آخرین ویرایش:
یه سریاتون واقعا عجیب غریبید...
این آپدیت خیلی چیزا رو واقعا تغییر نداده...مثلا این باگی که از وسط زمین تا بازی شروع میشه میتونین برین گل بزنین یا مثلا این باگه مسخره 5 دقیقه وقته اضافه..
چیزایی که خیلی واضحه تغییر پیدا کردن سرعته بازیه..که یه کم آرومتر شده...فیزیک توپ بهتر شده و عکس العمل دروازه بانا بهتر شده..
ولی بازیا هنوز خیلی پر گله...دفاعها سوتی زیاد میدن و خیلی راحت میشه دریبلشون کردو گل زد..
با این همه هنوزم به نظرم بهترین فیفاییه که بازی کردم..تنها ایرادش همین باگای مسخرشه که امیدوارم با آپدیتای بعدی درست شه..
پینگ 300!آقا دو باره پشت سر همه این اتفاق میفته:
بدون اینکه اینترنتم قطع شه (لبتاب جلومه ... قطع شه میفهمم) تو سیزن از بازی میپره بیرون، 3-0 میشه
ممکنه حریفم بتونه عمدا اینکارو بکنه؟
من تجربه آنلاین ندارم نمیدونم کلک ملکی توش میشه زد یا نه ... ولی خیلی ناجوانمردانه س
فکر کن با پینگ 300 اونم با دفاع تاکتیکال (که من اصلا بلد نیستم :d) با هزار بدبختی بازی کنی وسطشم بیخودی بپره بیرون 3-0 بشه
ممکنه به خاطر پینگم باشه؟ الان نزدیک 300 ئه
تقریبا اکثر مشکلات بازی باقی مونده، البته سرعت بازی کم شده، ولی این کم شدن سرعت هم برای مدافعه و هم برای مهاجم، تفاوت شون تقریبا مثل قبله
یعنی با مهاجم سرعتی بندازی گوشه بری مدافع بهش نمیرسه و سرعت مدافع کم میشه !!!
باگ دروازبان ها سرجاشه (به خصوص تو خروجها) که وایمسته تا توپ از کنارش رد بشه !!
باگ شروع وسط زمین هم سرجاشه ... البته مهارناپذیر نیست (قبلا هم نبود) ولی به شکل غیر طبیعی تیم مدافع هنگ میکنه ! فقط اونی که نشانگر رو سرشه بازی معمولی شو میکنه که دست خودته ...
من به نظرم میاد L1 مثلث هم هنوز مثل فیفا 14 هست ... حالا نمیگم باگ ... ولی تقریبا همونجوریه
باید هافبکهای cm یا cmdت جلوشو بگیری راهش فقط همینهاین باگ شروع بازی که از وسط زمین همرو دریبل میکنند گل میزنند چطور میشه کنترل کرد؟
خیلی حال گیری هست کلی ذحمت میکشی گل میزنی بعد یارو با چند تا دریبل میادو گلت میزنه
Sent from my LG G2 using tapatalk pro