آخرین ویرایش:
مرسي. ولي اين مسئله مربوط به بازيكن ها نيست؟وقتی میخوای کسی رو اینوایت کنی squadو بزار روی custom
آقا يكي به من ميگه كه چطوري تو فرندلي كاستوم فرميشن ها مو بيارم؟
آقا يكي به من ميگه كه چطوري تو فرندلي كاستوم فرميشن ها مو بيارم؟
:-----------------------------------------
بچه ها من نمي خوام وارد بحث خوب بودن يا بد بودن فيفا بشم. وليتو چند شب گذشته با دوتا از دوستان بازي كردم و واقعا از نوع بازي كردنشون و نوع دفاع كردنشسون لذت بردم. واقعا اين فيفا اونقدرها هم بد نيست ايراداتي داره ولي اكر با دقت و تمركز بازي كنيم مي تونيم خيلي از گل هايي كه به ام باگ ازشون نام ميبريم رو نخوريم پيشنهاد مي كنيم حتما با دوستمون <كيامي> بازي كنيد خيلي هيجان براي من داشت
راستش من خودم با هرکی بازی میکنم میگم رو آنلاین بزاره ولی فک کنم همین باشه...مرسي. ولي اين مسئله مربوط به بازيكن ها نيست؟
بمیر بابا :d این چند تا دست اخرم از نوئر داری :d ولی جدا عجب تیم خرکی این بایرن ! یعنی بواتنگ و الابا رسما معنی سیم خار دار می دن . علاوه بر سرعت بالا قدرت بدنی هاشونم وحشتناکه و اونارم رد کنی باس اخر می شه نوئر :d جالب اینکه با بواتنگ می خوری به رونالدو پرتش می کنه اونور :d روبن و ریبری هم که ترسناکن ! البته حقشونه واقعا تیم قوی هستن در حال حاضر ، کونته ماریو رو دعوت کنه بر می گردم خونه اصلیم اتزوری :dالبته ضدتاکتیک کیانوش ( شینجی کیامی ) دستم اومده دیگه حریفم نمیشه![]()
![]()
بستگی به skill move بازیکن دارهاین سلبریشن ــــــــــــه mUSCLE Flex چجوریه؟
خیلی از سلبریشن هارو تو قسمت سلبریشین نزده
چرا فقط یه عده بازیکن خاصی از کنار محوطه با L2 ب صورت محمد نوازی گونه سانترم میکشن؟فقط نیمارو سوآرز و دیماریا و رونالدو و عَلشَراوی میتونن محمد نوازی گونه توپ بریزن
این دوستمون راس میگه...ی عده هستن مث مهدوی کیا سانتر میکنن...:dاین سلبریشن ــــــــــــه mUSCLE Flex چجوریه؟
خیلی از سلبریشن هارو تو قسمت سلبریشین نزده
چرا فقط یه عده بازیکن خاصی از کنار محوطه با L2 ب صورت محمد نوازی گونه سانترم میکشن؟فقط نیمارو سوآرز و دیماریا و رونالدو و عَلشَراوی میتونن محمد نوازی گونه توپ بریزن
بهترین کار اینه که بری بجای خریدن 50$ همون پولو به تومن تبدیل کنی بری توی بازارسنتر دست دومشو بخری :dذوستان من تو حسابم 8 دلار دارم و میخوام فیفا 15 رو دیجیتالی بخرم و اگه یه کارت 50دلاری بخرم کلا میشه 58 دلار و قیمت بازی هم 59 و فقط 1 دلار کم دارم میگم راهی نیست که بخرمش و راهی نیست که بشه چند دلار بحساب دیگری انتقال داد نمیتونم کارت 10 دلاری بخرم
بزار همون دیجیتالی بخره...چون اگه فیزیکی بخره هر لحظه ممکنه دیسکو تو سر خودش خرد کنه...:dبهترین کار اینه که بری بجای خریدن 50$ همون پولو به تومن تبدیل کنی بری توی بازارسنتر دست دومشو بخری :d
ضمنا بازی59دلارو 99 سنته 59 دلار نیست