آخرین ویرایش:
از n تا گلی که دیشب رد و بدل شد گل رونالدو یه دونه بود؛ فیفا همواره باگ داشته اما این فیفا مجموع باگ هایی رو که چندین سری قبل داشته رو تو خودش جا داده؛
بعله رونالدو هم بازیکنای لوانته رو دریبل زد، نیمار هم به ژاپن اونجوری گل زد؛ اما بهترین دفاع های فیفا هم راحت تر از آب خوردن گل می خورن
حوصله بحث نخ نما رو ندارم همچینین حوصله بن رو فقط دوتا نمره متا از فیفا 15 و فیفا 14 رو میذارم واسه اون کسانی که بهره هوش بالایی هم دارن بگم که متا میانگین امتیازات سایتها و مجلات خارجی هست به یک بازی
متای فیفا 15 شده 82 درحالی که متای فیفا 14 روی 87 بوده حالا اگر انسانی باشه که دارای بهره هوش مناسبی باشه میفهمه فیفا 15 خوب شده یا بد شده
موفق باشیم
FIFA 14 for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
FIFA 15 for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
شما خیلی خوب آنالیز میای و با دوستت آقا ...که به هم لایک قرض میدین برا همه جواب دارین هرچی هرکی هرچیزی اینجا بگه ی چیزی دارین بگین .. هم مرجع هستین هم حرفه ای هم مدرک a مربیگری دارین بقیه نا بلد و شما بلد و شما فک کن ما ها ی ساله گیم میزنیم و آشغال خر و شما بازیای عالی میخرین... میشه بگین عضو کدام قسمت از صنعت گیم یا کدام مجله هستین؟؟؟
- - -ویرایش - - -
شما ی نگاهی هم به امتیاز فیفا 15 و 14 بنداز تو این سایت مد نظر من آقای وارد و همه ناوارد این تاپیک که برا همه ی نظری داری بگی ...فیفا 14 8 و فیفا 15 8.2
این سایته شوخی نداره چون گیمرای آمریکا عضوشن و نمره میدن و 2 3 هم میده..البته آمریکا تحفه خاصی نیست
PlayStation 4 Sports Video Games - www.gamefly.com
من چندان فعالیتی توی بازیسنتر ندارم و هر روز نمیام اینجا تا تعداد لایک های نظراتمو ببینم؛ این فرنچایز رو عاشقانه دوست دارم و این گفته ها، گفته های هزاران نفریه که به جز فیفا گزینه دیگه ای ندارن؛ اینکه ایرادات رو نبینیم چیزی رو درست نمی کنه
دلایلی که گفتم رو همه تجربه کردن و در قبالش تنها دلیل شما نمره بوده؛
ضمناً ممنون بابت توهین های زیباتون دوست عزیز؛
داداش حرفا میزنی چطور اون موقع که pes اینجوری بود آرکید بود ولی حالا شبیه ساز .داداش من از فیفا 10 تا 14 قشنگ روزی 10 ساعت افلاین و روزی 2 ساعت انلاین میزدم همه باگ های فیفا تو دستمه هر سال میان یه هوش مصنوعی ماشینی میزنن همه میکن به به همیشه و همه جا هر فرواردی تو محوطه باید با چرخش دریبل بزنه فرقی نمیکنه مسی باشه یا ارش برهانی فقط باید روی درجه افسانه ای باشه باگ میخوای داداش برو سیدئر دومبیا رو بگیر تیم رو پارک د باس کن وسط زمین یک دو کن بعد پاست رو بنداز پشت محوطه جناب میگ میگ (دومبیا)به راحتی تک به تک میشه چون رقیب نداشت همیشه بازی میکردیم.این گلی که دیشب کریس رونالدو به لیورپول زد باگ فیفا نبود !؟ رودریگز l1 مثلث رو زد و 4 تا دفاع عین هویج نگاه کردن و رونالدو زد تو گل ! عین همین گل رو کاستا تو چلسی چند روز پیشا به ارسنال زد ! روی پاس فابرگاس با l1 مثلث ، رونالدو هم پریشبا تو لالیگا توپو از وسط زمین برداشت 4 نفر رو دریبل زد از گوشه زمین فقط هم با سرعت این کارو کرد و توپ رو زد تو گل ! کاری که نیمار هم با ژاپن کرد و فقط با سرعت و پاس های عمقی از وسط دفاع رد می شد و4 تا گل زد ! اینا احتمالا همه باگ های فیفا 15 که رو فوتبالیست ها تاثیر منفی گذاشته![]()
