FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
خوب منم دمو رو بازی کردم واقعاً نسبت به 14 خیلی پیشرفت کرده. چمن رو که همونطور که بقیه گفتند عالی شده مخصوصاً رد تکلای که میزنی میمونه این خیلی لذت بخشه:dدروازه بانها رفلکساشون خوبه ولی یه ذره به نظرم خنگ میان:))در هنگام کرنر میتونی تعیین کنی بوسیله کدوم بازیکن ضربه سانتر شده رو روی محوطه رو بزنی یعنی کاری به کرنر زن نداشته باشی و بازیکن داخل محوطه رو انتخاب کنی و جابجاش کنی ( من توی 14 اینو ندیده بودم ) بازیکن وقتی توپ از پاش جدا میشه نزدیک هست حریف به توپ برسه خودش با تکل سعی میکنه به توپ برسه و دوباره صاحب توپ بشه. ... مسئله خیلی مهم این سیستم رد شدن توپ از روی خط دروازه است که معلومه خیلی روش مانور دادن جالب بود قشنگ مثل مسابقات جام جهانی همون حالت نمایش داده میشه اون خط فرضی بروی ورودی دروازه کشیده میشه و دوربین میچرخه بروی بالای خط قرار میگیره و پایین صفحه گل بودن یا نبودن گل رو اعلام میکنه b-)
در کل میشه گفت خیلی راضی کننده است فقط خدا کنه یه خنگ بودن دروازه بانها در بعضی موارد یه فکری کنند:p

من که با دمو خیلی حال کردم! بازی اصلی چه بشه! :bighug:
فقط دوستان یه سوال من هر ریجنی که بگیرم از بازی برای اپدیت یا بروز کردن بازیکن ها مشکلی پیش نمیاد؟ بعد اصلا فیفا dlc داره؟!:-/

نه تو این موارد که گفتی رجین تاثیری نداره
فقط موقع ورود به استور فیفا رجین اکانت و بازی باید یکی باشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

دوستان واقعا اگه برین تو setting-gamesetting
بعدش بعضی ها را با r2 رد کنید به user gameplay رسیدین وایسین.برین پایین روی goalkeeper ability اون رو از 50 به 100 برسون و وقتی برین تو بازی از اون خنگی در میان و عالی میشن

- - -ویرایش - - -

یه سوال بازی چجوری save میشه
من 2.3 بار تا حالا بازیم که تموم شد end match رو زدم اومدم از بازی بیرون و دستگاهو خاموش کردم ولی وقتی دوباره روشن کردم رفتم تو بازی همه ی درست کردن دسته و setting و اینا پریده:(
لطفا راهنمایی کنید

دوستان واقعا اگه برین تو setting-gamesetting
بعدش بعضی ها را با r2 رد کنید به user gameplay رسیدین وایسین.برین پایین روی goalkeeper ability اون رو از 50 به 100 برسون و وقتی برین تو بازی از اون خنگی در میان و عالی میشن

- - -ویرایش - - -

یه سوال بازی چجوری save میشه
من 2.3 بار تا حالا بازیم که تموم شد end match رو زدم اومدم از بازی بیرون و دستگاهو خاموش کردم ولی وقتی دوباره روشن کردم رفتم تو بازی همه ی درست کردن دسته و setting و اینا پریده:(
لطفا راهنمایی کنید

انگاری هر بار باید از اول چید !!!
واسه منم میپره

دوستان دمو رو با pc بگیرم بهتره یا خود کنسول؟
من نتم 512 شبانه رایگان مخابراته با سرعت دانلود 250 متوسط

