FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آهان ديويژن 5 قضيش فرق ميكنه. شما وقتي برسي به ديويژن 2 يا 1 اون موقع تازه ميفهمي چه خبره. ديويژن هاي پايينتر با تيمهاي 4.5 ستاره هم ميشه در صورتي كه بازيت خوب باشه رئال مادريدش هم چندتا بهش زد و گلي هم نخورد. ولي تو ديويژنهاي بالاتر از اين خبرا نيست.بيشتر اوقات تيم 4.5 ستاره هم كه برداري ميندازتت به رئال مادريد اونم كسي كه دقيقا از باگهاي اين تيم استفاده ميكنه. با اين شرايط خيلي خيلي سخت ميشه بازي را كنترل كرد و برد. اينقدر هم كه سروراش خلوته كه شما يه تيم 4 ستاره هم برداري اصلا تيمي پيدا نميكنه. همه 5 ستاره برميدارن. عملا اگه بخواي تو سيزن موفق باشي بايد از باگها استفاده كني. البته از باگها به روش حرفه اي استفاده كردن هم مهارت ميخواد. ولي خب اگه ياد بگيري حال ميده. تو سيزن رئال به رئال ميفته. با رونالدو و بيل ميفتيم به جون همديگه. :d

من الان توی سیزن دسته 5 هستم ولی تا اینجای کار حتی یکبار از وسط زمین گل نخوردم! بازیکنهای سریع رو هم چه از وسط زمین چه از کنار یاد گرفتم چطوری کنترل کنم. بازی خودم هم بر اساس پاسکاری هست و با گرافیک خوبی که داره واقعاً بازیه لذت بخشیه (خیلی هم با بچه های اینجا بازی کردم. همین چند روز پیش با جناب Rango بازی کردم و 4 - 3 باختم. البته در اول بازی 4 - 0 عقب افتاده بودم. اما هیچ کدوم از این کارهای فضایی اتفاق نیوفتاد). از اینها میشه نتیجه گرفت که درصد اتفاق افتادن این باگها باید خیلی خیلی کم باشه نه اینکه تو هر بازی 4 - 5 تا باگ بخورین. حس میکنم بعضی از دوستان یا کلا بازی نکردند و یا به شدت بزرگ نمایی میکنن!

فیفا بدون شک بهترین بازی فوتبال حال حاضره و نباید زیاد تحت تاثیر این بزرگ نمایی ها قرار گرفت. حقیقتاً PES خیلی مونده به فیفا برسه و این دو بازی در دو سطح کاملا متفاوت هستند. مطمئن باشید اگر یک روز بازی بهتر از فیفا اومد من خودم اولین نفری هستم که سراغش میرم. فعلا که دارم از فیفا 15 با گرافیک عالی، فیزیک خوب و تجربه واقعی فوتبال لذت میبرم.

من الان توی سیزن دسته 5 هستم ولی تا اینجای کار حتی یکبار از وسط زمین گل نخوردم! بازیکنهای سریع رو هم چه از وسط زمین چه از کنار یاد گرفتم چطوری کنترل کنم. بازی خودم هم بر اساس پاسکاری هست و با گرافیک خوبی که داره واقعاً بازیه لذت بخشیه (خیلی هم با بچه های اینجا بازی کردم. همین چند روز پیش با جناب Rango بازی کردم و 4 - 3 باختم. البته در اول بازی 4 - 0 عقب افتاده بودم. اما هیچ کدوم از این کارهای فضایی اتفاق نیوفتاد). از اینها میشه نتیجه گرفت که درصد اتفاق افتادن این باگها باید خیلی خیلی کم باشه نه اینکه تو هر بازی 4 - 5 تا باگ بخورین. حس میکنم بعضی از دوستان یا کلا بازی نکردند و یا به شدت بزرگ نمایی میکنن!

