FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
نمره IGN و یک نمره Eurogamer کم کرده بدون احتساب باقی سایت های بزرگ بازی , میانگین کلی بازی از 87 رسیده به 81 این یه افت کم نیست , این یعنی یه عقب گرد از نظر کیفی.

ign کمتر داده گیم اینفورمر نسبت به نسخه قبل بیشتر داده . شما چرا اینو در نظر نمی گیری ؟ ضمن اینکه ما داریم راجع به نمرات بازی ورزشی صحبت می کنیم که هر سال داره عرضه می شه و حدود نمراتش همیشه همین خواهد بود . حالا اگه مشکل شما این افت متا هست می تونی هر چه سریعتر منتظر pes بمونی و ببینی اون چه وضیعتی پیدا می کنه !! اونموقع انتخاب بهتری می تونی انجام بدی !
شما فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی. من گفتم تو FIFA 14 از چهل متری میشه شوت زد , اما توی FIFA 15 از دایره ی وسط زمین یعنی از 50 متر و بیشتر! تو پست قبلت هم از لینک FIFA 14 برای دادن نمرات استفاده کردی , قائدتا بازی که می کنی حتما FIFA 15 نیست دیگه . لینکی که دادم رو دانلود کن یه نمونه بیار که دروازبان توی دروازست و از اون فاصله بازیکن زده باشه توی گل! تا به الان به جزئ کیاوش , با هر کس دیگه ای که بازی کردم حتی یه کاپ هم ندادم به طرف! امار گل هم که دیگه حرفشو نزن قشنگ 4-5 برابرش گل زدم. بازی عبدالله رو قبول داری؟! ازش بپرس درباره ی بازیم خودش برات توضیح میده و امار رو به صورت خصوصی برات میگه چون نیازی نمی بینم بگم و اشاره ای بکنم چون به هر حال رفیقمه و نمی تونم بدون اجازه نتایجمون رو اینجا بذارم. شکی هم ندارم چون خداروشکر بر عکس فیفا 14 که تو بخش فرندلی بالای 1400-1500 تا بازی کردیم و نصفش رو ثبت نکرد , اینجا همه رو ثبت می کنه.
در مورد اشتباه اومدن تاپیک حق با شماست ! من تو اولین کامنتمم گفتم با توجه به جو فوق العاده فانی که به وجود اومده علاقه ای به انجام بحث ندارم همونطور که نمونش رو الان تو صحبت های شما می شه دید . حالا لینک نمرات اشتباه کپی شده مهم نیست . مهم اینو که شما خودتو زدی به اون راه و دنبال مغلطه می گردی . اول از همه یه لطفی کن ایدیتو به من بگو من حتما این کارو انجام می دم و از چندین نفر راجع بهت سوال می کنم ببینم کجا بودی این چند ساله و الان در چه وضعیتی از دیویژن قرار داری و ... بعد از اون هم لطف کن با لیونل مسیت در برابر من از باگ فیفا استفاده کن و 4 یا 5 تا به من بزن و منو ببر . یا رئال بردار و با رونالدو بیرون پا بشوت . منم اصلا رئالی نیستم و رئال بر نمی دارم . با هوش مصنوعی که قضیه رو مخفی کردی و پیچوندی ! یه لطفی کن تو بازی رو در رو با من این کارو انجام بده و هی به من گل بزن ! تخصصت هم که تو فیلم گرفتنه فیلم بازی رو بذار اینجا همه استفاده کنن !

p.s : کلا از ابتدا هم علاقه ای به کش دادن بحث نداشتم . هر ساله این مشکلات در تاپیک نسخه های مختلف فیفا بوده و سینا قبلا بهش اشاره کرده بود . سعی کنیم به غیر از اشکالات بازی اشکالات خودمون هم ببینیم !

موفق باشید

ign کمتر داده گیم اینفورمر نسبت به نسخه قبل بیشتر داده . شما چرا اینو در نظر نمی گیری ؟ ضمن اینکه ما داریم راجع به نمرات بازی ورزشی صحبت می کنیم که هر سال داره عرضه می شه و حدود نمراتش همیشه همین خواهد بود . حالا اگه مشکل شما این افت متا هست می تونی هر چه سریعتر منتظر pes بمونی و ببینی اون چه وضیعتی پیدا می کنه !! اونموقع انتخاب بهتری می تونی انجام بدی !

