FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
هر چی میری بالاتر توی season، شدت استفاده از باگ ها بیشتر میشه؛
طرف با ریبری و روبن شیش دور، دورِ زمین و می دویید
قشنگ شبیه ساز میگ میگ شده این فیفا

متاسفانه در بازی های فوتبال به دلیل داشتن طرفدار زیاد و زیاد بازی کردن توسط گیمر، راه ساده گلزنی سریعاً پیدا میشه.
مثلاً فیفا ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ مشکل پاس در عمق هوایی و شوت زدن با RB رو داشتند.
الآن من فیفا ۱۵ رو ندارم و ۱۴ رو هم نداشتم (نسخه اصلیشون منظورمه). باگ فیفا ۱۵ چیه؟

شما تا بحال شوت تخیلی زده بودی توی 14؟تخیلی به این معنی که از سمت راست دروازه از فاصله دور یا نزدیک با کات بیرون پا بزنی چپ دروازه سه کنج جوری که توپ کات شدید میگره با قدرت تمام میره توی گل.با 80 درصد بازیکنهای فیفا میشد زد تنها بازی کنی که استاد این شوتها بود که هیچ خطایی هم نداشت تویه این شوتها همیشه هم گل میشد André Schürrle از چلسی

شما تا بحال شوت تخیلی زده بودی توی 14؟تخیلی به این معنی که از سمت راست دروازه از فاصله دور یا نزدیک با کات بیرون پا بزنی چپ دروازه سه کنج جوری که توپ کات شدید میگره با قدرت تمام میره توی گل.با 80 درصد بازیکنهای فیفا میشد زد تنها بازی کنی که استاد این شوتها بود که هیچ خطایی هم نداشت تویه این شوتها همیشه هم گل میشد André Schürrle از چلسی

سلام.
من که عرض کرده بودم که فیفا ۱۴ رو نداشتم. :)

داشتم با یه دوستی co-op seasen میزدم! ما میلان بودیم.حریف پی اس جی
وسطای بازی استپ زدم تعویض کنم لست بازیکنای پی اس جی رو آورد:|دومین باره اینطوری میشه.یک دوبار رفتم بیرون دوباره اومدم دیدم درست نشد همونه:|دست نزدم گفتم نمیدونم کدوم بازیکن ذخیره منه و کی کجاست و با کی میخوام عوض کنم که! ترکیب ترکیب من بود!! ولی لباس و اسم بازیکنا تیم پی اس جی8-|

بره من که پی اس جی ست در لباس بایرن:D

ب جان ــــــــــه خودم تیرک ها کج ـــــــــه:D

خراب پای چپ شزنی م من:D

پ ن: عکسا همشون لبه دار بودن بازیکن ها! نمیدونم چرا اینجا بهتر دیده میشن در حالی ک اینطوری نیست:|

======================================================================

ای کاش اینقدر زحمتی ک رو کاراکترهای NFL کشیده EA رو فیفا هم میکشید:|

آقا من هفته قبل یه آپدیت 222 مگی دانلود کردم مگه آپدیت سوم هم اومده؟

بله اومده . ..

آخرین ویرایش:
ی مورد کم داشتیم مورد تیر کج هم اضافه شده ... توجه به ناخن ها یادتون نره یا مژه بازیکنا ی چیزایی میرن پیدا میکنن آدم سرش سوت میکشه ....آفلاین بازی باز کاملا بهتر شده با دانلود جدیده و دفاع ها پایدارتر....اون پای کج تو همه سری قبلیا هم بوده حتی تو این نسلو نسل پیش...الان یکم وسواس پیدا کردن همه رو این بازی ....دنبال ی چیزی میگردن بگن بازی مشکل داره....مشکل که داره شکی نیست و تو بازیای دیگه هم هست اما جای لذت فقط اینجا از بدیاش گفتن...بازی همه چیزش ایراد داره اما چرا بالا 8 میگیره باید این وسط یا به خودمان شک کنیم یا به دیگران که نمره میدن تو خارج و داخل....
من فقط ی سوال دارم بازی چرا انقدر بده ولی نمرش تو سایتای معروف هنوزم خوبه....میشه گفت آفلاینش امسال واقعن عالیه و پیشرفتاش خوب بوده...به جرات انیمیشنا بازیکنا بهترین بودن و تو انعطاف خوبن ...تنها مشکل آفلاین یک مقدار هنوز گلراشه اونم نه همیشه گاهی ....کاری به آنلاینش ندارم چون بازی نکردم نظری راجبش ندارم بازی نکرده و مشکلاتو باگاشو ندیدم اما جماعت آفلاین باز بازی نکننش اشتباه کردن تو نخریدنش

