آخرین ویرایش:
متاسفانه در بازی های فوتبال به دلیل داشتن طرفدار زیاد و زیاد بازی کردن توسط گیمر، راه ساده گلزنی سریعاً پیدا میشه.
مثلاً فیفا ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ مشکل پاس در عمق هوایی و شوت زدن با RB رو داشتند.
الآن من فیفا ۱۵ رو ندارم و ۱۴ رو هم نداشتم (نسخه اصلیشون منظورمه). باگ فیفا ۱۵ چیه؟
شما تا بحال شوت تخیلی زده بودی توی 14؟تخیلی به این معنی که از سمت راست دروازه از فاصله دور یا نزدیک با کات بیرون پا بزنی چپ دروازه سه کنج جوری که توپ کات شدید میگره با قدرت تمام میره توی گل.با 80 درصد بازیکنهای فیفا میشد زد تنها بازی کنی که استاد این شوتها بود که هیچ خطایی هم نداشت تویه این شوتها همیشه هم گل میشد André Schürrle از چلسی
داشتم با یه دوستی co-op seasen میزدم! ما میلان بودیم.حریف پی اس جی
وسطای بازی استپ زدم تعویض کنم لست بازیکنای پی اس جی رو آورددومین باره اینطوری میشه.یک دوبار رفتم بیرون دوباره اومدم دیدم درست نشد همونه
دست نزدم گفتم نمیدونم کدوم بازیکن ذخیره منه و کی کجاست و با کی میخوام عوض کنم که! ترکیب ترکیب من بود!! ولی لباس و اسم بازیکنا تیم پی اس جی
![]()
آقا من هفته قبل یه آپدیت 222 مگی دانلود کردم مگه آپدیت سوم هم اومده؟
ی مورد کم داشتیم مورد تیر کج هم اضافه شده ... توجه به ناخن ها یادتون نره یا مژه بازیکنا ی چیزایی میرن پیدا میکنن آدم سرش سوت میکشه ....آفلاین بازی باز کاملا بهتر شده با دانلود جدیده و دفاع ها پایدارتر....اون پای کج تو همه سری قبلیا هم بوده حتی تو این نسلو نسل پیش...الان یکم وسواس پیدا کردن همه رو این بازی ....دنبال ی چیزی میگردن بگن بازی مشکل داره....مشکل که داره شکی نیست و تو بازیای دیگه هم هست اما جای لذت فقط اینجا از بدیاش گفتن...بازی همه چیزش ایراد داره اما چرا بالا 8 میگیره باید این وسط یا به خودمان شک کنیم یا به دیگران که نمره میدن تو خارج و داخل....
من فقط ی سوال دارم بازی چرا انقدر بده ولی نمرش تو سایتای معروف هنوزم خوبه....میشه گفت آفلاینش امسال واقعن عالیه و پیشرفتاش خوب بوده...به جرات انیمیشنا بازیکنا بهترین بودن و تو انعطاف خوبن ...تنها مشکل آفلاین یک مقدار هنوز گلراشه اونم نه همیشه گاهی ....
ی مورد کم داشتیم مورد تیر کج هم اضافه شده ... توجه به ناخن ها یادتون نره یا مژه بازیکنا ی چیزایی میرن پیدا میکنن آدم سرش سوت میکشه ....آفلاین بازی باز کاملا بهتر شده با دانلود جدیده و دفاع ها پایدارتر....اون پای کج تو همه سری قبلیا هم بوده حتی تو این نسلو نسل پیش...الان یکم وسواس پیدا کردن همه رو این بازی ....دنبال ی چیزی میگردن بگن بازی مشکل داره....مشکل که داره شکی نیست و تو بازیای دیگه هم هست اما جای لذت فقط اینجا از بدیاش گفتن...بازی همه چیزش ایراد داره اما چرا بالا 8 میگیره باید این وسط یا به خودمان شک کنیم یا به دیگران که نمره میدن تو خارج و داخل....
من فقط ی سوال دارم بازی چرا انقدر بده ولی نمرش تو سایتای معروف هنوزم خوبه....میشه گفت آفلاینش امسال واقعن عالیه و پیشرفتاش خوب بوده...به جرات انیمیشنا بازیکنا بهترین بودن و تو انعطاف خوبن ...تنها مشکل آفلاین یک مقدار هنوز گلراشه اونم نه همیشه گاهی ....کاری به آنلاینش ندارم چون بازی نکردم نظری راجبش ندارم بازی نکرده و مشکلاتو باگاشو ندیدم اما جماعت آفلاین باز بازی نکننش اشتباه کردن تو نخریدنش
این گلی که دیشب کریس رونالدو به لیورپول زد باگ فیفا نبود !؟ رودریگز l1 مثلث رو زد و 4 تا دفاع عین هویج نگاه کردن و رونالدو زد تو گل ! عین همین گل رو کاستا تو چلسی چند روز پیشا به ارسنال زد ! روی پاس فابرگاس با l1 مثلث ، رونالدو هم پریشبا تو لالیگا توپو از وسط زمین برداشت 4 نفر رو دریبل زد از گوشه زمین فقط هم با سرعت این کارو کرد و توپ رو زد تو گل ! کاری که نیمار هم با ژاپن کرد و فقط با سرعت و پاس های عمقی از وسط دفاع رد می شد و4 تا گل زد ! اینا احتمالا همه باگ های فیفا 15 که رو فوتبالیست ها تاثیر منفی گذاشته![]()
اینجا جای ثابت کردن که من زیاد حالیمه یا نه راجبه بازی نیست ...کسی هم در حدی نیست بگه بازی به ینفر که ازش خوشش میاد خوبه یا نه ...و یا ثابت کنه چند ساله بازیای خوب میخره و انگار آسمان باز شده ایشان فقط تشخیص میدن خوبه یا نه.. ...بنده از آفلاین راضیم...اونیم که مدعی بازی ی افتضاحه کافیه بره مرجع صنعت گیم تو سایتای اونور آب نمره هاشو ببینه نه اینجا چپ و راست حرفای جالب بگه و فک کنه تو این صنعت دستی به کار داره و پی رقیب بگرده...حرفای مسخره چیه اینجا میزنین گاهی شک میکنم افراد اینجا زیر 7 سال دارن...بالا 30 سال حرف بزنین و فک نکنین خودتون گنده و دیگران آشغال خرن....
جالبه اینجا تو 5 صفحه قبل میبینی ی عده کلا باید نظر بدن هرکی هرچی میگه و برا هم لایک سرو کنن....اینجا اینجوریه خدا به دادمون برسه جاهای دیگه