FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم ببینم چه جوری خوش حالی های زیر را میشه انجام داد
خوش حالی گل 10 نفره
خوش حالی گل رونالدو دستش را میبره بالا بعد میچرخه
خوش حالی گل مسی که توی بازی با ایران به ما گل زد

درود

لازم هست اعلام بکنم ، بنده در حدود 15 الی 20 صفحه گذشته ( شایدم بیشتر ) خودم از موافقان این نسخه بودم و هنوز هم هستم و البته که به دیگرانی که پشت سر هم از باگ ها و اعصاب خوردی هاش شکایت و گلایه میکردن پیشنهاد میکردم از بازی لذت ببرین .
کاری که خودم هم میکنم ، اما اینکه در پاسخ به نظر من که ممکنه 90% همراه با شوخی و مزاح بوده ، شخصی بیاد و سطح بازیش رو به رخم بکشه نمیتونه برای من و برای شخص مقابل مناسب باشه ، چون باعث تنش میشه و تنش به صورت کلی برای هیچ تاپیکی مفید نیست .
لازم به ذکر هستش اگر قرار هست نظر همه محترم باشه ، پس بهتره که واقعأ به این موضوع احترام گذاشته بشه و نه اینکه هم دیگرو بکنیم سیبل و هر تیر ، تیز و برنده ای که در اختیار داریم رو به سمتش رها کنیم .
در پایان از قهرمانان لشکری و کشوری خواستارم اگر واقعأ فکر میکنید که بازی به بازیبازش ربط داره و اون هست که بازی رو هدایت میکنه و نه بازی اون رو بهتره بنده رو اد کنید و به من یاد بدید که چطور باید بازی رو هدایت بکنم ، شاید اینطور سرم به سنگ بخوره و به عنوان یک اختشاش گر وارد این تاپیک نشم . :d

ID بنده حقیر : ariuxboy

فیفا 15 بدون شک خالی از ایراد و نقیصه نیست کما اینکه از نظر نمرات ضعیفتر از نسخه های قبل عمل کرده اما من یک جوری صحبت های کیانوش با یک شکل دیگه میگم و خداشاهده منظور منم منم کردن و ادعای هاردکور بودن نیست اگر کسی چنین برداشتی داره اصلا نقل قول نکنه و با من رابطه ای نداشته باشه .

اصلا بحث منم منم کردن نیست . یه واقعیته خودت می دونی دیگه ما همه فیفا باز ها رو می شناسیم . نا شناس هم وجود نداره که طرف یهو بیاد بگه فلان و ... خود من بعد از 13 که با یه بنده خدا سر اون مسابقات پی اس باز به مشکل خوردم و به قول تو قهرمانی جنجالی :دی داشتم . از 14 و 15 به غیر از اون یه نفر با همه بازی کردم . که اون یه نفر هم مشکل داشتیم و طبیعی بود با هم بازی نکنیم و الانم ازاده و نظر داده و ... :dکلا هم با 70 درصد اون ها صحبت می کنم از کلیت بازی راضی هستن و خوب دفاع می کنن و واقعا هم بازیهامون لذت بخش می شه . ولی این داستانی که یه سری درست می کنن هیچ جوره تو کت ادم نمی ره . طرف می گه فقط با رئال می شه رفت دیویژن 1 ! جواب ندی یه چیزه جواب بدی تهمت منم منم کردن می زنن :دی یا اینکه نمی شه جلوی فلان بازیکن رو گرفت ! در کل با همه حرفات موافقم .

منی که از اولین روزای اومدنش دارم مینالم
مثل اسب دارم شب و روز فیفا بازی میکنم
اصلا مگه میشه فیفا بازی نکرد
ولی بعضی وقتا یه چیزایی تو بازیای حساس میبینه ادم که به مرز جنون میرسه
خلاصه فیفا واسه فیفا بازا اش کشک خالس
باید یه سال باش سر کرد
خوشبحال اونایی که لذت میبرنو بازی میکنن
منکه با هر سوتی دروازبان و...
ناسزا حواله میکنم به عمه ی سازنده ها

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

جواب ندی یه چیزه جواب بدی تهمت منم منم کردن می زنن :دی

درود .

آخ یادم نبود که EA شما رو فرستاده اینجا تا به بدخواهاش درس چگونگی یک بازی با کیفیت رو بیاموزید بدید ، اگر براتون زحمتی نیست پست های دیگران رو با دقت بخونید و سپس اقدام به ارسال پستی دیگر در جهت روشن نمودن اون مخاطب نمایید .
باشد که آن مخطاب فکر نکند فقط شما هستید که در 4 سال گذشته قهرمان جهان شده اید .
ضمنأ با اینکه دنبال پست های چیپ و پست های فان این تاپیک نبودید عجیبه که میبینم هنوز ثانیه ای 1 بار تاپیک رو ری فرش میکنید .

بدرود .

این بازی اصلا ارزش بحث کردن نداره وقتی بهترین بازیکنش ویکتور ایباربو باشه:)) که از رونالدو مسی بهتره تو این فیفا دیگه هیچ بحثی نمیمونه :|

موضوع ایباربو خیلی بوداره ! اگر بازیاش توی کالیاری دیده باشی واقعا مهاجم معمولی و شاید در حد سری آ مهاجم نسبتا خوبی باشه ، سرعتش هم اصلا فضایی نیست ! یه زوج داره توی کالیاری به اسم سائو من به مراتب اونو بازیکن کاملتری در واقعیت می دونم اما برام عجیبه توی فیفا اینقدر قوی طراحی میشه . توی 15 که پولم نرسیده بخرمش ( داخل UT منظورمه ) :|

موضوع ایباربو خیلی بوداره ! اگر بازیاش توی کالیاری دیده باشی واقعا مهاجم معمولی و شاید در حد سری آ مهاجم نسبتا خوبی باشه ، سرعتش هم اصلا فضایی نیست ! یه زوج داره توی کالیاری به اسم سائو من به مراتب اونو بازیکن کاملتری در واقعیت می دونم اما برام عجیبه توی فیفا اینقدر قوی طراحی میشه . توی 15 که پولم نرسیده بخرمش ( داخل UT منظورمه ) :|
سینا جان پولت جور شد بخرش که هیچ فرقی با مسی رونالدو که چند میلیون سکه هستن تو التیمت نداره حتی بهترم هست به نظر من

سینا وقت کردی فردا بیا بشینیم بازی کنیم . تو ترکیب 4.1.2.1.2 به یه نکته جدید رسیدم خیلی جواب می ده بیا رو در رو اثباتش کنم برات :دی به حاشیه ها و هر کامنتی هم توجه نکن دیگه ! مهم نیست . گفتنی ها گفته شد .

آقا اینا که میگن چرا به لجندری نمیشه باگ زد ! چرا نمیشه زد؟!
گل وسط زمین رو امتحان نکردم ولی دریبل سرعتی رو که راحت میخوره ...
خیلی هم ادعای فیفا باز بودنم نمیشه، تازه سه ساله که اومدم سمت فیفا (البته از 94 تا 96 هم فیفا میزدم رو سگا :d) ... ولی از 2012 تا حالا این اولین فیفایی بود که هر سه بازی اول تونستم لجندری رو ببرم !
من بارسا بودم cpu هم ريال ... حتی بازی سوم چون باگ ها رو همینجا خونده بودم 6-1 بردم ! که جلوی لجندری حداقل برای من کم سابقه بوده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or