آخرین ویرایش:
ی مورد کم داشتیم مورد تیر کج هم اضافه شده ... توجه به ناخن ها یادتون نره یا مژه بازیکنا ی چیزایی میرن پیدا میکنن آدم سرش سوت میکشه ....آفلاین بازی باز کاملا بهتر شده با دانلود جدیده و دفاع ها پایدارتر....اون پای کج تو همه سری قبلیا هم بوده حتی تو این نسلو نسل پیش...الان یکم وسواس پیدا کردن همه رو این بازی ....دنبال ی چیزی میگردن بگن بازی مشکل داره....مشکل که داره شکی نیست و تو بازیای دیگه هم هست اما جای لذت فقط اینجا از بدیاش گفتن...بازی همه چیزش ایراد داره اما چرا بالا 8 میگیره باید این وسط یا به خودمان شک کنیم یا به دیگران که نمره میدن تو خارج و داخل....
من فقط ی سوال دارم بازی چرا انقدر بده ولی نمرش تو سایتای معروف هنوزم خوبه....میشه گفت آفلاینش امسال واقعن عالیه و پیشرفتاش خوب بوده...به جرات انیمیشنا بازیکنا بهترین بودن و تو انعطاف خوبن ...تنها مشکل آفلاین یک مقدار هنوز گلراشه اونم نه همیشه گاهی ....

:دی

نکته سنجی بده مگه؟:دی

آخه ضایع نیست تو نسل 8 بازیکن + آیتم + حتی خط های زمین ب صورت لبه دار؟ من تنها مشکلم امسال با فیفا همین 3نکته ست + باگ وسط زمین:D

من فقط ی سوال دارم بازی چرا انقدر بده ولی نمرش تو سایتای معروف هنوزم خوبه....میشه گفت آفلاینش امسال واقعن عالیه و پیشرفتاش خوب بوده...به جرات انیمیشنا بازیکنا بهترین بودن و تو انعطاف خوبن ...تنها مشکل آفلاین یک مقدار هنوز گلراشه اونم نه همیشه گاهی ....کاری به آنلاینش ندارم چون بازی نکردم نظری راجبش ندارم بازی نکرده و مشکلاتو باگاشو ندیدم اما جماعت آفلاین باز بازی نکننش اشتباه کردن تو نخریدنش

اتفاقاً منم بیشتر آفلاین بازم؛ هوش مصنوعی بازی نسبت به نسخه قبلی پسرفت قابل توجهی داشته؛ تیما خوب حمله می کنن و بعضی وقتا زیادی خوب اما توی دفاع کاملاً افتضاحن
توی 14 وقتی یه دریبل درست می زدی روی لجندری واقعاً آدم هیجان زده می شد اما الان بهترین دفاع های دنیا هم راحت دریبل می خورن و هم میشه مثل میگ میگ از کنارشون رد شد؛ بعد هم می رسیم به دروازبان که اون کلاً شاهکاره
بازی دقیقاً یه شبیه ساز فوق العاده از میگ میگ شده
بحث نمره هم به خاطر تبلیغ گسترده و ابهت EA SPORTS FIFA هست؛ کم نمره دادن به این بازی واقعاً می تونه صدای خیلی ها رو در بیاره

پیشرفت های این نسخه قرار بود گرافیک باشه که خوب نسبت به نسل قبل پیشرفت چشم گیری جز چمن و لباسا نداشته
بحث دروازه بان و اینا که بیشتر مانورشون روش بود که هیچ
بحث هوش احساسی کلاً تو حلقم؛ تمام واکنش های احساسی خلاصه میشه به وقتی که بازیکن حریف روت خطا می کنه، بعد بازیکن خودت دو قدم می ره عقب بازیکن خطا کننده هم دو قدم می ره عقب، بعد این دو تا میان سمت هم تا با هم درگیر شن؛ درگیریشون هم مضحک ترین انیمیشن فیفا 15 شده قشنگ

یه سال نشستن فقط ورزشگاه های انگلیسو درست کردن

آخرین ویرایش:
واسه آفلاین نسخه کرک شده PC خیلی بهتره تازه کلی Mod هم میاد براش؛

فیفا رو دو چیز داره نابود می کنه:
1) عدم وجود رقیب درست و حسابی
2) فن های عزیزی که هر آشغالی EA تولید کنه بازی رو می خرن و یه سال بازی می کنن و ازش تعریف می کنن

این گلی که دیشب کریس رونالدو به لیورپول زد باگ فیفا نبود !؟ رودریگز l1 مثلث رو زد و 4 تا دفاع عین هویج نگاه کردن و رونالدو زد تو گل ! عین همین گل رو کاستا تو چلسی چند روز پیشا به ارسنال زد ! روی پاس فابرگاس با l1 مثلث ، رونالدو هم پریشبا تو لالیگا توپو از وسط زمین برداشت 4 نفر رو دریبل زد از گوشه زمین فقط هم با سرعت این کارو کرد و توپ رو زد تو گل ! کاری که نیمار هم با ژاپن کرد و فقط با سرعت و پاس های عمقی از وسط دفاع رد می شد و4 تا گل زد ! اینا احتمالا همه باگ های فیفا 15 که رو فوتبالیست ها تاثیر منفی گذاشته =))