FIFA که صد در صد بهتر از PES هست , اما یک سوال! ایا این بهتر بودن یعنی از نسخه های قبلی خودشم بهتره و بی نقصه؟! من که فکر نمی کنم. مسلما اینطور نیست. نمرات هم گیم اینفورمر 0.5 نمره بیشتر داده در حالی که یوروگیمر و IGN جفتشون یکی 1 نمره کم کردن! 2 نمره کاهش کجا یه نیم نمره افزایش کجا اصلا نزدیک به هم نیستن. کاهش یکی دو نمره ای میشه کاهش کم نه 6-7 نمره ای. FIFA 15 نمرش 10 برابر PES 15 بشه , اما در این حقیقت که نسبت به نسخه های قبلیش افت داشته شکی ایجاد نمی کنه.
در مورد اشتباه اومدن تاپیک حق با شماست ! من تو اولین کامنتمم گفتم با توجه به جو فوق العاده فانی که به وجود اومده علاقه ای به انجام بحث ندارم همونطور که نمونش رو الان تو صحبت های شما می شه دید . حالا لینک نمرات اشتباه کپی شده مهم نیست . مهم اینو که شما خودتو زدی به اون راه و دنبال مغلطه می گردی . اول از همه یه لطفی کن ایدیتو به من بگو من حتما این کارو انجام می دم و از چندین نفر راجع بهت سوال می کنم ببینم کجا بودی این چند ساله و الان در چه وضعیتی از دیویژن قرار داری و ... بعد از اون هم لطف کن با لیونل مسیت در برابر من از باگ فیفا استفاده کن و 4 یا 5 تا به من بزن و منو ببر . یا رئال بردار و با رونالدو بیرون پا بشوت . منم اصلا رئالی نیستم و رئال بر نمی دارم . با هوش مصنوعی که قضیه رو مخفی کردی و پیچوندی ! یه لطفی کن تو بازی رو در رو با من این کارو انجام بده و هی به من گل بزن ! تخصصت هم که تو فیلم گرفتنه فیلم بازی رو بذار اینجا همه استفاده کنن !

ID من که salah_erosennin هست و می تونی از هر کسی که دلت خواست از بین بچه ها که بازیشون خوبه و روی PS4 هستن بپرسی. دوما هم با هوش مصنوعی قضیه رو مخفی کردم و پیچوندم؟! من متوجه نمیشم؟! دریبل زدم بازیکنا رو زدم تو گل دیگه:دی حالا اصلا این به کنار , اون شوته توجیهش چیه؟! مسلما توجیه نداره اون شوت. از مرکز زمین با یه بازیکن شوت بزنی بره توی گل! یک بار هم نباید این اتفاق بیوفته چون توی واقعیت نیوفتاده , ولی خب توی فیفا چندین و چند بار داریم می بینیم این نوع شوت ها و گل هارو.
در ضمن شما kiavashbaradaran رو هم اد کن. ایشون بازیش از من هم بهتره.

1 نمره IGN و یک نمره Eurogamer کم کرده بدون احتساب باقی سایت های بزرگ بازی , میانگین کلی بازی از 87 رسیده به 81 این یه افت کم نیست , این یعنی یه عقب گرد از نظر کیفی.

شما فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی. من گفتم تو FIFA 14 از چهل متری میشه شوت زد , اما توی FIFA 15 از دایره ی وسط زمین یعنی از 50 متر و بیشتر! تو پست قبلت هم از لینک FIFA 14 برای دادن نمرات استفاده کردی , قائدتا بازی که می کنی حتما FIFA 15 نیست دیگه . لینکی که دادم رو دانلود کن یه نمونه بیار که دروازبان توی دروازست و از اون فاصله بازیکن زده باشه توی گل! تا به الان به جزئ کیاوش , با هر کس دیگه ای که بازی کردم حتی یه کاپ هم ندادم به طرف! امار گل هم که دیگه حرفشو نزن قشنگ 4-5 برابرش گل زدم. بازی عبدالله رو قبول داری؟! ازش بپرس درباره ی بازیم خودش برات توضیح میده و امار رو به صورت خصوصی برات میگه چون نیازی نمی بینم بگم و اشاره ای بکنم چون به هر حال رفیقمه و نمی تونم بدون اجازه نتایجمون رو اینجا بذارم. شکی هم ندارم چون خداروشکر بر عکس فیفا 14 که تو بخش فرندلی بالای 1400-1500 تا بازی کردیم و نصفش رو ثبت نکرد , اینجا همه رو ثبت می کنه.

پست قبلیم که چند دقیقه قبل از شما زدم :

اینم لینک دانلود یکی از این گل ها که اتفاقی ضبط شده حالا خواستی چندین و چند گل دیگه رو ویدئو میگیرم می ذارم برات چون به وفور میشه از این نوع گل ها زد تو این FIFA :

دانلود فایل 20141011_155616.mp4

تازه 2 نفر رو که اون بالا مسی با سرعت جا گذاشته متاسفانه نشون نمیده که اگر نشون بده میشه به هم ریختن 5-6 نفر فقط با سرعت و اینور اونور کردن بازیکن. فکر نمی کنم دفاع کم نقصی مثل لجندری وقتی به این راحتی دریبل می خوره بازی من خیلی خوب باشه , بلکه یه جای کار این FIFA می لنگه که اجازه می ده اینقدر راحت یه بازی کن چندین و چند بار چند نفر رو فقط با سرعت رد بکنه.

