FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا امروز یه صحنه ای شد ! اصن 1 وعضی!

با کاسیاس پنالتی رو مهار کردم توپ رفت بالا از خط هم رد شد همه بازیکنی ها دو تیم ب هوای کرنر واساده بودن مثل چماغ توپ اومد پایین رفت تو گل:|

البته الان یه عده از دوستان میان مارو متهم میکنن ب نوب بودن چون داریم از بازی لذت میبریم،
خداییش من ک افلاین بازی میکنم اسلایدرا دستمه و با کم و زیاد کردنشون بازی رو همونجور ک میخواستم تنظیم کردم،باگ سرعت و وسط زمین هم ک cpu ب من نمیزنه،خودمم سبک بازیم اصلا این نیس ک بدوام و این مدلی گل بزنم بیشتر پاسکاری رو دوست دارم
.
راستی اقای قفاری لسترو من چک میکردم،فقد یکی دوتا از بازیکناشو ساختن،برنلی رو هم ک هیچ،احتمالا چون این فصل تازه اومدن لیگ برتر وقت نکردن چهره هارو اسکن کنن
اون پاسای پله ای(!) رو هم ک اشاره کردی وجودش خیلی خوبه اما کاشکی ب صورت ترکیب دوتا دکمه بود،مثلا موقع زدن دکمه پاس ی دکمه دیگه هم میگرفتیمl1,r1چیزی...
اینجوری یکم حالت ارکید گرفته این پاسا
ی مشکلی هم ک تو کرییر هست اینه ک تیما خیلی بیشتر از ارزش بازیکن واسش پول درخواست میکنن،خدایی یکی ک ارزشش 4ملیون بیشتر نیست خیلیم از قراردادش باقی نمونده چرا باید بگه 10تا و با کلی داستان بشه 7یا8تا خریدش:(

این قضیۀ پاسهای پله ای چیه؟ منظورتون کدوم پاس هاست؟ چجوریه یعنی؟

پاس ها یی که گاهی وقت ها بازیکنا چسبیده بهم هستن زمینی صاف نمیندارن که ببره و خودش ی جور میندازه از رو پاش تا به هدف برسه بدونه اینکه ببره دفاع بیشتر تو فشار اتفاق میفته به صورت پله ای میرسه به هدف کلا این سری پاس کاری خوشگل کار شده....

تنظیمات اسلایدر جدید با تغییرات زیاد ( Near Final Code ) بعد از آپدیت رسمی سازنده بازی ( 1.03 )

نکته : خب این آپدیت جدیدی که میخوام بذارم یه طورایی آپدیت نهایی من هستش و آپدیت های قبلی میشه گفت آپدیت های بتا و در حال آزمون و خطا بودن ولی این آپدیتی که دارم میذارم همون طور که گفتم آپدیت نهایی من هستش و تا حدود خیلی خیلی زیادی مشکل بازیکن های سرعتی و خوب دفاع نکردن دفاع سی پی یو و مشکل سرعت کلی بازی و همچنین بالانس بازی بین تیم های قوی و ضعیف و خیلی از موارد دیگه تا جایی که تونستم حل کردم و در پایین همراه با توضیحات برای شما دوستان میذارم و همین طور این رو هم بگم اگه بعد از این آپدیت جدیدی بذارم دیگه تغییرات بنیادی و اساسی نمیکنه و شاید خیلی خیلی تغییرات آپدیت بعدی مختصر باشه ولی اگه مثلا تیمسازنده فیفا بیاد پچ رسمی عرضه کنه و گیم پلی بازی دچار تغیرات اساسی بشه و اگه با پچ های بعدی گیم پلی بازی بهتر شد و مشکلاتش کم تر شد خب به همین سو دیگه خیلی نیازی به آپدیت از طرف من نیست ولی بازم میگم سلیقه ها فرق میکنه و شاید خیلی از دوستان دیگه این جا با تنظیمات اسلایدر خودشون بیشتر حال میکنن و این اسلایدر هایی که من میذارم هر کسی که دوست داره میتونه امتحانش کنه و واقعا ضرر نداره یکی بار امتحان کردن تنظیمات اسلایدر من !​

UPDATE 7 :arrowd:

