آخرین ویرایش:
اگه کنسول به نت وصل باشه پچ اپدیت بازی اتوماتیک نصب میشه که ایرادهای کلی بازی سعی میکنه رفع کنه.سلام دوستان
بازی Fifa 15 را چطوری میشه آپدیت کرد؟ احتیاج به ساخت اکانت داره؟
در مورد آپدیت بازی و ساخت اکانت هیچی نمیدونم چون فقط آفلاین بازی میکنم
خواهشن راهنمایی کلی لطف کنید
دوست خوبم اینجا تاپیک مقایسه نیست.داداشاي گلم
من فيفا ميزنم
اما خدايي از گيم پلي pes 15 خيلي خوشم اومد
فيفا خيلي رنگ و لعاب داره اما گيم پلي اون مثل كارتون ميمونه
خدايي دموي pes جالب بود
با سلام من یکی از فن های عجیب پی اس بودم با امدن پی اس 2014 ناامید شدم از کونامی این پی اس هم میکس پی اس 2013 و 2014 هستش منو ها که هیچ تغییری نکرده به نظر من از ترفند های پی اس 2013 هم بعضی وقتا میشه استفاده کرده منم دمو رو بازی کردم اصلا قابل مقایسه نیست با فیفا خداییش از چمن گرفته تا دویدن بازیکنان و یک سری حرکات اضافی مثلا اون حرکت جف پای دروازه بان که خیلی خنده داره خداییش تو این پی اس هم میشه با مسی با کریس رونالدو همه رو دیربل کرد زد تو گل که یه خورده ضایع هستش در کل از پی اس 2014 خیلی بهتره و از فیفا نه
ینی این جمله رو باید طلا گرفت...سلام دوست عزیز
ببخشیدا مگه تو فیفا 15 همین کار رو خیلی راحتتر نمیشه کرد حتی بهتر از pes l-)
سلام دوست عزیز
ببخشیدا مگه تو فیفا 15 همین کار رو خیلی راحتتر نمیشه کرد حتی بهتر از pes l-)
الان تو فروم های خارجی همین طوری داره بحث بر سر تنظیمات اسلایدر میشه که بشه سرعت زیاد بازی و دریبل خوردن راحت سی پی یو و طی کردن مصافت زیاد با بازیکن های سرعتی رو بشه تا حدودی رفع کرد ولی هیچ کس به هیچ نتیجه ای نرسیده از جمله خودم ............
یعنی بازی سی پی یو در بخش لجندری به طرز فاجعه باری آسون شده !!!
راحت دریبل میخورن ، هماهنگی های دفاعیشون فاجعه هستش و فقط شما هر جا بازیکن های سرعتی دستتون اومد دکمه سرعت رو نگه دارین و همین طور برین جلو و سی پی یو مثل ملخ نگاتون میکنه و شما تک به تک میشین و موقعیت گل خطرناک !!
در ضمن گزینه اسلایدر استپ اولیه من نمیدونم چرا بعد از این آپدیت سومی رسمی EA اصلا کار نمیکنه یعنی شما اسلایدر استپ اولیه رو ببرین تا بالاترین حد ممکن ولی نمیدونم چرا تاثیرش انقدر کم شده ...
واقعا منی که با عشق و هیجان رفتم پلی استیشن 4 خریدم به خاطر فیفا 15 الان بد جوری حالم گرفتست
سرعت بازی هم واقعا خیلی خلیی زیاد هستش ، اینا چرا زدن بازی رو این طوری کردن واقعا من موندم خداییش ......
امیدوارم که با آپدیت های بعدی این مشکلات تا حدودی بهتر بشه ولی اصلا چشمم اب نمیخوره چون مشکلات گیم پلی بازی کاملا ریشه ای و اساسی هستش و باید یک سال منتظر بمونیم که آیا سال بعد این مشکلات درست میشه و یا نه ؟؟؟!!!
وقت کردم در این چند روز آینده با عکس و توضیحات میام میگم که دلایل افت گیم پلی در بخش های مختلف چی بوده مثل سرعت خیلی زیاد بازی و مشکل بازیکنان سرعتی و خنگ بودن دفاع های سی پی یو و .....................
من تو فیفا 14 سه فصل کریر مد رو بدون تنظمیات اسلایدر بازی کردم از بس که بازی بالانس بود البته به جز اون مورد گل زدن زیاد از حد با سر رو چشم پوشی کنیم بازی واقعا بالانس بود در بخش های دیگه .......ولی به نظر من در قسمت لجندری به راحتی نمیشه با بازیکن های سرعتی مانور داد ، من با منچستر بازی میکنم و مثلا دی ماریا و والنسیا اینطوری نیست که هر کاری دلم خواست باهاشون انجام بدم ، در کل به نظرم لجندری فیفا 15 طوری هست که آدم رو به چالش بکشه ، به نظرم تنظیمات اسلایدر همون به حالت پیش فرض خودش خوبه
من تو فیفا 14 سه فصل کریر مد رو بدون تنظمیات اسلایدر بازی کردم از بس که بازی بالانس بود البته به جز اون مورد گل زدن زیاد از حد با سر رو چشم پوشی کنیم بازی واقعا بالانس بود در بخش های دیگه .......
تازه در فیفا 14 بعد از سه فصل من رفتم به خاطر تنوع اسلایدر ها رو دست زدم اونم فقط پاس ارور و شوت ارور بود و بقیه گزینه ها رو دست نزدم ......
ناهمگونی و باگ ها در فیفا 15 باعث شده که من برم دنبال تنظیمات اسلایدر دوست عزیز مثل خیلی های دیگه فقط من که نیستم خیلی های دیگه هستن در همین فروم و فروم های خارجی .... بازی چه تو حالت پیش فرض و چه تو حالت تنظیمات دستی پر از مشکلات هستش گفتم وقت کردم با عکس در روز های اینده میذارم که ببینین بازی چقدر راحت شده ..........
من نمیدونم شما چه جوری بازی میکنین و این که بازی شما رو به چالش میکشه خوش به حالتون و لی فیفا 15 یکی دو تا مشکل نداره و بازیکن های سرعتی داد همه رو در آورده و به راحتی میشه از وسط زمین تا محوطه جریمه حریف حرکت کرد تازه در پست قبلیم گفتم فقط همین یکی مشکل نیست و بازی کلی مشکلات ریز و درشت داره یعنی در هر بازی میشه این کار رو بار ها و بارها انجام داد برای من یکی که این فیفا 15 بازی تو لجندری خیلی راحت هستش حالا شما رو به چالش میکشه بازم میگم خوش به حالتون و حالش رو ببرین .............
چجوری میشه با سنتر گل زد ؟ کرنر مشکلی ندارم اما یک بار هم نتونستم از گوشه ها سانتر کنم و گل شه
با اینکه بازیکنم براحتی میتونه هد بزنه اما مدافع حریف به هر طریقی توپ رو میگیره. فقط توی این نسخه این مشکلو دارم چیزی تغییر کرده ؟