آخرین ویرایش:
نمره IGN و یک نمره Eurogamer کم کرده بدون احتساب باقی سایت های بزرگ بازی , میانگین کلی بازی از 87 رسیده به 81 این یه افت کم نیست , این یعنی یه عقب گرد از نظر کیفی.
در مورد اشتباه اومدن تاپیک حق با شماست ! من تو اولین کامنتمم گفتم با توجه به جو فوق العاده فانی که به وجود اومده علاقه ای به انجام بحث ندارم همونطور که نمونش رو الان تو صحبت های شما می شه دید . حالا لینک نمرات اشتباه کپی شده مهم نیست . مهم اینو که شما خودتو زدی به اون راه و دنبال مغلطه می گردی . اول از همه یه لطفی کن ایدیتو به من بگو من حتما این کارو انجام می دم و از چندین نفر راجع بهت سوال می کنم ببینم کجا بودی این چند ساله و الان در چه وضعیتی از دیویژن قرار داری و ... بعد از اون هم لطف کن با لیونل مسیت در برابر من از باگ فیفا استفاده کن و 4 یا 5 تا به من بزن و منو ببر . یا رئال بردار و با رونالدو بیرون پا بشوت . منم اصلا رئالی نیستم و رئال بر نمی دارم . با هوش مصنوعی که قضیه رو مخفی کردی و پیچوندی ! یه لطفی کن تو بازی رو در رو با من این کارو انجام بده و هی به من گل بزن ! تخصصت هم که تو فیلم گرفتنه فیلم بازی رو بذار اینجا همه استفاده کنن !شما فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی. من گفتم تو FIFA 14 از چهل متری میشه شوت زد , اما توی FIFA 15 از دایره ی وسط زمین یعنی از 50 متر و بیشتر! تو پست قبلت هم از لینک FIFA 14 برای دادن نمرات استفاده کردی , قائدتا بازی که می کنی حتما FIFA 15 نیست دیگه . لینکی که دادم رو دانلود کن یه نمونه بیار که دروازبان توی دروازست و از اون فاصله بازیکن زده باشه توی گل! تا به الان به جزئ کیاوش , با هر کس دیگه ای که بازی کردم حتی یه کاپ هم ندادم به طرف! امار گل هم که دیگه حرفشو نزن قشنگ 4-5 برابرش گل زدم. بازی عبدالله رو قبول داری؟! ازش بپرس درباره ی بازیم خودش برات توضیح میده و امار رو به صورت خصوصی برات میگه چون نیازی نمی بینم بگم و اشاره ای بکنم چون به هر حال رفیقمه و نمی تونم بدون اجازه نتایجمون رو اینجا بذارم. شکی هم ندارم چون خداروشکر بر عکس فیفا 14 که تو بخش فرندلی بالای 1400-1500 تا بازی کردیم و نصفش رو ثبت نکرد , اینجا همه رو ثبت می کنه.
ign کمتر داده گیم اینفورمر نسبت به نسخه قبل بیشتر داده . شما چرا اینو در نظر نمی گیری ؟ ضمن اینکه ما داریم راجع به نمرات بازی ورزشی صحبت می کنیم که هر سال داره عرضه می شه و حدود نمراتش همیشه همین خواهد بود . حالا اگه مشکل شما این افت متا هست می تونی هر چه سریعتر منتظر pes بمونی و ببینی اون چه وضیعتی پیدا می کنه !! اونموقع انتخاب بهتری می تونی انجام بدی !
در مورد اشتباه اومدن تاپیک حق با شماست ! من تو اولین کامنتمم گفتم با توجه به جو فوق العاده فانی که به وجود اومده علاقه ای به انجام بحث ندارم همونطور که نمونش رو الان تو صحبت های شما می شه دید . حالا لینک نمرات اشتباه کپی شده مهم نیست . مهم اینو که شما خودتو زدی به اون راه و دنبال مغلطه می گردی . اول از همه یه لطفی کن ایدیتو به من بگو من حتما این کارو انجام می دم و از چندین نفر راجع بهت سوال می کنم ببینم کجا بودی این چند ساله و الان در چه وضعیتی از دیویژن قرار داری و ... بعد از اون هم لطف کن با لیونل مسیت در برابر من از باگ فیفا استفاده کن و 4 یا 5 تا به من بزن و منو ببر . یا رئال بردار و با رونالدو بیرون پا بشوت . منم اصلا رئالی نیستم و رئال بر نمی دارم . با هوش مصنوعی که قضیه رو مخفی کردی و پیچوندی ! یه لطفی کن تو بازی رو در رو با من این کارو انجام بده و هی به من گل بزن ! تخصصت هم که تو فیلم گرفتنه فیلم بازی رو بذار اینجا همه استفاده کنن !