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time :
10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint : 25/30

دلیل این که این بخش سرعت بازی به این حالت در اومده به خاطر چند مشکل هستش یکی دلیل مشکلات سرعت زیاد در بازی و بخش مهم دیگه مشکل بازیکنان سرعتی ! ببینید معمولا همیشه شما از این مشکل بازیکن های سرعتی بر علیه سی پی یو استفاده میکنین و شما در بازی سی پی یو این مشکل رو اصلا نمیتونین مشاهده کنین و این شما هستین که وقتی در بازی عقب هستین و در کل وقتی گیر میکنین که گل بزنین توپ رو میدین به بازیکن سرعتی و تیم حریف رو از گوشه دور میزنین و تک به تک و گل !!! خب پس به همین خاطر این بهترین راهکار برای کم کردن این مشکل هستش ولی اصلا فکر نکنین که چون تنظیمات سرعت سی پی یو بیشتر هستش پس کاملا در بازی میتوین این تفاوت رو مشاهده کنین و جدال نابرابر شده !! نه اصلا این طور نیست و برین بازی کنین و کاملا متوجه میشین که بازی در این حالت بالانس بهتری شده و همگونی بیشتری رو مشاهده میکنین و صد البته از بازیکن های سرعتی هم میتونین استفاده کنین ولی معقول تر و بهتر و نه حالت باگ گونه !!

Acceleration : 47/49

این موضوع هم مکمل بالایی هستش :arrowu:

Shot Error
:53/50

خب این خطای شوت زنی برای مدت زمان 10 دقیقه انتخاب شده و انتخاب مدت زمان های مختلف باید این مقدار شوت ارور تغییراتی داشته باشه و این که شوت ارور سی پی یو اصولا امسال نسبت به سال های پیش بهتر شده و در صد خطای شوت زنی بیشتری دارن ولی چون همیشه یوزر بهترین راه شوت زنی و گل زدن رو انتخاب میکنه درصد خطای یوزر رو من بالاتر بردم و این مقدار هم وقتی تیم ضعیف رو در اختیار دارین و هم تیم قوی رو در اختیار دارین یکی از بهترین انتخاب ها برای مدت زمان 10 دقیقه میتونه باشه .

Pass Error :
60/53

باز هم این انتخاب برای مدت زمان 10 دقیقه انخاب شده و یکی از دلایلی که من درصد خطای پاس سی پی یو رو بالا نبردم این هستش که اگه دیگه زیاد از حد بالا ببرین وقتی دارین در مقابل تیم های ضعیف بازی میکنین دیگه بیش از حد توپ خراب میکنن و بازی خیلی خیلی راحت میشه یعنی بالانس بازی از بین میره و به نظر من این انتخاب اسلایدر برای یوزر و سی پی یو میتونه یکی از حالت های خوب در بازی باشه که صد البته در این بخش خیلی سلیقه ها با هم متفاوت میتونه باشه !

Shot Speed :49/49

این مقدار شوت هم فیزیک توپ کمی سنگین تر میشه و هم بالانس بهتری در نمای کلی بازی داره و هم تیم های ضعیف و هم قوی چه یوزر و چه سی پی یو میتونه یکی از بهترین حالت های ممکن باشه ..........

Pass Speed : 40/49

خب این بخش مکمل خیلی از بخش ها هستش یعنی اگه فرض کنین مقدار این بخش زیاد از حد بالا باشه اگه هوش مصنوعی سی پی یو در بخش دفاع کردن رویایی هم باشه اگه مثلا سرعت پاس خیلی زیاد باشه خب با چند پاس ساده میشه به راحتی قوی ترین دفاع ها رو باز کرد پس این بخش سرعت پاس به همراه درصد خطای پاس میتونه حتی تاثیر بسیار زیادی در بالانس بودن هوش دفاعی و واقعی بودن بازی و کلا یکی از بخش های بسیار مهم بازی هستش و در خیلی از جهات میتونه تاثیر گذار و مهم باشه البته همون طور که گفتم به همراه پاس ارور که مکمل بخش های دیگه بازی هم هستن و این حالتی که انتخاب کردم میتونه یکی از بهترین حالت های ممکن باشه یعنی من حتی با بایرن مونیخ که در کریر مد بازی میکردم مقابل وردربرمن که ته جدول بود داشتم با فکر و صبر و حوصله بازی میکردم و همین طور نباید فقط دکمه پاس رو میزدم و برو که رفتیم نه برای من که در چندین و چند بازی مقابل تیم های مختلف این تنظیم اسلایدر واقعا فعلا قابل قبول هستش ..........

