FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
این مشکلات در نسخه اصلی برطرف میشه و مطمئنا هم نباید دروازه بان Boca Juniors رو با Chelsea مقایسه کرد و در کل بازی پیشرفت خوبی داشته و بازی خوبی شده.

دروازه بان ها اونقدر هم بد نيستن ولي بعضي اوقات احساس ميكنم دير عكس العمل نشون ميدن و توپي كه ميتونسته بگيره رو فقط نگاه كرده و رفته تو گل.
يجورايي انگار يه لحظه لگ ميگرن.

EA یه شاهکاری زده تو دروازبان ها که به شخصه تا حالا تو هیچ نسخه ای اینقدر ضعیف ندیده بودم! اصلا همون دروازبان های فیفا 14 رو بیاد بزاره این نسل جدید دروازبان ها رو نخواستم!
این ویدیو رو از یه بازی که روی درجه Legendary انجام میدادم گرفتم!
[video=aparat;QeLcd]http://www.aparat.com/v/QeLcd[/video]

فقط یه امیدی به نسخه اصلی دارم که همیشه تفاوت داشته با دمو!
نسخه اصلی که صد در صد بهتر میشه و اینا برطرف میشه.فقط گل اول خیلی ضایع بود که توی نسخه اصلی درست میشه.
خیلی جاها دروازه بان ها واکنش عالی نشون دادن که میذارم یکیشو.
دانلود FIFA DEMO 20140911124539 mp4
(البته اگه این صدا نداره صحنه آهستست)
دروازه بان ها توی اکثر مواقع خوبن و فقط گاهی سوتی های بد میدن. که توی نسخه اصلی اون سوتیا نیست و بازی عالی میشه.

نقد مختصری از دموی فیفا 15
گرافیک:
انتظار یک انقلاب نسبت به فیفا 14 رو نداشته باشید ولی در مجموع نسبت به اون نکست جن‌تره...
1. استادیوم و تماشگرها: چمن خیلی واقعی به نظر میرسه و به مرور آثار بازی روش نمایان میشه. تماشاگرها نسبت به فیفا 14 بهتر شدن و علاوه بر تنوع در چهره، نسبت به وقایع داخل زمین واکنش نشون میدن... مثلا موقع زدن ضربات پنالتی بعضی دستاشون رو میگیرند رو صورتشون. داورها حرکاتشون تنوع پیدا کرده البته نه زیاد. مهمتر از همه پرچم کرنره که حرکت میکنه و میشه لگدش کرد!!!
2. چهره و انمیشن: چهره‌های بازیکن‌ها خیلی خیلی بهتر شده حتی خالهای رو صورت بعضی بازیکنها کار شده. همونطور که سازنده گفته بود کلی انمیشن به بازی اضافه شده اما اونهایی که خیلی جلب توجه میکنن انمیشن‌های نبردهای تن به تن، دروازه‌بانها، شخصی‌تر شدن حرکات بازیکن‌ها (مثلا جرارد نسبت به فیفا 14 جراردتر به نظر میاد)، درگیری بازیکنان موقع خطا و مهمتر از همه حالت چهره بازیکن‌هاست که فوق‌العاده شده و به وقایع داخل بازی کامل واکنش نشون میدن و حالت صورتشون تغییر میکنه حتی موقع حرف زدن بعضی وقتها میشه لبخونی کرد برعکس نسخه قبلی که الکی دهنشون باز و بسته میشد! این بخش خیلی خوب کار شده و احساسات بازیکن‌ها همونطور که وعده داده شده بود کاملا به صورت واقعی منتقل میشه.
3. توپ و فیزیک بازیکن‌ها: به نظرم توپ بهتر شده و حس واقعی‌تری به آدم القا میکنه. فیزیک بازیکنها پیشرفت چشمگیری نداشته ولی اونجور هم نیست که روشون کار نشده باشه. نکته‌ای که یه خوره به چشم میزنه سرشونه و پشت بازوی بازیکن‌هاست که خیلی پف کرده!! این مورد مخصوصا درباره بازیکنان لاغر اتدامی مثل داوید سیلوا خیلی به چشم میاد.
4. مراسم و انمیشن‌های پیش و حین بازی: بهتر شده اما انتظار تفاوت چشمگیر رو نداشته باشید مخصوصا که اکثرا همه این مراسم رو اسکیب میکنن. حین بازی هم نماهای خوبی از تماشگرها نشون داده میشه اما تغییر زیادی در انمیشن تعویض‌ها ایجاد نشده. نکته قابل توجه برای من خلاصه‌ای بود که بین دو نیمه و در آخر بازی نشون داده میشه که خبلی سینمایی و زیبا بود.
صداگذاری و جو استادیوم: خیلی خیلی خوب شده و کلمه "وحشتناک زیبا" توصیف خوبی براشه! مخصوصا جو استادیوم که کاملا حس واقعی به آدم میده و وقتی که تماشاگرهای لیورپول سرود مخصوصشون رو میخونن، مو به تن آدم سیخ میشه و کاملا حس میکنه که تنها نیست.
گیم پلی: همون فرمول آشنا و البته موفقه! پاس‌های عمقی هوایی تعدیل شده؛ وقفه کمتری موقع اوت تو بازی ایجاد میشه؛ ضربات کرنر و شروع مجدد تنظیمات بیشتری پیدا کردن و مثلا تو ضربات کرنر میتونید بازیکن داخل محوطه رو کنترل کنید؛ تو سانترها باید دقت بیشتری به خرج داد؛ برخلاف گفته بعضی دوستان تغییر زیادی تو سرعت بازی متوجه نشدم و به نظرم متعادل اومد؛ در کل همانند نسخه‌های قبلی انتظار تغییر زیادی رو تو بخش گیم پلی نداشته باشید البته پیشرفتهایی که تو بخش‌های دیگه مثل نبردهای تن به تن ایجاد شده، تاثیر خودش رو گذاشته ولی همچنان گیم پلی بازی لذت بخشه و صد البته واقعی‌تر شده.
در مجموع میشه گفت بازی پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته و حس نسل بعدی بیشتری میده و... کاملا واجب‌الخریده!!

فرشاد جان برای منم اينجوريه اما دوباره میره تو بازی
از دوستان کسی برای حل مشکل عجیب من نظری نداشت
اگه اشتباه نکنم باید بری توی display & sound و اونجا تنظیمات صدا رو تغییر بدی یا به سیستم سنمای خانگی یا 5به1 و یا تغییر بدی به استریو ...

من که با دمو خیلی حال کردم! بازی اصلی چه بشه! :bighug:
فقط دوستان یه سوال من هر ریجنی که بگیرم از بازی برای اپدیت یا بروز کردن بازیکن ها مشکلی پیش نمیاد؟ بعد اصلا فیفا dlc داره؟!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or