FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
یه سریاتون واقعا عجیب غریبید...
این آپدیت خیلی چیزا رو واقعا تغییر نداده...مثلا این باگی که از وسط زمین تا بازی شروع میشه میتونین برین گل بزنین یا مثلا این باگه مسخره 5 دقیقه وقته اضافه..
چیزایی که خیلی واضحه تغییر پیدا کردن سرعته بازیه..که یه کم آرومتر شده...فیزیک توپ بهتر شده و عکس العمل دروازه بانا بهتر شده..
ولی بازیا هنوز خیلی پر گله...دفاعها سوتی زیاد میدن و خیلی راحت میشه دریبلشون کردو گل زد..
با این همه هنوزم به نظرم بهترین فیفاییه که بازی کردم..تنها ایرادش همین باگای مسخرشه که امیدوارم با آپدیتای بعدی درست شه..

دقیقا ، به نظر من هم تغییرش کم بوده . فقط تغییر سرعت و کمی فیزیک توپ و واکنش بهتر رو احساس میکنم وگرنه بقیه ی مشکلات هنوز که هنوزه دیده میشه .

من نمیدونم این دوستانی که میگن تغییرات داشته کجاست که ما نمیبینیم بازی همون همون گل های تخیلی زده میشه دروازبان هم مثل ماست تنها تغییر مثبت همون لاتنسی بود

اون کسای که میگند بازی هیچ تغییری نکرده:
یه روز یه بچه ای با باباش رفته بود بیرون همش نق میزه اینو میخوام اونو میخوام باباش هم براش میگرفته ولی بازم بچه ه نق میزده.... باباهه به بچه میگه فردا مهون داریم نق نزنیا میگه باید فلان چیز برام بخری تا نق نزنم باباهه اون وسیله رو برای بچه اش میخره فردا مهمونا که میان یه دفعه بچه دوباره نق میزنه باباهه شاکی میشه میگه مگه تو قول ندادی نق نزنی ... بچه میگه اخه نقـــــــــــــــــــم میاد
این داستان نماینگر یکسری از دوستان عزیز هست

بیخیال دیگه بچه ها تغییر که بوجود اومده بابا.
میخاین حس کنین اپدیت هارو پاک کنید و بازی انجام بدید :d
تغییر بوجود اومده و منکرش نمیشه شد.
بازی هم درسته 100 درصد ایده ال نیست ولی خب اینکه منکر بهبودی بازی به نسبت قبلش بشیم دیگه بی انصافیه.

آقا دو باره پشت سر همه این اتفاق میفته:
بدون اینکه اینترنتم قطع شه (لبتاب جلومه ... قطع شه میفهمم) تو سیزن از بازی میپره بیرون، 3-0 میشه :|
ممکنه حریفم بتونه عمدا اینکارو بکنه؟
من تجربه آنلاین ندارم نمیدونم کلک ملکی توش میشه زد یا نه ... ولی خیلی ناجوانمردانه س
فکر کن با پینگ 300 اونم با دفاع تاکتیکال (که من اصلا بلد نیستم :d) با هزار بدبختی بازی کنی وسطشم بیخودی بپره بیرون 3-0 بشه :|
ممکنه به خاطر پینگم باشه؟ الان نزدیک 300 ئه

آقا دو باره پشت سر همه این اتفاق میفته:
بدون اینکه اینترنتم قطع شه (لبتاب جلومه ... قطع شه میفهمم) تو سیزن از بازی میپره بیرون، 3-0 میشه :|
ممکنه حریفم بتونه عمدا اینکارو بکنه؟
من تجربه آنلاین ندارم نمیدونم کلک ملکی توش میشه زد یا نه ... ولی خیلی ناجوانمردانه س
فکر کن با پینگ 300 اونم با دفاع تاکتیکال (که من اصلا بلد نیستم :d) با هزار بدبختی بازی کنی وسطشم بیخودی بپره بیرون 3-0 بشه :|
ممکنه به خاطر پینگم باشه؟ الان نزدیک 300 ئه
پینگ 300!
معلومه عزیز ماله همین پینگ بالای شماست.
برو خدارو شکر کن با این پینک وصل میشی psn :d

دوستان این بازیکن های Loan رو میشه تو تیم نگه داشت ؟
مثلا Falcao تو یونایتد فقط فصل اول هستش و تو فصل دوم از تیم میره
چطوری میشه قراردادش رو دائمی کرد که مجبور نباشی خداد پوند براش پرداخت کنی ؟