Injury Frequency :
65/65
Injury Severity :
25/25

این انتخاب در بخش کریر مد مقدار مصدومیت ها طبیعی تر هست و بهتر شده البته این بخش هنوز برای من جای سوال هستش و دارم روش کار میکنم تا ببینم بعدش چی میشه فعلا از انتخاب این مقدار تا حدودی راضی هستم ولی باید کریر مد رو بیشتر بازی کنم تا ببینم چی میشه

GK Ability :
50/50

این مقدار برا من خوب هستش و بعد از پچ رسمی تیم سازنده فیفا دروازه بان ها واقعا بهتر شدن و من نیازی ندیدم که تغییری در اسلایدر این بخش ایجا کنم .....

Marking : 55/55

این بخش تا این مقدار بازی رو باعث درگیری بیشتر در بازی میشه و یارگیری ها بهتر میشن ولی در کل این مارکینگ باید بالانس بی نقصی با دیگر بخش های دیگه بازی داشته باشه یعنی مثلا من در بخش های پایین که توضیح میدم یک کدومشون بد تنظیم بشه میزنه بخش دیگری رو به کل نابود میکنه و بالانس بازی رو خراب میکنه مثلا بالا بردن بیش از حد مارکینگ در بازی باعث به وجود اومدن بسیاری از مشکلا در بخش دفاع تیمی میشه و ............

Run Frequency : 25/25

این بخش مکمل نظم و سازماندهی سرعت تیمی و تحرک تیمی هستش و کلا بخش عجیب و غریبی هستش و بازم میگم تمامی این بخش ها به هم مربوط هستن !!!

Line Height :
43/43
Line Length :
52/52
Line Width :
50/50

این سه گزینه یعنی تنظیم اشتباهش میتونه نظم و سازمان دفاعی تیمی بازی رو یا نابود کنه و یا با انتخاب تنظیم درست این بخش میشه سازمان دفاعی کلی بازی رو عالی از آب در آورد من بعد از چندین و چند بازی تنظیمات مختلف سر آخر این حالت رو بهترین حالت تا الان میدونم و وقتی چه مقابل تیم های ضعیف بازی کردم و چه قوی البته با توجه به قدرت تیمی هر کدومشون به هر حال دیگه راحت نمیتونستم در هر بازی با چند تا یک و دو از دفاع حریف عبور کنم دفاع ها به هم نزدیک تر هستن و هافبک های دفاعی خیلی خیلی زیاد برای دفاع کردن کمک خط اصلی دفاعی میکنن . فاصله خطوط سه گانه حمله و میانه و دفاع معقول هستش و با توجه به مکمل بودن سرعت پاس و مارکینگ در بازی و سرعت و تحرک تیمی و پاس ارور در بازی این حالت واقعا برای من یکی خیلی خوب از اب در اومد و کریر مد برای من چالش انگیز شده تا حدود خیلی زیادی و همچنین مدافعین به صورت بسیار خوبی همدیگه رو پوشش میدن ..........

Fullbacks :
70/70

برگشت سریع تیمی و مدافعین کناری که مکمل بخش های دفاعی هستش و این بخش تا حدودی تاثیرش باز هم مجهول مونده تنظمیش برای من ولی فعلا داره تنظیم کلی بازی برای من خوب کار میکنه .........

Power Bar(user only) : 50

نیازی به تغییر نداره ...........

