FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا من اعتراف میکنم تا جایی که بلد بودم میخواستم باگ بزنم ولی شما نمیذاشتی :))
بعد مجبور شدم بازی معمول رو بکنم دیدم بهتر جواب میده ...
در مورد دفاع هم فکر نکنم به این راحتیا بتونم با تاکتیکال کنار بیام، دیگه رفتته تو خونم که ضربدر باید پرس کنه :d 16 ساله که بر این اساس بازی کردم :)
بخوام اونو عادت کنم دفاع خودمم یادم میره :))
ولی خارج از تعارف میگم، تا حالا با کسی به قدرت شما بازی نکرده بودم، شاید دوستان دیگه هم اینجا باشن بهتر از شما ولی خب من فقط با اطرافیان خودم و با cpu بازی کرده بودم، با بازیکنای قوی زیاد برخورد نداشتم، آنلاین هم که از دیشب تازه شروع کردم
حالا ایشالا بیشتر با دوستان حرفه ای مثل شما بازی کنم بهتر میشم
چون تک نفره که آدم انگیزه نداره زیاد بازی کنه ...

شما دیشب آنلاین شروع کردی تازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/)xبه ما 4 5 روز میگفتی آنلاینشو بازی میکردی و عیبای بازیم که میگفتی یادت رفته؟؟ میرفتی تو تاپیک pes هم از اون بازی تمجید میکردی...
هفته پیش تروفیاتم 0 درصد بود دیدم و بازی ps4 هم نکردی و شاید جلوشو گرفتی ببینیم اما نوب بازی شایدم ....هفته پیش اینجا راحت میگفتی بازی کردم آنلاینشو مشکلاتتو میشموردی تورو خدا حرفاتونو از یاد مبرید زشته
تا همین هفته پیش مدعی بودی تو آنلاین داری باگ میزنی الان میگی تازه شروع کردی ...زشته بخدا زشته
لطفا خواهشن و به خاطر آبروی خودتان حرفای هفته پیشتون یادتون نره همین برادر اروند جان هفته پیش مدعی بود بازی آنلاین بازی میکنه بنده هم id گرفتم اما هیچ بازی نکرده بود و بسی شدید مشکوک بود و الان مدعی دیشب تازه آنلاین زده و از تاکتیکال دفاع میگه که انگار تازه اومده تو فیفا برادر شما تاکتیکال دوست نداری بهتر lagecy دفاعش کنی...

آخرین ویرایش:
بچه ها دوباره 220 مگ آپدیت اومد امروز صبح ؟ یا این آپدیت اولی من واسه خودش پاک شده دوباره داره دانلود میشه ؟ :|
ی آپدیت جدیده برادر حجمش 222 هست الان منم دارم دانلود میکنم...البته من آفلاین بازم و با آفلاینش راحتم الانم امیدوارم مشکلات آنلاین باز ها هم حل بشه با آپدیتها...

یکی به من اگه میدونه آپدیت جدیده که در حاله انجام از کجا میشه فهمید راجبه چیه آخه تو بخش دانلود کلید آپشنو میزنم فقط delete ظاهر میشه برا پاک کردن ...رو بازی هم میرم update history میزنم نمایش آپدیت قدیمیو میده....

آخرین ویرایش:
اینم از آپدیت 222 mb ورژن 1.02 فیفا....پایین عکس مربوط به ورژن 1.01 هست عکسی که انداختم از بخش update history انداختم نمیومد بالا تو اون تیکه نیوفته....

66439399839604349530.jpg

من آفلاین بازی میکنم بعد آپدیت بازی کردم نمیدونم چرا حس میکنم سرعت رسیدن پاس ها کم شده بعد از آپدیت جدی میگم شده مثل فیفا14 یا من وسواس پیدا کردم تو این حس یا واقعن کم شده ..با رونالدو هم دویدم یکم آرامتر میدوید انگار...تو بخش آفلاین مشکلی نبود آنچنان از اولم اما نمیدانم چرا بعد آپدیت بازی آرامتر شده آفلاینشم سرعت رسیدن پاسهای تیمای بزرگم پایین آمده انگار یا من زده به سرم برا من قابله حس بود تو آفلاینش

آخرین ویرایش:
اینم از آپدیت 222 mb ورژن 1.02 فیفا....پایین عکس مربوط به ورژن 1.01 هست عکسی که انداختم از بخش update history انداختم نمیومد بالا تو اون تیکه نیوفته....

66439399839604349530.jpg

من آفلاین بازی میکنم بعد آپدیت بازی کردم نمیدونم چرا حس میکنم سرعت رسیدن پاس ها کم شده بعد از آپدیت جدی میگم شده مثل فیفا14 یا من وسواس پیدا کردم تو این حس یا واقعن کم شده ..با رونالدو هم دویدم یکم آرامتر میدوید انگار...تو بخش آفلاین مشکلی نبود آنچنان از اولم اما نمیدانم چرا بعد آپدیت بازی آرامتر شده آفلاینشم سرعت رسیدن پاسهای تیمای بزرگم پایین آمده انگار یا من زده به سرم برا من قابله حس بود تو آفلاینش

منم همین حس رو کردم+توپ هم انگار سنگین تر شده! البته شایدم داریم اشتباه میکنیم نمیدونم!!

منم همین حس رو کردم+توپ هم انگار سنگین تر شده! البته شایدم داریم اشتباه میکنیم نمیدونم!!

