آخرین ویرایش:
پیرلو که تو فینال جام جهانی ۲۰۰۶ گل نزد! کرنر زد ماتراتزی با سر زد تو گل.... البته یکی از پنالتی ها رو پیرلو زد...شاید منظورت گلش به غنا تو مرحله گروهی بود
انقدر بد گفتن از بازی که من یه دست هم حالم به هم میخوره بازی کنم . کاش توی این تاپیک از اول نمیومدمتاپیک فیفا امسال خیلی جالب شده یه گروه دور هم جمع شدن اگه یکی شون خوب بگه همه باهاش موافقن اگه بد بگه بازم همه موافقن حالا یه نفر خارج از این گروه اگه بر خلاف دوستان نظری بده همه بهش حمله میکنن ماشالا همه ام کارشناس ارشد صنعت گیم!!! در ضمن این حرفام اصلا دفاع از فیفا 15 نیست انتقاد از نوع رفتار بعضی از اعضای این تاپیکه خواهشا نیاید بگید خوش به حالت که عیب های بازی رو نمیبینی و نوبی و از این حرفا:-*
تو آنلاین میشه دفاع کردنو رو حالت legacy گذاشت؟
انقدر بد گفتن از بازی که من یه دست هم حالم به هم میخوره بازی کنم . کاش توی این تاپیک از اول نمیومدم
همچین به متا هم گیر میدن بعضیا که انگار شده 30-40 . کلا بازی با متای 70 به بالا یعنی خوب .
دوستانی که توی دفاع یا حمله اینا ضعف دارن برن فیلمای یوتیوب رو ببینن همه چی دستشون میاد .
من الان یاد گرفتم تا داور سوت شروع بازی رو میزنه گل بزنم 100% :d
نه عزیزم خودت ببین یاد بگیر :رسالت بازی امسال همینه که دور هم بخندیم و گل بزنیم . حالا شوت میزنی یا همرو دریبل میدی اقا ؟
انصافا باگ های بازی خیلی زیاده خدا کنه یه آپدیت بدن که این باگها برطرف بشه
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
باگ زیاد داره اما چیزی که واقعا رو مخه اینه که راحت توپ رو میشه از وسط زمین برداشت و گل زد وقتی آنلاین بازی میکنی واقعا تو مخهمتاسفانه در بازی های فوتبال به دلیل داشتن طرفدار زیاد و زیاد بازی کردن توسط گیمر، راه ساده گلزنی سریعاً پیدا میشه.
مثلاً فیفا ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ مشکل پاس در عمق هوایی و شوت زدن با RB رو داشتند.
الآن من فیفا ۱۵ رو ندارم و ۱۴ رو هم نداشتم (نسخه اصلیشون منظورمه). باگ فیفا ۱۵ چیه؟
باگ زیاد داره اما چیزی که واقعا رو مخه اینه که راحت توپ رو میشه از وسط زمین برداشت و گل زد وقتی آنلاین بازی میکنی واقعا تو مخه
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
من اصلا دوست ندارم از طریق باگ گل بزنم دوستدارم از خود بازی لذت ببرید م و تاکتیکی بازی کنمحساس نشو :d
شرایط برای همه برابره شما هم اینطوری کثیف گل بزن :d
واقعا رو اعصاب ترین چیزه.باگ زیاد داره اما چیزی که واقعا رو مخه اینه که راحت توپ رو میشه از وسط زمین برداشت و گل زد وقتی آنلاین بازی میکنی واقعا تو مخه