آخرین ویرایش:
دیشب منم اینجوری شدم صبح هم تا ظهر درست شد از ظهر به بعد همین حالت شده دوباره (البته من دیروز نتم رو از 1مگ کردم 10مگ فکر کنم برای همینه) مشکل از کجاست نمیدونمدقیقا برا منم همینجور بود تا دیشب.امروز ظهر درست شد اما حالا که میریم انلاین بازی کنم وقتی سرچ میکنه هیچ کس رو پیدا نمیکنه.کلا خیلی بد شده این وضعیت
این بریتانیایی ها فازشون چیه میرن بازی رو میخرن
اینا یک سال خودشون نگه دارن EA آدم میشه
آقا این دوستمون که با من بازی کرد (man08521) کی بود؟
دمش گرم واقعا لذت بردم از بازیش، هرچند باختم ولی آدم با بازیکن خوب بازی کنه لذت میبره :d
بازی ما رم کم کم بهتر کرد دیگه این آخرا مساوی میکردیم :d
بقیه دوستان هم ادد کنن بازی کنیم: ghyy5042
خیلی حرفه ای نیستم .. ولی در حدی که بازی سرگرم کننده بشه هستم :d
آقا من هنوز 24 ساعت نشده مزه بازی آنلاین رفته زیر دندونم ... یه کم خوره ام :d افتخار بدید با مام بازی کنید
سیزن حال نمیده ... بازی آدمو خراب میکنه
یه روز با دفاع تاکتیکال بازی کردم اومدم راه رفتن کلاغو یاد بگیرم داشت راه رفتن خودمم یادم میرفت![]()
آنلاین اگه وقتشو داشته باشی مسلماً حالش بیشتره. بازی با هوش مصنوعی خیلی زود تکراری میشه. بچه های این جا هم یه عده واقعاً بازیشون خوبه و سعی کن باهاشون بازی کنی تا قوی شی. واقعاً با بعضی از دوستان که بازی میکنی میفهمی چقدر ضعیفی![]()
داداش شکسته نفسی میکنی شما بازیت خیلیم خوب بود فقط شانس بیشتر باهم یار بود. اما خب یکدفعه از لگیسی بخوای تاکتیکال بازیکنی حق داری یخورده سردرگم بشی کم کم دستت میاد شما به تاکتیکال عادت کنی بازیت بی نقصتر میشه تو حمله عالی بودی تو دفاعم عادت کنی خیلیم شاخی ،من اینجا با خیلی از بچه ها بازی کردم اما بیشتر از همه اقا سینا اقا مهرداد،شایان عزیز و شما بهتر از بقیه بودین. بازی با شماها که فقط بفکر لذت بردن هستین نه استفاده از باگ واقعا عالیه و لذت بخش!آقا این دوستمون که با من بازی کرد (man08521) کی بود؟
دمش گرم واقعا لذت بردم از بازیش، هرچند باختم ولی آدم با بازیکن خوب بازی کنه لذت میبره :d
بازی ما رم کم کم بهتر کرد دیگه این آخرا مساوی میکردیم :d
بقیه دوستان هم ادد کنن بازی کنیم: ghyy5042
خیلی حرفه ای نیستم .. ولی در حدی که بازی سرگرم کننده بشه هستم :d
آقا من هنوز 24 ساعت نشده مزه بازی آنلاین رفته زیر دندونم ... یه کم خوره ام :d افتخار بدید با مام بازی کنید
سیزن حال نمیده ... بازی آدمو خراب میکنه
یه روز با دفاع تاکتیکال بازی کردم اومدم راه رفتن کلاغو یاد بگیرم داشت راه رفتن خودمم یادم میرفت![]()
چمن مشکلی ندارهسلام.
مشکل چمن دمو در نسخه اصلی برطرف شده؟ منظورم اینکه چمن مثل موکنه بعد یهویی زیر پای بازیکن سبز میشه حل شده؟
مشکل افت فریم در برخی صحنه ها چه طور؟
داداش شکسته نفسی میکنی شما بازیت خیلیم خوب بود فقط شانس بیشتر باهم یار بود. اما خب یکدفعه از لگیسی بخوای تاکتیکال بازیکنی حق داری یخورده سردرگم بشی کم کم دستت میاد شما به تاکتیکال عادت کنی بازیت بی نقصتر میشه تو حمله عالی بودی تو دفاعم عادت کنی خیلیم شاخی ،من اینجا با خیلی از بچه ها بازی کردم اما بیشتر از همه اقا سینا اقا مهرداد،شایان عزیز و شما بهتر از بقیه بودین. بازی با شماها که فقط بفکر لذت بردن هستین نه استفاده از باگ واقعا عالیه و لذت بخش!
نمیدونم چرا psnبرام قطع شد نشد دیگه بازی بزنیم اخه بازی من دیجیتالیه اگر بخوام بازی کنم حتمی باید به psn وصل باشم.انشالله بیشتر بازی کنیم لذت ببریم.