FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
انصافا بعد از آپديت عالي شده دفاع ديگه يهو باز نميشه بازيكن هاي سرعتي مثل بيل و رونالدو ديگه هيولا نيستند دروازبان ها خيلي بهتر شدند و سرعت بازي كمتر شده كه به نظرم عاليه در كل بعد از آپديت با يه گيم پلي كاملا جديد طرف هستيد و واقعا بيشتر مشكلات حل شده

اقا من بيشتر بازي كردم يه سري ايرادات پايه ايه سره جاشه هنوز. باگ اشغال وسط زمين پا بر جاست هنوز... واقعا حالم بد ميشه گاهي از اين فيفاي اركيد

سلام به تمامی دوستان ، آپدیت دانلود شد :دی

خیلی خلاصه در یک جمله کوتاه بگم : بازی بالانس تر شده :دی

دو دست توی UT بازی کردم یا گیم پلی بازی خیلی بالانس و واقع گرایانه شده یا اون دو نفری که باهاشون بازی کردم خیلی خوب و منطقی بازی کردن :دی ضریب خطا پاس ها نسبتا بالا رفته ، سرعت گردش توپ نسبتا پایین اومده اما مهمترین نکته مثبت این آپدیت اینه سیستم دفاعی راحت تر شده و مهاجمین سرعتی حریف راحت میشه مهار کرد . کلا قبل از آپدیت همه چی دست خودمون بود اما الان حتی بازیکنی که کنترلش در دست نداریم هم خوب فضاهارو میبنده و یارگیری می کنه . از اونور قائدتا حمله هم سخت شده و دیگه با یک سرتوپ نمیشه براحتی دریبل کرد و باید کمی از فکرمون استفاده کنیم :دی

مثلا حتی یک بار هم نذاشتم بازیکنی مثل بنتکه از دفاعم رد بشه اما هنوز یک مشکل مونده اونم غیر منطقی بودن شوت های از راه دوره . در مورد دروازبان ها هم راستش موقعیت خاصی روی دروازه ها نیومد که بگم پیشرفت داشتن یا نه . اون بنده خدایی که باهام بازی کرد 3 بار توپو به تیر زد و دروازبانم داخلش نقش نداشت . اون باگ شروع بازی هم چیزی نیست که خیلی رو اعصابتون بره ، قبل از آپدیت هم میشد با تراکم و بستن فضا مانع نفوذ بازیکن حریف بشیم و با آپدیت هم فکر می کنم دفاع در شروع بازی راحت شده باشه

خلاصه این آپدیت بهتر از هیچی بود و امیدوارم باعث بشه دوستان از بازی بیشتر لذت ببرن

مشکل AA و کچل شدن بعضی از بازیکنا مثل راکیتیچ و براوو حل شده ؟؟ :دی

دومی نمیدونم اما اولی رفع نشده :دی

آخرین ویرایش:
اصلا مگه با ۲۰۰ مگ یک فاجعه رو انقدر خوب کرد؟

بله براحتی میشه تغییر محسوس داد
احتمالا اسلایدر های پیش فرض رو دستکاری کردن، مثلا اون سرعتی که قبلا با اسلایدر 50 اجرا میشد الان رو اسلایدر 60 اجرا میشه (عدد ها فرضی ئه ها) و رو اسلایدر 50 فعلی سرعتش از 50 قبل از آپدیت کمتره
شاید این تغییر در حد چند مگابایت بیشتر حجم اطلاعات نخواد ...
اما مشکلی که باقی می مونه اینه که به همون نسبت سرعت مدافعین هم پایین میاد و باز اختلاف سرعت مهاجم و مدافع سرجاش می مونه
این مورد دوم احتمالا حجم بیشتری برای برطرف کردنش احتیاجه