فیفا بدون شک بهترین بازی فوتبال حال حاضره و نباید زیاد تحت تاثیر این بزرگ نمایی ها قرار گرفت. حقیقتاً PES خیلی مونده به فیفا برسه و این دو بازی در دو سطح کاملا متفاوت هستند. مطمئن باشید اگر یک روز بازی بهتر از فیفا اومد من خودم اولین نفری هستم که سراغش میرم. فعلا که دارم از فیفا 15 با گرافیک عالی، فیزیک خوب و تجربه واقعی فوتبال لذت میبرم.
شما گویا زیاد دقت نکردی من چی گفتم. دیویژن 5 فرق داره با دیویژن 1. انشالله هر وقت رسیدی دیویژن 1 به حرف من میرسی. تو دیویژن 1 دیگه خیلی اجازش دست شما نیست که بذاری طرف بهت گل باگ بزنه یا نه. اون اگه بلد باشه از باگها استفاده کنه شما خیلی خیلی باید زحمت بکشی و انرژی مصرف کنی تا جلوی حمله هاش را بگیری. در صورتی که طرف یه دکمه را میگیره می رسه به دروازت دوتا دریبل هم اونجا میزنه بدون هیچ دردسری. البته من نمی گم همه کسایی که تو سیزن هستن اینطوری هستنا، ولی تو دیویژن 1 و 2 تقریبا کسایی که تو رنک جهانی رتبشون بالا هست از باگها استفاده می کنن. از بین بچه های خودمون هم، من حقیقتش هنوز قسمت نشده با بیشتر بچه ها بازی کنم. با اون تعدادی که بازی کردم بعضیا زیاد استفاده می کردن، بعضیا کمتر. البته الان یجوری شده شاید تعریف من با شما درباره باگهای بازی متفاوت باشه. من یه چیزایی را مشکل بدونم شما نه. در کل اینکه الان فیفا بهترین بازی فوتبال هست شکی نیست، باید راهی پیدا کرد که یکسال با بازی کنار اومد.
چیزی که هست این فیفا را بیشتر باید برای سرگرمی بازی کرد تا خیلی بخوای جدیش بگیری و تو سیزن به فکر رنک باشی. درصورتی که فیفای قبلی به این شکل نبود. من موندم مسابقات جهانی این بازی چجوری می خواد برگزار بشه :-/

سلام عزیزان
من فیفا 15 رو روی ps3 بازی میکنم
احساس میکنم سرعت بازی خیلی رفته بالا.انگار داری 98 بازی میکنی!!!!
توی ps4 هم اونجوریه؟بد جور رو اعصابه...خیلی باید سریع باشی...من game speed رو روی low میزارم بازی میکنم از بس که رو normal سرعت زیاده
توی اینترنت هم اعتراض کرده بودن برای سرعت بیش از حد بازی
ممون که راهنمایی میکنین

كسي هست از خريد فيفا براي ps4 پشيمون شده باشه؟
يكي از هم كلاسي هام مي گفت امسال فيفا اصلاً خوب نيست برخلاف 14
من الان ناراضیم ولی خب از دمو پس و تریلراش فهمیدم مالی نیست.
بدون فوتبالم که نمیشه اصلا...
مجبورم با این بسازیم تا اومدن یه اپدیت خفن

كسي هست از خريد فيفا براي ps4 پشيمون شده باشه؟
يكي از هم كلاسي هام مي گفت امسال فيفا اصلاً خوب نيست برخلاف 14