First Touch Control : 90/50

باید این گزینه تا این مقدار بالا بره چون امسال دریبل زنی در بازی راحت شده و همین طور بالا رفتن تا این مقدار وزن بازیکن ها رو شعاع حرکتی و انعطاف بدنیشون رو سنگین و بهتر میکنه چون گزینه استپ اولبه علاوه بر کنترل و استپ اولیه توپ باعث کم شدن و یا زیاد شدن وزن بازیکن هم میشه !!! در ضمن گزینه استپ اولیه سی پی یو روی 50 هستش ولی من یقین دارم در حالت اسلایدر مخفی این گزینه تا نزدیک 70 برای سی پی یو هستش چون دوستان میدونن که به هر حال اون تنظمیات اصلی تیم سازنده فیفا در بخش اسلایدر ها برای یوزر و سی پی یو با هم فرق هایی داره !!!! . یک نکته دیگه رو هم بگم اگه گزینه استپ اولییه سی پی یو رو زیاد بالا ببرین بعدش اگه مقابل یه تیم ضعیف سی پی یو قرار گرفتین به راحتی توپ رو از دست میدن و کلا بازی خیلی خیلی آسون میشه .

آفا تموم شد دیگه نیاز به توضیح بیشتر نیستش و دوست دارین برین این اسلایدر ها رو در کریر مد بازی کنین و بعد از چند دست بازی ببینین به دردتون میخوره یا نه ؟؟!! نرین یه دست بازی کنین و بگین وای چقدر عالی بود و یا این که بگین ای وای چقدر بد !!! باید چند دستی بازی کنین و ببینین به سلیقه شما دوستان میخوره یا نه :-/

دیگه اطلاعات من تا همین قدر قد میده
:(

شرمنده ..........
:d

آخرین ویرایش:
ما تنضيمات كه امين اقا گفتن اجرا كرديم يكم بازي به نظر من قابل تحمل تر شد
دوستان ميگن لذت ببريد از بازي ميشه بگن چطوري ما هم لذت ببريم والا خسته شدم با اين دفاع مسخره از بقلشون رد ميشي نگات ميكنن پي اس ٢٠١٤ افتضاح بود همه هم گفتن افتضاح بود الان فيفا ١٥ افتضاحه

ما تنضيمات كه امين اقا گفتن اجرا كرديم يكم بازي به نظر من قابل تحمل تر شد
دوستان ميگن لذت ببريد از بازي ميشه بگن چطوري ما هم لذت ببريم والا خسته شدم با اين دفاع مسخره از بقلشون رد ميشي نگات ميكنن پي اس ٢٠١٤ افتضاح بود همه هم گفتن افتضاح بود الان فيفا ١٥ افتضاحه
مشکلت تو کدام بخش ؟؟؟ آنلاین یا آفلاین؟؟ با چی دقیقا مشکل داری بگو تا راهنمایی کنیم...

مشکلت تو کدام بخش ؟؟؟ آنلاین یا آفلاین؟؟ با چی دقیقا مشکل داری بگو تا راهنمایی کنیم...

افلاين كلان با سي پي يو مشگل دارم اصلان دفاع و حمله درست حسابي نميكنه وقتي به دفاع حريف ميرسم با يه دسته بالا پايين جا ميمونه و بعد نگاه ميكنه و بعد ميدوه دنبالم

افلاين كلان با سي پي يو مشگل دارم اصلان دفاع و حمله درست حسابي نميكنه وقتي به دفاع حريف ميرسم با يه دسته بالا پايين جا ميمونه و بعد نگاه ميكنه و بعد ميدوه دنبالم

اینکه که گفتی هوش مصنوعی راه کار آنچنانی نداره یادمه بوکس ea اولش همش کتک میخوردم بعد 6 ماه بازی تو سخترین حالتم همرو راند 3 هرکی بود میخوابوندمش تو رینگ تو championship ....هوش بازی محدوده و بعد چند دست ضعفش هویدا میشه اما قبول دارم اینجا زیاد ضعفش هویدا هست تو کناره ها جلو مهاجم سرعتی

