آخرین ویرایش:
دقت کردی هر پستی که توی این تاپیک میدی داری از یه چیز فیفا ایراد میگیری ؟چند وقت پیشا روی لجنداری برای حریف رئال برداشتم خودمم یه تیم 2 ستاره جالب اینجا بود روی لجنداری هم وقتی سرعتو میگرفتم هیچکس به گرد پام نمیرسید :d
من حرفی از خوب بودن بازی زدم ؟ والله هممون 200 تومن دادیم حال کنیم نه که هی زجر بکشیمKAMY-GAME عزیز این دوست ما mostafa682 یکی از فیفا باز هایی هستش که خیلی طرفدار این بازی هستش تازه پارسال سر فیفا 14 من و ایشون یکم بحثمون شده بود به این که ایشون من رو یکی از متعصبین و عاشقان سینه چاک سری pes میدونستو من هم باید ثابت میکردم که خداییش این طور نیست :d و در ضمن ایشون همین پارسال کلی از فیفا 14 تعریف و تمجید میکرد و از اون فیفا باز هایی هستش که روز و شبش با فیفا میگذره
خلاصه کلام باید قبول کنیم که امسال فیفا 15 مشکلات زیادی داشته و گفتنی ها هم دیگه خیلی خیلی گفته شده و مطلب آخر این که mostafa682 با با خودش فیفا باز هستش حالا از بازی ایراد گرفته دیگه نظرش رو گفته و همچین هم بیراه خداییش نگفته شما یه بازیکن سرعتی از یه تیم در پیت پیدا کن و برو جلوی تیم های مثل رئال و یا بایرن باهاش دکمه سرعت رو نگه دار خلاصه تو بدو و بازیکن های تیم مقابل هم مثل گوجه نگاهت میکنن :d
1 - بله ولی میتونی غیر فعالش کنیسلام بچه های فیفا باز....
من PS4 رو تازه خریدم....از خیلی وقت پیش فقط PES بازی می کردم البته روی کامپیوتر.با اون اوضاعی که PES 14 داشت و مجبور شدم با همون PES13 بازی کنم.حالا که کنسول گرفتم FIFA 15 رو خریدم که از فوتبال بازی کردن لذت ببرم....امیدوارم که اینجور باشه.
1 - من الان فوتبا رو روی کنسول بزارم و نصب بشه...بعد اگه کنسولم به اینترنت وصل باشه خودش اتوماتیک آخرین آپدیت رو نصب می کنه ؟؟
2 - اگه بخوام میتونم فوتبال رو توی زمان خاص (ساعت 2 شب که اینترنت رایگان هست) آپدیت کنم ؟ یا حتما باید همون اول آپدیتش کنم ؟
باشه اقا اعصاب خرابی نداره کهمن حرفی از خوب بودن بازی زدم ؟ والله هممون 200 تومن دادیم حال کنیم نه که هی زجر بکشیم
اون از بازی هزار تا مشکل داره اینم از این تاپیک که 200 صفحش فقط مشکلات بازیه . اعصاب ادم خرد میشه دیگه
بابا خوب یه ذره صبر داشته باشید به احتمال 90% فیفا یه اپدیت میده
خود من یادمه پارسال توی همون تاپیک Fifa 14 هزار تا ایراد ازش میگرفتن چند تا اپدیت داد فیفا درست شد
وقتی تیم فیفا گفت ک واسه فیفا 15کل استادیوم های لیگ برتر رو ساخته و چهره 200نفر از بازیکنای این لیگ رو ساخته،من پیش خودم گفتم اخه اینا ب چ درد میخوره
تو لیگ جزیره ک جز 5-6تا تیم معروف کسی سراغ اون تیما نمیره،نهایتش اونایی ک انگیلیسن و تیم شهرشون تو فیفا هست برن اون تیما رو انتخواب کنن
بعد ازاومدن بازی و بازی کردن ی فصل با یکی از تیمای جزیره،الان من عاشق تیمای متوسط لیگ مثل اورتون،ساوتهمپتون،نیو کاسل،وستهم و.... اینا شدم
الانم دارم با ساوتهمپتون کرییر مود رو میرم با بازیکنای متوسط و بودجه ایی در حد چندرغاز
واقعا ساختن استادیوم و چهره بازیکنای ی تیم تو جذاب کردنش واسه ادم تاثییر خیلی زیادی داره
امیدوارم سال دیگه ی لیگ دیگه رو اینجور لیسانس کنن،امسال ک ما چنبره زدیم رو لیگ انگیلیس
مهم لذت بردن از بازیه، حتی همون pes 2014 که همه، حتی pes بازهای متعصب هم ازش بد میگن واسه خیلی ها لذت بخشه چه برسه به فیفا 15 که نکات مثبتش خیلی بیشتر از نکات منفیشه همون هایی هم که تو این چند وقت از بازی بد میگفتن هم دارن بازیش میکنن و احتمالا لذت هم میبرند از بازی، یکی از دلیل هاش هم همین پایین گوشه سمت چپه صفحه تاپیکه که نوشته 221![]()