در اخر هم اینو بگم که من برای خود نمایی به هیچ وجه من الوجوه نیومدم پست بدم و نخواهم داد و اگر باعث ازرده خاطر کسی شدم با این پست ها ازش عذر خواهی می کنم چون همه منو میشناسن. تا همین چند روز پیش اصلا نمیومدم توی تاپیک ولی دیگه کسی واضحات رو ببینه و براشون توضیح بخواد , ادم رو اذیت و ناراحت می کنه. حالا ما که نوبیم و اصلا بازی بلد نیستیم از این بازی لذت نمی بریم , امیدوارم که شما که بازیتون خیلی خوبه لذت ببرین. شرمنده که سرتون و سر بچه ها رو درد اوردم.

کاملا با حرفات موافقم داداش
چند روزه من و خیلیا داریم همینارو میگیم
یه عده دوست دارن خودشونو گول بزنن
در کل تو بازی تو بخشای اساسی مشکل داره و باعث شده بالکل فیفا از مسیر خودش که به سمت شبیه ساز شدن حرکت میکرد،منحرف بشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

همین چند دقیقه پیش با لجندری بازی کردم 4 تا گل فقط با یه مسی بهش زدم!!!!!!!!!! فقط با یه مسی یعنی خودم خندم گرفته بود! توپ رو می دادم به مسی بعدش یه دور می زدم یه استارت دفاع چلسی 10 متر میوفتاد عقب مسی هم که کلا یه درجه زاویه داشته باشه میزنه توی گل.
این شوت در مقابل این دریبل هایی که لجندی هم می خوره اصلا چیزی نیست امین:دی کلا این فیفا در قیاس با نسخه های قبلی یه عقب گرد کامله.
من از همون نسخه دمو عمق فاجعه رو حس کردم!
چی بگه ادم یه عمری فیفا زدیم و عادت کردیم به خوب بودن بازی.
البته منم اگه عشق رئال و بارسا بودم و میدیم بازیکن محبوبم رو اینقدر غیر عادی میشه باهاشون کار کنم از بازی لذت میبردم.
شکر خدا پلاس ندارم و فقط با رفقا دور هم بازی میکنیم.
لجنداری که بدبخت شده بس دنبال بازیکن باید بدوئه :))
در کل میگم بازی اشکال داره تو گیم پلیش و فقط باید امیدمون به این باشه یه پچ بدن بازیو یه مقدار حرفه ای تر کنن.
طوری که اورال ها بیشتر تعیین کننده باشه تا عواملی مثل سرعت یا فرزی.
الان تموم دوستان تو بازی با من فقط حواسشون به کومن تو یووه هستش با اورال 67 :d فقط و فقط به خاطر سرعت 91ش =))
دیگه کم کم عادت کردیم به بازی و خودم مقایسه میکنم میبینم سبک بازیمم عوض شده :|

ID من که salah_erosennin هست و می تونی از هر کسی که دلت خواست از بین بچه ها که بازیشون خوبه و روی PS4 هستن بپرسی. دوما هم با هوش مصنوعی قضیه رو مخفی کردم و پیچوندم؟! من متوجه نمیشم؟! دریبل زدم بازیکنا رو زدم تو گل دیگه:دی حالا اصلا این به کنار , اون شوته توجیهش چیه؟! مسلما توجیه نداره اون شوت. از مرکز زمین با یه بازیکن شوت بزنی بره توی گل! یک بار هم نباید این اتفاق بیوفته چون توی واقعیت نیوفتاده , ولی خب توی فیفا چندین و چند بار داریم می بینیم این نوع شوت ها و گل هارو.
در ضمن شما kiavashbaradaran رو هم اد کن. ایشون بازیش از من هم بهتره.

حتما این کار رو انجام خواهم داد هر چند همه چیز مثل روز برام روشنه :دی چون اولین باری نیست که به من ایدی پیشنهاد می دن .در مورد پیچوندن شما لطف می کنی رو اخرین درجه به یه تیم مثل من سیتی یا چلسی همینجوری با بدو بدو 4 5 تا گل می زنی و با اختلاف می بریش . همین بازی که شروع شد برو سمت دروازش هی بیرون پا بشوت از وسط زمین بشوت ببینیم نتیجه چی می شه . کل افرادی که با بازی مشکل دارن از بخش افلاین تعریف می کنن ولی شما در این زمینه هم داری واسه خودت رکورد زنی می کنی و این می تونه خیلی جالب باشه !

حتما این کار رو انجام خواهم داد هر چند همه چیز مثل روز برام روشنه :biggrin1: چون اولین باری نیست که به من ایدی پیشنهاد می دن .در مورد پیچوندن شما لطف می کنی رو اخرین درجه به یه تیم مثل من سیتی یا چلسی همینجوری با بدو بدو 4 5 تا گل می زنی و با اختلاف می بریش . همین بازی که شروع شد برو سمت دروازش هی بیرون پا بشوت از وسط زمین بشوت ببینیم نتیجه چی می شه . کل افرادی که با بازی مشکل دارن از بخش افلاین تعریف می کنن ولی شما در این زمینه هم داری واسه خودت رکورد زنی می کنی و این می تونه خیلی جالب باشه !