شاید خیلی بازیت خوبه که همیشه جا میزاری اگه با تیمای خوب بازی میکنی مثل مادرید طبیعی هست باید جا بزاری زیاد گل بزنی...قبول دارم تو حالت لجندری یکم تیمای ساده راحتر کم میارن اما بهتر از 14 که چلسی برمیداشتم بازم مالکیت توپه وستهم ازم بالاتر بود...امسال مشکل دفاعi کلن و باید کنار آمد یا pes oبازی کرد یا قید فوتبال زد توجه کرده باشی یکی مثل مسی همیشه برنده است تو نفر به نفر جلو دفاع ها .....
این نکته قبول دارم تو دفاع هم کامپیوتر مشکل داره هم خوده بازیکنا من خودم تو 14 13 12 پایش دفاع بود از هر 6 7 تا بازی 2 3 تا بیشتر نمیخوردم جلو برادرام الان تو هر بازی 2تا دریافت میکنم:>
البته بازی نکته مثبتم داره اما خوب کلا عدم دفاع خوب یکم بازیرو گاهی لوس میکنه...کمک داوراشم مشکل داره پرچم یکی بر یکی دیگه آفساید میزنه...پنالتی الکی داره بازی و مسی تو بازی دو نفر با ی آدم به نظرم باگههههه بیشتر....

البته یکم این جا گذاشتن تو اکثر مواقع اگه فوق حرفه ای نباشی اغراقه....بازی همون میانگین 8 رو گرفته باید گفت بازی خوبه و هر چیزی ی جاییش میلنگه مثل هوا تو فیفا 14 که همیشه میشد اتوبان زد با پاس عمقی و برا سانترو کله و گل راحت cpu شکست داد...الان بازی پاساش خوبه چون خیلی خوب میشه با تیمای مثل بارسا و مادرید رو زمین بازی کرد ...حرکت با سرعت و مانور باهاش شبیه واقعیت قبول دارم دفاع جلوی این حرکت بده...
انیمیشن کمک داور ها بهتر چمن خوبه...تماشاگرا خوبن گیم پلی هم کلا رو حمله متمرکز و فکر دفاع پر پر شده کلا اما خوب به واقعیت از ی جهت نزدیکتر من امسال راحتر با تیمای بزرگ تیمای کوچیکو میبرم بر عکس سال پیش عوضش از این ور بوم افتاده که با تیمای کوچیک هم میشه راحتر تیمای بزرگ برد...من ی کریر با لستر میرم بیشتر چلسی منچستر آرسنال سیتی راحتر میبرم تا تیمای ضعیف...کل این عدم هماهنگی برمیگرده به سیستم دفاعی ضعیف تو این سری این مورد حل بشه عالی میشد بازی....

گلر هاش هم باید واقع بین بود بدون گرفتن مثلث اکثرن عالی خروج میکنن جمع میکنن و عالیا اکثر مواقع و زاویه موافق برعکس سالها پیش راحتر میخورن سالهای پیش کار من کات دار زدن جهت مخالف بود الان با روپا جهت موافق...
سال های پیش بیرون چارچوب اکثر شوتای کات دار گل بود الان گلر میگیره....این بازی کلا ی تغییرات جدی نسبت به 2 3 سری قبلی خودش داره و منصفانه باشیم باید بگیم تو زدن گل تا دفاع برعکس سالهای پیش موفقتر ...
و نباید همش ضعفش رو نگاه کنیم نکات مثبت داره...کلا با رونالدو بیل و سرعتی های دیگه بازی راحتره پارسال با بدن خوب میشد امسال با سرعت....
امیدوارم که 16 که ادعا میشد همزمان با 15 در حال تولید این سری کمک 16 باشه برا تشخیص بهتر و سراشیبی nba live رو پیشرو نگیره.....

واقع بین باید بود بازی اگر آشغال بود باز هم نمیتانست خوب بفروشه و از اکثر سایت ها 8 بگیره بازی نکات مثبت کم نداشته در کنار منفی بودن دفاع هاش...سرعت بازی بد نیست این دفاع بازی که باعث شده فک کنیم بازی با سرعته اگه ریز بینی میکردن رو دفاع تو آفلاین این مشکل هم نبود....بازی کلا هجومیه...سال های پیش کمتر میشد بازی سرعتی بارسا جلو مادرید رو انجام داد امسال راحتر میشه ....