اون سایتی من نوشتم میانگین تمام نمرات سایتها و مجلات معتبر رو میگیره و درج میکنه- - -ویرایش - - -
شما ی نگاهی هم به امتیاز فیفا 15 و 14 بنداز تو این سایت مد نظر من آقای وارد و همه ناوارد این تاپیک که برا همه ی نظری داری بگی ...فیفا 14 8 و فیفا 15 8.2
این سایته شوخی نداره چون گیمرای آمریکا عضوشن و نمره میدن و 2 3 هم میده..البته آمریکا تحفه خاصی نیست
PlayStation 4 Sports Video Games - www.gamefly.com
اصلا بحث اینا نیست بحث اینه که ی عده اینجا جرات به خودشون میدن به همه جواب بدن و بگن ما حالیمونه...من نمیدانم چرا و به کی ربط داره من از بازی دفاع میکنم بحثو ی جور میکنه که بگه شما نا واردی و بلد نیستی و من بلدم...بلدی و فک میکنی ما بلد نیستیم برا خودتون مهمه نه برا ما...هر سایتی هم نمره خودشو میده و هر آدمیم نظر خودشو داره اینکه اینجا یکی بدش از بازی میاد بیاد با جملات سخیف بگه پس شما بلد نیستس یا آشغال خری یا چیزی باید جوابشو داد و نظر هرکسی برا خودش محترمه و نباید خودشو مرجع و بزرگ فرض کرد...ی بار گفتین بازی آشغاله دیگه 10 صفحه هم هست همش به نوبت نظر منفی میدین یکیم تعریف میکنه پشت بندش بمباران میکنید ی بار گفتین آشغاله فهمیدیم خوب بازی نکنین این همه اینجا گفتن نداره که و یکیم خوشش میاد شروع میکنید با ی پاتک به کوبیدن....
اون سایتی من نوشتم میانگین تمام نمرات سایتها و مجلات معتبر رو میگیره و درج میکنه
میانگین یعنی تمام نمرات رو جمع میزنه تقسیم بر تعداد میکنه
ولی عجب بازیی بود.چرا یکدفعه هنگ کرد آخر بازی؟
از n تا گلی که دیشب رد و بدل شد گل رونالدو یه دونه بود؛
بعله رونالدو هم بازیکنای لوانته رو دریبل زد، نیمار هم به ژاپن اونجوری گل زد؛ اما بهترین دفاع های فیفا هم راحت تر از آب خوردن گل می خورن
خوب پس تا اینجاشو قبول کردی که این گل ها در فوتبال واقعی با استفاده از سرعت زده می شه !؟ اوکی در مرحله بعد می رسیم به حرفت در مورد بهترین دفاع های دنیا ! دقیقا درست می گی بهترین دفاع های دنیا این گل ها رو به این راحتی نمی خورن چون باهوش هستن و خوب دفاع کردن رو بلدن ! اما در فیفا شما با انتخاب تیم قوی و در اختیار داشتن بهترین دفاع ها ، هوش اون دفاع های در دنیا واقعیت رو در اختیار نمی گیری ! چون دسته دست شماست و باید از هوش خودت برای دفاع کردن استفاده کنی ! اگه هوشت در حد دفاع های ژاپن و لوانته و لیورپول و رم باشه عین دنیای واقعیت چپ و راست گل می خوری و اگه در حد دفاع های بایرن یا رئال و ... جلوی این گل ها رو می گیری . مشکلی که اکثر افرادی که از بازی گلایه می کنن باهاش درگیرن ! البته در این زمینه صحبت هامو کردم فقط گل هایی که تو چند روز پیش تو دنیای واقعیت رد و بدل شد به خصوص گل دیشب رونالدو به قدری شبیه فیفا بود حیفم اومد اشاره نکنم !
