FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
روی لینک کلیک راست میکنی و گزینه ی copy رو میزنی..بعد idm رو باز میکنی یه قسمتی اون بالا دسته چپ داره نوشته آدرس..اونو میزنی..حالا آدرسی که copy کرده بودیو اونجا paste میکنی و ok میکنی و بعد دکمه ی شروع دانلودو میزنی..

متاسفانه ، IDM با اینکه پسوند PKG رو اضافه کردم فایل رو شناسایی نکرده و دانلود آغاز نمیشه و متاسفانه همونطور باقی میمونه .

جالبه نسخه US فیفا 100MB حجم کمتری داره .

آخرین ویرایش:
متاسفانه ، IDM با اینکه پسوند PKG رو اضافه کردم فایل رو شناسایی نکرده و دانلود آغاز نمیشه و متاسفانه همونطور باقی میمونه .

جالبه نسخه US فیفا 100MB حجم کمتری داره .

با قند شکن دانلود کن حل میشه...

دانلود كردم. استورم هم يو اس. با ١٢ مگ حدود ٣٠ ٤٠ ديقه طول كشيد دانلودش

تو يك كلام بازي عالي شده! :-o فك نميكردم انقد تغير بتونه بكنه!

فقط حركتاي كات سينا غير طبيعيه يكم! و اينكه تو هاي لايت نشون ميده ٦٠ فرم ميشه اگه بازيكن تنها باشه و دو سه تا اضافه بشن افت فرم پيش مياد. اگه ميتونستن كات سينا رو هم ٦٠ فرم ميكردن عالي ميشد.

وقتي موقعيت تو محوطه پيش مياد هيجانش وحشتناكه! ديگه چه برسه با بازيكن واقعي ادم بازي كنه

خیلی سرعت نتمون خوبه مشکلات هم بهش اضافه میشن .
متاسفانه دمو رو دانلود کردم ولی وقتی میزنم روی بازی روی اون عکس مسی میمونه چند لحظه بعد برمیگرده به صفحه ی Home تو داشبورد ...
نمیدونم این چه صیغه ایه !
فرشاد جان برای منم اينجوريه اما دوباره میره تو بازی
از دوستان کسی برای حل مشکل عجیب من نظری نداشت

سلام به همه دوستان
ببخشید اگر اینجا جاش نیست که بپرسم
من یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید ، من دموی فیفا رو دانلود کردم و اجراش کردم اما وقتی بازی صفحه اولش که آرم ea میاد تا زمانی که بازی خودش لود بشه گیر میکنه هی لگ میزنه تو بازی بعضی اوقات گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره میاد کلا گیر داره تو پایین ترین تنظیمات گرافیکی ، تو قسمت پراگرس توی تسک منیجر نگاه کردم دیدم نصف رم داره کار میکنه و نصف دیگش بیکاره (رمم 4 ) اما سی پی یو 100 درصد داره استفاده میشه ، فکر میکنم گیر از سی پی یو باشه ، حالا به نظرتون چه سی پی یو بخرم که گیر نداشته باشه بازی ؟ اصلا به نظرتون گیر از کجاست؟
مشخصات سیستمم :
mainboad: foxcon a78ax 3.0
cpu : amd athelon x2 250
ram : 4 gig
graphiic :Nvidia Gtx 650 1 Gig DDR5

گرافیکو تازه عوض کردم به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟

چیزایی مثل AA رو احتمالش زیاده توی پالیش نهایی درست کنن. ولی فکر تغییر گرافیکی زیاد رو از سرتون بیرون کنید. این نسخه و تا حدودی نسخه 16 حد و مرز گرافیکی فیفای این نسل رو مشخص میکنن. دیگه انتظار تغییر شگرف تا آخر نسل رو نداشته باشید. حالا هر سال یه مقدار بهتر میشه ولی نه تغییر بنیادین.
فیفای نسل قبل هم بعد از 2009 دیگه تغییر خیلی زیادی نکرد از نظر گرافیکی.

در کل با توجه به چیزی که از فیفا 14 دیدم خیلی ناامید شده بودم، ولی فیفا 15 تغییرات زیادی داشته نسبت به 14 و خیلی از نظر گرافیکی بهتره و تقریباً میشه گفت نسل بعدی شده.

سلام به همه دوستان
ببخشید اگر اینجا جاش نیست که بپرسم
من یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید ، من دموی فیفا رو دانلود کردم و اجراش کردم اما وقتی بازی صفحه اولش که آرم ea میاد تا زمانی که بازی خودش لود بشه گیر میکنه هی لگ میزنه تو بازی بعضی اوقات گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره میاد کلا گیر داره تو پایین ترین تنظیمات گرافیکی ، تو قسمت پراگرس توی تسک منیجر نگاه کردم دیدم نصف رم داره کار میکنه و نصف دیگش بیکاره (رمم 4 ) اما سی پی یو 100 درصد داره استفاده میشه ، فکر میکنم گیر از سی پی یو باشه ، حالا به نظرتون چه سی پی یو بخرم که گیر نداشته باشه بازی ؟ اصلا به نظرتون گیر از کجاست؟
مشخصات سیستمم :
mainboad: foxcon a78ax 3.0
cpu : amd athelon x2 250
ram : 4 gig
graphiic :Nvidia Gtx 650 1 Gig DDR5

گرافیکو تازه عوض کردم به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟
تو تاپیک خودش سئوال کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or