست اول این بازی رو بازی کنین یکم بازی براتون کند و سنگین هستش چون از بس سرعت اصلی بازی در پاس دادن ها و شوت زدن و سرعت بازی و خلاصه سرعت کلی بازی به شدت بالا هستش و یک باره برین این تنظیمات جدید رو بازی کنین در اوایل یکم بازی براتون یه جوری هستش ولی بازم میگم این حالت برای کسایی که دوست دارن بازی سخت و کند و بالانس شده باشه واقعا عالی هستش ولی خب باز هم سلیقه ها فرق میکنه و همه نمیتونن از این تنظمیات راضی باشن ............

توجه : این تنظیمات اسلایدر رو حتما در کریر مد امتحانش کنین چون سی پی یو در بازی دوستانه نسبت به بخش کریر مد آسون تر بازی میکنه !!!

UPDATE 6 :arrowd:

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time :
10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint : 25/25
Acceleration : 48/48
Shot Error :60/50
Pass Error :
60/32
Shot Speed :38/38
Pass Speed : 38/38
Injury Frequency :
65/65
Injury Severity :
25/25
GK Ability :
50/50
Marking : 55/55
Run Frequency : 50/50
Line Height :
42/42
Line Length :
42/42
Line Width :
32/32
Fullbacks :
50/50
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 90/50

در پایان کسی سوالی داشت که چرا بعضی از اسلایدر های
CPU با یوزر فرق میکنه و تقاوت هایی داره میتونه ازم بپرسه و من تا جایی که بتونم دلیلش رو توضیح میدم ..........

آخرین ویرایش:
چند وقت پیشا روی لجنداری برای حریف رئال برداشتم خودمم یه تیم 2 ستاره جالب اینجا بود روی لجنداری هم وقتی سرعتو میگرفتم هیچکس به گرد پام نمیرسید :d
دقت کردی هر پستی که توی این تاپیک میدی داری از یه چیز فیفا ایراد میگیری ؟

KAMY-GAME عزیز این دوست ما mostafa682 یکی از فیفا باز هایی هستش که خیلی طرفدار این بازی هستش تازه پارسال سر فیفا 14 من و ایشون یکم بحثمون شده بود به این که ایشون من رو یکی از متعصبین و عاشقان سینه چاک سری pes میدونست :(و من هم باید ثابت میکردم که خداییش این طور نیست :(( :d و در ضمن ایشون همین پارسال کلی از فیفا 14 تعریف و تمجید میکرد و از اون فیفا باز هایی هستش که روز و شبش با فیفا میگذره :)

خلاصه کلام باید قبول کنیم که امسال فیفا 15 مشکلات زیادی داشته و گفتنی ها هم دیگه خیلی خیلی گفته شده و مطلب آخر این که mostafa682 با با خودش فیفا باز هستش حالا از بازی ایراد گرفته دیگه نظرش رو گفته و همچین هم بیراه خداییش نگفته شما یه بازیکن سرعتی از یه تیم در پیت پیدا کن و برو جلوی تیم های مثل رئال و یا بایرن باهاش دکمه سرعت رو نگه دار خلاصه تو بدو و بازیکن های تیم مقابل هم مثل گوجه نگاهت میکنن :d

آخرین ویرایش:
KAMY-GAME عزیز این دوست ما mostafa682 یکی از فیفا باز هایی هستش که خیلی طرفدار این بازی هستش تازه پارسال سر فیفا 14 من و ایشون یکم بحثمون شده بود به این که ایشون من رو یکی از متعصبین و عاشقان سینه چاک سری pes میدونست :(و من هم باید ثابت میکردم که خداییش این طور نیست :d و در ضمن ایشون همین پارسال کلی از فیفا 14 تعریف و تمجید میکرد و از اون فیفا باز هایی هستش که روز و شبش با فیفا میگذره :)

خلاصه کلام باید قبول کنیم که امسال فیفا 15 مشکلات زیادی داشته و گفتنی ها هم دیگه خیلی خیلی گفته شده و مطلب آخر این که mostafa682 با با خودش فیفا باز هستش حالا از بازی ایراد گرفته دیگه نظرش رو گفته و همچین هم بیراه خداییش نگفته شما یه بازیکن سرعتی از یه تیم در پیت پیدا کن و برو جلوی تیم های مثل رئال و یا بایرن باهاش دکمه سرعت رو نگه دار خلاصه تو بدو و بازیکن های تیم مقابل هم مثل گوجه نگاهت میکنن :d
من حرفی از خوب بودن بازی زدم ؟ والله هممون 200 تومن دادیم حال کنیم نه که هی زجر بکشیم
اون از بازی هزار تا مشکل داره اینم از این تاپیک که 200 صفحش فقط مشکلات بازیه . اعصاب ادم خرد میشه دیگه
بابا خوب یه ذره صبر داشته باشید به احتمال 90% فیفا یه اپدیت میده
خود من یادمه پارسال توی همون تاپیک Fifa 14 هزار تا ایراد ازش میگرفتن چند تا اپدیت داد فیفا درست شد

آخرین ویرایش:
سلام بچه های فیفا باز....