اینجا جای ثابت کردن که من زیاد حالیمه یا نه راجبه بازی نیست ...کسی هم در حدی نیست بگه بازی به ینفر که ازش خوشش میاد خوبه یا نه ...و یا ثابت کنه چند ساله بازیای خوب میخره و انگار آسمان باز شده ایشان فقط تشخیص میدن خوبه یا نه.. ...بنده از آفلاین راضیم...اونیم که مدعی بازی ی افتضاحه کافیه بره مرجع صنعت گیم تو سایتای اونور آب نمره هاشو ببینه نه اینجا چپ و راست حرفای جالب بگه و فک کنه تو این صنعت دستی به کار داره و پی رقیب بگرده...حرفای مسخره چیه اینجا میزنین گاهی شک میکنم افراد اینجا زیر 7 سال دارن...بالا 30 سال حرف بزنین و فک نکنین خودتون گنده و دیگران آشغال خرن....
جالبه اینجا تو 5 صفحه قبل میبینی ی عده کلا باید نظر بدن هرکی هرچی میگه و برا هم لایک سرو کنن....اینجا اینجوریه خدا به دادمون برسه جاهای دیگه

این گلی که دیشب کریس رونالدو به لیورپول زد باگ فیفا نبود !؟ رودریگز l1 مثلث رو زد و 4 تا دفاع عین هویج نگاه کردن و رونالدو زد تو گل ! عین همین گل رو کاستا تو چلسی چند روز پیشا به ارسنال زد ! روی پاس فابرگاس با l1 مثلث ، رونالدو هم پریشبا تو لالیگا توپو از وسط زمین برداشت 4 نفر رو دریبل زد از گوشه زمین فقط هم با سرعت این کارو کرد و توپ رو زد تو گل ! کاری که نیمار هم با ژاپن کرد و فقط با سرعت و پاس های عمقی از وسط دفاع رد می شد و4 تا گل زد ! اینا احتمالا همه باگ های فیفا 15 که رو فوتبالیست ها تاثیر منفی گذاشته =))

از n تا گلی که دیشب رد و بدل شد گل رونالدو یه دونه بود؛ فیفا همواره باگ داشته اما این فیفا مجموع باگ هایی رو که چندین سری قبل داشته رو تو خودش جا داده؛
بعله رونالدو هم بازیکنای لوانته رو دریبل زد، نیمار هم به ژاپن اونجوری گل زد؛ اما بهترین دفاع های فیفا هم راحت تر از آب خوردن گل می خورن

- - -ویرایش - - -

اینجا جای ثابت کردن که من زیاد حالیمه یا نه راجبه بازی نیست ...کسی هم در حدی نیست بگه بازی به ینفر که ازش خوشش میاد خوبه یا نه ...و یا ثابت کنه چند ساله بازیای خوب میخره و انگار آسمان باز شده ایشان فقط تشخیص میدن خوبه یا نه.. ...بنده از آفلاین راضیم...اونیم که مدعی بازی ی افتضاحه کافیه بره مرجع صنعت گیم تو سایتای اونور آب نمره هاشو ببینه نه اینجا چپ و راست حرفای جالب بگه و فک کنه تو این صنعت دستی به کار داره و پی رقیب بگرده...حرفای مسخره چیه اینجا میزنین گاهی شک میکنم افراد اینجا زیر 7 سال دارن...بالا 30 سال حرف بزنین و فک نکنین خودتون گنده و دیگران آشغال خرن....
جالبه اینجا تو 5 صفحه قبل میبینی ی عده کلا باید نظر بدن هرکی هرچی میگه و برا هم لایک سرو کنن....اینجا اینجوریه خدا به دادمون برسه جاهای دیگه

هزاران بار شده یه بازیه خوب یه نمره بد گرفته و چندین بار هم شده که یه بازی بد نمره زیادی بالا گرفته چون اسم یه سازنده خفن روی بازی بوده؛
ما از ایرادات بازی میگیم شما که حتی آنلاین رو تجربه نکردی میای می گی بازی فوق العاده است و هر کی نخره ضرر کرده تنها توجیه شما هم اینه که سایتا نمره ی بالا دادن به بازی
اصلاً متای بازی 100، ایرادات بر طرف شد؟
این باگ ها که همشون دارن به بازی لطمه می زنن نبین؟
انیمیشن های ضعیف رو نبینیم؟

فقط و فقط امیدوارم یه سازنده قوی مثل 2K یه سرمایه گذاری عظیم کنه و بیاد و یه فوتبال بسازه تا رقابتی شکل بگیره
کونامی که دیگه بهش امیدی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or