آخرین ویرایش:
روی لینک کلیک راست میکنی و گزینه ی copy رو میزنی..بعد idm رو باز میکنی یه قسمتی اون بالا دسته چپ داره نوشته آدرس..اونو میزنی..حالا آدرسی که copy کرده بودیو اونجا paste میکنی و ok میکنی و بعد دکمه ی شروع دانلودو میزنی..
متاسفانه ، IDM با اینکه پسوند PKG رو اضافه کردم فایل رو شناسایی نکرده و دانلود آغاز نمیشه و متاسفانه همونطور باقی میمونه .
جالبه نسخه US فیفا 100MB حجم کمتری داره .
فرشاد جان برای منم اينجوريه اما دوباره میره تو بازیخیلی سرعت نتمون خوبه مشکلات هم بهش اضافه میشن .
متاسفانه دمو رو دانلود کردم ولی وقتی میزنم روی بازی روی اون عکس مسی میمونه چند لحظه بعد برمیگرده به صفحه ی Home تو داشبورد ...
نمیدونم این چه صیغه ایه !

نسخه دموـه اینقدر سخت نگیریدراستی aa های نسبتا ضعیفی هم داره
چی هستراستی aa های نسبتا ضعیفی هم داره
نسخه دموـه اینقدر سخت نگیرید
داغون شدم تا بالاخر ه واسه استور US هم اومد..بزنم دانلود![]()
تو تاپیک خودش سئوال کنیدسلام به همه دوستانببخشید اگر اینجا جاش نیست که بپرسم
من یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید ، من دموی فیفا رو دانلود کردم و اجراش کردم اما وقتی بازی صفحه اولش که آرم ea میاد تا زمانی که بازی خودش لود بشه گیر میکنه هی لگ میزنه تو بازی بعضی اوقات گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره میاد کلا گیر داره تو پایین ترین تنظیمات گرافیکی ، تو قسمت پراگرس توی تسک منیجر نگاه کردم دیدم نصف رم داره کار میکنه و نصف دیگش بیکاره (رمم 4 ) اما سی پی یو 100 درصد داره استفاده میشه ، فکر میکنم گیر از سی پی یو باشه ، حالا به نظرتون چه سی پی یو بخرم که گیر نداشته باشه بازی ؟ اصلا به نظرتون گیر از کجاست؟
مشخصات سیستمم :
mainboad: foxcon a78ax 3.0
cpu : amd athelon x2 250
ram : 4 gig
graphiic :Nvidia Gtx 650 1 Gig DDR5
گرافیکو تازه عوض کردم به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