1 نمره IGN و یک نمره Eurogamer کم کرده بدون احتساب باقی سایت های بزرگ بازی , میانگین کلی بازی از 87 رسیده به 81 این یه افت کم نیست , این یعنی یه عقب گرد از نظر کیفی.
شما فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی. من گفتم تو FIFA 14 از چهل متری میشه شوت زد , اما توی FIFA 15 از دایره ی وسط زمین یعنی از 50 متر و بیشتر! تو پست قبلت هم از لینک FIFA 14 برای دادن نمرات استفاده کردی , قائدتا بازی که می کنی حتما FIFA 15 نیست دیگه . لینکی که دادم رو دانلود کن یه نمونه بیار که دروازبان توی دروازست و از اون فاصله بازیکن زده باشه توی گل! تا به الان به جزئ کیاوش , با هر کس دیگه ای که بازی کردم حتی یه کاپ هم ندادم به طرف! امار گل هم که دیگه حرفشو نزن قشنگ 4-5 برابرش گل زدم. بازی عبدالله رو قبول داری؟! ازش بپرس درباره ی بازیم خودش برات توضیح میده و امار رو به صورت خصوصی برات میگه چون نیازی نمی بینم بگم و اشاره ای بکنم چون به هر حال رفیقمه و نمی تونم بدون اجازه نتایجمون رو اینجا بذارم. شکی هم ندارم چون خداروشکر بر عکس فیفا 14 که تو بخش فرندلی بالای 1400-1500 تا بازی کردیم و نصفش رو ثبت نکرد , اینجا همه رو ثبت می کنه.
پست قبلیم که چند دقیقه قبل از شما زدم :
اینم لینک دانلود یکی از این گل ها که اتفاقی ضبط شده حالا خواستی چندین و چند گل دیگه رو ویدئو میگیرم می ذارم برات چون به وفور میشه از این نوع گل ها زد تو این FIFA :
دانلود فایل 20141011_155616.mp4
تازه 2 نفر رو که اون بالا مسی با سرعت جا گذاشته متاسفانه نشون نمیده که اگر نشون بده میشه به هم ریختن 5-6 نفر فقط با سرعت و اینور اونور کردن بازیکن. فکر نمی کنم دفاع کم نقصی مثل لجندری وقتی به این راحتی دریبل می خوره بازی من خیلی خوب باشه , بلکه یه جای کار این FIFA می لنگه که اجازه می ده اینقدر راحت یه بازی کن چندین و چند بار چند نفر رو فقط با سرعت رد بکنه.
در اخر هم اینو بگم که من برای خود نمایی به هیچ وجه من الوجوه نیومدم پست بدم و نخواهم داد و اگر باعث ازرده خاطر کسی شدم با این پست ها ازش عذر خواهی می کنم چون همه منو میشناسن. تا همین چند روز پیش اصلا نمیومدم توی تاپیک ولی دیگه کسی واضحات رو ببینه و براشون توضیح بخواد , ادم رو اذیت و ناراحت می کنه. حالا ما که نوبیم و اصلا بازی بلد نیستیم از این بازی لذت نمی بریم , امیدوارم که شما که بازیتون خیلی خوبه لذت ببرین. شرمنده که سرتون و سر بچه ها رو درد اوردم.
من از همون نسخه دمو عمق فاجعه رو حس کردم!همین چند دقیقه پیش با لجندری بازی کردم 4 تا گل فقط با یه مسی بهش زدم!!!!!!!!!! فقط با یه مسی یعنی خودم خندم گرفته بود! توپ رو می دادم به مسی بعدش یه دور می زدم یه استارت دفاع چلسی 10 متر میوفتاد عقب مسی هم که کلا یه درجه زاویه داشته باشه میزنه توی گل.
این شوت در مقابل این دریبل هایی که لجندی هم می خوره اصلا چیزی نیست امینکلا این فیفا در قیاس با نسخه های قبلی یه عقب گرد کامله.
ID من که salah_erosennin هست و می تونی از هر کسی که دلت خواست از بین بچه ها که بازیشون خوبه و روی PS4 هستن بپرسی. دوما هم با هوش مصنوعی قضیه رو مخفی کردم و پیچوندم؟! من متوجه نمیشم؟! دریبل زدم بازیکنا رو زدم تو گل دیگهحالا اصلا این به کنار , اون شوته توجیهش چیه؟! مسلما توجیه نداره اون شوت. از مرکز زمین با یه بازیکن شوت بزنی بره توی گل! یک بار هم نباید این اتفاق بیوفته چون توی واقعیت نیوفتاده , ولی خب توی فیفا چندین و چند بار داریم می بینیم این نوع شوت ها و گل هارو.