موفق باشید
دوست عزیز هزاران مدل میشه توی فوتبال گل زد؛ توی فیفا 90 درصد گل های فیفا محدود شدن به 1) دریبل 2) پاس عمقی هوایی
اگر یه بازیباز هوش دفاعی خوبی نداشته باشه با اشتباه جایگیری گل می خوره نه اینکه دفاع جای درستی باشه اما بپره ولی بازم نتونه توپ رو بگیره
ضمناً، خامس مودریچ و کروس دیشب این توانایی رو داشتن که همچین پاسی بدن، شما برو با په په امتحان کن، با ناچو با واران با کاسیاس
این یعنی عدم تعادل توی بازی
دیشب که شما می گی، ببین مینیوله چه توپی از رونالدو گرفت یا دروازبان المپیاکوس چه کرد با یووه، ولی فیفا رو ببین که چجوریه
حرفی که من زدم کاملا مشخصه و نمی دونم چرا اینقدر می زنی تو جاده خاکی ! اولا من الان بازیکن می شناسم هیچ کدوم از این کارارو بلد نیست و فقط و فقط با سانتر از جناحین و ضربه سر گل می زنه تو فیفا خیلی هم خوب این کارو بلده ! دوما فوتبال روز دنیا بر اساس سرعت و پاس عمقی و همین چیزا بنا نهاده شده و این چیز عجیبی نیست . سوما بحث دفاع فقط جایگیری نیست . به موقع استفاده از تکل و R1 و هزار تا نکته ریز و درشت دیگه هست . طرف اگه استعداداش در حد دفاع های لوانته و ژاپن باشه عین هویج ازش رد می شن و چپ و راست گل می خوره . یعنی جزو مسخره ترین گل های تاریخ فوتبال بود که رونالدو نوبتی بازی کن های لولنته رو رد کنه و اونا هم عین هویج دریبل بخورن و نهایتا گل . من الان برم ویدئو برات پیدا کنم سرخیو راموس و مارسلو توپو بلند می ندازن پشت مدافع های برای رونالدو تو اینجا میای ابراز پشیمونی کنی !؟ چون من بالای 100 تا گل توی دنیا واقعی فوتبال دیدم که دفاع حریف تو ضد حمله و ... بازیسازی کرده و پاس فرار بلند داده . حالا می خواد پپه باشه یا هر کس دیگه ای ! در مورد گلر ها شما برو ببین نوئر توپ های از این وحشتناک تر رو گرفته تو فیفا ! یا حتی بوفون ! در مجموع بحثی که طرف مقابل نخواد واقعیت رو قبول کنه بی فایده است . خدا شاهده این گل دیشب رونالدو یا گل های نیمار به ژاپن رو نصف بچه های معترض تو فیفا می خوردن میومدن اینجا می گفتن بازی نیست پینگ پنگهبحث از نظر من تموم شدست و اخرین کامنتم در این رابطه .
در مورد مارسلو آیا با پای راست هم همینجوری میندازه نه داداش با پای راست پاس 4 متری نمیتونه بده البته الان شما میگی برو بازی پارسال ریال و من سیتی رو ببین مارسلو با پای راست گل زد اره ولی هر 1000 بار 1 بار نه همیشه در ضمن هوش مصنوعی مدافعا از جمله جایگیری رو سی پی یو تنظیم میکنه که تو 15 واسه هوملس با راموس فرقی با حسین معمار ندارهحرفی که من زدم کاملا مشخصه و نمی دونم چرا اینقدر می زنی تو جاده خاکی ! اولا من الان بازیکن می شناسم هیچ کدوم از این کارارو بلد نیست و فقط و فقط با سانتر از جناحین و ضربه سر گل می زنه تو فیفا خیلی هم خوب این کارو بلده ! دوما فوتبال روز دنیا بر اساس سرعت و پاس عمقی و همین چیزا بنا نهاده شده و این چیز عجیبی نیست . سوما بحث دفاع فقط جایگیری نیست به موقع استفاده از تکل و R1 و هزار تا نکته ریز و درشت دیگه هست . طرف اگه استعداداش در حد دفاع های لوانته و ژاپن باشه عین هویج ازش رد می شن و چپ و راست گل می خوره . یعنی جزو مسخره ترین گل های تاریخ فوتبال بود که رونالدو نوبتی بازی کن های لولنته رو رد کنه و اونا هم عین هویج دریبل بخورن و نهایتا گل . من الان برم ویدئو برات پیدا کنم سرخیو راموس و مارسلو توپو بلند می ندازن پشت مدافع های برای رونالدو تو اینجا میای ابراز پشیمونی کنی !؟ چون من بالای 100 تا گل توی دنیا واقعی فوتبال دیدم که دفاع حریف تو ضد حمله و ... بازیسازی کرده و پاس فرار بلند داده . حالا می خواد پپه باشه یا هر کس دیگه ای ! در مورد گلر ها شما برو ببین نوئر توپ های از این وحشتناک تر رو گرفته تو فیفا ! یا حتی بوفون ! در مجموع بحثی که طرف مقابل نخواد واقعیت رو قبول کنه بی فایده است . خدا شاهده این گل دیشب رونالدو یا گل های نیمار به ژاپن رو نصف بچه های معترض تو فیفا می خوردن میومدن اینجا می گفتن بازی نیست پینگ پنگه![]()
p.s : در مورد چلسی نمی دونم چند سالته و کلا چند ساله فوتبال اروپا رو دنبال می کنی ولی رجوع کن به بازی برگشت چلسی و بارسلونا توی نیوکمپ و روش بازی دی متئو رو تماشا کن . گلی که رامیرس زد دقیقا بر اساس همین حالتی که گفتی زده شد . عین بولدوزر با سرعت همرو رد کرد و گل زد . دروگبا هم چپ و راست این کارو در ضد حملات می کرد و نهایتا تورس اینجوری گل زد . کاری که رمی چلسی و اموبیانگ دورتمونn همین الان برای تیماشون در ضد حملات می کنن و این بازیکنان عملا هیچی نیستن ! استعداد هم تعطیل ! فقط سرعت دارن . همین !
p.s 2 : بحث از نظر من تموم شدست و اخرین کامنتم در این رابطه .