FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
اقا دوستا میگن بهتر شده...ماهم میگیم شده
در کل امسال یا باید حرص خورد و فیفا بازی کرد(بعضی وقتها یه گلای عجیب غریبی میخوره ادم که به اونجاش فشار میاد)یا باید زدش به بیخیالی
مگه اینکه یه اپدیت اندازه حجم یه بازی کامل فیفا بدن تا این گندو جمعش کنن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

اگه اين بازي افتضاحه و هنوز بعد از آپديت هم افتضاحه حضور بعضي دوستان در اين جا واقعا جاي تعجب داره. خب اگه بازي داغونه لازم نيست هر روز به اينجا سر بزنيد و حرفتون رو تكرار كنيد. الان جوري شده كه يكي مياد تعريف ميكنه از بازي همه هجوم ميارن سمتش. تلقين يعني چي؟ اين يعني فقط شما سر از بازي در مياري و ديگران هم اگه تغييري حس مي كنن يعني تلقين كردن؟

دقت کردین هرکی میره سیزن میبازه میاد اینجا خودشو خالی میکنه،نه جون من دقت کردین:))

دقیقا.خودم هم همین مشکل رو دارم و تو بازی با cpu همه چیز بی نقصه و با season بازی کردن مشکلات هوش مصنوعی پیدا میشه :d

راستی آپدیت جدید بازی رو نصب کردم ( 221 مگ بود ) سرعت نرمال بازی خیلی زیاد شده مجبور شدم روی Slow بذارم تا مثل قبل از آپدیت باشه

من بعد از اپديت با دقت بازي كردم و:
بازي تو گيم پلي تغييري نداشته و همونه.. اينو كاملا با دقت گفتم..
يعني منظورم اينه كه اصلا باگ ها تو گيم پلي رفع نشده..
شما هم تو ذهنتون دوس دارين بهتر شه و با اين نيت بعد از اپديت رفتين تو بازي.. شانسي هم حتما يه حالت هايي تو بازي پيش اومده مثلا يهو خودتون خوب دفاع كردين و نزاشتين از وسط زمين طرف همه رو دريپل كنه حالا فك كردين بازي بهتر شده D:

من بعد از اپديت با دقت بازي كردم و:
بازي تو گيم پلي تغييري نداشته و همونه.. اينو كاملا با دقت گفتم..
يعني منظورم اينه كه اصلا باگ ها تو گيم پلي رفع نشده..
شما هم تو ذهنتون دوس دارين بهتر شه و با اين نيت بعد از اپديت رفتين تو بازي.. شانسي هم حتما يه حالت هايي تو بازي پيش اومده مثلا يهو خودتون خوب دفاع كردين و نزاشتين از وسط زمين طرف همه رو دريپل كنه حالا فك كردين بازي بهتر شده D:
شما الان سرعت پاس ها رو با اپدیت قبلی مقایسه کن میفهمی

تاریخ اروپا به دو قسمت تقسیم میشه قبل از رنسانس و بعد از رنسانس
تاریخ ما ها هم شده قبل از آپدیت و بعد از آپدیت
خداییش قبول دارید خییییییییییییییییییییییییلی بیکاریم ما؟:))

بچه ها من نتونستم flair shot را تروفیشو بدست بیارم چجوری باید بزنم؟؟؟ باید به کسی بخوره بره تو گل وسطه راه؟؟؟
آفلاین بازها خوشحالن بیشترشون انشاله همیشه آنلاینش داغون باشه تا بحث بالا بگیره.....شوخی کردم البته ...الان فردا میگن چرا شوخی کردی اینجا سازمان ملله ما با کسی شوخی نداریم ....
اگه میشد راجب هر بازی یک ماه پس از انتشارش نظر سنجی میزاشتن و راجب خوب بودن و نبودنش رای میگرفتن دیگه بحثا کم میشد و حداقل دعواهای اینکه بازی خوبه یا بده رفع میشد و فقط راجب نقاط ضعف و قوت بازی بحث میشد عالی بود....

آخرین ویرایش:
دوستان راهی نیست این مشکل وصل نشدن به سرور EA حل بشه؟ سالی یه بار وصل میشه اونم وسط بازی قطع میشه یه 3 - 0 میده...

اینترنتم داتکه 10 مگه...
والله تا اونجایی که من میدونم مشکل از پینگ اینترنت شماست نه سرعت دانلود و ترافیک.
با پینگ فوردارد یا تنظیمات DNS حل میشه

واقعا نباید فیفا روو اینجوری میکردن . بازی ای نیست که کمتر 7 8 گل داشته باشه یک بازیکن سرعتی بندازه بره تراکتور هم نمیتونه جلوشو بگیره دفاعش افتضاح شده باگ های خیلی زیادی داره . قصدم تخریب نیست یه وقت اشتباه برداشت نشه ولی خیلی دیگه تخیلی شده دوستانی که بازی کردن خصوصا fut دیک میکنن من چی میگم .

دقت کردین هرکی میره سیزن میبازه میاد اینجا خودشو خالی میکنه،نه جون من دقت کردین:))
سلام اخه به خدا این چه بازی هست بدترین فیفای 5 سال اخیر هست بدون شک که چی با روبن یا مسی یا هرکسی دیگه توپو بگیری بدویی بری تک به تک بشی زاویه موافق بزنی تو گل که دروازبانا هم که هیچی نگم بهتره راحت دریبل می خورن بعد جالبه عین تکل می یان توپو بگیرن

دوستان میشه یکی بهم یاد بده چطوری رو حالت تاکتیکال خوب دفاع کنم ؟ خیلی راحت دریبل میخورم اعصابم خورد شده اگه فقط بخوام معمولی بازی کنم باید قید آنلاین رو بزنم هر چقدر هم بازی کردم تمرین کردم نتونستم تاکتیکال یاد بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or