خب بعد از آپدیت بازی منطقی تر شده. من از بازی قبلی هم بدم نمی اومد ولی نه اینکه باگ داشته باشه. تغییرات که واقعا زیاد و محسوسه. کلا یک بازی دیگه شده. خوشم میاد از EA که وقتی کاری رو خراب میکنه زود دست بکار میشه نه مثل اپل که الان این iOS مسخره رو داده و باید با باگهاش بسازیم.
بعد از آپدیت، 6 دست توی سیزن بازی کردم و معلوم بود حریفها هم مثل من هنوز به آپدیت عادت ندارن. 2 بازی اول رو باختم بعد دو بازی مساوی کردم و دو بازی آخر رو هم بردم.!
دیگه فرار از کناره ها و بازی بلند زیاد موثر نیست و باید فضاسازی کرد.
دوستان حرفه ای و جدید ادد کنین لطفا : mhfifa
با یه دوستی بازی کردم 4 تا خورد شروع کرد به خودش گل زدنT بلافاصله حذفش کردم از لیست دوستانم. واقغا چرا بعضی ها این قدر بی جنبه هستن!؟ البته تو دوستای قدیمی و حرفه ای سایت همچین چیزی امکان نداره پیش بیاد.
دوستان حرفه ای یه سوال دارم:
من معمولا سیستم رو چندان دستکاری نمیکنم، یعنی همینجوری هرتی بازی میکنم :d خیلی وقت نذاشتم ببینم تاثیر هر کدوم از تغییرات تو زمین چی میشه
حالا اگه بخوام واسه یه تیم یه سیستمی بذارم که تغییراتش زیاد باشه (تو آنلاین وقت ترکیب چیدن محدوده و نمیشه خیلی تغییرات داد) ... میتونم تو آفلاین اون سیستم و استراتژی و ترکیب و ... رو سر فرصت سیو کنم و تو آنلاین فقط سریع لودش کنم واسه اون تیم؟؟؟
اگه آره، برای کدومش این امکان وجود داره؟ ترکیب؟ سیستم؟ استراتژی(درصد ها)؟ یا همش؟
و چجوری میشه اینکارو انجام داد؟ (سیو و لود کردن)
همین الان آپدیت کردم
یه دست سیزن زدم همون 15 ثانیه اول تغییرات رو حس کردم :d خیلی بهتر شده گیمپلی
بازی از حالت آرکید یکم دور شده و میشه منطقی بازی کرد
دروازه بان ها بهتر شدن
دفاع بهتر شده حمله ها هم بهتر شده :d
تنها مشکلی که هنوز مونده شوت های کات دار هستن که به راحتی گل میشن
پ.ن : آقا شوتای کات دار خیلی بدتر شدن طرف با مودریچ 2 تا کات دار زد جفتش گل شد زاویه هم ندین گل میشه
دوستانی که منو داخل PSN ندارن لطفا اد کنن . تیمهای مختلف هم ور میدارم ، بیشتر یووه ، رم ، فیورنتینا و بایرن
Forza0inter
فقط اگر زحمتی نیست وقتی ریکوئست میفرستید ID بازیسنترتون هم داخل پیام بزارید بفهمم با کی دارم بازی می کنم اینطوری توی بازیسنتر راحت تر می تونیم توی پروفایل هم در مورد بازی صحبت کنیم
2 هفته پیش بازی آشغاله وای وای بفروشیمش بدرد نمیخوره.....بعد از آپدیت 222mb وای بازی خوب شده مشکلی نداره اونایی که فروختن باز بخرنش....
2 ماه دیگه بعد از آپدیت 300mb بازی عالیه عالی بهترین ...5 ماه دیگه بعد از آپدیت 400mb با بهترین بازی ورزشی تاریخ طرفیم
اگه ea تونسته با 222 mb آنلاین باز ها رو حالشونو خوب کنه و تو آفلاین هم تغیراتی بده تو سرعت توپ و بازیکنا پس باید بتونه با ی آپدیته 500mb بهترین بازی ورزشی تاریخو رقم بزنه مگه نه....
از اولشم من از آفلاین بازی تعریف کردم حالا که آنلاینشم بهتر شده نوبته تمجید شروع شده و همه حالشون خوشه ...برم این دنیارو با این همه عجایبش....
من امیدوارم آپدیت بعدی مثل این عالی باشه
بگذریم از بعضی ها که هرچی هم بسازن دنبال لذت نیستن و فقط عیب هارو دوست دارن بشمارن تو هر چیزی تو دنیا..گاهی عیب شمردن هم خوبه البته گاهی..
البته بگذریم ی عده بازی نکرده نظر میدن اینجا و عشقه pes ها هم از جو استفاده بد خواهن کرد...بدترین حرف بعد از این آپدیت اینه بگی تغییری حس نکردم تو سایت و جنجال آفرین و برای بعضی مقاصده دیگه است این حرف ...چون دیروز صبح من نمیخوام بگم نفر اول تو آپدیت تو ایران بودم اما نفر اول بودم تو این سایت گفتم تغییر پیدا کرده آفلاینش و بقیه هم تایید کردن و آنلاین باز ها هم گفتن آنلاینش بهتر شده اوضاش...
من از دیروز که اپدیت اومد دو بار سیزن التیمیت رو تموم کردم(نزدیک19 بازی) بنظرم خیلی فرق نکرده و همچنان مشکلات پابرجا هستند فقط یه کمی سرعت بازیکنان سرعتی کمتر شده
مشکلات دروازه بانی هم همچنان پابرجا هستن طبق معمول از کنارشون میشه رد شد:d
یه سریاتون واقعا عجیب غریبید...
این آپدیت خیلی چیزا رو واقعا تغییر نداده...مثلا این باگی که از وسط زمین تا بازی شروع میشه میتونین برین گل بزنین یا مثلا این باگه مسخره 5 دقیقه وقته اضافه..
چیزایی که خیلی واضحه تغییر پیدا کردن سرعته بازیه..که یه کم آرومتر شده...فیزیک توپ بهتر شده و عکس العمل دروازه بانا بهتر شده..
ولی بازیا هنوز خیلی پر گله...دفاعها سوتی زیاد میدن و خیلی راحت میشه دریبلشون کردو گل زد..
با این همه هنوزم به نظرم بهترین فیفاییه که بازی کردم..تنها ایرادش همین باگای مسخرشه که امیدوارم با آپدیتای بعدی درست شه..