میشه یه شب تا صب گرفت با کنسول یا با pc بگیرم؟

منم دمو رو بازی کردم و حالا نقد:d
1-گرافیک بازی بر خلاف انتظار خودم جهش فوق العده ای داشته هم در زمینه چمن هم ورزشگاه هم تماشاچی هم فیزیک توپ و بازیکن ووو
2-منو بازی تغییرات زیادی کرده مخصوصا در قسمت اسکواد و باید بگم عالی شده
3-بارون و برف خبلی بهتر شده و دیگه کسی از بارونی بودن بازی فکر نکنم بدش بیاد و تاثیرش تو گیم پلی به مراتب بیشتر شده
4-انیمیشنها عالی کار شدن و کمتر بازیکن هاشبیه رباتند
5-اگر هدست رو به دسته وصل کنید میتونید مثل کینکت ایکس باکس به بازی فرمان های صوتی بدید(حتی پارک د باس:d)
6-موقع کوییت کردن یه گزینه اضافه شده که میبرتتون به منوی انتخاب تیم
7-چهره بعضی هاشون هم روش کار نشده مثل بارترا دفاع بارسلون ولی اکثر چهره ها خوبند مخصوصا اگرو مهاجم سیتی:-o
8-چمن هم که دیگه گفتن نداره مثبت ترین مورد فیفا 15 همین چمنشه
9-عکس مارتین تایلر و آلن اسمیت رو هم اول بازی نشون میده
10-با این که دمو بود و دمو ها همیشه پر ایرادند من تو این چند دست بازی ایراد آن چنانی ای که تو ذوق بزنه ندیدم
در نهایت باید بگم کامنت های منفی مال نق نقو های همیشگی هست شک نکنید با یک فوتبال عالی و ناب طرف هستید

منم دمو رو بازی کردم و حالا نقد:d
1-گرافیک بازی بر خلاف انتظار خودم جهش فوق العده ای داشته هم در زمینه چمن هم ورزشگاه هم تماشاچی هم فیزیک توپ و بازیکن ووو
2-منو بازی تغییرات زیادی کرده مخصوصا در قسمت اسکواد و باید بگم عالی شده
3-بارون و برف خبلی بهتر شده و دیگه کسی از بارونی بودن بازی فکر نکنم بدش بیاد و تاثیرش تو گیم پلی به مراتب بیشتر شده
4-انیمیشنها عالی کار شدن و کمتر بازیکن هاشبیه رباتند
5-اگر هدست رو به دسته وصل کنید میتونید مثل کینکت ایکس باکس به بازی فرمان های صوتی بدید(حتی پارک د باس:d)
6-موقع کوییت کردن یه گزینه اضافه شده که میبرتتون به منوی انتخاب تیم
7-چهره بعضی هاشون هم روش کار نشده مثل بارترا دفاع بارسلون ولی اکثر چهره ها خوبند مخصوصا اگرو مهاجم سیتی:-o
8-چمن هم که دیگه گفتن نداره مثبت ترین مورد فیفا 15 همین چمنشه
9-عکس مارتین تایلر و آلن اسمیت رو هم اول بازی نشون میده
10-با این که دمو بود و دمو ها همیشه پر ایرادند من تو این چند دست بازی ایراد آن چنانی ای که تو ذوق بزنه ندیدم
در نهایت باید بگم کامنت های منفی مال نق نقو های همیشگی هست شک نکنید با یک فوتبال عالی و ناب طرف هستید
عزیزم نقد خوبت رو با این خط آخر خراب کردی
بازی هرچقدر هم عالی باشه باز هم نکته منفی داره که امیدوارم نسخه نهایی بدون ایراد باشه و همه حظ وافر ببرن بمدت یکسال

عزیزم نقد خوبت رو با این خط آخر خراب کردی
بازی هرچقدر هم عالی باشه باز هم نکته منفی داره که امیدوارم نسخه نهایی بدون ایراد باشه و همه حظ وافر ببرن بمدت یکسال

منظورم انتقاد از نکات منفی بازی نبود اون ایراد های الکی و کار شناسانه آبکی بعضی از دوستانه مثلا (چرا بازوهای بازیکنها عضلانیه بابا بیک زاده هم بازواش عضلانیه ورزشکارن دیگه onlyfifaکه نیستن!!!)

دوستان دمو رو با pc بگیرم بهتره یا خود کنسول؟
من نتم 512 شبانه رایگان مخابراته با سرعت دانلود 250 متوسط

میشه یه شب تا صب گرفت با کنسول یا با pc بگیرم؟

کسی اینو ندید؟
ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه
اگر بخوایم از تو سیستم بریزیم داخل کنسول روشش سخته یا اسون؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کسی اینو ندید؟
ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه
اگر بخوایم از تو سیستم بریزیم داخل کنسول روشش سخته یا اسون؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

بله میشه ، من همین کار رو انجام دادم ، فقط نسخه ای که میگیرید با ریجن اکانتتون یکی باشه .
برای انتقال هم از PSX استفاده کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or