FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
چرا موقع کرنر زدن با زدن R فقط میشه رو یکی از بازیکن ها مانور داد و جا ب جاش کرد تو محوطه جریمه؟ که اون یه بازیکن هم همیشه دفاع آخرـه تیم ـه مثل چوپوق اومده جلو:|

ضربه کاشته هم ک L2 میگیره یار بیاد پاس بده و بکاره برات شوت بزنی پاس کل عرض زمین رو طی میکنه تا یکی پید بشه بشوت ــــــــــــــه!

از من میشونید ضربات کرنر و کاشته رو تا اونجا ک میتونید بلند و شانسی بزنید بره بخواید تاکتیک بریزی توپ برمیگرده ضد حمله میشه و گل

.
.ی عده هستن مث مهدوی کیا سانتر میکنن.

تن ـه رباه مآجر تو گور گورخید :دی

یه عکس از مهدوی کیا پیدا کن ک داره عین رباه ماجر و ممد نوازی سانتر میکنه:دی من ک هیچی نیافتم:دی

بچه ها کسی میدونه فرقه بینه light و heavy توی Pitch wear چیه؟؟
من هر چی سعی میکنم فرقی پیدا کنم نمیفهمم چیزی..
اصن چیه خاصیته این Pitch wear؟ :d

این خط آخر ک مربوط ب لباس ها و کیت ها میشه لباس های قدیمی تیم ها و اینا . . .

پ ن: من نمیدونم با چه رووویی تو این تاپیک پست میدم:| اینگار نه اینگار 11تا از Mostafa682 خردم:دی

پ ن: من نمیدونم با چه رووویی تو این تاپیک پست میدم:| اینگار نه اینگار 11تا از Mostafa682 خردم:دی

ایشا... نصیب ما هم بشه:d
مصطفی از 4 سشاعت قشنگ 16 ساعت داره فیفا میزنه!
تو کمتر از یک هفته هم بازیو پلات کرده:-o
چه توقعی داری:p
(گرچند از من نوب میبازه=)))

Fux The EA)x)x)x

امروز خودمو زوری رسوندم ب فینال (کاپ) دقیقه 75 دو یک عقبم دقیقه 76توپ رفته تو اوت تا دقیقا 95 بازیکنم پشت خط داره دنبال توپ میگرده)x)x)x از این نوع ویدیو ها تو یوتیوب زیاد هست ولی فک نمیکردم یقه خودمو بگیره:|

کولن انسان عصبی ای نیستم این اسمایل هارو هم جهت ارسال مقداری سگ ب رو پر فتوح EA گذاشتم :دی

وعلا داشتم تو اون دقایق از خنده
جیش میکردم:))) :)) :)

دقیقا مثل این یارو گل خردم اینم دقیقه 75 اینطوری شده!

watch?v=3Pt1RKxtaVQ

این ویدئوهای KSI خداست:)

این پیچ هم لایک کنید ویدئوهای باحالی داره

The SPORT Bible

یکی هم دقیقه 90 از رو شروع مجدد گل میخوره PSشو از برق میکشه میندازتش از پنجره بیرون :))

آخرین ویرایش:
امروز خودمو زوری رسوندم ب فینال (کاپ) دقیقه 75 دو یک عقبم دقیقه 76توپ رفته تو اوت تا دقیقا 95 بازیکنم پشت خط داره دنبال توپ میگرده)x)x)x از این نوع ویدیو ها تو یوتیوب زیاد هست ولی فک نمیکردم یقه خودمو بگیره:|
=))
ینی این نسخه ی فیفا شاهکاره...

عزیز اون مربوط به سایه ورزشگاه تو روز میشه.
اگه روی light بزاری و بازی تو روز باشه کمترین میزان سایه رو تو استادیوم میندازه.

من هنوز فیفا 15 بازی نکردم ولی اینجور که از اسمش معلومه میزان خراب شدن چمن موقع بازی باید باشه!

دوست عزيز سايه ورزشگاه چيه اين براي بلندي كوتاهي چمن هست(بقلي پرپشتي يا همون كچلي چمن)،وقتي روي heavy باشه توپ سختتر و كندتر حركت ميكنه ولي وقتي روي لايت باشه توپ نرم و رونتر حركت ميكنه.

سلام به همه دوستان. من از از زمان فوتبال ٩٩ فقط pes بازي ميكردم تا اينكه به لطف ٢ سال پياپي تر زدن pes به fifa15 رو اوردم، اما يه مشكل خيلي بزرگ دارم، اصلا نميتونم دفاع كنم، يني مثلا ديشب ٥ تا از وست بروم خوردم رو حالت world class. يه كم براي دفاع تيمي و پرسينگ و توپ گيري راهنمايي ميكنيد؟ با هر سيستمي كه بازي ميكنم پشت محوطه جريمم خاليه و اتوبان!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان از دیروز هر وقت میخوام به سرورهای بازی وصل شم همش این ارور میاد که
you will not be able to use online feature in fifa 15 unless you create an origin account
اخه من اکانت اوریجین دارم ...خیلی وقته فیفا بازی میکنم...کسی میدونه باید چیکار کنم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or