البته خودمون جلو کسی بازی داشته باشیم از جنس انسان با دستور دادن به بازیکنا تو instruction میشه تا حدی مشکلات دفاع رو حل کرد....
دوستمونم که از تغییرات اسلایدر میگه دستش درد نکنه اما من نمیتونم جلو دوستم و بقیه برا خودمو دست کاری کنم و برا اونو نه این جوان مردی نیست...این فیفا ی نوع از فیفا هست که بهش میگن فیفا 15 اگه بخوام شبیه 14 بکنمش بعدا با هرکی بخوام بازی کنم با ی تغییر همه چیز از کفم میره به نظر من این مدت باید ساخت به نبود دفاع وضعف تو دفاع خوب و بیشتر این تغییرات اسلایدر جهت تقویت دفاع به هست نظر من چون بازی خوبه تو بیشتر مواقع سرعتش....البته شاه همین بازی هم گل نمیخوره زیاد بازیش کنه:d

آخرین ویرایش:
من هم بلاخره بازی رو به صورت شریکی با یکی از اعضا گرفتم.
انصافاً سرورهای آنلاینش فوق العاده هست. من با پینگ ۳۲۰ خیلی راحت بازی میکنم. فکر نمیکردم اینقدر سروراش خوب باشن. آخه وقتی با PC آنلاین بازی میکردم کلاً لگ بود و از بازی خسته میشدم.

در مورد باگ شوت که ذکر کرده بودید. من تاحالا ۱۰ بازی انجام دادم هنوز شوت از پشت محوطه جریمه هم گل نخوردم چه برسه از وسط زمین!

تنها مشکلی که احساس میکنم اینه که توی بعضی بازی ها انگار یه نیرویی مجبورم میکنه ببازم. انگار اون بازی رو نباید ببرم. نمیدونم شما هم اینطوری هستید یا نه

اقا من بعد حرفای دوستان ب این نتیجه رسیدم دیگه از بازی لذت نبرم:(

اگه لذت نمیبردن که انقدر اینجا تاپیک نمیذاشتن یا انقدر بحث نبود مشکل بیشتر رو ضعفای بازیه و انتظار داشتن این نسخه چون نسل جدیدی ضعف نداشته باشه بایدم گفت حق دارن اما 08 که اولین فیفا ps3 بود یادمه و من بازی کردم با 14 خیلی فرق داشت درست 14 برا ps4 هم آمد اما اون بیشتر رنگ روی خوبی داشت نسبت به نسل 7 تا تغییر...این تغییرات به دل ی افراد ننشسته ....

من فقط هیچ وقت یادم نمیره به قدری راجب این بازی تو این سایت فرا فکنی شد و بعضی ها بازی نکرده آمدن تو سایت راجبش گفتن یکی میگفت سرعتشو میومدن بقیه هم از خودشان میگفتن گفتم بازی 2 هم نمیگیره یا گفتن تو خارج گفتن بازی فلانه و بهمانه و گفتن و گفتن تا نمره بازی اعلام شد و اون مخالفاشم دیدن 8 گرفته از 10 میانگین یکم آرامتر شدن و ادعای خارجیا گفتن بازی آشغاله پر پر شد ..اونا مرجع این صنعت هستن و نمره های سایتاشون معتبر تر از هرکسیه دیگه راجب خارجیا نگفتن....

اما من شخصا میگم بهترین بازی هم مشکلات خواهد داشت و باید انتقاد کرد اما اینجا القا میکرد غیر مستقیم pes بهتره و تو تاپیک pes به به چه چه میگفتن اینجا اه اه و منصفانه نبودن من خودم نکات منفی بازی گفتم و با اینکه ازشم حمایت کردم...روزای اول که اینجا پیام ها اینجوری بود....بازی آشغاله 6 7 تا لایک بازی فقط سرعت 6 تا لایک بازی دفاع نداره 5 تا لایک...خوب بازی نکته مثبت نداره که 8 گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بگین نه باید بگیم بی انصافیه...الانم اگه نگاه کنی از 20 30 صفحه اخیر هرکی که طرفدار آشغال بودن بازیه یکی بیاد اینجا بگه نظر منفی سریع به آنی لایکو میفرسته...ی بار هم خوب این همه منفی گفتین بیاین بگین مثل 14 پاس عمقی هوایی 15 راحت توش نیست....یا اینکه هر بغل پایی بیرون محوطه بزنی گل نیست..اصلا وضعیه ...

