FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان دمو رو چطور دانلود کنم و بریزم تو کنسول ریجن 1 هست کنسولم و کنسول نت ندارم میخام با کامپیوتر دانلود کنم و افلاین بریزم خواهشن کمک کنید

[

دوستان دمو رو چطور دانلود کنم و بریزم تو کنسول ریجن 1 هست کنسولم و کنسول نت ندارم میخام با کامپیوتر دانلود کنم و افلاین بریزم خواهشن کمک کنید

دوست عزیز با این برنامه میتونی بازی رو انتقال بدی..............

http://forum.bazicenter.com/thread89356/

چیزایی مثل AA رو احتمالش زیاده توی پالیش نهایی درست کنن. ولی فکر تغییر گرافیکی زیاد رو از سرتون بیرون کنید. این نسخه و تا حدودی نسخه 16 حد و مرز گرافیکی فیفای این نسل رو مشخص میکنن. دیگه انتظار تغییر شگرف تا آخر نسل رو نداشته باشید. حالا هر سال یه مقدار بهتر میشه ولی نه تغییر بنیادین.
فیفای نسل قبل هم بعد از 2009 دیگه تغییر خیلی زیادی نکرد از نظر گرافیکی.

در کل با توجه به چیزی که از فیفا 14 دیدم خیلی ناامید شده بودم، ولی فیفا 15 تغییرات زیادی داشته نسبت به 14 و خیلی از نظر گرافیکی بهتره و تقریباً میشه گفت نسل بعدی شده.
اا چیه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

چیزایی مثل AA رو احتمالش زیاده توی پالیش نهایی درست کنن. ولی فکر تغییر گرافیکی زیاد رو از سرتون بیرون کنید. این نسخه و تا حدودی نسخه 16 حد و مرز گرافیکی فیفای این نسل رو مشخص میکنن. دیگه انتظار تغییر شگرف تا آخر نسل رو نداشته باشید. حالا هر سال یه مقدار بهتر میشه ولی نه تغییر بنیادین.
فیفای نسل قبل هم بعد از 2009 دیگه تغییر خیلی زیادی نکرد از نظر گرافیکی.

در کل با توجه به چیزی که از فیفا 14 دیدم خیلی ناامید شده بودم، ولی فیفا 15 تغییرات زیادی داشته نسبت به 14 و خیلی از نظر گرافیکی بهتره و تقریباً میشه گفت نسل بعدی شده.

Capability اين نسل وحشتناك بالاس بخصوص تو پي اس ٤ . من از گرافيك مينالم بخاطر همينه. الان بازياي اول نسل مث درايو كلاب و اوردر اينجوريه وضعيتشون قطعا بازياي ٣ ٤ سال ديگه تا ٨٠ ٩٠ درصد ميتونه به يه سي جي مثل دموي اول دستيني تبديل بشه و ابدا دور از انتظار نيست. برا همين فوتبال هم نبايد تغيرات گرافيكيش محدود به چارتا چمن و تكون خوردن لباسا بشه! الان از لحاظ تعداد پولي گون بازيكنا واقعا تغير شگرفي نسبت به نسل قبل شاهد نيستيم! گرافيك تر تميز تر شده ولي تعداد پولي گون تو صحنه تماشاچي رو در نظر نگيريم خيلي فرقي نكرده!

من فك ميكنم اي اي عمدا اينجوري ميسازه! تا فيفاهاي بعديش دست خالي نباشن. مث ايفون ٦ كه دوربينش رو ٨ گير كرده هنوز كه ٦ اس بشه ١٦ مگا بگه دوربينش خفن شده !!( يه ٤ ٥ سالي هم رو ١٦ ميمونه يحتمل)

سونی اعلام کرد دموفیفا15 برای us یک هفته بعد از نسخه نهایی میاد :|

حالا جدا از شوخی بالاخره خبر مرگش اومد ماهم گذاشتیم برای دانلود :) منتظر یک نقد و بررسی گهر بار ازبنده باشید که احتمالا امشب یا فرداشب یا...روی استور us قرار میگیره:d

راستی یه سوال آنلاین بودن یا نبودن موقع بازی کردن دمو فرقی میکنه؟

آخرین ویرایش:
Capability اين نسل وحشتناك بالاس بخصوص تو پي اس ٤ . من از گرافيك مينالم بخاطر همينه. الان بازياي اول نسل مث درايو كلاب و اوردر اينجوريه وضعيتشون قطعا بازياي ٣ ٤ سال ديگه تا ٨٠ ٩٠ درصد ميتونه به يه سي جي مثل دموي اول دستيني تبديل بشه و ابدا دور از انتظار نيست. برا همين فوتبال هم نبايد تغيرات گرافيكيش محدود به چارتا چمن و تكون خوردن لباسا بشه! الان از لحاظ تعداد پولي گون بازيكنا واقعا تغير شگرفي نسبت به نسل قبل شاهد نيستيم! گرافيك تر تميز تر شده ولي تعداد پولي گون تو صحنه تماشاچي رو در نظر نگيريم خيلي فرقي نكرده!

