FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
تبریک ب ea و تسلیت ب گیمرها
بازی نابوده
تا آنلاین بازی نکرده بودم این همه باگ ب چشمم نیومده بود
باگ اول بازی و باگ بازیکنای سرعتی بیشتر از بقیه باگ ها ب چشم میان
حتی بعد از دوتا آپدیت وضعیت تغییری نکرده

دوستان آپدیت رو دروازه بانها هم تاثیری داشته؟
آخه این مدل گل تا حالا نخورده بودم. بعد آپدیت یکی خوردم. فکر کنم یه مدل جدید گل خوردن اضافه کردن :d
جالبیش اینه این گلا موقعی بخورید که دقیقه 80 هست و بازی 4-4 مساوی هست. اصلا یه حال عجیبی به آدم دست میده :d

Goalkeeper - Fifa15

یه مشکلی که هنوز بازی داره طرف از وسط زمین میشوته دروازه بان عین درخت نگاه میکنه فقط و کشکی گل میشه!هیچ منطقی پای این حرکت نیست!
____
یه ساعت پیش دو دست با یکی از بچه ها زدیم تو عمرم چنین لگی ندیده بودم!زیر 3 4 ثانیه نبود درود بر اینترنت ملی!!!:|

تو درجه legendray سی پی یو با ۳ نفر میاد توپو میگیره یا وقتی جاشون میذاری سریع دفاع تو یک ثانیه پر میشه
چطوری میشه تو درجه سختی بازی کرد؟راهنمایی کنید

تو درجه legendray سی پی یو با ۳ نفر میاد توپو میگیره یا وقتی جاشون میذاری سریع دفاع تو یک ثانیه پر میشه
بنظرم يهـو نرو سراغ اون درجه سختي بازي،از پرو شروع كن بعد وردكلاس بعد لجندري،منم خودم اينطوري بازي ميكنم
بعضي اوقات شده ٤ روز بازي نكردم بازيم كه اُفت ميكنه يه درجه ميام پايين تا يكمي عادت كنم دوباره

بازی تو درجه لجندری واقعا سخته !
بهترین راه کار به نظرم تو این درجه اینه که اصلا اجازه ندی تیم حریف زیاد صاحب توپ بشه و بتونی با مهندسی خوب بازی رو تو دستتات بگیری و توپ اصلا لو ندی.
که خب با توجه به اینترسپشن بالای هوش مصنوعی این کار واقعا سخت شده. و البته حوصله و اعصاب و صبر خیلی زیادی میخواد که ممکنه بعضی مواقع حتی لذت بازی رو کم کنه برات.

من آپدیت کردم اومدم دیدم همه به به چه خوب شد راه انداختن ، به خودم تلقین کردم خوب شده !

والا همون باگ بازاری ـه که بود . 3 تا گل رو شروع مجدد های مسخره خوردم !

فقط به نظرم یکم دروازه بان کمی از حالتی خنگی درومده . هرچند هنوز گل های زاویه بسته تو بازی هست ..

از گند های فیفا که بگزریم یه پیشنهاد به دوستانی که تا حالا سمت آلتیمیت نرفتن دارم ، به جرات میگم با سیزن وقتتون تلف میشه فقط ! لذت واقعی تو آلتیمیت هست . راستش خودم تازه فهمیدم و به پیشنهاد یکی از دوستان امسال شروع کردم . اولش که تیم داغون بود گفتم این چیه مسخره و .. بعد از 2 روز باور کنید معتاد این بخش شدم . 24 ساعت نشستم پاش . همون ترانسفرِ لایو دیوانه میکنه آدم رو !

الان کمتر از یه هفته هست یه تیم خیلی خوب جمع کردم ( رو لالیگا بستم تیم رو ) کمستری هم 100% . همه بازیکن ها هم اسمی و قابل قبول هستن مثل ایسکو ، گریزمان ، نگردو ، واران و ... خلاصه اینکه پیشنهاد میکنم اونایی که سمتش نرفتن 2 روز وقت بزارن واسش حال میکنن .

سیزن هیچی نداره جز وقت تلف کردن ! به طرف دو تا گل میزنی لیو میده . ولی آلتیمیت از ترس جمع کردن سکه مجبور هستن تا آخر بشینن پای کار ! خلاصه اینکه همه چیه این بخش رو حساب کتاب هست میشه گفت .

ببخشید زیاد شد :)

به نظر من كه بازي كردن با لجندري زياد هم مشكل نيست اگه مي خواهيد لجندري رو شكست بديد فقط بايد توجه داشته باشيد كه اگه تو نيمه حريف توپ رو از دست داديد به شدت بازيكنشون رو پرس كنيد و سعي كنيد دستش رو بخونيد و نگذاريد بازيسازي كنند اگه توپ در نيمه خودتون توپ در اختيارشون بود بايد بيخيال پرس شديد بشيد چون با يه اشتباه و جا موندن گل رو خورديد اينجا بايد بتونيد خوب پشت مدافع هاتون رو پوشش بديد بايد يكم حوصله داشته باشيد و با يه اشتباه از طرفشون بلافاصله ضد حمله بزنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or