آخرین ویرایش:
این قضیۀ پاسهای پله ای چیه؟ منظورتون کدوم پاس هاست؟ چجوریه یعنی؟
مشکلت تو کدام بخش ؟؟؟ آنلاین یا آفلاین؟؟ با چی دقیقا مشکل داری بگو تا راهنمایی کنیم...ما تنضيمات كه امين اقا گفتن اجرا كرديم يكم بازي به نظر من قابل تحمل تر شد
دوستان ميگن لذت ببريد از بازي ميشه بگن چطوري ما هم لذت ببريم والا خسته شدم با اين دفاع مسخره از بقلشون رد ميشي نگات ميكنن پي اس ٢٠١٤ افتضاح بود همه هم گفتن افتضاح بود الان فيفا ١٥ افتضاحه
مشکلت تو کدام بخش ؟؟؟ آنلاین یا آفلاین؟؟ با چی دقیقا مشکل داری بگو تا راهنمایی کنیم...
افلاين كلان با سي پي يو مشگل دارم اصلان دفاع و حمله درست حسابي نميكنه وقتي به دفاع حريف ميرسم با يه دسته بالا پايين جا ميمونه و بعد نگاه ميكنه و بعد ميدوه دنبالم
اقا من بعد حرفای دوستان ب این نتیجه رسیدم دیگه از بازی لذت نبرم![]()
رئالیم ولی ببین بچه های تیمتون چه حالی با بازی میکنن :dیعنی ما با این بازی مزخرف چطور باید یه سال سر کنیم ؟
اصلا بچه بازی شده دیگه انلاین ... اصلا مهارت و حرفه ای بودن ملاک برنده بودن نیست . همه چی به شانس و باگه . من الان div1 season (pc) هستم رنک 15 . فیفا 14 هم رنک 80 داشتم ولی رنک 800 هزار فیفا14 هم به رنک 1 فیفا 15 می ارزید . بازی فوق العاده مسخره و ارکید . یعنی یه باخت هایی میدی تو انلاین شاخ در میاری . امروز بازی کردم یه دست بایرن برداشتم یک هیچ جلو بودم از یارو بعد حدود دقیقه 60 بود طرف از وسط زمین ال یک +مثلث گرفت الکی پاس عمقی بلند فرستاد که شانسی برسه بعد من مثلث گرفتم دروازبان رو اوردم جلو توپ بگیره بعد نویر اومد جلو گفتیم الان راحت توپ میگیره ، اومد جلو توپ به طرز فوق خنده داری از لاییش رد شد رفت تو گل!!!!!!!!!!!!! یعنی من در اون لحظه میخواستم دسته رو بترکونم .یعنی حرصم در اومده بودا یارو هم 3 بار وایستاد صحنه اهسته رو تماشا کرد اعصابم خرد تر شد دیگه نفهمیدم ادامه بازی رو اصلا تمرکز بهم ریخت و یارو چند دقیقه بعد هم با این رونالدو سرعت گرفت از بغل نویر رد شد گل دوم زد 2-1 باختیم . یعنی طرف هیچی بارش نبود تو فیفا14 بازی میکردم باهاش 3-4 تا اختلاف میبردمش ولی تو فیفا15ی مزخرف هر درپیتی میتونه شانس بردن داشته باشه . طرف 3-4 دست بازی کنه فیفا15 راحت باگ سرعت بیاد دستش کل بازی هم هر توپی اومد دستش سریع سرعت بگیره بره سمت دروازه دیگه از 60 تا توپ طرف مقابل هم بهترین دفاع رو داشته باشه 2 تاش که رد میشه میره تو گل . حالا من کل بازی هی پاس کاری کنم و با انالوگ دریبل بزنم اون طرف با یه سرعت گرفتن و گل زدن به راحتی یه بیلاخ قشنگ به ما نشون میده . تو season امار برد و باخت های طرف تو هیستوری مشخصه دیگه مثلا من بازی میکنم با یکی میبرمش بازیش هم خوب بوده میرم هیستوریش رو میبینم 160 برد داشته 70 باخت بعد از یکی میبازم میرم میبینم طرف دسته 3 با 80 باخت و 60 برد ! خلاصه هردمبیله فیفا15
بدبختی نمیشه هم بازی نکرد .
فیفا15 : مسابقه دو میدانی و سرعت و باگ