تقریبا اکثر مشکلات بازی باقی مونده، البته سرعت بازی کم شده، ولی این کم شدن سرعت هم برای مدافعه و هم برای مهاجم، تفاوت شون تقریبا مثل قبله
یعنی با مهاجم سرعتی بندازی گوشه بری مدافع بهش نمیرسه و سرعت مدافع کم میشه !!!
باگ دروازبان ها سرجاشه (به خصوص تو خروجها) که وایمسته تا توپ از کنارش رد بشه !!
باگ شروع وسط زمین هم سرجاشه ... البته مهارناپذیر نیست (قبلا هم نبود) ولی به شکل غیر طبیعی تیم مدافع هنگ میکنه ! فقط اونی که نشانگر رو سرشه بازی معمولی شو میکنه که دست خودته ...
من به نظرم میاد L1 مثلث هم هنوز مثل فیفا 14 هست ... حالا نمیگم باگ ... ولی تقریبا همونجوریه

من بعد ۳ هفته دوباره این پلاس رو از راه بسیار جالب و جذابی(:دی) گرفتم تونستم دوباره آنلاین بازی کنم.

اول از همه آپدیت کردم و امیدوار بودم تغییراتی تو بازی ببینم که واقعا هم دیدم . تو بخش سیزن حدود ۱۰ تا بازی کردم دو تا دیویژن اومدم بالا و با تیم های بارسا و دورتموند و چلسی هم بازی کردم.
باگ های بازی کامل رفع نشده ولی اون تاثیر کامل روی نتیجه بازی رو نداره و بهتر شده و میشه مهارشون کرد , این استارت زدن از وسط زمین هنوزم هست ولی باید سریعا پیش بینی کنید اون منطقه ای که فرار میکنه بازیکن حریف و راحت میتونین در عرض یکی دو ثانیه توپو بگیرین یا فرار بازیکنا از جناحین خیلی کمتر شده و اون حالت تخیلی هفته های اول رو نداره و هوش مصنوعی دروازه بانها هم خیلی بهتر شده و به جرات میتونم بگم نصف بازیها بهترین بازیکنای زمین آخر بازی دروازه بانها میشدن و اکثرا گلها بخاطر دفاع ضعیف حریفا یا بعضی اوقات خودم زده میشد نه بخاطر باگ یا هوش مصنوعی ضعیف دروازه بانها. سیستم دفاع بهبود پیدا کرده خیلی بهتر میشه تیمی دفاع کرد.

کلا این وقفه باعث شد که رو دفاع خیلی کار کنم این آپدیته هم بازیو بالانس کرده و خیلی لذت بردم از آنلاین و خلاصه حال کردم.اکثر حریفا از نظر دفاع کردن تو در و دیوار بودن تو این دیویژن :دی
دوستان آیدی من xSiavash_MHx هست کسی دوست داره بیاد با هم بازی کنیم چیزای جدید تر از دوستان حرفه ای یاد بگیریم :)

دوستان راهی نیست این مشکل وصل نشدن به سرور EA حل بشه؟ سالی یه بار وصل میشه اونم وسط بازی قطع میشه یه 3 - 0 میده...

اینترنتم داتکه 10 مگه...

تقریبا اکثر مشکلات بازی باقی مونده، البته سرعت بازی کم شده، ولی این کم شدن سرعت هم برای مدافعه و هم برای مهاجم، تفاوت شون تقریبا مثل قبله
یعنی با مهاجم سرعتی بندازی گوشه بری مدافع بهش نمیرسه و سرعت مدافع کم میشه !!!
باگ دروازبان ها سرجاشه (به خصوص تو خروجها) که وایمسته تا توپ از کنارش رد بشه !!
باگ شروع وسط زمین هم سرجاشه ... البته مهارناپذیر نیست (قبلا هم نبود) ولی به شکل غیر طبیعی تیم مدافع هنگ میکنه ! فقط اونی که نشانگر رو سرشه بازی معمولی شو میکنه که دست خودته ...
من به نظرم میاد L1 مثلث هم هنوز مثل فیفا 14 هست ... حالا نمیگم باگ ... ولی تقریبا همونجوریه

این باگ شروع بازی که از وسط زمین همرو دریبل میکنند گل میزنند چطور میشه کنترل کرد؟
خیلی حال گیری هست کلی ذحمت میکشی گل میزنی بعد یارو با چند تا دریبل میادو گلت میزنه

Sent from my LG G2 using tapatalk pro

این باگ شروع بازی که از وسط زمین همرو دریبل میکنند گل میزنند چطور میشه کنترل کرد؟
خیلی حال گیری هست کلی ذحمت میکشی گل میزنی بعد یارو با چند تا دریبل میادو گلت میزنه

Sent from my LG G2 using tapatalk pro
باید هافبکهای cm یا cmdت جلوشو بگیری راهش فقط همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or