آخرین ویرایش:
اقا من توی Career هر موقع میرم رونالدو میخواد بره چیکار کنم نره ؟ همون اول فصل میگه میخوام برم
اون به کنار کسی جرات کنه بره وقتی که کالاف و اسسین و جیتی ای و فارکرای و لیتل بیگ پلنت بین pes lمیاد و وسطه این همه بازی افتاده تو بازار برا pes خرج کنه باید گفت عشقه pes....پس که دموش اشغال بود.اصلا من حاضرم با این فیفای اشغال بسازم تا پس
دموی پس در مقایسه با دموی فیفا0 بود
حالا که فیفا این شد دیگه پس بماند
من الان توی سیزن دسته 5 هستم ولی تا اینجای کار حتی یکبار از وسط زمین گل نخوردم! بازیکنهای سریع رو هم چه از وسط زمین چه از کنار یاد گرفتم چطوری کنترل کنم. بازی خودم هم بر اساس پاسکاری هست و با گرافیک خوبی که داره واقعاً بازیه لذت بخشیه (خیلی هم با بچه های اینجا بازی کردم. همین چند روز پیش با جناب Rango بازی کردم و 4 - 3 باختم. البته در اول بازی 4 - 0 عقب افتاده بودم. اما هیچ کدوم از این کارهای فضایی اتفاق نیوفتاد). از اینها میشه نتیجه گرفت که درصد اتفاق افتادن این باگها باید خیلی خیلی کم باشه نه اینکه تو هر بازی 4 - 5 تا باگ بخورین. حس میکنم بعضی از دوستان یا کلا بازی نکردند و یا به شدت بزرگ نمایی میکنن!
فیفا بدون شک بهترین بازی فوتبال حال حاضره و نباید زیاد تحت تاثیر این بزرگ نمایی ها قرار گرفت. حقیقتاً PES خیلی مونده به فیفا برسه و این دو بازی در دو سطح کاملا متفاوت هستند. مطمئن باشید اگر یک روز بازی بهتر از فیفا اومد من خودم اولین نفری هستم که سراغش میرم. فعلا که دارم از فیفا 15 با گرافیک عالی، فیزیک خوب و تجربه واقعی فوتبال لذت میبرم.
کنسولو اپدیت کن فیفارو هم بذاری توی دستگاه اگه به نت وصل باشی خودش اپدیت میشهبا سلام...من تازه ps4 خریدم وبازی fifa15 رو هم خریداری کردم...میخواستم بدونم که لازمه حتما کنسول رو آپدیت کنم یا نه؟و همچنین می خواستم بدونم که چطوری باید بازی فیفا 15 رو باید آپدیت کنم؟یه توضیح مختصری اگه میشه بدید...با تشکر
خیلی ممنون....اگه کنسول رو آپدیت نکنم بازی فیفا نمیاد؟برای آپدیت بازی لازمه اکانت psn داشته باشیم یا نه؟کنسولو اپدیت کن فیفارو هم بذاری توی دستگاه اگه به نت وصل باشی خودش اپدیت میشه
اپدیت رو دانلود کردم ولی هنوز تستش نکردم ببینم چه تغییراتی کرده ولی این چیزارو نوشته
)9Xh>
![]()