قربانت بروم اونایی که فقط افلاین زدن , کف دستشون رو بو نکردن که لجندری هم از مسی عقب میوفته بابا:d خود شما امتحان کن مسی رو تک مهاجم بذار رو به روی همین چلسی که اتفاقا همین گلی که دیدی اخرش بازی شد 4-2 و 4 گل هم دقیقا شبیه هم بودن:d کافیه یک دفاع رو رد کنی بعدش دستت رو بذار رو R2 هیچ کدوم از مدافعا دیگه بهت نمی رسن!!!! برادر من دیوانه نیستم از تنها بازی ورزشی که در سال بازیش می کنم و خیلی هم اتفاقا بازیش می کنم انتقاد کنم , اشکالات خودمون به کنار , وقتی خیلی ها از قدیمی ها هم انتقاد می کنن یعنی واقعا مشکل داره اونم نه یه کم , بلکه زیاد. تو بخش افلاین علت اینکه انتقاد ها کمه علاوه بر صحبت بالا:d اینه که میشه از طریق تغییرات توی گیم پلی درستش کرد. مثلا پاس ارور رو برد بالا یا سرعت گیم پلی رو تغییرش داد که منطقی بشه و بازیکن نتونه عین پشمک دفاع رو رد کنه.

آخرین ویرایش:
قربانت بروم اونایی که فقط انلاین زدن , کف دستشون رو بو نکردن که لجندری هم از مسی عقب میوفته بابا:d خود شما امتحان کن مسی رو تک مهاجم بذار رو به روی همین چلسی که اتفاقا همین گلی که دیدی اخرش بازی شد 4-2 و 4 گل هم دقیقا شبیه هم بودن:d کافیه یک دفاع رو رد کنی بعدش دستت رو بذار رو R2 هیچ کدوم از مدافعا دیگه بهت نمی رسن!!!! برادر من دیوانه نیستم از تنها بازی ورزشی که در سال بازیش می کنم و خیلی هم اتفاقا بازیش می کنم انتقاد کنم , اشکالات خودمون به کنار , وقتی خیلی ها از قدیمی ها هم انتقاد می کنن یعنی واقعا مشکل داره اونم نه یه کم , بلکه زیاد. تو بخش افلاین علت اینکه انتقاد ها کمه علاوه بر صحبت بالا:d اینه که میشه از طریق تغییرات توی گیم پلی درستش کرد. مثلا پاس ارور رو برد بالا یا سرعت گیم پلی رو تغییرش داد که منطقی بشه و بازیکن نتونه عین پشمک دفاع رو رد کنه.

می گم که در این زمینه شما داری رکورد می زنی واسه خودت ! من خودمو کشتم تو سیزن رتبم 340 تو دنیا و نمی ره بالاتر تو راحت می تونی با این وضعیت بری تو 20 تای اول و هر سال از جوایز نفیس EA بهره مند بشی و دعوت بشی تو امریکا و مسابقات حضوری ! یه درامد خیلی خوب هم می شه برات !

بحث از نظر من تموم شدست و هر کسی مختاره هر جوری دوست داره فکر کنه ! من منکر مشکلات بازی نیستم و این نسخه هم مثل تمامی نسخه ها مشکلات خودش رو داره . منتهی هیچوقت زیر بار این موضوع نمی رم که باخت من مقصرش EA و نوب بازی های حریفم هست ! علت باخت من خود من هستم و نوع بازی من می تونه تا 80 درصد منو تا حاشیه امنیت نباختن قرار بده . این یه فکته و فیفا بازی نیست که قبولش نداشه باشه . اخرین کامنتم در این رابطه بود .

من همين يك پست رو بدم و در اين رابطه ديگه پست نمي دم.
حالا اصلا این به کنار , اون شوته توجیهش چیه؟! مسلما توجیه نداره اون شوت. از مرکز زمین با یه بازیکن شوت بزنی بره توی گل! یک بار هم نباید این اتفاق بیوفته چون توی واقعیت نیوفتاده , ولی خب توی فیفا چندین و چند بار داریم می بینیم این نوع شوت ها و گل هارو.
تو واقعيت كجا با يك دكمه مي شد از هر جاي زمين با يك شوت كات دار دروازه رو باز كرد؟ تو واقعيت كجا مي شد از 18 قدم خودت فرت و فرت پاس گل بدي؟ تو واقعيت كجا دروازبان ها رو هر كرنر، با ذكر و صلوات توپ رو مي گيرن؟ تو واقعيت كجا تو هر بازي اكثر گل ها با ضربه سر هست؟
عزيز من فيفا اصولا واقعيت نيست. هر نسخه هم مشكلات خودش رو داره! منتهي يكي مثل من سعي مي كنه از باگ ها استفاده نكنه (جدا چرا بايد عمدا از وسط زمين گل بزني؟ خب بازي باگ داره درست. شما بايد تا بازي شروع شد از 50 متري شوت بزني؟؟) و در عين حال سعي كنه ضعف هاي خودش رو تقويت كنه، يكي مثل شما فقط جو منفي مي ده! از همين بازي مشكل دار هم مي شه لذت برد. قبول كنيد يا نه، بهترين شبيه ساز فعلي همين فيفا هست. پس بهتره نيمه پر ليوانش رو ببينيد.