من PS4 رو تازه خریدم....از خیلی وقت پیش فقط PES بازی می کردم البته روی کامپیوتر.با اون اوضاعی که PES 14 داشت و مجبور شدم با همون PES13 بازی کنم.حالا که کنسول گرفتم FIFA 15 رو خریدم که از فوتبال بازی کردن لذت ببرم....امیدوارم که اینجور باشه.

1 - من الان فوتبا رو روی کنسول بزارم و نصب بشه...بعد اگه کنسولم به اینترنت وصل باشه خودش اتوماتیک آخرین آپدیت رو نصب می کنه ؟؟

2 - اگه بخوام میتونم فوتبال رو توی زمان خاص (ساعت 2 شب که اینترنت رایگان هست) آپدیت کنم ؟ یا حتما باید همون اول آپدیتش کنم ؟

سلام بچه های فیفا باز....

من PS4 رو تازه خریدم....از خیلی وقت پیش فقط PES بازی می کردم البته روی کامپیوتر.با اون اوضاعی که PES 14 داشت و مجبور شدم با همون PES13 بازی کنم.حالا که کنسول گرفتم FIFA 15 رو خریدم که از فوتبال بازی کردن لذت ببرم....امیدوارم که اینجور باشه.

1 - من الان فوتبا رو روی کنسول بزارم و نصب بشه...بعد اگه کنسولم به اینترنت وصل باشه خودش اتوماتیک آخرین آپدیت رو نصب می کنه ؟؟

2 - اگه بخوام میتونم فوتبال رو توی زمان خاص (ساعت 2 شب که اینترنت رایگان هست) آپدیت کنم ؟ یا حتما باید همون اول آپدیتش کنم ؟
1 - بله ولی میتونی غیر فعالش کنی
2 - اره

من حرفی از خوب بودن بازی زدم ؟ والله هممون 200 تومن دادیم حال کنیم نه که هی زجر بکشیم
اون از بازی هزار تا مشکل داره اینم از این تاپیک که 200 صفحش فقط مشکلات بازیه . اعصاب ادم خرد میشه دیگه
بابا خوب یه ذره صبر داشته باشید به احتمال 90% فیفا یه اپدیت میده
خود من یادمه پارسال توی همون تاپیک Fifa 14 هزار تا ایراد ازش میگرفتن چند تا اپدیت داد فیفا درست شد
باشه اقا اعصاب خرابی نداره که ;) چرا عصبانی میشی حالا .........:p

اصلا هر چی شما بگی :x

منم مثل شما امیدوارم با اپدیت های جدید تر مشکلات بازی کم تر و کم تر بشه .........

پاینده باشی :bighug:

آخرین ویرایش:
دوستان من يه ps4 خريدم

يه فيفا ١٥ معمولي خريدم

حالا يه سوال دارم

ايا ميشه اينرنتي يا از طريق استور سوني dlc يا چيزي رو خريد و فوتبال فيفاي معمولي فيفا رو به فيفا التيميت تبديل كرد

ايا راهي هست يا بايد برم سي دي التيميت بخرم

ممنون ميشم جواب بديد

وقتی تیم فیفا گفت ک واسه فیفا 15کل استادیوم های لیگ برتر رو ساخته و چهره 200نفر از بازیکنای این لیگ رو ساخته،من پیش خودم گفتم اخه اینا ب چ درد میخوره
تو لیگ جزیره ک جز 5-6تا تیم معروف کسی سراغ اون تیما نمیره،نهایتش اونایی ک انگیلیسن و تیم شهرشون تو فیفا هست برن اون تیما رو انتخواب کنن
بعد ازاومدن بازی و بازی کردن ی فصل با یکی از تیمای جزیره،الان من عاشق تیمای متوسط لیگ مثل اورتون،ساوتهمپتون،نیو کاسل،وستهم و.... اینا شدم
الانم دارم با ساوتهمپتون کرییر مود رو میرم با بازیکنای متوسط و بودجه ایی در حد چندرغاز
واقعا ساختن استادیوم و چهره بازیکنای ی تیم تو جذاب کردنش واسه ادم تاثییر خیلی زیادی داره
امیدوارم سال دیگه ی لیگ دیگه رو اینجور لیسانس کنن،امسال ک ما چنبره زدیم رو لیگ انگیلیس