بازی خوب همینه دشمنشم زیاده مثل طرفداراش تعداد متن و تماشاگر این سایت و فروش خوبش تو دنیا بازم میگم بازی خوب ظاهر شده اگه عالی نبوده...من خودم چند صفحه قبل بخوانید منصفانه از مشکلاتشم گفتم در حالی که طرفدارشم ...الان یکی میاد میگه تو نوبی بازی بلد نیستی اینجا رسمش کوبیدنه

من شخصا از همینجا اعلام میکنم من pes خواهم گرفت امسال چون باید بازیش کنم چون باید 1 2 سال اول تو این نسل تجربش کنم تا بفهمم کدام بهتره به نظرم و اینکه ی عده بگن چشم بسته طرفداره فیفایی تهمته من خودم هرسال ی pes میخریدم تو 360 و کی بدش میاد pes خوب باشه کی بدش میاد دوتا بازی فوتبال داشته باشه ...

اینجا هرکی از فیفا امسال هم خوشش بیاد متهم میشه آخرش به مبتدی یا بی سلیقه که انگار مرجع جایی یا شرکت بازی سازی یا شخصیت بزرگ بازی سازی اونور آبی هستن و ما ها ی مبتدی..

راجبه آنلاین نظری ندارم چون بازیش نکردم ..

شاید این حرف ربطی نداشته باشه اما چون تاپیک پرطرفداریه ی اطلاع رسانی هم بکنیم که آپدیت 2 دستگاه پلی 4 هم آمده با 218 mb که آهنگم گویا میشه پخش کرد از رو usb گویا دیگه..حجم کم دارم اگه داشتم دانلود میکردم:((

یکیم سر در میاورد به من بگه تو پخ یا اینجا بگه چطور پیام بدم بره تو متن پنهان که انقدر بلند نیاد تا اذیت نشن دوستان ...مرسی

آخرین ویرایش:
یعنی ما با این بازی مزخرف چطور باید یه سال سر کنیم ؟
اصلا بچه بازی شده دیگه انلاین ... اصلا مهارت و حرفه ای بودن ملاک برنده بودن نیست . همه چی به شانس و باگه . من الان div1 season (pc) هستم رنک 15 . فیفا 14 هم رنک 80 داشتم ولی رنک 800 هزار فیفا14 هم به رنک 1 فیفا 15 می ارزید . بازی فوق العاده مسخره و ارکید . یعنی یه باخت هایی میدی تو انلاین شاخ در میاری . امروز بازی کردم یه دست بایرن برداشتم یک هیچ جلو بودم از یارو بعد حدود دقیقه 60 بود طرف از وسط زمین ال یک +مثلث گرفت الکی پاس عمقی بلند فرستاد که شانسی برسه بعد من مثلث گرفتم دروازبان رو اوردم جلو توپ بگیره بعد نویر اومد جلو گفتیم الان راحت توپ میگیره ، اومد جلو توپ به طرز فوق خنده داری از لاییش رد شد رفت تو گل!!!!!!!!!!!!! یعنی من در اون لحظه میخواستم دسته رو بترکونم . :| یعنی حرصم در اومده بودا یارو هم 3 بار وایستاد صحنه اهسته رو تماشا کرد اعصابم خرد تر شد دیگه نفهمیدم ادامه بازی رو اصلا تمرکز بهم ریخت و یارو چند دقیقه بعد هم با این رونالدو سرعت گرفت از بغل نویر رد شد گل دوم زد 2-1 باختیم . یعنی طرف هیچی بارش نبود تو فیفا14 بازی میکردم باهاش 3-4 تا اختلاف میبردمش ولی تو فیفا15ی مزخرف هر درپیتی میتونه شانس بردن داشته باشه . طرف 3-4 دست بازی کنه فیفا15 راحت باگ سرعت بیاد دستش کل بازی هم هر توپی اومد دستش سریع سرعت بگیره بره سمت دروازه دیگه از 60 تا توپ طرف مقابل هم بهترین دفاع رو داشته باشه 2 تاش که رد میشه میره تو گل . حالا من کل بازی هی پاس کاری کنم و با انالوگ دریبل بزنم اون طرف با یه سرعت گرفتن و گل زدن به راحتی یه بیلاخ قشنگ به ما نشون میده . تو season امار برد و باخت های طرف تو هیستوری مشخصه دیگه مثلا من بازی میکنم با یکی میبرمش بازیش هم خوب بوده میرم هیستوریش رو میبینم 160 برد داشته 70 باخت بعد از یکی میبازم میرم میبینم طرف دسته 3 با 80 باخت و 60 برد ! خلاصه هردمبیله فیفا15
بدبختی نمیشه هم بازی نکرد .
فیفا15 : مسابقه دو میدانی و سرعت و باگ