ولي دروازبان هاي بازي واقعا پسرفت داشتن. مشكل اصلي بازي همينه به نظرم كه مشكل بزرگي هم هست واقعا. ديگه دريبل خوردن از مسي و 4 تا گل رد و بدل شدن تو 10 دقيقه ربطي به EA نداره!

عجب چنگی شده تمامی هم نداره....گوره ea اصلا الان ی عده ناراضین و مشکلاتشم میگن ی عده هم راضین...بیشتر آفلاین بازها راضین مثله من بخصوص از کریر اکثره آنلاین باز ها هم به شدت ناراضی...
الان یچیز هست و اونم بازی که موجوده و گزینه بعدی pes خوب اون اگه بخش آنلاین داره برین سمته اون ی سال شاید اصلا فیفا به مرور بدتر بشه و pes بهتر ...من تا میام سایت میبینم فیفا تو صدر تاپیکاست همش باز میکنیم دعوا بین اشخاصه و دفاع از بازی و گند بودن بازی....بازی بشخصه گویا برا آنلاین بازها زهر ماره البته شرمنده که گفتم این کلمه رو اما خوب ما تا ی سال بگیم خوبه و امثاله من بگن آفلاینش خوبه و شما ها بگین آفلاینش بده و مزخرف....خداییش خسته نشدیم؟؟ من هر وقت میام بازی سنتر بخش پلی 4 فیفا تو صدره و جایه جدله....خاک تو سره سرانه ea اصلا اینو منی میگم که اصلا از آفلاینش راضیم...تموم شده رفته دیگه 11 ماه دیگه یکی دیگش میاد...2ماه صبر کنین بسته های دانلودی بهبوده بخش آنلاین نیامد بفروشین بره ناراحت نشین ..آفلاینش جایه دفاع داره و نمرشم خوبه آنلاینشم گویا آشغال و جای دفاع نداره...زیاد دوستیامونو احترام بهمو برا بازی ی ساله که عمرش بیشتر نیست خرج نکنیم....من نظر دادم اما دوست دارین بگین بازی بده یا خوبه باز ادامه بدین چون حقتونه و کسی نباید و نمیتونه چیزی بگه...موفق باشین...
فقط لستر اورتون چلسی و پرسپولیس:d

تو واقعيت كجا با يك دكمه مي شد از هر جاي زمين با يك شوت كات دار دروازه رو باز كرد؟ تو واقعيت كجا مي شد از 18 قدم خودت فرت و فرت پاس گل بدي؟ تو واقعيت كجا دروازبان ها رو هر كرنر، با ذكر و صلوات توپ رو مي گيرن؟ تو واقعيت كجا تو هر بازي اكثر گل ها با ضربه سر هست؟
عزيز من فيفا اصولا واقعيت نيست. هر نسخه هم مشكلات خودش رو داره! منتهي يكي مثل من سعي مي كنه از باگ ها استفاده نكنه (جدا چرا بايد عمدا از وسط زمين گل بزني؟ خب بازي باگ داره درست. شما بايد تا بازي شروع شد از 50 متري شوت بزني؟؟) و در عين حال سعي كنه ضعف هاي خودش رو تقويت كنه، يكي مثل شما فقط جو منفي مي ده! از همين بازي مشكل دار هم مي شه لذت برد. قبول كنيد يا نه، بهترين شبيه ساز فعلي همين فيفا هست. پس بهتره نيمه پر ليوانش رو ببينيد.