وقتی تیم فیفا گفت ک واسه فیفا 15کل استادیوم های لیگ برتر رو ساخته و چهره 200نفر از بازیکنای این لیگ رو ساخته،من پیش خودم گفتم اخه اینا ب چ درد میخوره
تو لیگ جزیره ک جز 5-6تا تیم معروف کسی سراغ اون تیما نمیره،نهایتش اونایی ک انگیلیسن و تیم شهرشون تو فیفا هست برن اون تیما رو انتخواب کنن
بعد ازاومدن بازی و بازی کردن ی فصل با یکی از تیمای جزیره،الان من عاشق تیمای متوسط لیگ مثل اورتون،ساوتهمپتون،نیو کاسل،وستهم و.... اینا شدم
الانم دارم با ساوتهمپتون کرییر مود رو میرم با بازیکنای متوسط و بودجه ایی در حد چندرغاز
واقعا ساختن استادیوم و چهره بازیکنای ی تیم تو جذاب کردنش واسه ادم تاثییر خیلی زیادی داره
امیدوارم سال دیگه ی لیگ دیگه رو اینجور لیسانس کنن،امسال ک ما چنبره زدیم رو لیگ انگیلیس

واقعا هم همینه بازی همش با تیمهای بزرگ مسخره میشه بعد از ی مدت...امسال برا آفلاین بازها فیفا خوب بوده من خودم لستر دوست دارم با لستر بیشتر از بازی با بارسا یا هرتیمی لذت میبرم ....
امیدوارم فیفا ی آپدیت بده و تو آفلاین داور را یکم بهتر کنه تو محوطه پنالتی گاهی مزحک میگیره وگرنه آنچنان مشکلی تو این بخش نیست و یکم گلرهاشم که مخشون یهو از کار میافته در بیاره در حالی که از اول تا آخر بازی خوبه یهو امکان داره ناجور بد بشه البته گاهی...
ی چیز خوب که به این فیفا اضافه شده پاس های پله ای هست که توپ رو بلند میکنه از جلو پای حریف میندازن....مدتی ی عده غیر منصفانه و شایدم عاشق فوتبال pes میان اینجا و بدیای بازیو میشمارن و از خوبیاش نمیگن...واقعا بازی که خود مخالفاشم میدانن کمتر از 8 رو از 10 نگرفته یعنی ی نکته مثبت نداره؟؟؟؟؟

بازی امسال دفاع داره اما فاز حملش جوری ساخته شده که نتونی گل نخوری و قصدش گل زدن...

البته بازیکن خوب گل نمیخوره و یاد میگیره راه گل نخوردنو ....نکته مثبت کم نداره این سری مثلا کاشته هاش و کاتای توپ و ضربات هوایی سر ضعف هم داره دفاعش و مقداری گلر هاش...گرافیک و انیمیشن بازی که از 14 بهتره تماشاگراش بهتره جو بهتره استادیوماش خوبن...

ولی خوب هنوز ضعف داره اما نه اینکه بگیم فیفا 15 امسال ی آشغاله بازی امسال کاملا حمله و گل محور تا دفاع محور بر عکس سریای قبل به نظرم...

.کسی که کریر بازه و آفلاین باز با این فیفا میتونه لذت ببره اگه فقط افکارش منفی نباشه و فکرش نقاط ضعف بازی نباشه ....من خودم راضیم چون از 12 تا 14 کارم پاس هوایی پشت دفاع و سر بود حداقل این فیفا منو تشویق به بازی زمینی تر کرده البته بیشتر از تصمیم داور تو محوطه شاکیم گاهی......کلا تو 12 13 14 من بارسا هم برمیداشتم دوست داشتم برم سانتر بکشم یا هوایی بندارم مسی در بره پشت دفاع الان فقط پاس کاری چون دقت پاس رفته بالا برا تیمای خوب و این خوبه البته گاهی برا تیمای کوچیک این نرمال نیست و بعد از 3تا آپدیت یکم توپای تیمای کوچیک زودتر از قبل لو میره

مثل همیشه میگم من آنلاین بازی نکردم و راجب اون بخش کاری ندارم....

