FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
یکی از فانتزی های بچه های این تاپیک این بود که با این اپدیت همه مشکلات حل شه یه عده هم دارن به خودشون میقبولونن که بازی بهتر شده :|
عزیزم برو update history رو بخون اصلا این اپدیت ربطی به این باگا نداشته یه سری مسایل دیگه رو حل کرده :|

یکی از فانتزی های بچه های این تاپیک این بود که با این اپدیت همه مشکلات حل شه یه عده هم دارن به خودشون میقبولونن که بازی بهتر شده :|
عزیزم برو update history رو بخون اصلا این اپدیت ربطی به این باگا نداشته یه سری مسایل دیگه رو حل کرده :|
خوب شده دیگه! اصن شما راست میگی.

من فکر می کنم دوستان دارن به خودشون تلقین می کنن که بازی زیر و رو شده . در صورتی که اتفاق خاصی برای بازی نیفتاده . نه دروازه بانای چلمنش بهتر شدن نه چیزای دیگه . ولی سرعت و دقت پاسا مقداری کمتر شده .

من فکر می کنم دوستان دارن به خودشون تلقین می کنن که بازی زیر و رو شده . در صورتی که اتفاق خاصی برای بازی نیفتاده . نه دروازه بانای چلمنش بهتر شدن نه چیزای دیگه . ولی سرعت و دقت پاسا مقداری کمتر شده .
نسبت به قبل که تقریبا فاجعه بوده خیلی بهتر شده. نمیدونم چطوری حس نمیکنیدش

ببین بعضیا بلد نیستن تک روی مثل من اما اگه یکی بلد باشه میشه استاد فیفا 15
اما تو 14 پاسکاری خیلی مهم که تو 15 اصلا معنی نداره نمونه بارزش من با دوست عزیزم محمد salah-erosenin که به نظرم یکی بهترین کساست تو فیفا تو 14 چهار بار اون میبرد منم 2 بار میبردمش با اختلاق نزدیک اما تو 15 با اختلاف 4 تا 5 تا بازیا تموم میشه محمدم که استاد باگ زدن :D هیچی دیگه تصمیم گرفتیم NBA بخریم انقدر این فیفا 15 ر..........ید :|

دمت گرم حرفای یه آنلاین باز خسته رو زدی ! :دی خیلی وقت بود میخواستم اینارو بگم

امشب ساعت 12:30 منتظرم :دی

:p
راست میگم خو! طرف شاید ناراحت شه میبینه اینوایت داده نرفتی تو اینوایتش جوابم ندادی!یا مسیج داده جواب ندادی.سعی میکنم زود جواب بدم ولی خوب بعضی اوقات طول میکشه دیگه
از همون منو psn یا از همونجایی که تو فیفا اینوایت میدید ببینید دوستتون تو بازیه یا نه.
شب بیام دیر میام:dمثلا 1:30--2 اینا.فردام تعطیله میمونم یکم;)
---------------
چرا نظر قبلی من پاک شده؟؟!:-/حرف بدی زدم به کسی توهین کردم مگه؟! چیه حرفم ایراد داشت؟! توضیح دادم واسه پیام های تو psn دیگه! از دوستام عذر خواهی کردم8-|

آخرین ویرایش:
ببین بعضیا بلد نیستن تک روی مثل من اما اگه یکی بلد باشه میشه استاد فیفا 15
اما تو 14 پاسکاری خیلی مهم که تو 15 اصلا معنی نداره نمونه بارزش من با دوست عزیزم محمد salah-erosenin که به نظرم یکی بهترین کساست تو فیفا تو 14 چهار بار اون میبرد منم 2 بار میبردمش با اختلاق نزدیک اما تو 15 با اختلاف 4 تا 5 تا بازیا تموم میشه محمدم که استاد باگ زدن :D هیچی دیگه تصمیم گرفتیم NBA بخریم انقدر این فیفا 15 ر..........ید :|

موافقم ... تاثیر دریبل خیلی زیاد شده
تو فیفا 14 اگه یکی تمرکزش رو دریبل بود و اونیکی رو پاس، اونی که پاس میده موفق تر بود، ولی تو فیفا 15 کفه ترازو بیشتر به نفع دریبل زن هاس
کلی زور زدیم تو این چند سال عادت کردیم به فیفا، حالا فیفا شده pes :-b
دوباره باید زور بزنیم دریبل زن بشیم :)) مثل pes های پلی استیشن 2

نظر من چرا پاک شد ؟ :دی بابا شوخی بود ! :دی

آقا سینا خوب تیکه میندازی:دی امشب منتظرتم :دی

کی با تو بود امین ! :دی اون بازی که کلا طلسم شده بودی وگرنه عمرا بازی اونطوری میشد :دی اون شخصی که منظورم بود رئال و برزیل ور میداره ، لول PSNش هم بالای 20 هستش :دی

فرشاد@

باشه فردا تعطیله من امشب هستم :دی فقط این فرزاد کجاس ؟ بعد از قرنی بارسا رو باگ درست کردن اونوقت این بازی نمی کنه :دی

تایم اوت چه صیغه ایه دیگه؟؟!! چجور باید اندازه گیریش کرد تستش چجوریه؟

اگه ی عده باز نگن خواستی بگی لپ تاپ داری یا صد تا حرف دیگه و بیانیه بدن سایت بعدن پاکش کنه من جوابتو میدم.....
دکمه ویندوز لپ تاپ که عکس ی پنجره هست یا کیبوردتو بگیر بعد R بزن بعد ی چیزی میاد توش بنویس ping 4.2.2.4-t بعد اوکی بزن ببین
شبا که کلا اینترنتا تعطیله امشبم که پنج شنبه هست تو psn هم بری باید صلوات بفرستی.. با سرعت بالا هم بعضی مناطق تهران شبا باز تعطیله نت

آخرین ویرایش:
باگ های فیفا 15 = باگ فیفا 12 (شوت کات دار) + باگ فیفا 13 (بازیکنای سرعتی) + باگ فیفا 14 (پاس عمقی هوایی) + باگ های جدید (دریبل بعد از گل، دروازبان های خنگول و ...)

;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or