FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا این آپدیت مشکلات آفلاینم که سرعت پاس ها بود هم حل کرده من حس میکنم کاملا یا من خل شدم :d....
ولی مطمعن باشین مشکلاتی خواهد داشت باز چون بدونه مشکل نمیشه بازی بالاخره اما امیدوارم ی عده عشقه انتقاد منطقی تر باشن .....

دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف توو محوطه ی جریمه روی درجه سختی های بالا واقعا خیلی مشکله و مثل اب خوردن مدافعا دریبل میخورن. باید یه فکری به حال این قضیه بکنن چون اصلا نمیشه توپ رو از حریف گرفت و بازیکنا زرت و زرت دریبل میخورن.

با این اپدیت جدیده مشکلات انلاین بیشترش حل شده.

دوستان امروز خواستم برم تو فیفا اما ا پیغام اپدیت داد.این فکر کنم اپدیت دوم هست از زمان عرضه.زدم اپدیت الان 1 ساعته رو 99 درصد گیر کرده و هی stop instalation میشه و دوباره میزنم ادامه اپدیت بره اما باز stop میشه.10 بارم زدم باز همین میشه.کسی میدونه برا چیه؟
بازیو پاک کردم دوباره نصب کردم و الان باز زدم برا دانلود اپدیت.

خیلی بهتر شده
سرعت بازی کمتر شده.خطای پاسا بیشتر شده.کارامدی بازیکن سرعتی کمتر شده.دفاع خیلی بهتر شده
دروازه بانا خیلی بهتر شدن
شوتای پشت محوطه راحت تو گل نمیرن
گیم پلی تا حدی شبیه 14 شده
هنو مشکلاتی هست ولی باز خیلی بهتر شده
در کل الان اولین باری بود که از فیفا لذت بردم
ممنونم EA

اپدیت تغییرهای خوبی رو ایجاد کرده و ملموسه.
بهتر شدن بازی رو میشه حس کرد.
حالا میشه لذت برد!
-----------
فقط و فقط امیدوارم اون حالت انتخاب داور رو برگردونن ... تو 18 خودی جرات نداریم نزدیک بازیکن حریف شیم.

یکی از معدود اپدیتهای یه بازی بود که خیلی به چشم میومد تغییراتش!بازی خیلی بهتر شده
انلاین بازی چقدر اعتیادواره روزی 5 6 دست بازی نکنی خوابت نمیگیره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or