شما به یه سری نکات توجه نمیکنید.
فوتبال یه بازی شبیه ساز ورزشی هست و در طول گیم پلی باید دائماً روی 60 فریم قفل باشه و حتی لحظه ای نباید افت فریم داشته باشه. همین خودش باعث میشه که دست سازنده تا حد زیادی بسته بشه و مقایسش با بازی ای مثل درایو کلاب درست نیست.
از طرفی، توی بازی فوتبال با سه بعدی کردن تماشاگرا خیلی فشار بیشتری به سیستم وارد میشه و باید نزدیک به چند هزار کرکتر به صورت سه بعدی رندر بشن. که این اتفاق روی کنسول های این نسل رخ داده.
یه مشکل دیگه تعداد بازیکنای توی زمین هست، اگه بخوان مدل بازیکنا رو بهبود ببخشن، به یکباره باید برای 20-30 کرکتر شامل 22 بازیکن و داورا، فیلم بردارهای کنار زمین و ... این کار انجام بشه که باز هم کلی بار پردازشی اضافه میکنه.
حالا شما به موارد بالا بهبود نورپردازی، فیزیک لباس، چمن بهتر و ... رو هم اضافه کنید. میبینید که پیشرفتها حداقل به عنوان یه بازی اول نسلی قابل قبوله.

واقعا بازی خیلی بهتر شده نسبت به نسخه قبل.:bighug:
یه چیزی که خیلی باهاش حال کردم منوی تعویض و تاکتیک بود ، رو هر بازیکن وقتی مثلت میزنی بازیکنایی که باهاش هم پستتن و می تونی باهاشون عوضش کنی پایین لیست میشه
بارون و برفش خیلی بهتر شده ، عکس العملا بعد گل و خطا ، پریدن بازیکنا واسه هد و خیلی چیزای دیگه ، در کل نقاط مثبت خیلی بیشتر از منفی تو چشمن.

با حداکثر احترام به دوستانی که میان میگن دروازه بان ها افتضاح شدن و بازی باگ داره باید بگم دمو همیشه این مشکلات رو داره گرچه زیاد دیده نمیشه الان خوب یا شما فیفا باز نیستین یا واقعا اولین بارتونه دارید بازی میکنید. فکر کنم رو Beginer بازی میکنید شما که اینقد بازی براتون راحت میاد البته بگم که یکسری مشکلات وجود داره ولی در نسخه اصلی(نهایی) هیچ مشکلی نیستش و بازی کامل میشه .

EA یه شاهکاری زده تو دروازبان ها که به شخصه تا حالا تو هیچ نسخه ای اینقدر ضعیف ندیده بودم! اصلا همون دروازبان های فیفا 14 رو بیاد بزاره این نسل جدید دروازبان ها رو نخواستم!
این ویدیو رو از یه بازی که روی درجه Legendary انجام میدادم گرفتم!
[video=aparat;QeLcd]http://www.aparat.com/v/QeLcd[/video]

فقط یه امیدی به نسخه اصلی دارم که همیشه تفاوت داشته با دمو!

EA یه شاهکاری زده تو دروازبان ها که به شخصه تا حالا تو هیچ نسخه ای اینقدر ضعیف ندیده بودم! اصلا همون دروازبان های فیفا 14 رو بیاد بزاره این نسل جدید دروازبان ها رو نخواستم!

به جز گل اول بقیه گلها کاملا عادیه ! تا حالا ندیدی دروازه بان از زاویه بسته گل بخوره ؟! یا توپ بخوره به پاش بره تو گل ! البته همونطوریم که خودت گقتی این دمو مطمئن باش نسخه اصلی کاملا باگاش برطرف میشه.

توی لیگ محلات ایران هم همچین گلهایی ردوبدل نمیشه:)) واقعا امیدوارم نسخه نهایی همچین مشکلاتی نداشته باشه

من دمو رو بازی کردم و حالا نقد
جو ورزشگاه و چمن که فوق العاده شده:x
دروازه بان ها در مجموع بهتر شده ولی فقط باگ زاویه بسته داره که راحت گل میشه.
دروازه بان ها تو تک به تک و شوت های از راه دور بهتر شدن.
دیگه اوت ها رو اعصاب نیست و اگه توپ دور باشه توپ جمع کن بهتون توپ میده
در مجموع خیلی بهتر شده
parking bus هم خیلی باحاله
در مجموع مطمئنا فیفا15 خیلی بهتر از نسخه قبل است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or