آخرین ویرایش:
این بازی اصلا ارزش بحث کردن نداره وقتی بهترین بازیکنش ویکتور ایباربو باشهکه از رونالدو مسی بهتره تو این فیفا دیگه هیچ بحثی نمیمونه
![]()
دوستانی که از دفاع کردن CPU به عنوان مثال برای پرسینگ استفاده میکنید به این دقت کردید که ممکنه سیستم دفاع CPU جوری تنظیم شده باشه که با کمترین زمان ممکن به حرکت شما عکس العمل نشون بده؟ شما هر چقدر هم که استاد پرسینگ باشید و دفاعتون عالی باشه، وقتی توی کورسِ بدون توپ با هیچ بازیکنی به رونالدو نزدیک هم نمیشید فایده نداره. طرف از پشت هیجده زمین خودش تا ته مثلث رو پُر میکنه، زارت رونالدو با 6 متر اختلاف از دفاع آخر جلو افتاده. یه ثانیه اشتباه میکنید، یه توپ از دست میدید تا بیاید بهش نزدیک بشید از وسط زمین اومده تو محوطه جریمه.
بعد این چه مدلشه که وقتی طرف بازی رو از وسط زمین شروع میکنه و حرکت میکنه سمت خط دفاع بازیکنا مُنگُل میشن؟ قشنگ واضحه خنگ میشن و راحت موقعیت گل میدید. به هر حال من با بازی حال میکنم، چون مثل خیلی ها با دید شبیه ساز به بازی نگاه نمیکنم. با دوست آشنا بازی میکنم، آنلاین میزنم، میبرم میبازم برام مهم نیست. ولی کسی که واقعاً براش برد و باخت اهمیت داشته باشه، میتونه تا مرز جنون پیش بره توی این بازی.
تو سیزن بیشتر رقابت توی دیویژن 1 و 2 هست! البته با این وضعی که فیفا 15 داره راحت میتونی بری دیویژن 1 و همونجا هم بمونی!من دیگه زدم در بیخیالیدو تا بازی میدم دوستم بازی کنه، دوتا برادرزادم دو تا هم خودم
شما هم مثل من بیخیال بازی کنید، کلی حال میده
من اولین باره سیزن میزنم، تا دیویژن 6 اومدم توی یه روز، الان اینایی که توی دیویژن 6 هستن خوب بازی میکنن؟من که هیچی بارم نیست از هر 10 بازی 8 تاشو میبرم
![]()
راست میگی؟؟؟:dسلام اینم اضافه کنم فیفا 14 بهتر از فیفا 15 هست
تنها دروازه بان فیفا که باگ نداره نویر هستش لامصب هر چی میزنی میگیره
تنها دروازه بان فیفا که باگ نداره نویر هستش لامصب هر چی میزنی میگیره