آخرین ویرایش:
یعنی ما با این بازی مزخرف چطور باید یه سال سر کنیم ؟
اصلا بچه بازی شده دیگه انلاین ... اصلا مهارت و حرفه ای بودن ملاک برنده بودن نیست . همه چی به شانس و باگه . من الان div1 season (pc) هستم رنک 15 . فیفا 14 هم رنک 80 داشتم ولی رنک 800 هزار فیفا14 هم به رنک 1 فیفا 15 می ارزید . بازی فوق العاده مسخره و ارکید . یعنی یه باخت هایی میدی تو انلاین شاخ در میاری . امروز بازی کردم یه دست بایرن برداشتم یک هیچ جلو بودم از یارو بعد حدود دقیقه 60 بود طرف از وسط زمین ال یک +مثلث گرفت الکی پاس عمقی بلند فرستاد که شانسی برسه بعد من مثلث گرفتم دروازبان رو اوردم جلو توپ بگیره بعد نویر اومد جلو گفتیم الان راحت توپ میگیره ، اومد جلو توپ به طرز فوق خنده داری از لاییش رد شد رفت تو گل!!!!!!!!!!!!! یعنی من در اون لحظه میخواستم دسته رو بترکونم . :| یعنی حرصم در اومده بودا یارو هم 3 بار وایستاد صحنه اهسته رو تماشا کرد اعصابم خرد تر شد دیگه نفهمیدم ادامه بازی رو اصلا تمرکز بهم ریخت و یارو چند دقیقه بعد هم با این رونالدو سرعت گرفت از بغل نویر رد شد گل دوم زد 2-1 باختیم . یعنی طرف هیچی بارش نبود تو فیفا14 بازی میکردم باهاش 3-4 تا اختلاف میبردمش ولی تو فیفا15ی مزخرف هر درپیتی میتونه شانس بردن داشته باشه . طرف 3-4 دست بازی کنه فیفا15 راحت باگ سرعت بیاد دستش کل بازی هم هر توپی اومد دستش سریع سرعت بگیره بره سمت دروازه دیگه از 60 تا توپ طرف مقابل هم بهترین دفاع رو داشته باشه 2 تاش که رد میشه میره تو گل . حالا من کل بازی هی پاس کاری کنم و با انالوگ دریبل بزنم اون طرف با یه سرعت گرفتن و گل زدن به راحتی یه بیلاخ قشنگ به ما نشون میده . تو season امار برد و باخت های طرف تو هیستوری مشخصه دیگه مثلا من بازی میکنم با یکی میبرمش بازیش هم خوب بوده میرم هیستوریش رو میبینم 160 برد داشته 70 باخت بعد از یکی میبازم میرم میبینم طرف دسته 3 با 80 باخت و 60 برد ! خلاصه هردمبیله فیفا15
بدبختی نمیشه هم بازی نکرد .
فیفا15 : مسابقه دو میدانی و سرعت و باگ
رئالیم ولی ببین بچه های تیمتون چه حالی با بازی میکنن :d
00994921.jpg

دوستان...

1 - من توی فیفا میخوام ترکیبم رو سیو کنم که دیگه هر دفعه نخوام ترکیب بچینم....میشه یا نه ؟؟

2 - توی فیفا وقتی مثلا فصل نقل و انتقالات میشه و تیما بازیکن میگیرن و یا بعض بازیکنا از تیمشون میرن برای این جابجایی ها آپدیت میاد ؟؟ اگه آپدیت میاد برای گرفتن این آپدیت حتما باید PSN و پلاس داشته باشم یا فقط دستگاه به اینترنت متصل باشه خود بازی این تغیراتو انجام میده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or