FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان صدتا اپدیت دیگه هم بیاد گیم پلی که نمیتونن تغییر بدن این گیم پلی تا سال دیگه و فیفای بعدی با همین باگ ها پابرجاست خیالتون راحت

داش فراز حالا این بندگان خدا نا امید نکن
باگ های بازی خیلی خفنه به احتمال نود درصدی درست میشه اما کی خدا ميدونه

Sent from my LG G2 using tapatalk pro

به نظر من آپديت خوبى بود! مخصوصا كه وزن توپ به نظرم بهتر شده و از اون حالت توپ يك لايه پلاستيكى درومده!!! تو ٤-٥ بازى كه بعد آپديت انجام دادم بنظرم جايگيرى بازيكنها بهتر شده مخصوصا تو دفاع ولى دروازبان ها تو زاويه بسته گل مفت زياد ميخورن حتى بوفون كبير :| افت فريم قبل شروع بازى تو ارنا هم بهتر شده و گلهاى كات دار پشت ١٨ تخيلى هم ظاهرا رفع شده! اميدوارم با آپديتهاى بعدى تا فيفا١٦ ازين نسخه لذت ببريم:x

هيچ برنامه اى براى رفع باگهاى بازى ندارن ؟ آپديت نميدن ؟
خيلى راحت از وسط زمين شوت ها گل ميشه ...
فیفا 15 شده مثل فیفا 2005، نمیدونم جند نفر از مثل من پیر هستن اینجا و اون عنوان رو تجربه کردن ولی اونایی که 2005 رو بازی کردن حتما یادشون هست. کافی بود برسی وسط زمین و 45 درجه بیای تو و شوت کنی تا توپ گل شه.
فیفا 15 هم 5یا6 تا گل از وسط زمین زدم به شخصهb-) کافیه رادار پایین صفحه رو ببینی(دروازه بان کجاست؟) و دکمه کات توپ رو بگیری و شوت کنی تا یه گل زیبا از وسط زمین بزنی:d البته بعد از چند بار اینطوری گل زدن دیگه خسته میشی و ممکنه مثل من تصمیم به فروش بلوری فیفا 15 بگیری

سلام بچه ها
خسته نباشید
بچه ها سوالم این بود که بازیکنی رو که خودمون تو Create Player ساختیم چطوری میتونیم وارد بازی کنیم؟؟
هرچی میگردم تو اون تیمی که ساختم نیست
ممنونم

فیفا 15 شده مثل فیفا 2005، نمیدونم جند نفر از مثل من پیر هستن اینجا و اون عنوان رو تجربه کردن ولی اونایی که 2005 رو بازی کردن حتما یادشون هست. کافی بود برسی وسط زمین و 45 درجه بیای تو و شوت کنی تا توپ گل شه.
فیفا 15 هم 5یا6 تا گل از وسط زمین زدم به شخصهb-) کافیه رادار پایین صفحه رو ببینی(دروازه بان کجاست؟) و دکمه کات توپ رو بگیری و شوت کنی تا یه گل زیبا از وسط زمین بزنی:d البته بعد از چند بار اینطوری گل زدن دیگه خسته میشی و ممکنه مثل من تصمیم به فروش بلوری فیفا 15 بگیری
یادش بخیر اما من که میگم شده فیفا 10 گیم پلیش خیلی شبیه به فیفا 10 هست

گلاي پشت ١٨ كه رفع نشده. من تا حالا نخورده بودم. دقيقا بعد آپديت يكي با رونالدو بهم زد. من و دروازه بان دوتايي با هم توپا نگاه كرديم تا رفت تو گل. خيلي لذت بخش بود:d

گلاي پشت ١٨ كه رفع نشده. من تا حالا نخورده بودم. دقيقا بعد آپديت يكي با رونالدو بهم زد. من و دروازه بان دوتايي با هم توپا نگاه كرديم تا رفت تو گل. خيلي لذت بخش بود:d
نه اینکه کلا از بین بره.اصلا مگه میشه از این گلا تو فوتبال نباشه.قشنگی فوتبال به همین گلاس.
من که چهار پنج تا بیشتر از این گلا نخوردم.گل پیرلو تو فینال جام جهانی 2006 یادته چقدر قشنگ بود؟همین پریروز ایسکو یکی نزدیک محوطه جریمه زد.

گل پیرلو تو فینال جام جهانی 2006 یادته چقدر قشنگ بود؟
پیرلو که تو فینال جام جهانی ۲۰۰۶ گل نزد! کرنر زد ماتراتزی با سر زد تو گل.... البته یکی از پنالتی ها رو پیرلو زد...شاید منظورت گلش به غنا تو مرحله گروهی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or