آخرین ویرایش:
هیچ کس توقع نداشت ولی شد...هیچی دیگه تنها چیزی که توقع نداشتم این بود که فیفا هم زرشـــــــــــک از اب در بیاد
آهان ديويژن 5 قضيش فرق ميكنه. شما وقتي برسي به ديويژن 2 يا 1 اون موقع تازه ميفهمي چه خبره. ديويژن هاي پايينتر با تيمهاي 4.5 ستاره هم ميشه در صورتي كه بازيت خوب باشه رئال مادريدش هم چندتا بهش زد و گلي هم نخورد. ولي تو ديويژنهاي بالاتر از اين خبرا نيست.بيشتر اوقات تيم 4.5 ستاره هم كه برداري ميندازتت به رئال مادريد اونم كسي كه دقيقا از باگهاي اين تيم استفاده ميكنه. با اين شرايط خيلي خيلي سخت ميشه بازي را كنترل كرد و برد. اينقدر هم كه سروراش خلوته كه شما يه تيم 4 ستاره هم برداري اصلا تيمي پيدا نميكنه. همه 5 ستاره برميدارن. عملا اگه بخواي تو سيزن موفق باشي بايد از باگها استفاده كني. البته از باگها به روش حرفه اي استفاده كردن هم مهارت ميخواد. ولي خب اگه ياد بگيري حال ميده. تو سيزن رئال به رئال ميفته. با رونالدو و بيل ميفتيم به جون همديگه. :d
شما گویا زیاد دقت نکردی من چی گفتم. دیویژن 5 فرق داره با دیویژن 1. انشالله هر وقت رسیدی دیویژن 1 به حرف من میرسی. تو دیویژن 1 دیگه خیلی اجازش دست شما نیست که بذاری طرف بهت گل باگ بزنه یا نه. اون اگه بلد باشه از باگها استفاده کنه شما خیلی خیلی باید زحمت بکشی و انرژی مصرف کنی تا جلوی حمله هاش را بگیری. در صورتی که طرف یه دکمه را میگیره می رسه به دروازت دوتا دریبل هم اونجا میزنه بدون هیچ دردسری. البته من نمی گم همه کسایی که تو سیزن هستن اینطوری هستنا، ولی تو دیویژن 1 و 2 تقریبا کسایی که تو رنک جهانی رتبشون بالا هست از باگها استفاده می کنن. از بین بچه های خودمون هم، من حقیقتش هنوز قسمت نشده با بیشتر بچه ها بازی کنم. با اون تعدادی که بازی کردم بعضیا زیاد استفاده می کردن، بعضیا کمتر. البته الان یجوری شده شاید تعریف من با شما درباره باگهای بازی متفاوت باشه. من یه چیزایی را مشکل بدونم شما نه. در کل اینکه الان فیفا بهترین بازی فوتبال هست شکی نیست، باید راهی پیدا کرد که یکسال با بازی کنار اومد.من الان توی سیزن دسته 5 هستم ولی تا اینجای کار حتی یکبار از وسط زمین گل نخوردم! بازیکنهای سریع رو هم چه از وسط زمین چه از کنار یاد گرفتم چطوری کنترل کنم. بازی خودم هم بر اساس پاسکاری هست و با گرافیک خوبی که داره واقعاً بازیه لذت بخشیه (خیلی هم با بچه های اینجا بازی کردم. همین چند روز پیش با جناب Rango بازی کردم و 4 - 3 باختم. البته در اول بازی 4 - 0 عقب افتاده بودم. اما هیچ کدوم از این کارهای فضایی اتفاق نیوفتاد). از اینها میشه نتیجه گرفت که درصد اتفاق افتادن این باگها باید خیلی خیلی کم باشه نه اینکه تو هر بازی 4 - 5 تا باگ بخورین. حس میکنم بعضی از دوستان یا کلا بازی نکردند و یا به شدت بزرگ نمایی میکنن!
فیفا بدون شک بهترین بازی فوتبال حال حاضره و نباید زیاد تحت تاثیر این بزرگ نمایی ها قرار گرفت. حقیقتاً PES خیلی مونده به فیفا برسه و این دو بازی در دو سطح کاملا متفاوت هستند. مطمئن باشید اگر یک روز بازی بهتر از فیفا اومد من خودم اولین نفری هستم که سراغش میرم. فعلا که دارم از فیفا 15 با گرافیک عالی، فیزیک خوب و تجربه واقعی فوتبال لذت میبرم.
فیفا 15 چند فریم میده رو ps4 ?
بله زیاد هستندكسي هست از خريد فيفا براي ps4 پشيمون شده باشه؟
يكي از هم كلاسي هام مي گفت امسال فيفا اصلاً خوب نيست برخلاف 14
من الان ناراضیم ولی خب از دمو پس و تریلراش فهمیدم مالی نیست.كسي هست از خريد فيفا براي ps4 پشيمون شده باشه؟
كسي هست از خريد فيفا براي ps4 پشيمون شده باشه؟
پس که دموش اشغال بود.اصلا من حاضرم با این فیفای اشغال بسازم تا پسخب صبر مي كردي pes رو ميگرفتي
حتماً كه نبايد فيفا بخريم