در مورد بخش اول , ضربات کات دار از وسط زمین بله اون هم جزء ایرادات و باگ ها محسوب میشه , ولی از راه نزدیک یا 30 متری یکم اینور اونور چیز عجیبی نیست یه نمونش گل مسی به تیم ملی خودمون توی جام جهانی یا خیلی گل های مشابه توسط بازیکن های بزرگ دیگه. ضربات سر هم توی FIFA 14 باگ بود , مگه شک داری و اصلا شبیه به واقعیت نبود!!!! که اگر بود EA نمیومد مشکلش رو برطرف کنه و سر زدن رو سخت تر کنه.
یه تناقض خیلی زیاد هم حرفت داره با صحبت اخرت. اگر FIFA بهترین شبیه ساز موجود هست ( که البته بهترین شبیه سازه فوتباله چون در قیاس با NBA 2K اصلا شبیه ساز نیست!) پس باید واقعیت باشه یا نزدیک باشه به واقعیت در حالی که اون قسمت قرمز رنگ مستقیم داری میگی واقعیت نیست. من همین چند پست قبل هم گفتم , بهترین بازی مبتنی بر ورزش فوتبال در حال حاضر همین FIFA هست , اما ایا باید کور بشیم و ایراداتش رو نادیده بگیریم؟! اگر قرار باشه یک بازی در قیاس با نسخه ی قبل افت کنه و ما چون همچنان از رقباش بهتره ایراداتش رو نگیم جفا کردیم در حق خودمون چون اون ایرادات در نسخه ی بعدی هم رفع نمی شن ( نکته ای که خداروشکر چه کسایی که بازیشون خوبه و چه کسایی که بازیشون بده در کشور های غربی بار ها و بار ها بهش اشاره کردن و دارن از EA خرده میگیرن.)
همینجا شما داری میگی بازی باگ داره , بازی که پر باگه یعنی ایراد داره و باید ازشون صحبت کرد. وقتی دروازبان هایی که خود شما بهش اشاره کردی , از 50 متری شوت می کنی میره تو گل حریفت این میشه باگ , این میشه اختلال در روند عادی گیم پلی و نکته ی منفی برای بازی. جالبه خودت داری میگی باگ داره , ولی میگی خب استفاده نکنین ازش تا نبینینش. مثل اینه که هوا روزه شما در اتاق رو بستی چراغ رو خاموش کردی چشمات رو بستی میگی نه من نوری نمی بینم پس روز نیست شبه.
یه ایرادشم که شما توی پستت ذکر کردی , توی تک به تک کافیه بازی کن رو ببری زاویه ی موافق دروازبان , دروازبان عین گوشکوب وای میسته و شما راحت ردش می کنین و می زنین توی گل.
اینکه من باگ نزنم با اینکه بازی باگ یا اشکال داره یا نه فرق می کنه. اصلا من باگ نزنم , این یعنی بازی هیچ گونه مشکل و ایرادی نداره؟! این یعنی بستن چشم بر روی ایرادات بازی. حقیقتا من نمی تونم بر روی ایراداتی که واقعا هم وجود دارن ( اینو 100 ها نفر توی همین تاپیک گفتن من که کلا 1 روز نیست وارد این بحث شدم , یا بازیبازای غربی یا اصلا چرا اونا , همین منتقدا ) چشمام رو ببندم و چون می برم , بگم بازی مشکل نداره.

اقا من با کیامی بازی های زیادی رو انجام دادیم و میتونم بگم که یکی از برترین خط دفاع هایی رو دادا بوده که من باهاشون بازی کردم توی همین بازی پریشبمون من از کنازه ها نفوذ میکردم اونم با بیل و رونالدو !!!!

شاید تو فیفا ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ اگر از دفاع تکتیکال استفاده نمیکردید با ماسمالی میشد جلوی حمله حریف رو گرفت ولی تو این نسخه اینطور نیست و باید بلد باشی چه موقع از تمامی قابلیت های دفاعی بازی استفاده کنی . (هنوز هم خودم نتونستم باهاش خوب کنار بیام)
به جرات میشه گفت از هر ۱۰ نفر فیفا باز ایرانی دو نفرشون از تکل ایستاده ، تاکتیکال دفندینگ و quick tactis ها استفاده میکنند همه ی این ها تو روند بازی تاثیر داره

همین پارسال نبود ؟؟؟؟!! کافی بود طرف فقط یک سرزن نیاز داشت تا به گل برسه یا ۱۳ و اون سرعت وحشتناکش (قدرتبدنی پشمک حاج عبدالله بود و بازیکنی مثل جووینکو همرو رد میکرد) ۱۲ هم با اینکه انقلاب فیفا بود ولی اگه یادتون باشه شوت های کات دار دهنمون رو صاف کرده بودن حتی کات دار های زمینی با سرعت بسیار اروم هم قی میخرد میرفت توگل
حالا شما از همهی این قابلیت های بازی هم استفاده کنی در هر ۲۰ بازی یکبار هم اونجوری اتفاق میوفته اگر اشتباه نکنم فصل پیش بازی ارسنال منچستر ولکات با سرعت انفجاریش همرو رد کرد و ثانیه ۱۹ به گل رسید

اگر این حرف های شما رو هم فرض قرار بدیم طرف همون اول بازی هم گل بزنه خیلی بهتر از اینه که مارسلو روی سر کیلینی بلند شه و بزنه تو گل#:-s

از نظرات دوستان استفاده کردیم

فیفا 15 بدون شک خالی از ایراد و نقیصه نیست کما اینکه از نظر نمرات ضعیفتر از نسخه های قبل عمل کرده اما من یک جوری صحبت های کیانوش با یک شکل دیگه میگم و خداشاهده منظور منم منم کردن و ادعای هاردکور بودن نیست اگر کسی چنین برداشتی داره اصلا نقل قول نکنه و با من رابطه ای نداشته باشه .

