آخرین ویرایش:
دوستان دمو رو چطور دانلود کنم و بریزم تو کنسول ریجن 1 هست کنسولم و کنسول نت ندارم میخام با کامپیوتر دانلود کنم و افلاین بریزم خواهشن کمک کنید
اا چیهچیزایی مثل AA رو احتمالش زیاده توی پالیش نهایی درست کنن. ولی فکر تغییر گرافیکی زیاد رو از سرتون بیرون کنید. این نسخه و تا حدودی نسخه 16 حد و مرز گرافیکی فیفای این نسل رو مشخص میکنن. دیگه انتظار تغییر شگرف تا آخر نسل رو نداشته باشید. حالا هر سال یه مقدار بهتر میشه ولی نه تغییر بنیادین.
فیفای نسل قبل هم بعد از 2009 دیگه تغییر خیلی زیادی نکرد از نظر گرافیکی.
در کل با توجه به چیزی که از فیفا 14 دیدم خیلی ناامید شده بودم، ولی فیفا 15 تغییرات زیادی داشته نسبت به 14 و خیلی از نظر گرافیکی بهتره و تقریباً میشه گفت نسل بعدی شده.
چیزایی مثل AA رو احتمالش زیاده توی پالیش نهایی درست کنن. ولی فکر تغییر گرافیکی زیاد رو از سرتون بیرون کنید. این نسخه و تا حدودی نسخه 16 حد و مرز گرافیکی فیفای این نسل رو مشخص میکنن. دیگه انتظار تغییر شگرف تا آخر نسل رو نداشته باشید. حالا هر سال یه مقدار بهتر میشه ولی نه تغییر بنیادین.
فیفای نسل قبل هم بعد از 2009 دیگه تغییر خیلی زیادی نکرد از نظر گرافیکی.
در کل با توجه به چیزی که از فیفا 14 دیدم خیلی ناامید شده بودم، ولی فیفا 15 تغییرات زیادی داشته نسبت به 14 و خیلی از نظر گرافیکی بهتره و تقریباً میشه گفت نسل بعدی شده.

Capability اين نسل وحشتناك بالاس بخصوص تو پي اس ٤ . من از گرافيك مينالم بخاطر همينه. الان بازياي اول نسل مث درايو كلاب و اوردر اينجوريه وضعيتشون قطعا بازياي ٣ ٤ سال ديگه تا ٨٠ ٩٠ درصد ميتونه به يه سي جي مثل دموي اول دستيني تبديل بشه و ابدا دور از انتظار نيست. برا همين فوتبال هم نبايد تغيرات گرافيكيش محدود به چارتا چمن و تكون خوردن لباسا بشه! الان از لحاظ تعداد پولي گون بازيكنا واقعا تغير شگرفي نسبت به نسل قبل شاهد نيستيم! گرافيك تر تميز تر شده ولي تعداد پولي گون تو صحنه تماشاچي رو در نظر نگيريم خيلي فرقي نكرده!
حجمش سه گیگهدمو رو رفتم دیدم تو استور بود ولی حجم نداشتم دانلود کنم.تا کی دمو در دسترس هستش؟!
به جز گل اول بقیه گلها کاملا عادیه ! تا حالا ندیدی دروازه بان از زاویه بسته گل بخوره ؟! یا توپ بخوره به پاش بره تو گل ! البته همونطوریم که خودت گقتی این دمو مطمئن باش نسخه اصلی کاملا باگاش برطرف میشه.EA یه شاهکاری زده تو دروازبان ها که به شخصه تا حالا تو هیچ نسخه ای اینقدر ضعیف ندیده بودم! اصلا همون دروازبان های فیفا 14 رو بیاد بزاره این نسل جدید دروازبان ها رو نخواستم!
این ویدیو رو از یه بازی که روی درجه Legendary انجام میدادم گرفتم!
[video=aparat;QeLcd]http://www.aparat.com/v/QeLcd[/video]
فقط یه امیدی به نسخه اصلی دارم که همیشه تفاوت داشته با دمو!
توی لیگ محلات ایران هم همچین گلهایی ردوبدل نمیشهEA یه شاهکاری زده تو دروازبان ها که به شخصه تا حالا تو هیچ نسخه ای اینقدر ضعیف ندیده بودم! اصلا همون دروازبان های فیفا 14 رو بیاد بزاره این نسل جدید دروازبان ها رو نخواستم!
این ویدیو رو از یه بازی که روی درجه Legendary انجام میدادم گرفتم!
[video=aparat;QeLcd]http://www.aparat.com/v/QeLcd[/video]
فقط یه امیدی به نسخه اصلی دارم که همیشه تفاوت داشته با دمو!
واقعا امیدوارم نسخه نهایی همچین مشکلاتی نداشته باشه