آخرین ویرایش:
آپدیت 1.03 بازی واسه ریجن 1 قابل نصب واسه نسخه ریجن All هست ؟؟ ( بازی من نسخه all هست)
شما بازیت هر ریجنی باشه اکانتتم هر ریجنی باشه راحت میتونی با وصل شدن به اینترنت اپدیتش کنی کار خاصی هم لازم نیست فقط کنسولو روشن کن و فیفا رو نصب کن نصب کردن فیفا هم فقط کافیه دیسکو بذاری تو کنسول و روشن کنی کنسولو وقتی که بازی نصب شد حتی اگه بازی رو توی کنسول نذاری فقط فایل نصب شده شو بذاری اپدیت بازیو دانلود میکنه فقط واسه اجرا باید حتما دیسک توی کنسول باشهآپدیت 1.03 بازی واسه ریجن 1 قابل نصب واسه نسخه ریجن All هست ؟؟ ( بازی من نسخه all هست)
واسه من که فقط همین امروز یه 171 مگ اومد.امروز یه ابدیت171 مگی اومد دیشبم برا من یه ابدیت140 مگی اومد
کسی هست دوبار ابدیت کرده باشه یا فقط برا من اینطوریه؟
شما بازیت هر ریجنی باشه اکانتتم هر ریجنی باشه راحت میتونی با وصل شدن به اینترنت اپدیتش کنی کار خاصی هم لازم نیست فقط کنسولو روشن کن و فیفا رو نصب کن نصب کردن فیفا هم فقط کافیه دیسکو بذاری تو کنسول و روشن کنی کنسولو وقتی که بازی نصب شد حتی اگه بازی رو توی کنسول نذاری فقط فایل نصب شده شو بذاری اپدیت بازیو دانلود میکنه فقط واسه اجرا باید حتما دیسک توی کنسول باشه
وقتی میخوای کسی رو اینوایت کنی squadو بزار روی customآقا يكي به من ميگه كه چطوري تو فرندلي كاستوم فرميشن ها مو بيارم؟