آخرین ویرایش:
فیفا 15 بدون شک خالی از ایراد و نقیصه نیست کما اینکه از نظر نمرات ضعیفتر از نسخه های قبل عمل کرده اما من یک جوری صحبت های کیانوش با یک شکل دیگه میگم و خداشاهده منظور منم منم کردن و ادعای هاردکور بودن نیست اگر کسی چنین برداشتی داره اصلا نقل قول نکنه و با من رابطه ای نداشته باشه .
جواب ندی یه چیزه جواب بدی تهمت منم منم کردن می زنن![]()
سینا جان منظورش متوجه نشدیمخاطبش شما نبود
![]()
این بازی اصلا ارزش بحث کردن نداره وقتی بهترین بازیکنش ویکتور ایباربو باشهکه از رونالدو مسی بهتره تو این فیفا دیگه هیچ بحثی نمیمونه
![]()
سینا جان پولت جور شد بخرش که هیچ فرقی با مسی رونالدو که چند میلیون سکه هستن تو التیمت نداره حتی بهترم هست به نظر منموضوع ایباربو خیلی بوداره ! اگر بازیاش توی کالیاری دیده باشی واقعا مهاجم معمولی و شاید در حد سری آ مهاجم نسبتا خوبی باشه ، سرعتش هم اصلا فضایی نیست ! یه زوج داره توی کالیاری به اسم سائو من به مراتب اونو بازیکن کاملتری در واقعیت می دونم اما برام عجیبه توی فیفا اینقدر قوی طراحی میشه . توی 15 که پولم نرسیده بخرمش ( داخل UT منظورمه )![]()
سلام یک کلام ختم کلام فیفا امسال موفق نبود و با شبیه ساز فاصله داره تمام
لطفا یکی جواب بدهسلاممیخواستم ببینم چه جوری خوش حالی های زیر را میشه انجام دادخوش حالی گل 10 نفرهخوش حالی گل رونالدو دستش را میبره بالا بعد میچرخهخوش حالی گل مسی که توی بازی با ایران به ما گل زد