آخرین ویرایش:
من چندین ساعت بازی کردم، مشکلی نداشتم.سلام برای من بعضی موقع ها هی تیک می زنه گیرمی کنه دوباره هی راه می افته باید کلوز اپلکیشن بدم دوباره برم تو بازی درست می شه برای کسی اینجوری هست ؟
من شرایط نتم تقریبا مثله شماست برام 3:45طول کشید دانلودش.اگر با سیستم بگیری راحتری چون دانلودم از پلی4 خیلی کندتر انجام میشه.با سیستم بگیری راحتره کار سختیم نیست.کسی اینو ندید؟
ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه
اگر بخوایم از تو سیستم بریزیم داخل کنسول روشش سخته یا اسون؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام کسی این مشکلو نداشت؟هسلام برای من بعضی موقع ها هی تیک می زنه گیرمی کنه دوباره هی راه می افته باید کلوز اپلکیشن بدم دوباره برم تو بازی درست می شه برای کسی اینجوری هست ؟
کسی که الان پیش خرید کنه چند روز زودتر میتونه دانلود کنه بازیو ؟؟
به نظرم ارزش داره
اگه خوبه نسخه Ultimate Team رومیخوام بگیرم .
اره ترکیب رو کامل معرفی میکنهاز همه چی گفتین الا گزارشگر .
گزارشگر جمله های جدید میگه یا نه ؟ به وقایع جدید واکنش میده یا نمیده ؟
برای من اتفاق افتاد توپ بازیکنم با تکل از روی خط دروازه برگردوند داور سوت گل رو زد و پایین صفحه نوشته گل رو بعد صحنه اهسته بوسیله دقیقاً همون سیستم goal line نمایش داده شده ( مثل صحنه های که توی فوتبال واقعی دیدید ) و بازهم اعلام گل شدن بروی صفحه نمایش داده شدgoal line کجاس؟
من چند بار به تیر زدم اومد رو زمین ولی چیزی از تکنولوژیه ندیدم!
جو ورزشگاه فوق العاده است وقتی با لیورپول بازی میکنی ورشگاه هم که انفیلده تماشاگراه خیلی عالی هستند توی صحنه های حساس که توپ با دیرک و شوتهای که با فاصله نزدیک رد میشه جو تماشاگرا شنیدنیهفقط همین ؟
مثلا توپ میاد رو خط دروازه ، گل دقایق آخر ، جو ورزشگاه و آب و هوا نظر نمیده ؟
Pre Load بازی اونطور که استور زده از 21 سپتامبر شروع میشه و از 23 سپتامبر قابل بازیه.کسی که الان پیش خرید کنه چند روز زودتر میتونه دانلود کنه بازیو ؟؟
به نظرم ارزش داره
اگه خوبه نسخه Ultimate Team رومیخوام بگیرم .
یه صحنه با پیکه داشتم سر توپ میزدم شکیرا رو معرفی کرداز همه چی گفتین الا گزارشگر .
گزارشگر جمله های جدید میگه یا نه ؟ به وقایع جدید واکنش میده یا نمیده ؟
سلام شاید چون goal line برای لیگ انگلیس هست هردو تیم رو از کشور انگلیس انتخاب کنید لیورپول من سیتی ببینید نشون می ده موفق باشیدgoal line کجاس؟
من چند بار به تیر زدم اومد رو زمین ولی چیزی از تکنولوژیه ندیدم!