موضوع خیلی واضحه ، یک سری مشکلات در بازی وجود داره که مشخصه مثلا سیستم پاسکاری آسان تر و آرکید تر شده ، متاسفانه سیستم دروازبانی جدید موفق نبوده و تناقض زیاد داره و البته سیستم شوت های از راه دور هم بالانس نیست و گاهی اوقات توپ های عجیبی به گل تبدیل میشه ( همونطوری که دوستمون -----moh----- بهش اشاره کرد )

اینا چیزایی هستن که کلیت بازی تشکیل داده و کسی نمیتونه بگه در بازی وجود نداره و هر کسی بیاد بگه اینا در بازی نیست متعصبانه برخورد کرده . تا اینجا نظر ما با شما فاصله نداره اما زمانی بحث و فاصله ایجاد میشه که شما مبنای قضاوتُ تجربیات شخصی خودتون قرار میدید نه چیزهایی که در بازی "همه ما" وجود داره . یک سری چیز هست که کلی نیست و صرفا به سبک بازی بر می گرده و به اقتضای سبک بازی ممکنه همه ما نقاط قوت و ضعفی داشته باشیم اما یک سری دوستان با نظرات شخصی میخوان اون نقاط ضعف به بازی دیکته کنن ، مثلا مهار بازیکن های سرعتی در بازی غیر ممکنه ، بازیها پر گل شده (!) ، بازیکن سرعتی اون جلو بزاریم کار تمومه ، کسی رئال ورداره حتما میبره (!) و این صحبتهای شخصی

اما سوال من اینه که چرا بنده حقیر یا مثلا کیانوش یا مثلا اقای ایکس این چیزا داخل بازیمون نیست ؟ چرا بازیهای من پرگل نمیشه و از نظر تعداد گل بالانسه ؟ چرا من باگ های سرعتی نمیبینم و در حد توانم میتونم خط دفاع جمع کنم ؟ ( قاعدتا مثل نسخه های قبل از از ناحیه ضربه هم میخورم اما "باگ" نمیبینم )

نسبت به EA تعصب هم ندارم ، همین کیانوش که الان در مورد فیفا 15 باهام هم نظره خودش میدونه چقدر به EA بابت آرکید شدن فیفا 13 فحش دادم . این بحث رئال هم کنار بزارید تا بوده رئال همیشه قدرتمند بوده و خواهد بود و حقشونم هست . من در مورد انتقادهای بچه ها از فیفا 15 خیلی فکر می کردم . یک سری از این انتقادها کاملا وارده و شکی توش نیست اما یک سری از حرف ها بیش از حد مغرضانه و شخصیه

متاسفانه مشکل اصلی ذهنیت بازی برخی دوستان هستش . دوستمون -----moh----- بحث مهارت بازی وسط آورد ، بر فرض من برم با ایشون بازی کنم و ایشون 5-0 منو ببرن و تمام گل ها هم روی سرعت ماورایی مسی و شوت های تخیلی باشه که از دید ایشون باگه اما از نظر من اصلا باگ نیست . من بعد از بازی به هیچ عنوان نمیام باختم تقصیر بازی بندازم بلکه سعی می کنم بازیم در اون حد پیشرفت بدم که دفعه بعد که با -----moh----- بازی کردم از اون نواحی دیگه ضربه نخورم .

متاسفانه این ذهنیت در نزد خیلی از دوستان وجود نداره ، هر گلی میخورید که داخلش سرعت و شوت از راه دور نقش داشته دربست به جای اینکه ایرادات خودتون بررسی کنید میاد اسمش میزارید باگ بازی در حالی که مطمئنا تعریف درستی از واژه "باگ" ندارید . متاسفانه بزرگترین مشکل برخی دوستان اینه تطبیق پذیر نیستن و تحمل تغییر ندارن ، اینجا منظور از تغییر سیستم جدید دفاعیه . حتما باید به فیفا 15 از یک زاویه بهتر نگاه کنید . دریبلینگ و کارهای سرعتی به اون صورت راحت نشده بلکه دفاع کردن و کنترل مدافعین "خیلی" سخت شده طوری که بعضی وقتا واقعا رو مخ و آزاردهنده هم میشه اما اگر ذهنیت شما این باشه هیچوقت نمی تونید بازی خودتون براساس سیستم دفاعی نسخه 15 تطبیق بدید .