برا کسی که کریر باز باشه بازی بد نیست و خوبه کلا گویا آنلاینش مشکلاته عجیبی داره اما آفلاینش به نظره من خوبه و تغییراتشم خوبه.....
من فقط نفهمیدم چرا میگن خوب نیست بعد سایتای بازی امتیازه خوبه 8 به بالارو به اتفاق بهش دادن...اینجاست که بحثه سلیقه است....
یکیم بگه سایتای خارجی مشکل دارن باید شک کرد ...فیفا 14 بعضی چیزاش از اون ور بوم میوفتاد اما 15 از ی وره بوم یکیش شوت ها هست مثلا تو 14 از هر جای محوطه زاویه میدادی توپ میرفت چارچوب قلقشو بلد بودی ی راست میرفت تو گل الان یکم میدی کنار میره اوت...یا تک به تک ها الان زاویه موافق بهتر گل میشه زد تو 14 هم مخالف همش گل میشد تو اکثر مواقع
...14 سانتر خوب نداشت و خشک بود ولی این کات عالی میگیرن...راجب سرعت پاس برا آفلاین خوبه و بعد آپدیت دوم بازی عالیتر هم شده سرعته پاساش....تو این فوتبال ی چیزی خوب کار شده تو سرعت میشه خوب مانور داد ...این بازی در کل ی تغییراتی و باید امسال باهاش کنار اومد تا دید 16 و 17 چی میشن ...راجبه گرافیک و چمن و تماشاگرا و مخلفاته بازی که بازی رو به بالا هست ...
مثلا تو این نسخه توپ در اثر برخورد با آبهای کنار زمین و بعضی موانع هم رد نمیشه از توش البته گاهی بازیکنا از مربی کناری رد میشن برا پرتابه اوت که شاید تو هر 5 بازی ی بار باشه.....
راجبه 7 فرمان داخله بازی برا دفاع تا حمله که باید گفت بهترین تاریخ فیفا هست تو این قسمت وقتی میزنی all out attack کاملا میفهمی ی دفاع وسط تو حمله هست و دفاع کاملا خالی....راجبه بازی حریف هوشش تو لجندری تو آفلاین خوبه از وقت تلف کردنه خوشگلش وقتی جلو هست و تیمه شما ضعیفه کاملا معلومه ....
گلرهاشم باید مثلث تگیری خودش خروجاشو کاملا عالی میکنه فقط زمانی که از وسط زمین تک به تکی گلر جلو نمیاد و نزدیک میشه شما مثلث بگیری گیج میزنه باید تا نرسیده محوطه تا 6 قدم بیاری جلو مثلث ول کنی شیر میشه گلر دیگه بقیه جاها گلر تو کرنر هم خوب مشت میکنه بدون اثر گذاشتن روش....گلر ها هم گاهی عالین هم گاهی بد ...بازی آفلاینش شایستگی نمره 8 به بالارو داشته که سایت ها هم دادن و همه نسخه های فیفا هم همین اوضاع نمررو داشتن...
بگم البته من خودم با شوتاش یکم مشکل دارم وقت شوت زدن از کناره ها زیاد نمیشه مثله 14 روش حساب باز کرد...مشکله کارت دادن هم قابله حسه بازیکنا تا داور کارتو نکشه نگاش نمیکنن...و اون دعواهای بین هر خطا تکراریه اما روح بازی هنوزم جذابه و خوب....در کل حالت سختی بازی لجندری راحتر میشه گل زد یکم دفاعcpu رو ضعیف کردن تا گل زنی راحت بشه....
وقتی گل پیروزی زده میشه و بازیکن خودی تو استادیوم خودش دیوانه میشه از مخلفاته جذابه بازیه...باید واقع بینانه گفت تو ی تیوی عالی از نظر گرافیکی بازی خوبه همه چیزش و بهترین فوتباله تاریخه تو این قسمت...
و شما وقتی با تیمای لیگ برتر انگلستان بازی میکنی از دقت رو انیمیشن اکثره بازیکنا لذت میبری مثلا لوکاکو تو اورتون خیلی خوبه .....دریبل بازی در کل تو بازی خوبه ....
اما با تعریفایی که از بخش آنلاین میشه اوضاع گویا جالب نیست...

آفلاین باز باشی خوبه و سرگرم کننده بازی .....

آقایون الان بگم من نظرمو دادم دنباله جنگو جدل نیستم آخه اینجا شده تاپیکه پرطرفداره فیفا و جدل سره خوب یا بده بازی و من فقط و فقط نظر خودمو دادم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or