نه برادر من مادریدو برداشتم با ی تیم دسته سوم انگلیس بازم سرعت رسیدن پاس ها کند شده دارم میبینم دیگه با چلسی من زیاد بازی میکردم بازم قابله حسه حتی حس کردم رونالدو آرومتر میدوه حتی تو practice arena و تو بازی هم سنگین تر شده باور کن اولش شک داشتم اما الان کاملا برادرم هم تایید کرده سرعت رسیدن پاس ها تو kick off هم پایین آمده و رونالدو هم آرامتر میدوه ...پاس به بازیکن خودم میدم آرامتر میرسه دانلود کنن بازیش کنن حتی آفلاینشو میفهمن....امیدوارم آنلاین باز ها هم به آرزشون برسن...والله ما آپدیت تغییرات آفلاین ندیدم تو آطلاعاتش و تغییرات پاس همش برا ultimate اینا هست اما تغییرش تو آفلاین هم مشهوده

اقا منم بعد اپدیت 3 دستی انلاین زدم.توی این 3 دست خداوکیلی باگ و گیلیچی ندیدم(فعلا البته)
سرعت بازی و بازیکنهایی مثل رونالدو مسی نیمار اوکی شده قابل مهار شدن!
سرعت پاسها بهتر شده دیگه حالت ارکیدی نداره.
دروازه بانها خنگیشون کمتر شده تقریبا اوکی شده.
دفاع یهو باز نمیشه ببینی یا علی مدد بری بزنی توی گل.
باگ مرکز زمین هم که بازی شروع میشد دفاع مثل ماست وایمیستاد حل شده.
شوتا هم دیگه به اسونی گل نمیشن!
دفاع تاکتیکال واقعا کارامد شده.2بار توپ از دروازبانم رد شد با دفاع از خط دروازه توپو کشیدم بیرون!
بازی خیلی شبیه 14 شده (بهتره یکم به نظره من)
اینا تجربیات من توی 3 دست انلاین بازی کردن بود که دیگه عصبیم نکرد بازی و خیلی رقابتی و لذت بخش شد.ممکنه هفته دیگه باز سوراخاش در بیاد بره روی اعصاب :دی
پ ن:وایستاده بودم ببینم بعد اپدیت اگه اوکی نمیشه بفروشمش بره ولی مثل اینکه اوکی شده فعلا.پیرم کرد از نظر اعصاب و روان البته تا او کی شد.

شما دیشب آنلاین شروع کردی تازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/)xبه ما 4 5 روز میگفتی آنلاینشو بازی میکردی و عیبای بازیم که میگفتی یادت رفته؟؟ میرفتی تو تاپیک pes هم از اون بازی تمجید میکردی...
هفته پیش تروفیاتم 0 درصد بود دیدم و بازی ps4 هم نکردی و شاید جلوشو گرفتی ببینیم اما نوب بازی شایدم ....هفته پیش اینجا راحت میگفتی بازی کردم آنلاینشو مشکلاتتو میشموردی تورو خدا حرفاتونو از یاد مبرید زشته
تا همین هفته پیش مدعی بودی تو آنلاین داری باگ میزنی الان میگی تازه شروع کردی ...زشته بخدا زشته
لطفا خواهشن و به خاطر آبروی خودتان حرفای هفته پیشتون یادتون نره همین برادر اروند جان هفته پیش مدعی بود بازی آنلاین بازی میکنه بنده هم id گرفتم اما هیچ بازی نکرده بود و بسی شدید مشکوک بود و الان مدعی دیشب تازه آنلاین زده و از تاکتیکال دفاع میگه که انگار تازه اومده تو فیفا برادر شما تاکتیکال دوست نداری بهتر lagecy دفاعش کنی...

آقا من همون موقعم گفتم دو نفره بازی کردم و تک نفره با cpu ... کی گفتم آنلاین بازی کردم؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ولی مشکلات بازی دونفره آفلاین عین مشکلات آنلاین می مونه ... به هر حال هیچ موقع قبل از این چند روز ادعا نکردم که آنلاین بازی کردم ! تو فروم pes هم پست گذاشتم و دنبال میکنم اخبارشو ... هر سال هم میگیرم تستش میکنم ببینم چجوری شده، دموی pes15 رو هم بازی کردم، اگه جرمه! معذرت میخوام :))
در ضمن اون آی دی aliheidari2520 که تازه ساختم مال امریکاست و هنوز اصلا باهاش فیفا بازی نکردم پلاس هم نخریدم که بتونم آنلاین بازی کنم
یه آی دی ژاپن دارم ghyy5042 که فکر کنم پلاس مجانی داره چون با اون میتونم آنلاین بازی کنم(البته نمیدونم چجوری شد چون زبونش ژاپنیه)، تازه فهمیدم که میشه با این آی دی آنلاین زد

بله دفاع تاکتیکال هم بلد نیستم چون از اول اینجوری بازی نکردم ... فیفا هم کلا چهارمین سالیه که دارم بازی میکنم (البته غیر از زمان سگا !) ... ولی با دو تا از بچه های اینجا بازی کردم با همین lagacy دفاعم نسبتا بد نیست ...
شما رو هم با این آی دی جدید ادد کردم، اگه دوست داشتی اکسپت کن بازی کنیم

آخرین ویرایش:
خوب به اميد خدا درست شد مشكلات دوستان ولي اونايي كه دنبال ايراد الكي ميگردن بازم مشكل ميتراشن نگران نباشيد

نظر اونایی که میگید اصلا مهم نبوده و نیست ، بزار با خودشون حال کنن اون دوستان ، مهم اینه که خودت از بازی لذت ببری;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or