FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا يكي به من ميگه كه چطوري تو فرندلي كاستوم فرميشن ها مو بيارم؟

حسام جان برو در بخش Edit Team اونجا ترکیبت بساز . مکانیزمش کمی فرق کرده و یکم کار کنی می فهمی . اما زمانی که Inv داده میشه و میخواید داخل بازی برید در قسمت ادیت ترکیب باید با دکمه R ( آنالوگ سمت راست ) سمت راست بزنی اونوقت ترکیب هایی که خودت ساختی هم بنمایش در میاد . فقط دقت کن اگر قبل از شروع بازی رفتی داخل ترکیب ادیت شده و بازیکن تعویض کردی اومدی بیرون دوباره با دکمه R تاکتیک بزار روی همون سیستم . اگر متوجه نشدی شب بیا Party Chat قشنگ برات توضیح بدم

آقا يكي به من ميگه كه چطوري تو فرندلي كاستوم فرميشن ها مو بيارم؟
:-----------------------------------------
بچه ها من نمي خوام وارد بحث خوب بودن يا بد بودن فيفا بشم. وليتو چند شب گذشته با دوتا از دوستان بازي كردم و واقعا از نوع بازي كردنشون و نوع دفاع كردنشسون لذت بردم. واقعا اين فيفا اونقدرها هم بد نيست ايراداتي داره ولي اكر با دقت و تمركز بازي كنيم مي تونيم خيلي از گل هايي كه به ام باگ ازشون نام ميبريم رو نخوريم پيشنهاد مي كنيم حتما با دوستمون <كيامي> بازي كنيد خيلي هيجان براي من داشت

ضمن تایید حرفات امشب با یکی از بچه هایی بازی کردم که خیلی خوب و منطقی کار می کنه و اتفاقا رئال هم ور میداره و مثل کیانوش در دفاع عالی کار می کنه ( mbm91 ) . سرجمع 5 تا بازی کردیم و واقعا دوتامون در دفاع خیلی بسته و خوب کار کردیم . توی فیفا 15 اگر در کار دفاعی کم اشتباه باشیم گل خوردن خیلی سخت میشه . نتایجی که بدست اومد دقیقا این بود :

رئال 1-0 بایرن

رئال 0-0 بایرن

پرتغال 0-1 تاتنهام

زنیت 0-1 تاتنهام

بشیکتاش 3-0 ولفسبورگ

البته ضدتاکتیک کیانوش ( شینجی کیامی ) دستم اومده دیگه حریفم نمیشه:-" :دی

آخرین ویرایش:
آقا سينا واقعا توضيحاتت كامل بود مرسي كه اينقدر با حوصله و كامل توضيح ميدي به خدا براي من اين فيفا اگر چيزي نداشت اين كه دوستاني مثل شما پيدا كردم تمام دنياست

البته ضدتاکتیک کیانوش ( شینجی کیامی ) دستم اومده دیگه حریفم نمیشه:-" :دی
بمیر بابا :d این چند تا دست اخرم از نوئر داری :d ولی جدا عجب تیم خرکی این بایرن ! یعنی بواتنگ و الابا رسما معنی سیم خار دار می دن . علاوه بر سرعت بالا قدرت بدنی هاشونم وحشتناکه و اونارم رد کنی باس اخر می شه نوئر :d جالب اینکه با بواتنگ می خوری به رونالدو پرتش می کنه اونور :d روبن و ریبری هم که ترسناکن ! البته حقشونه واقعا تیم قوی هستن در حال حاضر ، کونته ماریو رو دعوت کنه بر می گردم خونه اصلیم اتزوری :d

این سلبریشن ــــــــــــه mUSCLE Flex چجوریه؟

خیلی از سلبریشن هارو تو قسمت سلبریشین نزده

چرا فقط یه عده بازیکن خاصی از کنار محوطه با L2 ب صورت محمد نوازی گونه سانترم میکشن؟:-s فقط نیمارو سوآرز و دیماریا و رونالدو و عَلشَراوی میتونن محمد نوازی گونه توپ بریزن

چرا فقط یه عده بازیکن خاصی از کنار محوطه با L2 ب صورت محمد نوازی گونه سانترم میکشن؟:-s فقط نیمارو سوآرز و دیماریا و رونالدو و عَلشَراوی میتونن محمد نوازی گونه توپ بریزن
بستگی به skill move بازیکن داره

این دوستمون راس میگه...ی عده هستن مث مهدوی کیا سانتر میکنن...:d

ذوستان من تو حسابم 8 دلار دارم و میخوام فیفا 15 رو دیجیتالی بخرم و اگه یه کارت 50دلاری بخرم کلا میشه 58 دلار و قیمت بازی هم 59 و فقط 1 دلار کم دارم میگم راهی نیست که بخرمش و راهی نیست که بشه چند دلار بحساب دیگری انتقال داد نمیتونم کارت 10 دلاری بخرم

ذوستان من تو حسابم 8 دلار دارم و میخوام فیفا 15 رو دیجیتالی بخرم و اگه یه کارت 50دلاری بخرم کلا میشه 58 دلار و قیمت بازی هم 59 و فقط 1 دلار کم دارم میگم راهی نیست که بخرمش و راهی نیست که بشه چند دلار بحساب دیگری انتقال داد نمیتونم کارت 10 دلاری بخرم
بهترین کار اینه که بری بجای خریدن 50$ همون پولو به تومن تبدیل کنی بری توی بازارسنتر دست دومشو بخری :d
ضمنا بازی59دلارو 99 سنته 59 دلار نیست

بهترین کار اینه که بری بجای خریدن 50$ همون پولو به تومن تبدیل کنی بری توی بازارسنتر دست دومشو بخری :d
ضمنا بازی59دلارو 99 سنته 59 دلار نیست
بزار همون دیجیتالی بخره...چون اگه فیزیکی بخره هر لحظه ممکنه دیسکو تو سر خودش خرد کنه...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or