آخرین ویرایش:
مهم لذت بردن از بازیه، حتی همون pes 2014 که همه، حتی pes بازهای متعصب هم ازش بد میگن واسه خیلی ها لذت بخشه چه برسه به فیفا 15 که نکات مثبتش خیلی بیشتر از نکات منفیشه همون هایی هم که تو این چند وقت از بازی بد میگفتن هم دارن بازیش میکنن و احتمالا لذت هم میبرند از بازی، یکی از دلیل هاش هم همین پایین گوشه سمت چپه صفحه تاپیکه که نوشته 221;)

مهم لذت بردن از بازیه، حتی همون pes 2014 که همه، حتی pes بازهای متعصب هم ازش بد میگن واسه خیلی ها لذت بخشه چه برسه به فیفا 15 که نکات مثبتش خیلی بیشتر از نکات منفیشه همون هایی هم که تو این چند وقت از بازی بد میگفتن هم دارن بازیش میکنن و احتمالا لذت هم میبرند از بازی، یکی از دلیل هاش هم همین پایین گوشه سمت چپه صفحه تاپیکه که نوشته 221;)

بازی خوبه برادر من خودم طرفدار بازیم اما خوب مشکلاتی داره که باید سری بعد حل بشه و در آن شکی نیست یکیش مسی باگه من اسم این بازیکنو باگ میزارم نه به خاطر سرعتش یا چرخشاش فقط به خاطر بازی دونفره وقتی دو نفری کسی بارسا باشه و تو چلسی کاملا مشهوده مسی ی پارچه مشکل ساز و عجیب وقتی با جان تری میری سمتش یهو جان تری میخوره بهش پرت میشه ی نکته بده واقعا....
من خودم بارها از بازی حمایت کردمو خواهم کرد ولی یکم سرانه ea باید مسی به خاطر رو جلد بودنش از فضایی بودن درش بیارن واقعا بده که جان تری نتونه مسی رو هول بده ...البته اینم گاهی میشه اما هنوز مثل سریای قبلی وقتی یکی به یکی برخورد میکنه یهو انگار بی فیزیک هول داده میشه گاهی واقعا بده.....
مسی تو محوطه نمیشه سمتش رفت ی جور یا میخوره زمین پنالتی الکی میگیره یا هول داده میشی و آدم میترسه بره سمتش و میزاره بشوته و بقیش با خداست...گاهی دوست دارم کله مسی باگ رو بکنم ...
البته مسی هم تو این بازی قابله مهاره ولی تو 70 درصد مواقع اون به نفعش میشه تو بازی یک به یک و تو اکثر دقایق براش پاس عمقی بندازی تو 80 درصد مواقع بدن با بدن دفاع هیکلی میره و توپو میگیره این جلو گری کیهیل و جان تری مشهوده...بر عکس دروگبا بیچاره سرعتش کم کردن چون پیره و دیگه نمیشه پاس عمقی اصلا براش انداخت تا بدن خودشو نشون بده به امثال مسی تو بازی...
کلا تیم بارسا به نظرم توپ گیریاشون هم و بازی یک به یک بیشتر به نفعشون تمام میشه و بهتره مادرید جلوش برداری تا از قدرته هجومی اون تیم بارسا رو ببری ....
مسی باگگگگگگگگگگهههههه به نظر من رونالدو هم نصفه باگههههههههه به نظر من ادین هازارد و سر توپاش و دودنگیاش شبیه تر هست تا این دوتا بازیکن دیگه ..البته خوب وقتی رونالدو رو میبینم تو واقعیت میگم خوب واقعا باید همه جوره همرو بخوره اما با مسی کنار نمیام با این وضع 1 2 سال اخیرش چون مسی جلو تیمای بزرگ دیگه خوب نیست زیاد اما تو فیفا 15 هرکی برشداره میتونه رو قدرت بدنی جالبش هم حساب باز کنه....البته بازی واقعا خوبه اکثر چیزاش و شکی توش نیست و خوبیاشو زیاد گفتم...
من از این بازی همیشه حمایت کردم و سعی میکنم اگر خوبیاشو گفتم بدیاشم بگم...سال پیش با اتلتیکو مادرید یا تیمای دیگه هم میشد بارسا رو برد الان برا برد بارسا وقتی دو نفر باشین و قوی هم باشین باید متوصل به مادرید یا بایرن فقط شد اکثر مواقع....

من همیشه آخر جملم میگم که در مورد آفلاین فقط نظر میدم.....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or