در ضمن شما kiavashbaradaran رو هم اد کن. ایشون بازیش از من هم بهتره.
حتما این کار رو انجام خواهم داد هر چند همه چیز مثل روز برام روشنه :biggrin1: چون اولین باری نیست که به من ایدی پیشنهاد می دن .در مورد پیچوندن شما لطف می کنی رو اخرین درجه به یه تیم مثل من سیتی یا چلسی همینجوری با بدو بدو 4 5 تا گل می زنی و با اختلاف می بریش . همین بازی که شروع شد برو سمت دروازش هی بیرون پا بشوت از وسط زمین بشوت ببینیم نتیجه چی می شه . کل افرادی که با بازی مشکل دارن از بخش افلاین تعریف می کنن ولی شما در این زمینه هم داری واسه خودت رکورد زنی می کنی و این می تونه خیلی جالب باشه !
قربانت بروم اونایی که فقط انلاین زدن , کف دستشون رو بو نکردن که لجندری هم از مسی عقب میوفته بابا:d خود شما امتحان کن مسی رو تک مهاجم بذار رو به روی همین چلسی که اتفاقا همین گلی که دیدی اخرش بازی شد 4-2 و 4 گل هم دقیقا شبیه هم بودن:d کافیه یک دفاع رو رد کنی بعدش دستت رو بذار رو R2 هیچ کدوم از مدافعا دیگه بهت نمی رسن!!!! برادر من دیوانه نیستم از تنها بازی ورزشی که در سال بازیش می کنم و خیلی هم اتفاقا بازیش می کنم انتقاد کنم , اشکالات خودمون به کنار , وقتی خیلی ها از قدیمی ها هم انتقاد می کنن یعنی واقعا مشکل داره اونم نه یه کم , بلکه زیاد. تو بخش افلاین علت اینکه انتقاد ها کمه علاوه بر صحبت بالا:d اینه که میشه از طریق تغییرات توی گیم پلی درستش کرد. مثلا پاس ارور رو برد بالا یا سرعت گیم پلی رو تغییرش داد که منطقی بشه و بازیکن نتونه عین پشمک دفاع رو رد کنه.
تو واقعيت كجا با يك دكمه مي شد از هر جاي زمين با يك شوت كات دار دروازه رو باز كرد؟ تو واقعيت كجا مي شد از 18 قدم خودت فرت و فرت پاس گل بدي؟ تو واقعيت كجا دروازبان ها رو هر كرنر، با ذكر و صلوات توپ رو مي گيرن؟ تو واقعيت كجا تو هر بازي اكثر گل ها با ضربه سر هست؟حالا اصلا این به کنار , اون شوته توجیهش چیه؟! مسلما توجیه نداره اون شوت. از مرکز زمین با یه بازیکن شوت بزنی بره توی گل! یک بار هم نباید این اتفاق بیوفته چون توی واقعیت نیوفتاده , ولی خب توی فیفا چندین و چند بار داریم می بینیم این نوع شوت ها و گل هارو.
تو واقعيت كجا با يك دكمه مي شد از هر جاي زمين با يك شوت كات دار دروازه رو باز كرد؟ تو واقعيت كجا مي شد از 18 قدم خودت فرت و فرت پاس گل بدي؟ تو واقعيت كجا دروازبان ها رو هر كرنر، با ذكر و صلوات توپ رو مي گيرن؟ تو واقعيت كجا تو هر بازي اكثر گل ها با ضربه سر هست؟
عزيز من فيفا اصولا واقعيت نيست. هر نسخه هم مشكلات خودش رو داره! منتهي يكي مثل من سعي مي كنه از باگ ها استفاده نكنه (جدا چرا بايد عمدا از وسط زمين گل بزني؟ خب بازي باگ داره درست. شما بايد تا بازي شروع شد از 50 متري شوت بزني؟؟) و در عين حال سعي كنه ضعف هاي خودش رو تقويت كنه، يكي مثل شما فقط جو منفي مي ده! از همين بازي مشكل دار هم مي شه لذت برد. قبول كنيد يا نه، بهترين شبيه ساز فعلي همين فيفا هست. پس بهتره نيمه پر ليوانش رو ببينيد.
1 نمره IGN و یک نمره Eurogamer کم کرده بدون احتساب باقی سایت های بزرگ بازی , میانگین کلی بازی از 87 رسیده به 81 این یه افت کم نیست , این یعنی یه عقب گرد از نظر کیفی.