در این چند صفحه خیلی از دوستان نسبت به بازی انتقاد داشتن ، اکثر اونا کسایی هستن که من چند ساله میشناسمشون و مثل برادرم براشون احترام قائلم اما توقع من اینه فضایی بوجود بیارید که منی که با بازی تونستم ارتباط برقرار کنم هم بتونم بیام داخل تاپیک و با شما تبادل نظر کنم . انتقاد کنید ، زیاد هم انتقاد کنید اما با لحن درست و به دور از ترول . به اون بحث ذهنیت هم که گفتم خواهشا فکر کنید ، نه فقط فیفا هر مولتی پلیر دیگه ای هم برید اگر اینقدر تطبیق پذیری در مقابل تغیرات براتون سخته مطمئن باشید نمیتونید به موفقیت برسید .

1 نمره IGN و یک نمره Eurogamer کم کرده بدون احتساب باقی سایت های بزرگ بازی , میانگین کلی بازی از 87 رسیده به 81 این یه افت کم نیست , این یعنی یه عقب گرد از نظر کیفی.

پست قبلیم که چند دقیقه قبل از شما زدم :

اینم لینک دانلود یکی از این گل ها که اتفاقی ضبط شده حالا خواستی چندین و چند گل دیگه رو ویدئو میگیرم می ذارم برات چون به وفور میشه از این نوع گل ها زد تو این FIFA :

دانلود فایل 20141011_155616.mp4

تازه 2 نفر رو که اون بالا مسی با سرعت جا گذاشته متاسفانه نشون نمیده که اگر نشون بده میشه به هم ریختن 5-6 نفر فقط با سرعت و اینور اونور کردن بازیکن. فکر نمی کنم دفاع کم نقصی مثل لجندری وقتی به این راحتی دریبل می خوره بازی من خیلی خوب باشه , بلکه یه جای کار این FIFA می لنگه که اجازه می ده اینقدر راحت یه بازی کن چندین و چند بار چند نفر رو فقط با سرعت رد بکنه.

در اخر هم اینو بگم که من برای خود نمایی به هیچ وجه من الوجوه نیومدم پست بدم و نخواهم داد و اگر باعث ازرده خاطر کسی شدم با این پست ها ازش عذر خواهی می کنم چون همه منو میشناسن. تا همین چند روز پیش اصلا نمیومدم توی تاپیک ولی دیگه کسی واضحات رو ببینه و براشون توضیح بخواد , ادم رو اذیت و ناراحت می کنه. حالا ما که نوبیم و اصلا بازی بلد نیستیم از این بازی لذت نمی بریم , امیدوارم که شما که بازیتون خیلی خوبه لذت ببرین. شرمنده که سرتون و سر بچه ها رو درد اوردم.

ممد قبلنم گفتم بچه گل و باحالیه ! خیلی هم پسر با اطلاعاتیه ! چندین جا شده گیر کنم راجع به بازیها و مشکلاتشون .. یه سری مثلا تو بازی دیابلو مونک رو ورداشته بودم افتاده بودم توی چاه و باید چیت میزدم تا بیام بیرون .. دیگه ناامید شده بودم که محمد اومد با یه شخصیت دیگه دستشو دراز کرد منو از تو چاه کشید بیرون در حالی که هیش کی دیگه نمیتونست !!
نظرمو راجع به بازی گفتم قبلن.. همون اولش تو بعد از پنج شیش دست بازی کردن انگاری خوشم اومده بود ولی کم کم بعدش دیدم که واوایلا !.. و لازم نیست دوباره بگم .. دیگه همونیه که هست ..فوتبال نیست که .. پینگ پونگه !
البته دیشب چند دست با حسن زدم که دو سه تا دستش تیمای یک ستاره دوستاره ورداشتیم .. حتمن امتحان کنین .. یکم از اون حالت آرکید درمیاد بازی و متعادل تر و قابل تحمل تر میشه .

اما راجع به بازی ممد ساده بگم من فرندلی با اکثر دوستان اگه فرصت کنم میزنم .. تو فیفا 14 هم این اواخر که اومدم رو ps4 نظرم همین بود که اول کیاوش دوم محمد بعد بقیه هم پشت سرشون .. حالا این نظر منه الان ! هر کی یه نظری داره نظرش هم محترمه :d

این پستم حالت کلی داره و مخاطب خاص ! و اینا نداره ! کسی جوگیر نشه بیاد یهو بهش بر بخوره :d

من همين يك پست رو بدم و در اين رابطه ديگه پست نمي دم.

ولي دروازبان هاي بازي واقعا پسرفت داشتن. مشكل اصلي بازي همينه به نظرم كه مشكل بزرگي هم هست واقعا. ديگه دريبل خوردن از مسي و 4 تا گل رد و بدل شدن تو 10 دقيقه ربطي به EA نداره!
یکی میگفت:
یه خبر خوب دارم یه خبر بد.
- خبر بد چیه؟؟؟
- اینجا بیابونه و مسلما فقط میتونیم شن بخوریم.
- خبر خوب؟؟؟؟
- اینجا پر از شنه!!!!!
8-|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or