بله براحتی میشه تغییر محسوس داد
احتمالا اسلایدر های پیش فرض رو دستکاری کردن، مثلا اون سرعتی که قبلا با اسلایدر 50 اجرا میشد الان رو اسلایدر 60 اجرا میشه (عدد ها فرضی ئه ها) و رو اسلایدر 50 فعلی سرعتش از 50 قبل از آپدیت کمتره
شاید این تغییر در حد چند مگابایت بیشتر حجم اطلاعات نخواد ...
اما مشکلی که باقی می مونه اینه که به همون نسبت سرعت مدافعین هم پایین میاد و باز اختلاف سرعت مهاجم و مدافع سرجاش می مونه
این مورد دوم احتمالا حجم بیشتری برای برطرف کردنش احتیاجه

درود ، بحث سرعت هیچوقت اونقدر ها هم کاملأ همراه با تأثیر نبوده اما سرعت تخیلی با سرعت بالا کاملأ متفاوته ، نمونش اون دریبل 2 طرفه ای که توی بازی رئال و بارسال دیدیم بیل زد ، نمیدونم دفاع رو به روش کی بود ، اما این که احساس بشه خود بازی بالانس تر شده و بعضی از عمل ها و عکس العمل ها روش مانور داده شده در این آپدیت میتونه مفید باشه و البته از نظر پیش فرض فکری مناسب برای طرفداران ، با این حال من هنوز آپدیت نکردم ، اما از نظرات دوستان به این نتیجه رسید م که حداقل بازی 40 - 45 درصد بهتر شده و اگر واقعأ اینطور باشه برای من تا بدین لحظه کفایت میکنه .

چرا تركيب هاي من هنوز آپديت نيست يعني من تو منچستر فالكائو و بليند رو ندارم ؟؟؟
سلام این که خودتون باید برید کاستومایز ادیت تیم اپدیت اسکواد بعد اپدیت کنید هر هفته یه اپدیت نقل و انتقالات می ده با اون اپدیت 200 مگ فرق داره موفق باشید

دیشب تقریبا 4 ساعت داشتم بازی می کردم و با یکی از بچه هایی بازی کردم که هم عالی دفاع می کنه هم عالی حمله می کنه . چیزی که به وضوح در آپدیت جدید بهتر شده عملکرد دروازبان ها هستش و خداروشکر حداقل قابل تحمل تر از قبل کار می کنن . یک سری مشکل دیگه مثل پاس ها ، سرعت گردش توپ ، عملکرد و سوییچ بین مدافعین هم تا حدی بهبود پیدا کرده اما بازم در مجموع بازی همون قالب قبلی حفظ کرده و سرعت و بازیکن سرعتی در بازی نقش خیلی مهمی داره .

مثلا شما برید بایرن وردارید و یک ترکیب 4-3-3 دفاعی بزارید ، ریبری و روبن هم مهاجمین کناری باشن و در شروع تاکتیک بزارید روی حالت Defence . با این حالت هم عمق دفاعتون تراکم خوبی داره هم در ضدحمله با سرعت تخیلی ریبری و مخصوصا روبن کارتون خیلی راحته .

اگر بخواید فیفا 15 براتون قابل تحمل باشه فقط باید یک فکری برای مهار بازیکن های سرعتی بکنید . چه رئال ور میدارید چه رم حتما در شروع بازی تاکتیک روی حالت Defence بزارید تا مدافعین کناری نفوذ نکنن . اگر 3 دفاعه میزارید در صورتی که حریف شما رئال ، بایرن یا بارسا هستش حتما ترکیب 5 دفاعه کنید . این یک بخشه و بخش دوم به مهار بازیکن های سرعتی بر می گرده که اونم بحث پوشش خیلی مهمه اگر بی مهابا بریم توی پای بازیکنا یا تن به تن باهاشون حرکت کنیم 90% دریبل میخوریم و فقط باید پوششی کار کنیم یعنی فضایی ببندیم که فکر می کنیم بازیکن به اون سمت میره .

کلا همونطور که در پست قبل گفتم آپدیت باعث شده بازی بالانس تر بشه اما هنوزم قالب قبلی بازی تغییری نکرده و بازیکن های سرعتی نقش خیلی مهمی دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or