شما فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی. من گفتم تو FIFA 14 از چهل متری میشه شوت زد , اما توی FIFA 15 از دایره ی وسط زمین یعنی از 50 متر و بیشتر! تو پست قبلت هم از لینک FIFA 14 برای دادن نمرات استفاده کردی , قائدتا بازی که می کنی حتما FIFA 15 نیست دیگه . لینکی که دادم رو دانلود کن یه نمونه بیار که دروازبان توی دروازست و از اون فاصله بازیکن زده باشه توی گل! تا به الان به جزئ کیاوش , با هر کس دیگه ای که بازی کردم حتی یه کاپ هم ندادم به طرف! امار گل هم که دیگه حرفشو نزن قشنگ 4-5 برابرش گل زدم. بازی عبدالله رو قبول داری؟! ازش بپرس درباره ی بازیم خودش برات توضیح میده و امار رو به صورت خصوصی برات میگه چون نیازی نمی بینم بگم و اشاره ای بکنم چون به هر حال رفیقمه و نمی تونم بدون اجازه نتایجمون رو اینجا بذارم. شکی هم ندارم چون خداروشکر بر عکس فیفا 14 که تو بخش فرندلی بالای 1400-1500 تا بازی کردیم و نصفش رو ثبت نکرد , اینجا همه رو ثبت می کنه.
پست قبلیم که چند دقیقه قبل از شما زدم :
اینم لینک دانلود یکی از این گل ها که اتفاقی ضبط شده حالا خواستی چندین و چند گل دیگه رو ویدئو میگیرم می ذارم برات چون به وفور میشه از این نوع گل ها زد تو این FIFA :
دانلود فایل 20141011_155616.mp4
تازه 2 نفر رو که اون بالا مسی با سرعت جا گذاشته متاسفانه نشون نمیده که اگر نشون بده میشه به هم ریختن 5-6 نفر فقط با سرعت و اینور اونور کردن بازیکن. فکر نمی کنم دفاع کم نقصی مثل لجندری وقتی به این راحتی دریبل می خوره بازی من خیلی خوب باشه , بلکه یه جای کار این FIFA می لنگه که اجازه می ده اینقدر راحت یه بازی کن چندین و چند بار چند نفر رو فقط با سرعت رد بکنه.
در اخر هم اینو بگم که من برای خود نمایی به هیچ وجه من الوجوه نیومدم پست بدم و نخواهم داد و اگر باعث ازرده خاطر کسی شدم با این پست ها ازش عذر خواهی می کنم چون همه منو میشناسن. تا همین چند روز پیش اصلا نمیومدم توی تاپیک ولی دیگه کسی واضحات رو ببینه و براشون توضیح بخواد , ادم رو اذیت و ناراحت می کنه. حالا ما که نوبیم و اصلا بازی بلد نیستیم از این بازی لذت نمی بریم , امیدوارم که شما که بازیتون خیلی خوبه لذت ببرین. شرمنده که سرتون و سر بچه ها رو درد اوردم.
یکی میگفت:من همين يك پست رو بدم و در اين رابطه ديگه پست نمي دم.
تو واقعيت كجا با يك دكمه مي شد از هر جاي زمين با يك شوت كات دار دروازه رو باز كرد؟ تو واقعيت كجا مي شد از 18 قدم خودت فرت و فرت پاس گل بدي؟ تو واقعيت كجا دروازبان ها رو هر كرنر، با ذكر و صلوات توپ رو مي گيرن؟ تو واقعيت كجا تو هر بازي اكثر گل ها با ضربه سر هست؟
عزيز من فيفا اصولا واقعيت نيست. هر نسخه هم مشكلات خودش رو داره! منتهي يكي مثل من سعي مي كنه از باگ ها استفاده نكنه (جدا چرا بايد عمدا از وسط زمين گل بزني؟ خب بازي باگ داره درست. شما بايد تا بازي شروع شد از 50 متري شوت بزني؟؟) و در عين حال سعي كنه ضعف هاي خودش رو تقويت كنه، يكي مثل شما فقط جو منفي مي ده! از همين بازي مشكل دار هم مي شه لذت برد. قبول كنيد يا نه، بهترين شبيه ساز فعلي همين فيفا هست. پس بهتره نيمه پر ليوانش رو ببينيد.
ولي دروازبان هاي بازي واقعا پسرفت داشتن. مشكل اصلي بازي همينه به نظرم كه مشكل بزرگي هم هست واقعا. ديگه دريبل خوردن از مسي و 4 تا گل رد و بدل شدن تو 10 دقيقه ربطي به EA نداره!